“Veilige haven” voor “vluchtelingen”: Marburg wil bootmigranten opnemen

screenshot_701

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Ook de burgemeester van Marburg lijdt onder een reddingssyndroom en kent geen grens voor de opname van “vluchtelingen”; de stad dient nu een veilige haven voor uit de Middellandse Zee opgepikte “immigranten” te worden, die met de NGO-watertaxi naar de Europese kusten worden gevaren. Wie zich op deze manier aan de welkomstcultuur heeft overgegeven, merkt niet dat de “veilige” haven als een soort uitnodiging begrepen en een volgende bestorming veroorzaken zal.

politikstube

De belastingbuidel van Marburg schijnt waarschijnlijk propvol te zitten om de duurzame verzorging te garanderen, of staat de burgemeester persoonlijk garant en betaalt hij het onderhoud uit eigen zak? Wat zeggen de inwoners hierover, werden die überhaupt gevraagd, of was de vreugde en het enthousiasme over de overwegend mannelijke bevoorrading?

Focus Online” bericht:

De stad Marburg in Hessen heeft zichzelf als “veilige haven” voor in de Middellandse Zee geredde vluchtelingen aangeboden. Concreet zou het gaan om 32 migranten op het Duitse schip “Sea-Watch 3”, deelde de gemeente donderdag mee.

SPD-burgemeester Thomas Spies appelleerde in een brief aan minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer om de opname van de vluchtelingen mogelijk te maken. In de brief staat: “Volgens onze overtuiging en het geldend recht moeten mensen die op zee in nood geraakt zijn, gered worden – om het even om welke redenen zij zich op zee bevinden.”

De “Sea-Watch 3” van de Duitse hulporganisatie “Sea-Watch” had op 22 december voor Libië migranten gered en kruist sindsdien met 32 mensen aan boord op zee. Noch Malta noch Italië willen privéredders in hun havens laten aanleggen. De EU-landen konden het tot nu toe niet eens worden over een verdeling van de bootvluchtelingen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, NGO´s, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Veilige haven” voor “vluchtelingen”: Marburg wil bootmigranten opnemen

 1. Qvic zegt:

  Een burgemeester heeft deze de bevoegdheid niet en het zeerecht vertelt dan ook een ander verhaal. De geredde mensen worden naar de dichtstbij zijnde haven vervoert. Daar kan in dit verband niet van gezegd worden, dus die burgemeester kan hierdoor beschuldigd worden van mensenhandel met voor gedachteraden.

  Geliked door 2 people

 2. Steven zegt:

  Tja..en nu ze dit weten komen ze volgende week met dezelfde boot terug maar dan met 500 zwatjes.

  Like

 3. Johan zegt:

  Goh ! Marburg ligt verdorie 30 km ten noorden van Frankfurt.
  Is dat tegenwoordig ook al aan de MIddellandse Zee, dat die mensenhandelaren daar hun vrachtje kunnen afleveren ?
  Tsja, door al die extreem-linkse klimaatveranderingen verschuift die hele zee natuurlijk een eind naar het noorden.

  Like

 4. Williaan zegt:

  De bemanning en organisatoren kunnen van mensensmokkel beschuldigd worden en het schip worden genomen, wat hopelijk gebeurd.

  Like

 5. QENQ6 zegt:

  “Marrakesh”-verdrag zou de zaken toch in goede banen leiden?

  Like

 6. Motorman zegt:

  Veilige haven? Even opgezocht, Marburg ligt aan de Lahn, leuke rivier voor kajakkers en zo, maar de Sea Watch zie ik daar nog niet aanleggen.

  Like

 7. Peter zegt:

  Met Tjoekietjoeki stoomboot terug naar takkitakki oerwoud ………

  Like

 8. droevige mof zegt:

  Miene Waziri was een vluchtelingenkind en kwam met haar ouders mee van Afghanistan naar het rijke Duitsland, waar alles voor haar werd gedaan. Toen werd ze lid van de Groenen en was ze zelfs woordvoerster van de jongerenorganisatie.

  En toen maakte ze een interessante tweed:
  “Ik wou dat Duitsland volledig was gebombardeerd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dit land verdient geen bestaansrecht.”
  Ik denk dat ze moet terug vluchten naar Afghanistan of naar Saoedi-Arafbië. Duitsland is niet langer een veilige haven.
  https://philosophia-perennis.com/2019/01/04/gruenen-politikerin-miene-waziri-wuenscht-vollstaendige-zerbombung-deutschlands/

  Geliked door 1 persoon

 9. bigljohn zegt:

  De Sint komt uit Spanje en bewerkt geheel Europa. Sedert enige tijd is er schorriemorrie uit Afrika die ook heel Europa bewerkt, en ook uit Spanje komt. Zij komen geen cadeaus rondbrengen maar wel de parasiet uithangen, en bovendien ons het leven zuur maken met hun islam. Op de wijze van zie ginds komt de stoomboot; Zie ginds komen de bootjes uit Afrika weer aan. Zij brengen ons islamieten, ik zie ze al staan. Hoe druppelt ons landje helemaal vol met dat tuig. Het zijn brutale kinkels aldaar en alhier…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s