Er werd geschoten, verkracht en met messen gestoken: Oud & Nieuw-balans van de verschrikking 2018/2019

Screenshot_656

(Door: B. Hoe – Vertaling: E.J. Bron)

De politie en reddingskrachten waren met Oud & Nieuw in Duitsland deels voortdurend in actie. “Jouwatch” heeft persberichten van 1 januari verzameld, die een overzicht bieden van datgene wat er in de nacht naar het nieuwe jaar allemaal is gebeurd. Welkom in een nieuw jaar onder bondskanselier Angela Merkel!

journalistenwatch

Albstadt:
Bestuurder met donkere huidskleur vroeg met accent sprekend aan een voorbijgangster vanuit de auto de weg – onaneerde toen de vrouw zich tot hem richtte.

Bad Segeberg:
254 acties voor de politie tijdens Oud _ Nieuw. Afgezien van door alcohol veroorzaakte ruzies en het toebrengen van lichamelijk letsel kwam het vooral tot zaakbeschadigingen en kleinere branden.

Berlijn:
Ook dit jaar moest de politie van Berlijn talrijke malen in actie komen vanwege de festiviteiten met Oud & Nieuw in de stad. Tussen 18.00 uur en 06.00 uur kwamen er bij de centrale 2979 telefoontjes binnen (vorig jaar 3084). In deze tijd werden 1721 acties van de politie geregistreerd (vorig jaar 1732). Net zoals in de afgelopen jaren moest de politie het meest in actie komen wegens verboden omgang met vuurwerk, het toebrengen van lichamelijk letsel en zaakbeschadigingen. Kort na middernacht werden politieagenten in de Kastanienallee in Prenzlauer Berg vanuit een uit 50 tot 60 personen bestaande menigte met stenen en vuurwerk bekogeld.

Bochum:
Man uit Guinea bekogelde medewerkers van de spoorwegen op het hoofdstation met vuurwerk.

Bonn:
Van oudejaarsavond 20.00 uur tot Nieuwjaarsochtend 06.00 uur kwamen er bij de politie van Bonn 277 meldingen binnen. Twee vrouwen werden seksueel lastig gevallen, dronken mannen gingen door het lint.

Cottbus:
Een buitenlander stak meerdere malen op een Duitser in toen deze in de oudejaarsnacht een ruzie wilde beslechten – de 28-jarige kwam met “ogenschijnlijk niet levensbedreigende verwondingen” in het ziekenhuis terecht.

Cottbus:
Groep “Zuidlanders” bezorgden met een vuurwerkbom een Duitser een knaltrauma – bij de daaropvolgende ruzie haalden ze versterking en sloegen en schopten met twaalf man op hem en zijn drie vrienden in – ook roofden ze nog een rugtas.

Dortmund:
In de buurt van de Möllerbrücke werden politieagenten vanuit een groep van 400 personen met flessen en vuurwerk bekogeld. Er raakte niemand gewond, wel werd een patrouillewagen beschadigd. De agenten arresteerden een 25-jarige verdachte. Andere personen probeerden hem te bevrijden. In het verdere verloop bekogelde een 26-jarige inwoner van Keulen de politieagenten met vuurwerk. Ook hierbij raakte niemand gewond. De agenten namen de aanvaller in voorlopige hechtenis.

Dortmund:
In oudejaarsnacht sprak een Algerijn (met verblijfsvergunning voor het district Soest) eerst meerdere vrouwen aan en greep daarna een vrouw onder de rokken in haar kruis.

Dortmund:
Een uit zeven mannen bestaande groep bekogelde een langslopend echtpaar met vuurwerk. Toen getuigen de mannen hierop aanspraken, viel de groep hen aan. Daarbij raakten drie mensen lichtgewond. Zes verdachten sloegen daarna op de vlucht, een 25-jarige werd opgepakt.

Dresden:
Zoals de politie van Dresden dinsdag meedeelde, kwam het in de periode van 20.00 uur tot 06.00 uur met Oud & Nieuw tot 338 acties, ongeveer hetzelfde aantal als het jaar daarvoor. Ter vergelijking: normaal gesproken onderneemt de politie van Dresden zulke acties binnen een periode van 24 uur.

Elterlein:
In Elterlein hebben onbekenden met Oud & Nieuw een woonhuis beschoten. De politie nam delen van munitie in beslag.

Erding:
Een man schoot opzettelijk een vuurpijl in de richting van een groep personen, waarbij een vrouw lichtgewond raakte aan haar hand.

Erfurt:
Met Oud & Nieuw raakten in de deelstaat Thüringen minstens 32 personen gewond.

Essen:
De politie van Essen moest in de oudejaarsnacht het meest in actie komen wegens ordeverstoringen, relschoppers of knokpartijen tussen meerdere personen. Zo meldden meerdere bellers tegen 0.20 uur een grote vechtpartij in de Spinozastraße. Daar zouden minstens 50 personen betrokken zijn bij een vechtpartij en er zouden containers in brand staan. Toen de politie arriveerde, was een groot deel van de groep al verdwenen.

Esslingen:
Ogenschijnlijke Arabier omklemt ´s avonds een jonge voorbijgangster – nadat haar vriendin de 17-jarige wegtrekt van de man, brengt hij die in het nauw en probeert haar te kussen, totdat een voorbijganger ingrijpt.

Freinsheim:
Meerdere mannen hebben oudejaarsnacht een man in de kleine stad Freinsheim in de Pfalz in elkaar geslagen, nadat hij een ruzie in hun groep wilde beslechten.

Frankfurt:
In totaal in drie gevallen werd wegens de verdenking van poging tot moord een onderzoek ingesteld. In de binnenstad raakten twee personen gewond door messteken. Op het hoofdstation werd een man op de rails van de metro geduwd. Twee verdachten konden worden opgepakt.

Goslar:
Afghaan valt in oudejaarsnacht op straat zijn van hem gescheiden levende vrouw met een mes aan, verwondt de 20-jarige en valt ook de beide begeleiders van de jonge vrouw aan, voordat hij de benen neemt.

Halle (Saale):
Tot 04.00 uur moest de politie in totaal 130 keer in actie komen. 26 gewonden en één dode. In totaal werden er meer dan 30 maal toebrengen van lichamelijk letsel geregistreerd. Ook waren er kleinere branden. Verder waren er talrijke zaakbeschadigingen, bijvoorbeeld het beschadigen van brievenbussen door vuurwerk, of telefoontjes  vanwege rustverstorend lawaai door rotjes of luide muziek.

Hamburg:
Brandweer kreeg met Oud & nieuw te maken met 335 branden, 8 technische dienstverleningen en 809 ambulanceacties. Gemiddeld werden zodoende per uur 96 acties door de brandweer van Hamburg uitgevoerd.

Hamburg:
Het duurde nog drie uur tot de jaarwisseling, toen het bij het station Hammerbrook van de sneltram in Hamburg tot een bloedige ruzie kwam. Daarbij werd een man met een mes aangevallen en raakte zwaargewond. Volgens ooggetuigen zou het daarvoor tot een ruzie tussen meerdere mannen zijn gekomen.

Hamburg:
De politie berichtte van feestvierende mensen, vaak ook met migratieachtergrond, die door gevaarlijk en ondeskundig gebruik van vuurwerk opvielen en registreerde een vermeerderd gebruik van alarmpistolen.

Hamburg:
Ze kwamen om te helpen – maar uiteindelijk moesten meerdere brandweerlieden met machinepistolen beschermd worden. Dramatische inzet voor de hulpverleners van de brandweer in het stadsdeel Barmbek in Hamburg!

Heide/Holstein:
Tijdens het opnemen van aangiftes na een knokpartij met Oud & Nieuw op het station verzette een 18-jarige Afghaan zich agressief tegen de politie, verwondde twee agenten door hen te slaan en te trappen.

Heidelberg:
Omdat twee nachtbrakers zich over 10 ogenschijnlijke Arabieren beklaagden, die hen nog in de overvolle bus pletten, vielen vijf van hen de beide jonge mannen na het uitstappen aan door hen tegen hun hoofd en het bovenlichaam te trappen.

Hoyerswerda:
Tijdens oudejaarsnacht bedreigde een jonge man drie personen met een vuurwapen.

Ingolstadt:
257 acties die te maken hebben met Oud & Nieuw, waaronder 24 keer toebrengen van lichamelijk letsel met 33 gewonde personen.

Jena:
De politie moest met Oud & Nieuw in Jena in totaal 29 keer uitrukken, waaronder vijf keer voor het toebrengen van lichamelijk letsel/vechtpartijen, vier branden, vier overtredingen van de wet wegens niet toegestaan vuurwerk, vier zaakbeschadigingen, drie drugsdelicten en twee vermiste personen.

Karlsruhe:
2000 personen, van wie ongeveer de helft met migratieachtergrond, gooien op het Slotplein dusdanig agressief met vuurwerk in de mensenmenigte, dat daarbij een 3-jarige aan haar oog gewond raakt en een groot deel van de bezoekers het voor gezien houdt.

Karlsruhe:
Een uit ongeveer 20 personen bestaande groep van Afghanen en Syriërs pleegt in de oudejaarsnacht 3 delicten betreffende het toebrengen van lichamelijk letsel.

Kiel:
Ook deze keer zorgde de jaarwisseling in Schleswig-Holstein weer voor rijkelijk werk voor de verschillende brandweerkorpsen. Tot nu toe kwam het in de hele deelstaat tot 260 brandweeracties – duidelijk meer dan verleden jaar. De politie moest meer dan 620 keer uitrukken.

Koblenz:
Ogenschijnlijke Zuidoost-Europeaan gooit een 18-jarige vrouw “vermoedelijk onopzettelijk een exploderend rotje op haar voet”, bedreigde haar begeleider die hem aansprak op zijn gedrag – de jonge vrouw liep brandwonden op.

Koblenz:
Ogenschijnlijke “Zuidlander” verwondt een nachtbraker met een kapotte bierfles in het gezicht.

Keulen:
De woordvoerster van de politie van Keulen meldde een rustige avond – De politie van Keulen zal haar balans van oudejaarsnacht dinsdagmiddag bekendmaken! Hier alvast een klein voorproefje:

Gisteren berichtte “Jouwatch” over een massale vechtpartij in een flat in het vooral door migranten bewoonde stadsdeel Meschenich in Keulen, waar meer dan 60 nationaliteiten minder vreedzaam samenleven. De politie had 20 patrouillewagens en honderd man nodig om een einde te maken aan het tumult op straat. Volgens de balans van de politie van Keulen werd bovendien aangifte gedaan van zeven delicten met een seksuele achtergrond, waaronder een verkrachting. Een 28-jarige vrouw uit Zuid-Duitsland leerde oudejaarsnacht in een kroeg in de oude stad een man kennen, met wie ze samen drugs nam. Daarna werd ze in de toiletten van de kroeg door de onbekende verkracht.

De andere zes aangiftes hebben betrekking op seksuele intimidatie, bij vijf daarvan is bovendien sprake van diefstal.

De politie van Keulen deelde met Oud & Nieuw in totaal 86 “rode kaarten” uit en arresteerde 11 mannen die niet te beleren waren. Er raakten drie politieagenten gewond. 44 personen brachten ter ontnuchtering de nacht in de cel door. Het aantal aangiftes in de periode tussen 18.00 uur en 10.00 uur steeg naar 249, vorig jaar waren dit er nog 214. De politie stelt in 86 gevallen een onderzoek in wegens het toebrengen van lichamelijk letsel (vorig jaar 88) en in 54 gevallen wegens zaakbeschadiging (vorig jaar 33).

In het officiële bericht wijst de politie erop dat de in de balans opgenomen criminaliteitscijfers nog kunnen veranderen. De balans wordt opgemaakt onder het voorbehoud dat er nog meer aangiftes bij de politie van Keulen kunnen binnenkomen respectievelijk dat delicten in het kader van onderzoek anders gekwalificeerd moeten worden.

Konstanz:
Arabisch sprekende, ogenschijnlijk Marokkaanse man greep een jonge vrouw bij de bushalte tussen haar benen, sloeg haar met zijn vuist in het gezicht, greep haar hoofd en liet pas los toen hij hem beet.  

Leipzig:
Onbekenden hebben in de oudejaarsnacht bij het filiaal van het hoogste federaal gerechtshof meerdere ruiten ingeslagen en drie geparkeerde auto´s beschadigd. De daders hebben geprobeerd de toegangsdeur van de 5e strafkamer in brand te steken. Een naburig gebouw van de strafkamer werd eveneens door stenen en zakjes verf beschadigd. Gemaskerde personen waren volgens de politie in de Karl-Heine-Straße, waar de 5e strafkamer zich bevindt, begonnen met de bouw van een barricade.

Liechtenstein:
In een restaurant in Liechtenstein beet een 34-jarige man zijn 27-jarige collega een groot deel van zijn rechteroor af. Eerst had de man de andere man bedreigd en geprobeerd op hem in te steken. De ruzie werd voortgezet op het terras van het restaurant, waar de 34-jarige toebeet. Hij werd gearresteerd.

Lübeck:
De politie van Lübeck moest oudejaarsnacht 272 keer (vorig jaar 197) in Lübeck en Ostholstein in actie komen.

Lüneburg:
Na een geweldsdelict tijdens oudejaarsnacht in een woning in de binnenstad van Lüneburg stelt de politie een onderzoek in tegen een 32-jarige wegens doodslag.

Mainburg:
Een agressieve patiënt heeft in de oudejaarsnacht in het district Kelheim de bemanning van een ambulance, een ambulancedokter en andere mensen aangevallen.

Mainz:
Ondanks een al langere tijd durende ruzie besloten een Turk (28) en een Iraniër (50) oudejaarsnacht samen door te brengen – dit plan eindigde met een neusbeen-fractuur en andere wederzijdse verwondingen.

Mannheim:
“Nauwelijks vijf minuten na  het begin van het nieuwe jaar werd aangifte gedaan tegen een 18-jarige wegens het gevaarlijk toebrengen van lichamelijk letsel”, deelde de politie mee. De reden: de vuurwerk-hooligan was de politie opgevallen op het plein voor de watertoren hoe hij met een “Romeinse kaars” schoot op een drie meter van hem verwijderde mensenmenigte. Daarbij werd een man geraakt.

Mannheim:
Alles begon met de bestuurder van een auto, die met een alarmpistool meerdere personen bedreigde. Uiteindelijk ging een meute van tot 60 personen op de politie los!

Meschede:
De politie moest 90 keer uitrukken. Het jaar daarvoor waren het in dezelfde periode slechts 77 keer.

Mönchengladbach:
Twee Georgiërs probeerden oudejaarsnacht tevergeefs de deur van een kiosk open te breken en werden ter plaatse door de politie gepakt, terwijl hun vermoedelijke handlangers met de vluchtauto ontsnapten.

München:
Van de vroege avond tot ´s morgens tegen 05.00 uur moest de politie ongeveer 250 keer in actie komen. Volgens de politie van München was het een “nacht gevuld met werk”. Concreet ging het om 93 ruzies, 44 keer toebrengen van lichamelijk letsel, 40 ordeverstoringen en vier zaakbeschadigingen. In 40 gevallen waren er problemen met vuurwerk.

München:
Dief uit Mali doorzocht oudejaarsnacht in de sneltram de zakken van een slapende Afghaan, viel hem daarna op het perron aan met o.a. schoppen tegen zijn hoofd, ook toen de man al bewegingsloos op de vloer lag.

München:
De vanwege een op straat om zich heen knallende Irakees met meerdere patrouillewagens aanrukkende politie stelde vast dat het om een alarmpistool ging en dat hij in het bezit was van een kleine wapenvergunning, maar echter niet in het openbaar mag schieten.

München:
Man spuugt ambulancepersoneel in het gezicht – daarna sloeg hij toe.

Neurenberg:
Alleen de brandweer al moest in oudejaarsnacht 259 keer uitrukken. De politie Mittelfranken moest in totaal meer dan 470 keer in actie komen. Zwaartepunten waren ordeverstoringen, toebrengen van lichamelijk letsel en zaakbeschadigingen – maar er werd ook een seksuele overval op de Willy-Brandt-Platz gemeld.

Oberursel:
Vier “vluchtelingen” gingen oudejaarsnacht in het asielzoekerscentrum op een medebewoner los en sloegen hem met o.a. een ijzeren stang het ziekenhuis in.

Osnabrück:
In de periode tussen 19.00 uur en 07.00 uur moesten de collega´s in totaal ongeveer 200 keer in actie komen. Er moesten ruzies beslecht worden en er werden talrijke delicten betreffende het toebrengen van lichamelijk letsel opgenomen. Alleen al tien patrouillewagens werden Nieuwjaarsochtend in Melle ingezet, waar het in een grote discotheek tot een ruzie kwam tussen twee grotere groepen personen.

Peine:
Vier “Zuidlandse” mannen vielen vier na het Oud & Nieuw feest op een taxi wachtende jonge mannen aan, sloegen bij een van hen een tand uit zijn mond en verwondden een tweede met een mes.

Pforzheim:
Circa 500 personen, “grotendeels met migratieachtergrond”, traden vernielzuchtig op de Leopoldplatz op en bekogelden de politie met vuurwerk.

Ratzeburg:
Weliswaar registreerde de politie “slechts” 18 aan Oud & Nieuw gerelateerde acties (vorig jaar 38), desondanks willen de agenten niet spreken van een rustige jaarwisseling.

Stuttgart:
Seksaanval in Konstanz (Baden-Württemberg) vroeg tijdens Nieuwjaarsochtend! Een 20 tot 30 jaar oude man met een Marokkaans uiterlijk probeert een 28-jarige vrouw te verkrachten.

Stuttgart:
Jeugdige straatrover met een donkere teint slaat en berooft met zijn beide handlangers ´s nachts twee 17-jarigen.

Weimar:
Op oudejaarsavond tegen 18.15 uur kwam het in de Nordstraße in Weimar tot een brand. Bij het asielonderkomen daar stonden om onbekende redenen meerdere vuilcontainers in brand.

Weimar:
Na een brand vinden reddingskrachten een zwaar verbrand lijk.

Wiesbaden:
Met Oud & Nieuw volgt een gebroken Duits sprekende man een 17-jarig meisje naar de parkeerplaats van een discotheek en valt haar seksueel lastig.

Wiesbaden:
Schurk met donkere huidskleur overvalt de medewerkers van een parkeergarage in de binnenstad en maakt meerdere duizenden euro´s buit.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: B. Hoe

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Er werd geschoten, verkracht en met messen gestoken: Oud & Nieuw-balans van de verschrikking 2018/2019

 1. Steven zegt:

  Tsjaa… en nog staan ze ”WELKOM” en “we komen je halen” te schreeuwen.
  Het bewijs is er toch allang dat je alleen maar ELLENDE hebt van al die smerige uitkeringsparasieten…

  Geliked door 2 people

 2. Cathja zegt:

  De ‘goudstukken’ van het Europese Parlement hebben ‘ons’ weer een onvergetelijke Oudejaarsavond bezorgd! Wat een verrijking voor het ‘achterlijke’ Europa!
  (Met achterlijk bedoel ik: dat ‘we’ dit alles laten gebeuren!).

  Geliked door 4 people

 3. Tistochwat zegt:

  Wát een feest…

  Geliked door 1 persoon

 4. Japio zegt:

  Allemaal kanspareltjes?

  Like

 5. QENQ6 zegt:

  “Wir schaffen dass”….

  Like

 6. Pingback: DE TSUNAMI VAN MISDADEN IN DUITSLAND MET OUD&NIEUW 2018/2019! | eunmask

 7. droevige mof zegt:

  De stad Cottbus was het slachtoffer van een shitstorm. Deugdmensen waren overstuur over een verklaring met betrekking tot de gebeurtenissen van oudejaarsavond die eerlijk en rechtvaardig is:

  “Mocht de dader hier nog steeds gastvrijheid genieten en geen blank slate zijn, dan zullen we niet aarzelen om hem of haar te laten weten dat hij of zij een kaartje moet kopen om naar huis te gaan. We hopen dat de overheidsinstanties snel en zonder compromis zullen beslissen. We laten onze stad niet beschadigen door types die zich niet kunnen gedragen en denken dat ze op deze manier conflicten kunnen oplossen.”

  https://www.cottbus.de/mitteilungen/2019-01/auseinandersetzung_in_der_neujahrsnacht_am_stadtbrunnen.html

  Like

 8. RottenPikwick! zegt:

  Doemscenario; De Moffen maken (eindelijk) schoon schip; 10.000 Mohammedanen slaan op de vlucht naar het westen, Nederland, België. Hoe NL en BE ‘overnight’ moslimlanden werden!

  Like

 9. repelsteeltje zegt:

  moeten we niet eens terugvechten??????

  Geliked door 1 persoon

 10. kampersrene zegt:

  Als ik dat lees is een burgeropstand geen kwestie van jaren maar van maanden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s