Ruim de helft van D66-leden Haren keert partij per 1 januari de rug toe

Screenshot_672

Ruim de helft van de D66-leden in de voormalige gemeente Haren spreekt met ingang van het nieuwe jaar haar wantrouwen in de landelijke partij uit.

De van oudsher trouwe schare D66-leden zegt per 1 januari haar lidmaatschap op. Onder de opzeggers velen die decennialang in meer of mindere mate actief deelnamen aan de lokale politiek. De partij heeft haar eigen standpunten met voeten getreden, menen zij.

Lees verder>>>
(h/t meerdere “reaguurders”)
Dagblad van het Noorden

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, democratie, dictatuur, Hypocrisie, liberalen, meningsdictatuur, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Ruim de helft van D66-leden Haren keert partij per 1 januari de rug toe

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Ojee!
  Het Wassenaar van Groningen gaat overstappen?
  Waarschijnlijk naar GroenLinks, van de regen in de drup dus.

  Geliked door 2 people

 2. Steven zegt:

  Mag hopen dat straks ook deze partij tot aan de grond toe is afgebrand…
  Dus die Jetten zal straks wel oorlog krijgen binnen de partij over alle weglopers net voor de verkiezingen…. LOLLLLLLLLLLLLL…

  Like

 3. King Arthur zegt:

  Off topic:
  We gaan ze niet halen, maar laten ze gewoon komen.
  6 x jarenlang procederen om niet meer weg te hoeven uit het gratizzzzzz wallhalla-NL
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2982628/maximaal-6-migranten-sea-watch-welkom

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Let maar op dat ze uiteindelijk allemaal in Nederland terecht komen. Het schip haalt nieuwe uitkeringstrekkers van het strand in Libië, om ze daarna in Europa af te zetten. En omdat bijna niemand meer van dit soort gajes wil opnemen, het schip onder Nederlandse vlag uitkeringstoeristen ophaalt, zullen ze tenslotte HIER moeten worden verzorgd!

   Like

 4. Hovawart zegt:

  Met Rutte voor de VVD, Buma voor het CDA, Jatten voor Dom66, en Floppy Klaver voor de Linksche Looneys……is Nederland in zwaar weer beland, op rampkoers naar schipbreuk.
  De nieuwe begroting zal ons land sneller laten zinken dan het stijgende zeewater door de klimaatverandering, de economie, die toch al tekenen van recessie geeft (leegstand), en de rekening (het tekort) van de nieuwe “lastenverlichting” zoals de MP het noemde, komt wederom op de conto van de werkgevers, met nieuwe reorganisaties en ontslagen, faillissementen en verkassende bedrijven in de nabije toekomst…..werken loont hier steeds Minder, en Minder en Minder……dat vraag ik u wel eens af….( was het niet die Nederlandse politicus die dit vroeg en vervolgens over een ronde ton/vat werd gebonden om hem zijn mond te snoeren, Nederlands enige integere staatsman die de term politicus verdient en met eer mag dragen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bert zegt:

  Links noemt zich alleen democratisch als een middel om aan de macht te komen. Daarna vergeten ze het volk. In alle linkse landen is het zo gegaan. Het liep meteen uit op een dictatuur die alleen met geweld of een economische crisis weer verwijderd kon worden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s