Katharina Schulze: Groene voorvechtster voor klimaatbescherming vliegt naar Californië met Oud & Nieuw

screenshot_687

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Dat de Groenen het liefst datgene zelf doen wat zij de rest van de bevolking verbieden, is inmiddels bekend. Dat ze dit echter aan de door hen geknechte mensen ook nog als “lust voor het oog” in de sociale netwerken laten zien, is nieuw. En wie het daarna ook nog waagt om daar kritiek op te hebben, wordt geblokkeerd, verwijderd, niet zelden ook voor de rechter gesleept: het links-groene fascisme laat steeds vaker zijn gezicht zien.

philosophia perennis

Onze vondst van de week komt van Martin Wagner. Op Facebook schreef hij gisteren over een schokkende ontdekking:

Wie een keer echt wil lachen, zou het Instagram-account van Katharina Schulze (foto) eens moeten bekijken. De dame is fractievoorzitster van de Groenen in Beieren en demonstreert waar ze kan voor de klimaatbalans. Met Oud & Nieuw vliegt ze dan echter naar Californië, om daar ijs uit een beker met een plastic lepel te eten. Mijn gelukwensen met deze actie.

Dienovereenkomstig zijn ook de commentaren. De meest kritische werden al – zoals dat bij de Groenen gebruikelijk is – verwijderd. Enkele comments mochten blijven staan, zoals dit:

Huichelachtige dubbele moraal van de Groenen

“Nou ja zeg, wat voor hypocriete huichelaars met een dubbele moraal de Groenen zijn, is niet echt nieuw, maar wordt ook hier weer fantastisch aangetoond. Mevrouwtje vliegt naar Californië, haar collega´s naar Afrika, Azië en Nieuw-Zeeland… Ik begrijp niet wat voor blinde idioten dat zijn die op deze huichel-partij stemmen.”

Martin Wagner heeft na de discussie onder zijn posting nogmaals uitvoerig een standpunt in de zaak ingenomen: “Natuurlijk mogen Groenen nog steeds op vakantie gaan en ijs eten. Hier is echter de hypocriete problematiek van toepassing: men kan enerzijds niet met het opgeheven wijsvingertje door de wereld rennen en de mensen vertellen dat zij geen verre reizen meer zouden mogen maken omdat de poolkappen dan smelten en het land ondergaat, om dan zelf op vakantie de halve wereld rond te reizen.

Onverdraaglijke huichelarij

Datzelfde geldt voor plastic. Als men daar tegen is, moet je gewoon ijs met een wafel eten, maar niet uit een weggooi-beker met een plastic lepel. Dat is onlogisch en inconsequent.

Wat de Groenen op zich betreft: de partij heeft het grote voordeel dat we ons in Duitsland ondertussen alleen nog maar met personen, maar niet meer met de programma´s bezighouden. Robert Habeck komt als partijleider van de Groenen op het eerste gezicht heel sympathiek over – niet te vergelijken met de vroegere generaties Groenen, de onsympathieke en vieze Jürgen Trittin en de zenuwpil Claudia Roth. Habeck presenteert de Groenen als verkiesbaar alternatief, met iemand aan het hoofd die zichzelf verkoopt als zuivere realistische politicus. Als je echter het programma van de Groenen bekijkt, dan wordt het je nog steeds groen voor de ogen. Daarin zijn ook in 2019 nog opvattingen te vinden, die je doen rillen en beven.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Duitsland, Groenen, Hypocrisie, klimaat, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, Milieu, moralisme, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Katharina Schulze: Groene voorvechtster voor klimaatbescherming vliegt naar Californië met Oud & Nieuw

 1. Republikein zegt:

  Warm nest, de meeste dombo’s, percentueel gemeten, wonen daar, dus hersenspoeling is big business.

  Geliked door 1 persoon

 2. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ik heb eens ooit een pastoor gekend,die prachtig kon preken. Helaas bracht hij zijn preken niet zelf in praktijk. Als hij daarop werd aangesproken gaf hij altijd het volgende antwoord: “luister naar mijn woorden, maar kijk niet naar mijn daden”. Ik heb zo de indruk, dat dit ook voor de rood-groenen geldt.

  Like

 3. flo zegt:

  En toch stemt de mof weer groen waarschijnlijk, want dat links gezwel zit diep geworteld bij bij de Duitsers, abwarten mal….

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Linkse huichelaars !!

  Like

 5. hans-e-pans zegt:

  Een gevalletje, splinter en balk.

  Geliked door 1 persoon

 6. Qvic zegt:

  Ach, 90% van de mensen zijn hypocrieten. De schuld geven aan een ander is veel makkelijker, dan je zelf in het gareel houden. Je eigen rommel ervaar je zelf niet als rommel, maar wel als die van een ander is. Dat is nu eenmaal zo en dat de macht altijd corrupteerd is ook nou eenmaal zo en hoe langer aan de macht, hoe corrupter de machthebber(s) worden. Want macht streelt nou eenmaal hun eigen ego. En als de media en de machthebbers niets meer iets nieuws te vertellen hebben, om hun achterban aan hen te kunnen binden, verzinnen zij zelf wel nieuws. Dat verzonnen nieuws noemen we tegenwoordig het echte nieuws en de rest noemen we “fake” nieuws. Zo worden de echte feiten en waarheden verdoezeld, puur uit eigen belang van de machtsgeile politici en hoofdredacteuren van de media. Want macht betekent rijkelijk beloont worden en je kunt geld van andere uitgeven naar eigen inzichten, zonder dat jij daar persoonlijk verantwoordelijk voor bent. Zoals een regering of gemeente over bezuinigingen praat, bedoelen ze eigenlijk dat de inwoners meer belastingen moeten gaan betalen. Dus eigenlijk alles wordt 180 graden gedraaid door hen, zodat de politici met veel mooie woorden, jou kunnen bestelen. Want belastingen is een ander woord voor afpersing voor de bevolking, maar afpersing heeft alleen een negatieve klank en dat willen de politici zoveel mogelijk mijden. Zodat hun achterban in de verkiezingstijd niet direct op een andere politici gaan stemmen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s