Italiaanse minister van binnenlandse Zaken Matteo Salvini over de Europese verkiezingen 2019: “De grootste vijand is het zogenaamde links”

Screenshot_668

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de succesvolle aanvaarding van het begrotingsplan na maandenlang touwtrekken met Brussel, stelt de Italiaanse vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini (foto) meer doelen voor 2019. Daarbij moet de Europese strijd tegen het linkse politieke establishment speciale prioriteit krijgen.

Duits - Zuerst

Echter: voor de aanstaande verkiezingen voor het Europees Parlement in mei sluit Salvini een alliantie met de Europese Volkspartij (EVP) – de Europese christendemocraten – niet uit. “Wat mij betreft is de grote vijand de zogenaamde linksen, die in de afgelopen jaren uitsluitend de elites, de machtsgroepen, de banken en de financiële wereld verdedigd hebben”, verklaarde Salvini in een interview met het dagblad “Corriere della Sera”.

Geen enkele regering in Europa zou zo populair zijn als het kabinet van de LEGA en de Vijfsterrenbeweging. “Na zeven gecompliceerde maanden bedraagt onze populariteit 60%”, verklaarde Salvini.

Als het moeilijkste moment in zijn ambtsperiode als minister van Binnenlandse Zaken noemde Salvini de omgang met het vluchtelingenschip “Diciotti” in augustus, waardoor er tegen hem een onderzoek werd ingesteld wegens vrijheidsberoving. “Het was niet eenvoudig om het systeem van mensenhandelaars en maffiosi te doorbreken. Daar was een beetje moed voor nodig”, zei Salvini.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", Brussel, Elite, establishment, Europa, Europees Parlement, EUSSR, gezond realisme, Italië, LEGA, Linkse Kerk, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

8 reacties op Italiaanse minister van binnenlandse Zaken Matteo Salvini over de Europese verkiezingen 2019: “De grootste vijand is het zogenaamde links”

 1. neilven zegt:

  Helemaal akkoord, tot mijn spijt heb ik vroeger ook links gestemd, lang geleden, maar ik zag al snel in dat het dood en verderf zaait. Links zal de aarde vernietigen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Mary zegt:

  En moed dat heeft hij net zoals Trump, Orban en Wilders, de laatste is wel degene die de toon gezet heeft lang voor diegene die nu (gelukkig) wel aan de macht hebben kunnen komen door hun bevolking, Nederland heeft wel een heel blinde bevolking of er is ongelooflijk gefraudeerd tijdens de laatste verkiezingen.

  Geliked door 6 people

 3. Pingback: SALVINI: LINKSE ESTABLISHMENT IS EUROPA’S GROOTSTE VIJAND! | eunmask

 4. Peter zegt:

  Weet iemand hoe dat onderzoek wegens zgn. “ vrijheidsberoving “ is
  afgelopen ??
  Gaarne vermelden als een van u dit weet.

  Like

 5. Peacepipe zegt:

  Een profeet wordt zelden geërd in eigenland! Gelukkig is daar nu verandering in gekomen in o.a. Italië en Hongarije! Hopenlijk volgt Nederland eindelijk bij de verkiezingen op 20 Maart voor Provinciale Staten (is indirect ÓÓK voor de Eerste Kamer, met ÉÉN stem, stem je in feite TWEE maal!) en 23 Mei Europees Parlement. Zet het vast in uw agenda.

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Bij de komende verkiezingen zou zoveel mogelijk na afloop actief mee gecontroleerd moeten worden op het tellen van de stemmen. Het deelnemen aan de verkiezingen wordt gelukkig door velen als morele plicht gezien maar wees dan ook alert op wat met uw stem gedaan wordt.
  Er gaan hardnekkig geruchten dat voornamelijk stemmen op de PVV zijn verdonkeremaand.
  Dat is slechts te voorkomen als kiezers ook na het uitbrengen van de stem actief worden en blijven.
  Als er iets mis gaat is het in de stembureaus. Zorg dat u er bij bent.
  Bij verkiezingen in veel andere landen gaan NEDERLANDSE waarnemers kijken of het wel eerlijk toegaat. Wie NEEMT ER WAAR in Nederland?

  Like

 7. Jan zegt:

  Al in 2016 zei Orban dat het Brusselse EP uit linkse imbecielen en zwakzinnigen bestaat

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s