Nederlandse gevangenissen blijken jihad-lectuur aan terroristen te verstrekken

screenshot_689

Gaaf Land Nederland, dat mooie vaasje, gewoon ondermijnen via gevangen Jihadisten

Het CDA en de PVV willen opheldering over de beschikbaarheid van jihadistische lectuur in de gevangenis in Vught, waar ook terroristen vastzitten. De Telegraaf bericht hierover, na een tip van een gedetineerde.

Post online

De meeste boeken die beschikbaar zijn in Vught, zijn door gedetineerden aangevraagd, legt een woordvoerder van het ministerie van Justitie en Veiligheid uit. Zo’n verzoek wordt beoordeeld door een expert, in overleg met bijvoorbeeld een imam of een psycholoog.

De titels die in De Telegraaf worden genoemd, zijn inderdaad verkrijgbaar in Vught, aldus de woordvoerder. Een van de titels werd vanwege de extreme inhoud verwijderd uit Britse gevangenissen, meldde de BBC in 2016.

Kamerlid Madeleine van Toorenburg (CDA) wil van minister Sander Dekker (Rechtsbescherming) weten hoe het selectieproces in elkaar steekt, en hoe deze extremistische titels door de selectie zijn gekomen.

Machiel de Graaff (PVV) wil dat alle islamitische lectuur wordt verboden in gevangenissen. “Totale gekte, we moeten deïslamiseren”, twittert hij.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Elisah”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Nederlandse gevangenissen blijken jihad-lectuur aan terroristen te verstrekken

 1. M. zegt:

  Heb het eerder gezegd, het verraad van de 2e wereldoorlog is een gezellig theekransje geweest bij het verraad van vandaag de dag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Kunnen ze vast leren voordat ze op proefverlof mogen om zoveel mogelijk slachtoffers te maken in Nederigland.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  DE PRAATWOLK IS NOGAL AAN DE KLEINE KANT JAN!! Heb je een betere versie?

  Webmaster

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Het boekje dat men de koran noemt mag als eerste worden geschrapt van de aanvraaglijst van lichte lectuur voor gedetineerden, het is namelijk een studieboek en dan mag het wel worden aangevraagd……de waanzin viert hoogtij in alle geledingen, van boven naar beneden, de domheid is als politieke correctheid op de linksche onderwijsinstellingen als enige vak goed onderwezen, ook al noemt men de achterlijkheid dan “Naïviteit” en onbevooroordeeld……wat een kneuzen lopen er tegenwoordig rond op plekken waar men is aanbeland na te zijn gestegen en gepromoveerd tot het toppunt van hun verstandelijke onvermogen.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Men wil in die gevangenis Jihadisten omturnen tot normale burgers. Welnu, dat is net zo’n waanidee als dat men homoseksualiteit als een ziekte ziet en deze probeert te genezen. Dat men in de desbetreffende gevangenis lectuur verstrekt aangaande het jihadisme geeft alleen maar het beleid aan van de overheid, namelijk dat de overheid de beste vriend is van de moslims.

  Geliked door 2 people

 6. Ruud zegt:

  Kennelijk zijn de gevangenisdirecties uitgeselecteerd op basis van maximale onnozelheid. Als je dit nu weer allemaal hoort trek je toch de haren uit je kop. Hebben de lamzakken die dit allemaal toelaten een naam zodat we ze vanachter hun bureau’tjes vandaan kunnen sleuren of verschuilen ze zich net als de rest van de overheid achter de muren van de instelling (strafgevangenis mag het al lang niet meer heten).

  Like

 7. De gevolgen en consequenties van alle beleid door dit sloopkabinet door grenzen open te houden in plaats deze te sluiten op 2000.

  Like

 8. Peter zegt:

  Liever ziet de Staat een algeheel verbod op Internet,zodat niemand meer zijn gal kan spuwen op de Islam ,opdracht uit Brussel ,Je kan het vergelijken met een bedrijf,ze weten niet meer waardoor ze groot zijn geworden ,hoogmoedwaanzin ,komt voor de val .Het Volk blijft dit niet pikken .

  Geliked door 1 persoon

 9. Heer M zegt:

  Integreren is dus Islamitische boeken kunnen huren in de bibliotheek van de gevangenis.

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Is dit in het kader van de opleiding tot Jihadist ???
  Studeren mag in de gevangenis !
  Overheid of idioten ??

  Geliked door 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  De meest succesvolle criminelen komen niet van school, die komen uit de Nederlandse correctie-instellingen, de petoet, of “Club Ebi” zoals ze zelf hun verplichte vakantieverblijf in Vught noemen, heeft tot doel om de kans op recidive te beperken/voorkomen…….maar niet door ze slimmer te maken toch zeker? en om over de opgedane netwerken van bezwaarlijke connecties maar te zwijgen.

  Like

 12. kampersrene zegt:

  boekjes zoals een Jommeke , Kuifje of een suske en wiske daar zouden ze toch niets van begrijpen .Het enigste dat ze wel begrijpen is geweld , moord en doodslag …dat is trouwens hun cultuur

  Like

 13. Oma zegt:

  Oei, worden onze gevangenissen nu al opleidingskampen voor jihadi’s? Dan moeten we zeker vermijden dat moslims opgesloten worden? Is dat dan de volgende stap van de misdadige overheden? Enkel nog gevangenissen voor de autochtone bevolking en de moslim criminelen laten lopen? Oh, wacht even: dat gebeurt nu ook al? Werkstrafjes en voor de schijn gevangenisstraffen die ze niet hoeven uit te zitten? Enkelbandjes en vakantiedagen om tussendoor tijdens hun betaalde verlof wat terreur te zaaien? Of is het de bedoeling om door enkele jihadi’s de autochtone criminelen ook te bekeren door hen kennis te laten maken met hun ‘vreedzame’ religie? Je kunt er toch niet meer naast kijken dat de roverheden collaboreren met die achterlijke godsdienstwaanzinnigen ten koste van hun eigen bevolking?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s