21-jarige breekt neus van Afghaan: “Iedereen heeft het recht om zichzelf te verdedigen”

screenshot_713

(Door: Birgit Seiser – Vertaling: E.J. Bron)

Aangifte tegen 20-jarige Afghaan wegens seksuele intimidatie en tegen 21-jarige vrouw wegens het toebrengen van lichamelijk letsel.

Een 20-jarige Afghaan zou met Oud & Nieuw meerdere vrouwen betast hebben aan hun achterste. Toen een 21-jarige zijn slachtoffer werd, draaide die zich als in een reflex om en raakte daarbij de neus van de Afghaan. De jonge man begon onmiddellijk hevig te bloeden. Diagnose: breuk van het neusbeentje. Zo zou het incident, dat op internet voor verontwaardiging zorgt, volgens de politie met Oud & Nieuw op het Raadhuisplein zijn verlopen.

Tegen 01.30 uur hadden andere bezoekers de politie naar het Raadhuisplein geroepen. Nog ter plekke zeiden meerdere ooggetuigen dat de man vermoedelijk ook andere vrouwen betast had. Daarop werd aangifte gedaan tegen de 20-jarige Afghaan. Maar hij is niet de enige, want ook tegen de 21-jarige vrouw werd aangifte gedaan wegens het toebrengen van lichamelijk letsel.

De 21-jarige vrouw, die afkomstig is uit Zwitserland en Oud & Nieuw in Wenen vierde, werd direct na de daad verhoord en is inmiddels weer terug in Zwitserland. Het feit dat er aangifte tegen haar werd gedaan, hoewel ze handelde in zelfverdediging, zorgde al voor veel verontwaardigde commentaren op de sociale netwerken.

Ook Maria Rösslhumer, directrice van de Autonome Vrouwenhuizen Oostenrijk, ziet in de aangifte een verkeerd signaal voor vrouwen: “In principe heeft iedereen het recht om zichzelf te verdedigen en vrouwen zouden door zulke gevallen niet ontmoedigd moeten worden.” De wet, die optreedt tegen seksuele overvallen in het openbaar, is pas sinds september 2017 in werking.

Politie moet aangifte doen

Dat er überhaupt aangifte werd gedaan, heeft simpelweg wettelijke redenen: bij een officieel delict, een delict dat het openbaar ministerie moet vervolgen) moet de politie aangifte doen. “Dat zou ook zo zijn wanneer de politieagenten het incident zien en herkennen dat het zelfverdediging was. Het is niet aan de politie om te beslissen of er aangifte wordt gedaan. Hoe het verdergaat, moet de rechtbank beslissen”, zei de woordvoerder van de politie van Wenen, Harald Sörös. Maria Rösslhumer hoopt op een faire beslissing van de rechter.

Bron:
https://kurier.at
Door: Birgit Seiser

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Oostenrijk, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op 21-jarige breekt neus van Afghaan: “Iedereen heeft het recht om zichzelf te verdedigen”

 1. Henk.V zegt:

  Gepaste zelfverdediging is het onvervreemdbare RECHT van iedereen. Een gegeven om in het oog te houden nu ons rechtssysteem onder politiek correcte druk wordt geplaatst!

  Geliked door 2 people

 2. Wolf zegt:

  Ze had hem de schedel moeten verbrijzelen of een trap tegen zijn slaap moet verkopen.

  Geliked door 2 people

 3. Thomasson zegt:

  Dat Zwitserse meisje is een heldin. Zij staat symbool voor alle weerbare vrouwen en meisjes. Ik hoop van harte dat de volgende Afghaan of andere beest van Allah zal ook zijn kloten in de strijd verliezen. Kan hij balgehankt van ze maken.

  Geliked door 3 people

 4. Cathja zegt:

  Moet er in dit geval gehoopt worden op een faire beslissing van de rechter, terwijl het zo helder is als glas dat deze vrouw reageerde uit zelfverdediging?
  Elke vrouw -of man- zou zo moeten handelen als ‘bescherming zoekenden’ zich ongehoord en intimiderend gedragen.
  Laat het maar eens duidelijk worden bij dat volk dat wij ons niet zonder meer laten betasten, maar dat ze een flinke knal in hun gezicht kunnen verwachten als ze zich misdragen.
  Ik mag hopen dat dit heerschap voorgoed zijn lesje heeft geleerd, maar ik vrees dat er uit wraak nog veel meer aanrandingen zullen volgen. Want zo is dat volk nu eenmaal. Altijd uit op wraak.

  Geliked door 2 people

 5. Ruud zegt:

  Zum kotzen……………….

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  “VLUCHTELINGEN”: ? ? 17-18-19 JAAR OUD !

  2 Afghanen en een Syriër laten hun dankbaarheid blijken door willekeurige mensen te mishandelen in en voor een treinstation in Amberg, Dts-land.
  12 gewonden en een jong meisje van 17 sexueel mishandeld en hoer genoemd.
  (…) Bild

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   Wat doen de Afghanen en de Syriers nog in Europa? Waarom worden ze niet teruggestuurd of totdat ze worden teruggestuurd zouden ze in een zwaarbewaakte interneringskampen moeten zitten; een soort Stalages van de Tweede Wereldoorlog. Ten tweede begrijp ik niet waarom worden ze niet aangevallen door de plaatselijke bevolking? Deze gasten moeten zelfs bang zijn adem te halen een meter buiten de AZC’s poort. Zij hebben buiten niets te zoeken.

   Geliked door 1 persoon

 7. Steven zegt:

  Gezien het LINKSE beleid in Europa, zal het mij niet verbazen dat de vrouw uiteindelijk een schadevergoeding moet betalen en excuses aan moet bieden aan de ‘arme afghaan’.
  Het verdedigen van jezelf wordt straks in deze totaal debiele samenleving straks tot een misdaad bestempeld.
  Nog even en dan wordt ieder sexueel delict tegen autochtonen helemaal niet meer bestraft en pakken ze alleen degene die zich verweert!!

  Geliked door 2 people

 8. koddebeier zegt:

  Wat een stel idioten daar in Wenen !

  Geliked door 1 persoon

 9. Henk der Niederlánder zegt:

  wat hierop neerkomt dat Justitie het signaal afgeeft dat je niet het lef moet hebben om je te verdedigen tegen dat import uitschot.
  Laat Ik het zo zeggen, goed bezig Justitie.
  Not dus.

  Geliked door 2 people

 10. Tistochwat zegt:

  Jammer dat ze hem de kop niet van de romp heeft getrokken.
  Of nog beter: zijn kloten aan gort getrapt.

  Als zo’n vieze mohammedaan zich aan mij zou vergrijpen, zou ik moordneigingen krijgen.
  Hij dient zijn klauwen thuis te houden!

  Niet dat het me zou lukken om een jonge, sterke mohammedaan uit te schakelen, maar ik mag toch wel denken dat ik hem het liefst kapot zou slaan?
  Of mag dat inmiddels ook al niet meer: denken aan wat je met je aanvaller/vijand zou willen doen?

  Geliked door 4 people

 11. jantjeuitnl zegt:

  Wij, burgers van Nederland, zouden ook veel vaker aangifte moeten doen. Over alles wat ons dwars zit over die klootzakken.

  Geliked door 2 people

 12. Jules Vismale zegt:

  Geef die dappere meid uit Zwitserland, die daar in Wenen de desbetreffende Afghaanse aanrander een keiharde klap heeft gegeven, desnoods een hele hoop bloemen, rode rozen of anders een zelfgebakken appeltaart cadeau! Goed gedaan, meisje, en ga vooral zo door opdat dat soort allochtoons tuig eindelijk leert dat niet alle vrouwen katjes zijn om zonder handschoenen te pakken!

  Geliked door 2 people

 13. freda110 zegt:

  Ik snap het wel, die haakneuzen zijn ook een moeilijk te missen doelwit en ik weet zeker dat zijn onbedwingbare drang op slag verdwenen was.
  Die moedige meid verdiend een lintje !

  Geliked door 1 persoon

 14. jungleelephant zegt:

  Ze had hem beter een knietje kunnen geven zodat hij zijn ballen in zijn keel had zitten:laat minder sporen na!

  Like

 15. Jan zegt:

  Oostenrijkse die zich bekeerde tot islam, doodgestoken door ‘Tiroler’ met Turkse wortels

  Frau wollte Ausziehen, dann stach er zu
  Seine eigene Ehefrau hielt wie ganz Amstetten den Fanatismus von Senol D. nicht mehr aus – sie bezahlte mit ihrem Leben.
  ….
  https://m.oe24.at/oesterreich/chronik/niederoesterreich/Mord-in-Amstetten-Frau-wollte-Ausziehen-dann-stach-er-zu/363063443

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s