Zweden: Sociaaldemocratische politica neukt met minderjarige “vluchteling”

screenshot_708

(Vertaling: E.J. Bron)

In Zweden werd een politica veroordeeld wegens seks met een 16-jarige “vluchteling”. Haar “begrip” voor jonge mannelijke asielzoekers had blijkbaar uitsluitend seksuele beweegredenen, zoals dat zo vaak bij vrouwelijke vluchtelingenhelpers en de migratie ondersteunende politica´s voorkomt.

Een 45-jarige gemeentepolitica van de Zweedse sociaaldemocraten werd wegens seksuele uitbuiting van een persoon veroordeeld tot zes maanden gevangenisstraf, bericht de Zweedse krant “Friatider.se.” De vrouw had herhaaldelijk seks gehad met een 16-jarige Afghaan, aan wie zij “werkte” en die als “onbegeleide jongere” naar Zweden was gekomen.

Volgens het vonnis had de 45-jarige in oktober en november 2017 bij minstens tien verschillende gelegenheden seks met de 16-jarige Afghaan. De politica werkte als jeugd-hulpverleenster in een tehuis. Eerst had de jongen de vrouw geholpen een massagetafel naar huis te brengen. Ze begon hem te masseren en nam het initiatief om seks met hem te hebben, hoewel hij bang was en dit niet echt wilde. Toen hij thuiskwam, voelde hij zich niet goed en moest overgeven, verklaarde de Afghaan tegenover de politie. Ze had ook een dure telefoon, alcohol en sigaretten voor hem gekocht en gezegd dat ze een “paspoort” voor hem zou regelen.

De vrouw werd nu veroordeeld tot zes maanden gevangenisstraf wegens seksuele uitbuiting van een afhankelijk persoon. Bovendien moet ze een schadevergoeding van omgerekend € 7.700,- aan de Afghaan betalen, staat er in “Friatider.se.”

Bron:
http://smopo.ch

Vertaling:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Vluchtelingen", Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, machtswellust, Multiculti, Rotzakken, Seks, sociaaldemocraten, verloedering, Zweden. Bookmark de permalink .

20 reacties op Zweden: Sociaaldemocratische politica neukt met minderjarige “vluchteling”

 1. Republikein zegt:

  Krijg een gezwel aan je kontgat.

  Geliked door 2 people

 2. Een onbegeleide jonge zaadschieter die even door een overlopende hete politica in toom gehouden moest worden?
  Nu zien we het eens van de andere kant.

  Like

 3. Sjaak uit Dordt zegt:

  Ja, Ja, vrijspraak voor die vrouw. Een minderjarige asielzoeker blijkt in de praktijk meerderjarig te zijn. De vergissing is begrijpelijk en ze zou een leeftijdsonderzoek moeten eisen.

  Geliked door 2 people

 4. Marc zegt:

  E 7.700,00. Ik meld mij aan als vluchteling in Griekenland, laat me pijpen, ontvang een huis, uitkering, woninginrichting en als klap op de vuurpijl een ‘schadevergoeding’!

  Geliked door 1 persoon

 5. droevige mof zegt:

  Sinds 5:45 uur wordt terug geneukt.

  Geliked door 2 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Ze begon hem te masseren en nam het initiatief om seks met hem te hebben, hoewel hij bang was en dit niet echt wilde. Toen hij thuiskwam, voelde hij zich niet goed en moest overgeven, verklaarde de Afghaan tegenover de politie.

  Die reactie is logisch van die jonge Afghaan. Als je in land van herkomst alleen met geiten en ander kleinvee in de weer bent geweest dan is zo’n Zweede sociaal democrate van 45 even schrikken. Hoop niet dat hij er een trauma aan overgehouden heeft en in therapie moet. In dat geval kan hij niet meer terug naar Afghanistan want na dit soort integratie cursussen kan hij het nooit meer spontaan met een geit doen.

  Geliked door 5 people

  • Steven zegt:

   Precies.. een goed voorbeeld van de linkse goedheid voor allochtonen…zien totaal geen gevaar en geloven heilig dat deze mensen met goede bedoelingen hierheen zijn gekomen.

   Like

 7. Corné zegt:

  De Nederlandse linkse kerk vrijwilligsters zullen wel smullen van dit verhaal. Denk aan de ongeëvenaarde sketch van Jiskefet, de drie dames.

  Like

 8. Jan zegt:

  Geitenneuker neukt geit. Geitenneuker: “Ik vroeg de geit om toestemming”  Kennedy Kambani, a 21-year-old man in Malawi, Africa has been accused of raping a goat in a field.

  Although Kambani was apprehended and taken to the police station and charged with bestiality, he argued he asked the goat’s permission first.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-6556363/Man-accused-raping-goat-Malawi-claims-asked-animals-permission-first.html

  Geliked door 2 people

 9. Elisah zegt:

  Wat een smerig, ontaard wijf, ze misbruikt een kind als seksslaaf en ze is eigenlijk nét zo erg als die beesten van de grooming gangs die jonge meisjes misbruiken.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  De vrouw had herhaaldelijk seks gehad met een 16-jarige Afghaan, aan wie zij “werkte”

  Op de ‘afwerkplek’.

  Daarvoor doe je het nou, als rood-groene, linkse deugmuts.

  Geliked door 2 people

 11. Geronimo zegt:

  Even letterlijk citeren, want het lijkt, alhoewel controversieel, stilaan toch een grond van waarheid te gaan bevatten:

  “Zonder vrouwenstemrecht zouden linkse partijen geen verkiezing winnen. Daarnaast resulteert vrouwenemancipatie in lagere lonen voor mannen, gebroken gezinnen, een laag geboortecijfer en seksuele degeneratie.

  Vrouwen bouwen, behouden en beschermen geen beschavingen. Ze delen het bed met overwinnaars en schikken zich aan hen.”

  (https://fenixx.org/2018/12/28/feminisme-kenmerk-van-een-stervende-beschaving/)

  Geliked door 1 persoon

 12. Geronimo zegt:

  Tja, beste Elisah, ik vraag me af of je ook deze keer wel degelijk het desbetreffend artikel met al zijn doorverwijzingen hebt gelezen. Doen zou ik zeggen, mocht u dat nog niet gedaan hebben, of erger, bewust hebben nagelaten. Het zou trouwens niet de eerste keer zijn dat u wat gepikeerd reageert zonder zelf eerst eens goed het betreffend artikel/video te hebben bekeken, en er zodoende goed over nagedacht te hebben. Zie onderaan mijn citaat hierna.

  “(elisah zegt:
  22 februari 2016 om 10:50
  Ha,ha,ha, wat een simpele voorstelling van zaken.
  Hij pikt er voorbeelden uit zoals ze in zijn zielige verhaaltje passen en kneed ze in een vorm die hij wil. Precies het zelfde filmpje kan je maken over mannen, zelfs veel overtuigender en beter.
  Duidelijk een man die ernstig iets tekort is gekomen bij de vrouwen en teleurgesteld is vanwege zijn eigen falen, om zich vervolgens te focussen op een negatieve manier.
  Ik heb nu geen tijd om het filmpje af te kijken, ik zal er waarschijnlijk nog op terug komen.)”

  Maar goed, dat even terzijde. Met uw huidige reactie hebt u onbewust opnieuw bewezen dat vrouwen inderdaad meestal – u ziet, ik druk mij voorzichtig uit – veel emotioneler reageren dan mannen.

  Maar dit is wel de essentie van het artikel waar ik toch achter sta, nl. dat vrouwen nu eenmaal, of ze dat nu graag horen of niet, veel meer gebaseerd zijn op emoties dan op rede. Hun psyche is daardoor ook heel anders ingesteld, mede en misschien vooral door hun biologische voorbeschiktheid om kinderen te krijgen. Daarom zullen zij steeds zoeken naar de sterkste mannen, omdat die beter voor hen en hun kinderen kunnen instaan. Daar bestaan talrijke boeken over. Vanuit dit gegeven naar de stelling dat zij hun eigen beschaving mogelijk gaan vervangen door een andere met sterkere mannelijke individuen, is maar een kleine stap. Misschien is dat ook wel een regulerende factor vanwege de natuur, wie zal het zeggen? Een soort voorbeschiktheid als het ware. Zoals altijd bevestigen de vele uitzonderingen daarbij de regel.

  En laat het nu net die visie zijn die door al die progressieve vrouwen, zeg maar de voltallige feministische (linkse) meute, hard wordt bestreden, en weggezet als een leugen, omdat het niet past in hun progressieve kraam. Waarmee ik uiteraard opnieuw niet wil beweren dat er geen andere vrouwen op deze aardbol rondlopen, die verder kijken dan hun al dan niet progressieve neus lang is.

  De laatste zin in het door mij aangehaalde artikel, nl. “Vrouwen bouwen, behouden en beschermen geen beschavingen. Ze delen het bed met overwinnaars en schikken zich aan hen.” lijkt me bijgevolg vanuit biologisch perspectief heel aannemelijk.

  En alvast van mijnentwege heeft dat absoluut niets te maken met enige vrouwonvriendelijkheid of enige vorm van mannelijke gefrustreerdheid. Integendeel. Ik ben al 48 jaar gelukkig getrouwd met een prachtige vrouw, die er ook nog eens gezonde principes op nahoudt, als u begrijpt wat ik bedoel, een vrouw die ik voor geen geld ter wereld zou willen missen. Wat wil een man nog meer?
  Maar dat belet niet dat ik wel degelijk het citaat kan begrijpen en onderschrijven.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s