‘Onomstotelijke bewijs van Oekraïnes schuld staat in het onderzoeksrapport van het door Nederland geleide Joint Investigation Team’

Screenshot_663

Deel van het wrak van vlucht MH-17. Eric Zuesse: ‘De 298 MH-17 slachtoffers op 17 juli 2014 werden vermoord door Barack Obama, via zijn agenten zoals Victoria Nuland, die Obama’s Oekraïne (illegale CIA-) operatie runde.’ 

(Door: “Xander”)

‘Dit is bewijs dat absoluut aantoont dat het officiële, door Nederland geleide onderzoek naar de (MH-17) zaak een opzettelijke en totale fraude is,’ schrijft analist Eric Zuesse voor The Strategic Culture Foundation. In een uitgebreid artikel zet hij het volgens hem ‘door beide partijen geaccepteerde bewijs’ op een rij waaruit onomstotelijk blijkt dat niet Rusland, maar Oekraïne op 17 juli 2014 vlucht MH-17 van Amsterdam naar Maleisië heeft neergeschoten met de bedoeling om de Russen de schuld te geven. ‘Deze massamoord werd uitgevoerd wegens de extreme obsessie van één leider. Het moest voor hem gewoon gebeuren, en precies op dat moment.’

Lees verder>>>
(h/t Steven)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Censuur, demoniseren, Desinformatie, EUSSR, kwaadaardige opzet, Obama, Oekraïne, Rotzakken, Rusland, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op ‘Onomstotelijke bewijs van Oekraïnes schuld staat in het onderzoeksrapport van het door Nederland geleide Joint Investigation Team’

 1. Hovawart zegt:

  De grote delegatie deskundigen en onderzoekers aan boord van de MH-17 die op weg waren naar een wereldcongres, op weg naar Melbourne, voor de Internationale Aids Conferentie over Aids-Hiv en die hun bevindingen, onder andere over de herkomst van het virus, wereldkundig wilde maken..
  (ik suggereer niets, maar teveel aan het toeval overlaten doe ik ook niet)..

  Geliked door 1 persoon

 2. M. zegt:

  Als het vliegtuig van veilige hoogte lager gedirigeerd word te gaan vliegen boven oorlogsgebied dan is dat voor de veiligheid van de mensen.
  De zwarte dozen werden meteen geheim verklaard om zichzelf niet te veel teleur te stellen dat er geen Russen te zien waren.
  De onderste steen blijft onder omdat de steen niet van Russische makelij is.
  Vliegtuig lag nog niet koud op de grond of alle leugenaars van het nepnieuws wezen al naar de Russen.
  In feite staat men massamoord te verdoezelen.

  Geliked door 2 people

  • Peter zegt:

   M
   Vliegtuig lag nog niet koud op de grond of alle leugenaars van het nepnieuws wezen al naar de Russen.
   Of het nepnieuws was of dat er sprake is van leugenaars dat weet ik niet.
   Wel weet ik ter herinneren dat men inderdaad al direct naar de Russen wees.
   Dat vond ik toen erg vreemd.

   Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Als men naar de Russen wijst zonder dat er nog maar iets onderzocht is kan men het als nepnieuws af doen en als leugens wat dat zijn het.
    En het is allang duidelijk dat men allesbehalve de waarheid spreekt.

    Geliked door 1 persoon

 3. Harry zegt:

  Dit is een ijzersterk verhaal , door Xander !

  Krijgen we dus toch gelijk ? Denk het wél , uiteindelijk , maar zoals het verhaal al aangeeft , zullen ze het proberen te rekken tot iedereen het haast of helemaal vergeten is .
  Het klopt dus ook dat ik op de eerste beelden RONDE KOGELGATEN gezien heb !
  Die eerste CNN beelden nooit weer teruggezien !
  Die hadden dat waarschijnlijk ook even niet door .
  En dat toevallig alle radarinstallaties tegelijk wegens “onderhoud” stil gezet waren , dat gelooft ook geen hond !
  Zo stom is niemand , zelfs Oekraïners niet !
  Alleen Rutte probeerde dat ons wél wijs te maken , de aartsleugenaar .

  Al die geheimhouding en die stiekumheid , het verzwijgen van de feiten , maakt Rutte een crimineel ! Of op z’n minst medeplichtig .
  En Willem Alexander , zie die bolle sodemieter nóg staan in zijn uniform met een uitgestreken smoelwerk , net of ie wou gaan huilen , toen de restanten van de slachtoffers aankwamen , heeft dat ook vast geweten !
  Ze zullen dat voor hem toch niet geheim hebben gehouden , wél ?
  Anders kan ie Rutte nu wel verrot vloeken !
  Of hem op die pokdalige smoel timmeren .

  Eén ding had ik niet ingeschat , dat die Oekraïense smeerlappen dat toestel neergeschoten hebben om Putin de schuld te kunnen geven , dat is toch van een smerigheid die enkel de grootste corrupte boeven kunnen verzinnen ! Erger dan de maffia .
  Oekraïne , dus !
  Dat tuig mag dus ZEKER NOOIT BIJ DE EU KOMEN !
  Misschien hebben we een extra reden om dat hele EU gedrocht nu in nog meer diskrediet te brengen !

  Je kon gewoon aanvoelen dat het niet klopte , het hele verhaal .
  Geheime besprekingen met Australië over de ramp , WAAROM GEHEIM ?
  Bij andere rampen is dat toch ook niet het geval ?

  Afijn , dit bericht maakt mijn dag goed .
  Jammer van al die slachtoffers !

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   Harry 3 januari 2019 om 11:14

   En Willem Alexander , zie die bolle sodemieter nóg staan in zijn uniform met een uitgestreken smoelwerk , net of ie wou gaan huilen

   Ja, acteren kúnnen ze! Dat is het eerste wat ze leren in die familie: ‘geschokt’ kijken, liefst met een neptraantje erbij.

   Die lui hebben totaal, maar dan ook TOTAAL geen gevoel voor een ander.
   Verdriet? Wat is dat? Een droevige kop is al snel getrokken.
   Na het ‘doorstaan van al die ellende’ kruipen ze weer in hun comfortabele paleizen, waar ze opgewacht worden door hun personeel.

   Franske Timmerfrans, die valse kobold, is ook zo goed in nepjanken.
   Die kan zelfs traantjes op commando laten verschijnen, de vuilak!

   Geliked door 1 persoon

   • Peter zegt:

    En Willem Alexander , zie die bolle sodemieter nóg staan in zijn uniform met een uitgestreken smoelwerk
    Ik zie op de foto Willie ZONDER uniform maar wel met een keppeltje ?
    Heeft u wellicht een beetje gefotoshopt ?

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Peter 3 januari 2019 om 22:43

    Ik zie op de foto Willie ZONDER uniform maar wel met een keppeltje ?
    Heeft u wellicht een beetje gefotoshopt ?

    Nee, dit waren weer andere hypocriete vertoning:

    http://www.geennieuws.com/2015/01/herdenking-auschwitz-willem-alexander-en-maxima-stonden-zich-te-schamen/

    Het bovenstaande toont aan, dat er in bepaalde kringen of dat nu een zelfbenoemd vorstenhuis dat krioelt van de tendentieuze leden of afstammelingen daarvan , of dat het gaat om politici die slechts één belang nastreven, namelijk dat van hen zelf , geen enkele spoortje meer te bekennen is van enige moraal , waarde- en normbesef.

    En toch zijn er nog steeds duizenden of zelfs wel miljoenen Nederlanders die dit soort adoreren en jaarlijks toejuichen. Het toont tevens aan , dat ook dit soort mensen nauwelijks beschikt over enig relativerings- vermogen

    En wat te denken van de Nederlandse Spoorwegen die kapitalen verdiende door Joden te vervoeren, of de Nederlandse politie die zo ijverig met de Duitsers collaboreerde, dat zelfs de bezetter ze af en toe tot orde moest roepen in hun ijver om Joden aan de Nazi’s uit te leveren moest temperen. Zou het niet geweldig geweest zijn, als Willemsen en Co. daar eens bij stil gestaan hadden, dat eens hadden uitgesproken en de hand diep , maar dan ook zeer diep in de eigen boezen gestoken hadden ?

    Maar nee, ver verheven boven het plebs doet Willemsen gewoon waar hij zin in heeft, een goede opvolger van zijn moeder, die ook niet geremd werd door enige discretie als het er om ging de eigenbelangen te waarborgen!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Nee, dit waren weer andere hypocriete vertoning:

    =

    Nee, dit was weer een andere hypocriete vertoning:

    Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Krijgt dit muisje (ter grootte van een olifant) nog een staartje (ter grootte van een slurf)???
  Wie jaagt de NEP-nieuwsverspreiders uit hun stinkende hol?
  Wel graag definitieve duidelijkheid vóór de eerstkomende verkiezingen in Nederland.

  Geliked door 2 people

 5. Bert zegt:

  Alleen Oekraine heeft belang bij het neerhalen van een verkeerstoestel. Het afschieten van een BUK raket is bijzonder duur en dat doe je alleen als je heel zeker weet dat er een militair doel is. Om deze twee redenen is het zeer plausibel dat Oekraine het toestel heeft willen neerhalen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Perfide Albion zegt:

  Voor mij is overtuigend bewezen dat Obama en de Demo-ratten hier achter zitten. En wie zijn in Nederland de grootste- kritiekloze- vriendjes van de Demo-ratten? Juist! De Nederlandse (politieke) elite en hun kontkussers in de media.

  Het Nederlandse volk. Zo slim dat ze een buitenlandse ideologische bedreiging van mijlenver zien aankomen. Daarom hadden de Duitsers het toen ook zo moeilijk om Nederland te veroveren..

  Like

 7. Statler & Waldorf zegt:

  Er is de Amerikanen niets te smerig om de hegemonie te behouden.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Verschillende reageerders hier, waaronder ik zelf, hebben al (diverse malen) laten blijken dat ze de Russen NIET verantwoordelijk houden voor de ramp met de MH17. Welk belang zou Rusland er bij hebben om bijna 300 onschuldige mensen de dood in te jagen?
  Het is nu onomstotelijk bewezen dat er een ongelofelijk smerig spel wordt gespeeld, waarbij zeer velen, die zich tot nu toe wisten in te dekken, bloed aan hun handen blijken te hebben.
  Ook NEDERLAND, met MARK RUTTE voorop, gaat niet vrijuit in deze kwestie.
  Er is en wordt nog steeds gelogen en bedrogen, en men doet er alles aan om bewijsmateriaal en sporen te wissen.
  De Russen hebben tot in detail bewezen hoe de vork aan de steel zat, en waaruit bleek dat zij onschuldig waren, maar nee, ZIJ werden verantwoordelijk gehouden voor deze immense tragedie, met jarenlange onterechte boycots tot gevolg. Het geduld van de Russen is enorm op de proef gesteld.

  Nederland, Europa en de VS lijden nu gezichtsverlies. Oekraïne moest en zou bij de EU komen, en alles om dit voor elkaar te krijgen was blijkbaar geoorloofd. Een smerig machtsspel ontstond.

  Nederland heeft zijn bevolking wat uit te leggen. De MP voorop. Hij was toch degene die de onderste steen naar boven zou halen? Allemaal geklets uit zijn nek. Allemaal zand in de ogen strooien van de bevolking, en de verdenking op onschuldigen laden…..!

  Ik heb er geen woorden voor. Nederland, het land wat altijd iedereen aan de tand voelt en de maat neemt, en overal koploper in wil zijn, heeft zich nu verlaagd tot een smerig, leugenachtig en achterbaks land….
  Schaamte over wat er is gebeurd is te eenvoudig uitgedrukt. Rutte wist alles en hield alles onder de pet. Hij moet aftreden!

  Geliked door 2 people

 9. Mary zegt:

  We waren hier natuurlijk al van overtuigd dat het zoals met alle Obama beschuldigingen aan het adres van Rusland door henzelf georganiseerd was (en de EU) en die oorlog kwam maar niet ook niet na een hoop dreigingen aan de Russische grens door de NAVO (zogenaamde oefeningen) reden te meer dat Hillary aan de macht moest komen, onder haar honderd procent garantie dat die oorlog er zou komen, smerige moordenaars!!!!. En Rutte, de smerige leugenaar, maar het toneelstukje van de zoekende naar de onderste steen spelen, kan je aan hem wel overlaten hij doet niet anders dan de boel belazeren.

  Geliked door 2 people

 10. Steven zegt:

  De onderste steen boven….
  Zoals hij lult regeert hij ook…

  Geliked door 1 persoon

 11. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.

  De motoren van de neergeschoten MH-17 waren nog niet afgekoeld en de lijken waren nog warm, toen ene Mark Rutte al heel hoog van de toren begon te blazen met verwijten richting Rusland. Hij wierp zich op, om de onderste steen boven te halen. Het heeft ons inmiddels een vermogen gekost, maar die onderste steen is nog steeds niet tevoorschijn getoverd. Ja, die is er wel. Het is de smerige molensteen om de nek van Mark Rutte. Het MH-17 dossier is een leugenachtige doofpot en cover-up van een valse vlag operatie, om Rusland een zwarte piet toe te schuiven. Het wordt tijd, dat het Rutte zijn nek gaat kosten.

  Geliked door 1 persoon

 12. bigljohn zegt:

  Vele politici en andere smeerlappen houden de echte informatie aangaande MH17 onder de pet. Er is niemand die zijn mond voorbij praat, terwijl dit de gangbare manier van zaken is als een heel legertje mensen proberen een geheim te bewaren. Als slechts EEN persoon met een geheim rond loopt krijgt hij vroeg of laat last van zijn geweten en hoor je er van. Maar als mogelijk zo’n 1000 personen hier mee rondlopen gebeurt er tot in lengte van jaren totaal niets. Mij ontgaat iedere logica omtrent dit hele gebeuren….

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ bigljohn (3 januari 2019 om 15:48)

   Dames en Heren.

   Als is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. Hoe meer mensen van een leugen of geheim op de hoogte zijn, des te langer blijft het geheim. Maar vroeg of laat zal de waarheid toch aan het licht komen. Als anderen weten, dat je met een leugen of geheim rondloopt, ben je aan hun willekeur overgeleverd. Hoe langer geleden, des te moeilijker het wordt een leugen of geheim te vol te houden. Hoe meer mensen een leugen of geheim kennen, des te groter is de kans, dat de een of de ander zich per ongeluk verspreekt. Hoe meer mensen er van een leugen of geheim op de hoogte zijn, des te moeilijker zal het zijn, om ze het zwijgen op te leggen. Hoe meer mensen een leugen of geheim kennen, des te kostelijker zal het worden ze “bevriend” te houden. Al zwijgen alle betrokkenen over een leugen of geheim, vroeg of laat zal er een zijn, die uit gewetenswroeging of rancune gaat praten. Wat is een opgelegd spreekverbod waard, voor iemand, die op zijn sterfbed met zijn geweten in het reine probeert te komen ???

   Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   @ bigljohn (3 januari 2019 om 15:48)

   Dames en Heren.

   Als is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. Hoe meer mensen van een leugen of geheim op de hoogte zijn, des te langer blijft het geheim. Maar vroeg of laat zal de waarheid toch aan het licht komen. Als anderen weten, dat je met een leugen of geheim rondloopt, ben je aan hun willekeur overgeleverd. Hoe langer geleden, des te moeilijker het wordt een leugen of geheim te vol te houden. Hoe meer mensen een leugen of geheim kennen, des te groter is de kans, dat de een of de ander zich per ongeluk verspreekt. Hoe meer mensen er van een leugen of geheim op de hoogte zijn, des te moeilijker zal het zijn, om ze het zwijgen op te leggen. Hoe meer mensen een leugen of geheim kennen, des te kostelijker zal het worden ze “bevriend” te houden. Al zwijgen alle betrokkenen over een leugen of geheim, vroeg of laat zal er een zijn, die uit gewetenswroeging of rancune gaat praten. Wat is een opgelegd spreekverbod waard, voor iemand, die op zijn sterfbed met zijn geweten in het reine probeert te komen ???

   Like

 13. Thom zegt:

  Xander zegt wel eens de waarheid maar dikwijls ook niet. Het is wel zo dat waar rook is daar is vuur. Ik zie het als volgt: Rusland heeft met een buk-raket het Maleisisch vliegtuig uit de lucht geschoten. Het luchtruim had niet open mogen zijn, want enkele dagen eerder was er een Oekraïens vrachtvliegtuig met een buk uit de lucht geschoten. dat stond zelfs in de Telegraaf. er is om die reden al reden van kwade trouw van Oekraïne en van Nederland.
  De Russen hebben niet zomaar geschoten. Ze hebben een signaal opgevangen van een .Oekraïens vliegtuig. Er was dus met de MH17 dus waarschijnlijk ook een Oekraïens vliegtuig in de licht. De Russen zullen hebben geschoten en niet de Oekraïne maar er is waarschijnlijk wel degelijk sprake van nalatigheid en/of uitlokking. Poetin schiet niet opzettelijk een verkeersvliegtuig ut de lucht.

  Like

 14. Hendrik M. zegt:

  Er was ook nog een Amerikaanse vice president (Biden), en z’n zoontje, die samen met ene Verhofstadt het schaliegas uit het door Russen bewoonde gebied wilden winnen.
  Tja, het schoot me zo maar weer te binnen…

  Like

 15. Hendrik M. zegt:

  Er was ook nog een Amerikaanse vice president (Biden), en z’n zoontje, die samen met ene Verhofstadt het schaliegas uit het door Russen bewoonde gebied wilden winnen.
  Tja, het schoot me zo maar weer te binnen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s