Brusselse agenten spreken over de hel van Molenbeek tijdens Oud en Nieuw

screenshot_688

(Door: Bert Brussen)

‘We werden bekogeld met stenen, flessen en straatmeubilair’

“We stonden machteloos. Op een gegeven moment moesten we ons hergroeperen. Toen hebben ze vrij spel gekregen om alles kapot te maken.

We zijn daar aangekomen met alle ploegen. We hebben getracht om die jongeren te verspreiden om de weg vrij te maken, zodat de brandweer erdoor kon. Maar er waren zoveel jongeren aanwezig. We werden bekogeld met stenen, flessen en straatmeubilair, zodat we verplicht waren om ons op een gegeven moment terug te trekken en ons te herorganiseren in het centrum van Molenbeek.

De leiding heeft een bijkomende ploeg gevraagd naar Brussel. Er is dan versterking gekomen. Intussen profiteerden de relschoppers ervan om in feite alles kort en klein te slaan en te plunderen.”

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, België, Brussel, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Brusselse agenten spreken over de hel van Molenbeek tijdens Oud en Nieuw

 1. Pietersen zegt:

  Zielig verhaal van meneer agent. Hij vergeet vuurwerk op hen afgeschoten te noemen, en ja, zolang hij islamitisch straattuig ‘jongeren’ blijft noemen, is hij zelf niet zuiver op de graat.

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Niet ZEIKEN als je als overheid (dus ook de politie) zoveel mogelijk (agressief moslimtuig) import in je land wenst te hebben. Veel mensen hebben al ervaring met de korte lontjes van deze lievelingetjes van de staat.
  Er komen er nog véél meer, dus het probleem zal alleen maar erger worden.

  Geliked door 2 people

 3. Republikein zegt:

  Chasse patat, kogels sparen.

  Like

 4. jack black zegt:

  Venetie zien en sterven ?
  Nu ook Brussel zien en sterven !

  Like

 5. peter zegt:

  Ik zeg niet gelijk doodschieten ,maar een schothagel doet wonderen .

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden !!

  Like

 7. Jan zegt:

  Toch maar eens de Peacemaker gebruiken?

  Geliked door 1 persoon

  • Oma zegt:

   @Jan: dan wel voor de verantwoordelijken: de politiek! Anders speel je net in hun kaart als de bevolking zich gewapend zou verdedigen tegen moslim straattuig in de straten, dan heeft de politiek wat ze hebben wil: oorlog en dan kunnen ze ons de schuld in de schoenen schuiven voor hun misdadige nalatigheid om hun plicht als overheid na te komen: onze veiligheid garanderen door moslim criminelen te straffen en uit onze maatschappij te verwijderen.
   Straattuig laat de politiek net begaan om een oorlog uit te lokken want op een gegeven moment zullen wij ons wel moeten verdedigen om te overleven want de politiek, justitie en politie weigeren ons te beschermen.

   Geliked door 1 persoon

 8. Oma zegt:

  Het zijn niet enkel de ‘misnoegde’ moslimjongeren die met toestemming van de politiek brussel in de hel veranderen maar de misdadige politiek en justitie die deze situatie uitbuiten om door de haat en wraakzucht van domme moslims voor hun politieke kar te spannen, de autochtone, moegetergde bevolking uitdagen en zover te drijven dat ze zullen gedwongen worden zich te verdedigen om te overleven (door de opzettelijke en misdadige nalatigheid van de politiek) tegen de moordlust van moslims….waarvoor autochtonen dan gestraft worden om het recht in eigen handen te nemen om zich te verdedigen.
  De politie mag niet ingrijpen, justitie veroordeelt niemand of deelt voor de schijn werkstrafjes uit en gevangenisstraffen die onder de 3 jaar niet moeten uitgezeten worden en de politiek weigert haar plicht om de bevolking te beschermen, weigert de wetten toe te passen door criminele moslims uit onze maatschappij te verwijderen of zelfs maar te straffen.

  De politiek lokt oorlog uit door moslims uit te spelen tegen de eigen bevolking door ongestraft de autochtone bevolking te laten vermoorden zodat autochtonen zich uiteindelijk wel zelf zullen moeten verdedigen want de roverheid weigert daders te straffen en haar plicht te vervullen om de bevolking bescherming te bieden en dan hebben we oorlog.

  Wat was meteen de reactie van dat politieke crapuul na de terreurnacht in molenbeek? “De politie was niet voorbereid” – alsof politie voorbereid zou moeten zijn op rellen tijdens een oudejaarsnacht.
  De politie krijgt de schuld omdat ze verboden wordt om straatterreur van moslim relschoppers aan te pakken!

  En de oplossing van dat politiek tuig? Symptoombestrijding: meer blauw op straat – vooral de oorzaak: vernielzuchtige en moorddadige moslims niet aanpakken!
  Hulpverleners en brandweer worden regelmatig in een hinderlaag gelokt en dan aangevallen – dat zijn reeds oorlogsdaden maar ook dat wordt onder de mat geveegd om de woede van de autochtonen ten top te voeren en een uitbarsting uit te lokken tegen de gepamperde, islamitische straatterroristen zodat door eurogendfor en bearcats elke opstand de kop kan ingedrukt worden om dan het eigenlijke doel te bereiken: nwo
  Verdeel en heers voor totale nwo-machtscontrole door een georkestreerde oorlog tussen moegetergde autochtonen en gepamperde moslimterroristen van de politieke landverraders en het wangedrocht eu.
  Dat is het scenario en in heel europa.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Ze laten het zo uit de hand lopen dat er zelfs hier al meerdere smeken om een politie staat.
   Zonder te beseffen wat ze daarmee afroepen over de bevolking.
   Dan hebben we echt helemaal niks meer te vertellen, wat nu al nauwelijks zo is.

   Like

 9. Bert zegt:

  Dit is een wijk van de toekomst…dus als andere wijken ook zo worden, niet jammeren, want je was gewaarschuwd.

  Like

 10. jan.d zegt:

  Dat is pas vuurwerk

  Like

 11. Oma zegt:

  De aap komt al uit de mouw:
  HIER hebben we de echte bedoeling waarom het rellen van moslimjongeren en de straatterreur zoals in molenbeek niet worden aangepakt en opgelost door de politiek. Bovendien slaagt de geveinsd verontwaardigde politiek er nog wel in de politie de schuld te geven, die ze zélf verbieden om in te grijpen en hun job als ordehandhavers verhinderen!

  https://www.msn.com/nl-be/nieuws/nationaal/vuurwerkverbod-dreigt-na-dramatische-oudejaarsnacht/ar-BBRNdAa

  ” Het nieuwe jaar was op verschillende plekken met zware verwondigen en zelfs dodelijke slachtoffers gestart. Daarom vragen heel wat politici en inwoners voor strenge maatregelen om dergelijke oorlogssituaties in de toekomst te vermijden.Zogenaamde vuurwerkbommen zorgden ervoor dat heel wat ramen barstten en gebouwen beschadigd raakten. In het dorpje Brakel vergeleek de politie de taferelen met oudejaar met de situatie in de Gazastrook. Zo werden er al dagen voor oudejaar auto’s in brand gestoken en vuurden onbekende vuurwerk af op voorbij rijdende auto’s.”
  En uiteraard zijn het enkel autochtonen die zich misdragen op oudejaarsnacht, auto’s in brand steken, rellen en vuurwerk richten naar feestvierders, hé? Dat hebben we duidelijk gezien in molenbeek?
  Zien jullie wat die smerige leugenpers insinueert? OORLOG en dan nog wel door de slachtoffers… Dit is het onmiskenbaar bewijs dat de politiek aanstuurt op een burgeroorlog, er wordt reeds oorlogstaal gebruikt door de leugenmedia in opdracht van de politiek om de lont aan te steken.
  WIJ voeren OORLOG door oudejaar te vieren, juist? Ja, hoor want moslims verdragen niet dat wij mogen feestvieren? Dat strookt niet met hun bijgeloof en moet door intimidatie en medeplichtigheid van de verraderlijke politiek verboden worden?
  Het volgende zal zijn om het vieren van Nieuwjaar volledig af te schaffen, dan mogen we niet meer op straat komen, dan stellen ze een avondklok in, NET als in oorlogsgebied gaza?????…állemaal voor onze VEILIGHEID, ja?
  We moeten tenslotte toch onze vrijheid en feesten vrijwillig opgeven voor onze eigen veiligheid, nietwaar?
  Intussen mag het moslimtuig de straatterreur ongestoord verderzetten en ONZE cultuur en tradities worden verboden: islamisering – nwo!

  Like

  • Cathja zegt:

   @Oma op 4-1-2019 om 17:24

   Beste Oma, maar hoe verloopt dan de jaarlijkse viering van het suikerfeest? Mogen moslims ongestoord hun gang gaan met lawaai maken in de nachtelijke uren, vernielingen aanrichten, geweld gebruiken tegen autochtonen, etc?
   Want als wij geen Oud en Nieuw meer mogen vieren, dan moet ook het suikerfeest verboden worden.

   Like

 12. Metten zegt:

  Vijftig meestal minderjarige en jongvolwassen allochtonen kunnen zij niet de baas want dan vluchten zij als hazen. Maar naar hartenlust op vreedzame VLAAMSE betogers kloppen, met het waterkanon te lijf gaan en er tientallen arresteren is géén probleem!

  Like

 13. Steven zegt:

  “Bescherm Onze Mensen”. Met die slagzin trappen we de campagne voor de Vlaamse, federale en Europese stembusgang van 26 mei af.

  “Als de laatste dagen – denk maar aan Molenbeek – opnieuw een zaak hebben aangetoond, is het wel dat mensen recht hebben op bescherming. De zo geprezen multiculturele samenleving is een tijdbom gebleken die dagelijks harder tot ontploffing komt”, aldus Tom Van Grieken bij aanvang van de persvoorstelling. Daarom wil het Vlaams Belang een immigratiestop invoeren voor minstens 10 jaar.

  Immigratiestop = 200 euro meer pensioen

  Daar is voor het Vlaams Belang ook een belangrijke sociale component aan gekoppeld: “Door de immigratiekraan toe te draaien, realiseren we jaarlijks een besparing van 8 miljard euro, wat kan worden omgezet in een pensioenverhoging van zo’n 200 euro per gepensioneerde.” Die moeten voor het Vlaams Belang sowieso omhoog aangezien ze 40 procent lager liggen dan in onze buurlanden.

  Koopkracht gedaald

  Vlaams fractievoorzitter Chris Janssens pleitte in zijn uiteenzetting voor een basispensioen van 1.500 euro na een loopbaan van 42 jaar. Janssens hamerde ook op het negatieve sociaaleconomisch palmares van deze regering. “De economische cijfers waarmee de regeringsexcellenties de mensen zand in de ogen trachten te strooien, worden niet omgezet in een stijging van onze globale welvaart, integendeel. 2 op 3 Vlamingen geeft aan dat hun koopkracht onder deze regering is gedaald, de belastingdruk is opnieuw gestegen tot de op een na hoogste van de wereld (47%) en de staatsschuld piekt nog steeds boven de 100 % van het bbp.”

  België werkt niet

  Tot slot pleitte Barbara Pas voor een communautaire herleving. Volgens Pas heeft de Belgische participatiestrategie en de communautaire omerta de Vlaming niks opgeleverd, integendeel: “De miljardentransfers naar Wallonië blijven immers onverkort doorstromen. Als De Wever wilde bewijzen dat België – met zijn 8 parlementen en 7 regeringen – niet werkt, is hij met brio geslaagd”, klonk het.

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Ik vraag me af hoeveel leefloon die middelste held op dat fotootje aan leefloon zou krijgen van de Belgische regering…..Krapuul…. Smeerlappen ….Niksnutten… enz.. en deze scheldwoorden zijn noch te vriendelijk voor dat uitschot

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s