De waarheid over Oud & Nieuw – ooggetuigenverslag van een politieagent

screenshot_674

(Door: Richard Feuerbach – Vertaling: E.J. Bron)

Ik heb vandaag gepraat met een vriend, die als politieagent in Keulen werkt en om begrijpelijke redenen anoniem wil blijven. Hij heeft me uit de eerste hand verteld hoe en wat hij zelf met de jaarwisseling in dienst heeft meegemaakt. Wat hij vertelt, schetst een volledig ander beeld dan dat wat de mainstream pers probeert te schetsen.

De realiteit ziet er vanuit de optiek van een politieagent aan het front en vanuit de optiek van de talrijke Oud & Nieuw slachtoffers diametraal tegenovergesteld uit dan de publieke voorstelling in de media. Alleen al in de deelstaat Nordrhein-Westfalen raakten in de oudejaarsnacht 38 (!) politieagenten gewond en zijn nu deels voor langere tijd niet geschikt voor de dienst.

Honderden collega´s werden beledigd, bespuugd, uitgescholden, geslagen en geschopt. Ook brandweerlieden en ambulancepersoneel werden het slachtoffer van bijna uitsluitend “islamitische, Arabische en Turkse hordes, die op veel plekken voor op burgeroorlog gelijkende toestanden hebben gezorgd.” En weliswaar absoluut niet alleen maar bij de zogenaamde Kölnberg.

Vooral de zogenaamde veiligheidszones rondom de Dom van Keulen zouden nauwelijks te handhaven zijn geweest. Een complete controle zou onmogelijk zijn geweest. Zo werden er ook dit jaar, ondanks een verbod, weer talrijke vuurpijlen en rotjes doelgericht op mensen afgevuurd en raakten meerdere personen gewond.

Op de straten en de pleinen zou weinig Duitse bevolking te zien geweest zijn. En zo ja, dan eigenlijk alleen maar geïrriteerd tot panisch angstig of om aangifte te doen wegens het toebrengen van lichamelijk letsel, zaakbeschadiging, belediging of seksuele intimidatie.

De agenten van de politie van Keulen voelen zich door burgemeester Reker in de steek gelaten en schrijven haar een “onderaardse” politiek en wereldvreemde houding toe.

De onvrede en de frustratie bij de werknemers van de politie neemt toe. En niet alleen in Keulen. In de hele deelstaat. In het hele land. De collega´s praten daar met elkaar over. Overal hetzelfde stemmings- en situatiebeeld.

Door de mediale berichtgeving en de huichelachtige holle frasen van een steeds verder van de realiteit verwijderd rakende politiek zou men zich in de steek gelaten, verneukt en afgebeuld voelen.

Daardoor worden de dringend noodzakelijk nieuwe agenten meer dan afgeschrikt. Bij een armetierige betaling zou men zich nog neer kunnen leggen, maar wanneer men zelfs niet meer door zijn meerderen met respect behandeld wordt of zelfs gedwongen wordt om over feiten te liegen, dan zou uiteindelijk alleen nog maar de enorme frustratie en de burn-out overblijven.

Er moet eindelijk iets veranderen. De toestanden zijn ondraaglijk en de binnenlandse vrede, die sowieso al meer wensdenken dan realiteit is, kan niet lang meer gehandhaafd worden.

Wanneer al de politiek en de media het moedige en steeds vaker levensgevaarlijke werk van onze politie, brandweer en reddingskrachten niet meer met respect waarderen, de alledaagse waarheid verdraaien en hun intacte, diverse wereld propageren, laten wij als burgers dan in ieder geval diegenen enorm bedanken die ons beschermen.

In zoverre een Gelukkig Nieuwjaar 2019!

Bron:
https://richardfeuerbach.com
Door: Richard Feuerbach

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op De waarheid over Oud & Nieuw – ooggetuigenverslag van een politieagent

 1. QENQ6 zegt:

  De burgemeester van Den Haag is zich rot geschrokken, zegt ze. Lekker belangrijk! Eruit!

  Geliked door 2 people

 2. Het wordt tijd dat agenten de gevolgen gaan inzien van het in de steek gelaten worden door de werkgever, de staat dus. Mijn motto: “liever een levende bouwvakker dan een dooie diender”. Dat zouden de agenten zich moeten realiseren want de staat is hun ergste vijand, alleen beseffen zij het nog niet ten volle. Wordt wakker, duitse agenten. Uw nederlandse collega’s slapen nog, denken dat het bij hen anders is. Niet dus.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ruud zegt:

  Het schorem heeft de straat overgenomen! Nu de regering nog!

  Like

 4. Geachte webmaster. Ik heb de indruk dat mijn bijdragen aan dit forum minder op prijs gesteld worden. Ik moet steeds vaker inloggen bij worldpress, terwijl ik al mijn gegevens heb laten op slaan
  Kan het zijn dat er tegen mij actie wordt gevoerd door worldpress?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Niet dat ik weet! Door ondergetekende wordt u in ieder geval geen strobreed in de weg gelegd!!
   Evenmin heb ik de indruk dat WordPress comments censureert.

   Webmaster

   Like

  • thom zegt:

   @scherpschutter. U heeft het over inloggen? Ik heb hier nog nooit hoeven in te .
   Ik snap het niet helemaal?

   Like

   • Harry zegt:

    Ik heb dat toch ook wel een paar keer meegemaakt , om steeds opnieuw alles weer in te moeten vullen , gelukkig is dat nu weer voorbij .
    Geen idee hoe het kwam .
    Ellendige elektronica ook , het is verdomd altijd wel wát .
    En als alles goed werkt krijg je een update , is er ook weer het nodige in de war .

    Heb me een nieuwe telefoon aan laten praten , zo’n smartfone , daar heb je ook niks dan ergernis van als je zelf niet zo smart bent .
    Zat altijd bij de KPN , nu bij Telfort . Op advies .
    Die sturen soms wel vijf berichten op een dag !
    Dan brandt er iedere keer een rood lampje en voel je je verplicht om toch weer te kijken .
    En ik bel hooguit twee keer per maand met dat kreng !
    Allemaal onzin en reclame voor henzelf .
    Zag ik eindelijk kans om ze te mailen , om te stoppen met die irritante onzin , dat het MIJN telefoon was en dat ik die ZELF helemaal betaald had en dat ze op moesten donderen met die terreur .
    Mailen ze terug dat ze aan mijn verzoek geen gevolg konden geven .
    Het gaat dus gewoon door .
    Mijd Telfort !
    Het zijn digitale terroristen !

    Geliked door 1 persoon

   • laura van der storm zegt:

    Nee, ik ook niet!

    Like

   • BertG. zegt:

    Scherpschutter heeft een gravatar account aangemaakt bij wordpress, jij niet.
    https://nl.gravatar.com/

    Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Het kan zijn dat Scherpschutter met het opschonen van zijn PC heeft vergeten dat ook zijn wachtwoorden verwijdert worden.
   Even kijken of die aangevinkt zijn.

   Like

  • BertG. zegt:

   Je browser slaat op wat jij wilt dat deze onthoud met inloggen.
   Ingesteld bij voorkeuren in je browser.
   Misschien zijn er updates geweest voor je browser.
   En als jouw computer dingetjes gaat vergeten, moet je misschien denken aan een leeg rakend Cmos batterij in je pc. (hangt van leeftijd pc af)
   In je pc zit een knoopcel (CR2032) en kan leeg raken.
   Als je handig bent kan je deze zelf vernieuwen, anders van af blijven.
   Je moet dan ook je tijd weer opnieuw instellen.

   Like

  • Tineke zegt:

   Scherpschutter,ik heb dat zo om de drie,vier maanden een keer.
   Misschien up-daten van Word-Press zelf?

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel !!

  Geliked door 1 persoon

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. Republikein zegt:

  Feuer und Bach, de 4e?

  Like

 8. droevige mof zegt:

  Deze agent van de politie van Keulen is erg moedig, want binnen de politie gaat de Duitse Schüffelei (speurwerk) en onderdrukking door. Degenen die niet op de Merkel-lijn staan, moeten rekening houden met repressie.
  Bij de federale politie en de Bundeswehr is de stemming gekanteld.
  Da is het voorbij voor Merkel.

  Geliked door 1 persoon

 9. M. zegt:

  Waarom blijft iedereen het maar hebben over wereldvreemde politici die ver van de maatschappij af zouden staan?
  Denkt men nou echt dat de politici niet weten wat ze doen en wat er aan de hand is en wat er nog allemaal aan de hand gaat komen?
  Dat weten ze nog beter dan u en ik.

  Like

  • j v/d valk zegt:

   *M, Europa is een shithole ….
   Die wereldvreemde politici wil maar wat graag de van Coudenhove-Kalergi award krijgen..

   Angela Merkel en de Kalergi Plan – De vernietiging van het blanke ras.
   De overstroming van ons Europese continent met niet-blanke ‘migranten’ uit Afrika en het Midden-Oosten, vermomd als zogenaamde ‘vluchtelingen’, is geen FOUT, een ‘humanitaire wet’ of een kwestie van ‘incompetentie’, maar een precieze, strategische politieke zet van een wereldwijd georganiseerd en ingewikkeld occult netwerk, dat plannen implementeert en realiseert die tientallen, zo niet eeuwen oud zijn.
   http://www.renegadetribune.com/angela-merkel-kalergi-plan-destruction-white-race/

   Like

  • laura van der storm zegt:

   Nee, heb je gelijk in. Ze weten precies wat ze doen. De vraag is dan ook….dat wereldvreemde gedrag, wat verbergen zij????

   Like

 10. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Frau Merkel hat doch gesagt: “Wir schaffen das”.
  En wij weten nu, dat het niet wordt geschaft.

  https://www.geenstijl.nl/5145141/nergens-wil-je-zo-graag-de-batterijen-uithalen-als-uit-robot-jetten/

  Like

 11. orelius zegt:

  Om orde op zaken te stellen word het hoog tijd voor een goede dictator die al die verdragen naast zich neer legt . En die het belang van het Nederlandse volk voorop stelt . Er moet weer respect komen voor zowel ons volk als voor politie,
  verplegers en ambulance personeel en brandweer etc . Volkeren uit afrika en de zandbak verstaan geen zachte toon , dat zien ze als zwakte.
  Wat ik me ook kan voorstellen , want wat die linkse hier voor een land van hebben gemaakt is ook te bizar voor woorden . Vrouwen worden mannen en mannen worden vrouwen . Ze propageren het zelfs op tv en laten onze jeugd geloven dat het allemaal normaal is, ze sporen ze zelfs aan om zo te worden. Hoog tijd voor een flinke draai in denken en doen . Wij willen ons land terug . Met iemand aan de macht met gezond verstand , inplaats van ; gender neutrale toiletten , het ombouwen van mannen en vrouwen op koste van het volk, al die positieve discriminatie waarmee ze de politie willen vol duwen met allochtonen , idem in de politiek etc etc .

  Dat er trouwens geen respect is voor de politie kan ik me wel voorstellen , dus word het tijd voor veel meer bevoegdheden voor onze agenten . Plus , liefst agenten aannemen met leger achtergrond.

  Geen taakstraffen meer . Heb je iets gesloopt ,eerst klappen , alles laten betalen door de ouders, en heropvoeding. Een oud vrouwtje van 80 beroofd , levenslang , met geweld beroofd,doodstraf.
  Zwaar straffen helpt niet volgens links vandaar dat we nu met de ellende zitten . In de jaren 60 waren onze wetten misschien goed , maar die zijn nu zwaar verouderd en niet meer toereikend. Hoogste tijd voor andere aanpak . En daarna doorpakken aub

  Geliked door 5 people

 12. Ik zelf had 5 verschillende schermen met webcams openstaan die gericht waren op de grote marktplaatsen van Duitse grootsteden. Inderdaad zoals boven beschreven liepen er weinig mensen op straat, bleven niet staan, zag je wat jeugd vuurwerk afsteken. Door de straten in de verte zag je blauwe zwaailichten van uitrukkende politiewagens. Potsdam was rustig, Köln waren wel veel mensen op de been. Düsseldorf was relatief rustig zo te zien.

  Like

 13. laura van der storm zegt:

  Is hier natuurlijk hetzelfde verhaal. Hier wordt ook alleen maar het woord “jongeren” gebruikt, terwijl iedereen weet welke jongeren dat zijn. Als de dood voor wraakacties door dat geteisem.Daar moet men als overheid dan toch maar eens overheen stappen, want dit beleid leidt tot bloedige zaken over niet al te lange tijd.Te triest voor woorden. Vroeger werden er geen 10tallen auto´s aangestoken. Als je het wel deed, als autochtoon, wist de politie je wel te vinden en anders je ouders wel.
  Ik heb uit de krant begrepen dat , hoewel het in Scheveningen en Duindorp ging om blanke jeugd, dit toch allochtoon gerelateerd was. Het schijnt dat als er huizen vrij kwamen in Scheveningen, de allochtonen voorrang kregen op deze huizen. Vele Scheveningers verhuisden daardoor naar Duindorp, waar een tijd later dezelfde werkwijze werd toegepast. etc.etc. Ja, wie heeft dit nu allemaal in de hand gewerkt? De Nederlandse regering maakt van echte Nederlanders 2ehands volk. Je krijgt het zoals je het hebben wil!

  Geliked door 5 people

 14. henk verhoef zegt:

  als ik naar de verkiezings uitslagen kijk, dan
  kan dit verhaal niet waar zijn of de
  HEINRICH hebben allemaal massaal verkeerde hokje rood gemaakt

  Geliked door 1 persoon

 15. Aat zegt:

  Lekker emigreren en de zooi laten escaleren Hongarije beter geregeld.
  gewoon plan trekken .

  Like

 16. ruud beijer zegt:

  Gelukkig kiezen de Nederlanders voor de islam en de asielparasieten. Zij kijken weg. Zij huichelen mee. Geen medelijden. 20 maart bijltjesdag. Stem op de PVV of het FvD.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s