Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini blijft tegen de opname van migranten

screenshot_731

Luigi Di Maio (links) en Matteo Salvini.

(Door: Monika Šimić – Vertaling: E.J. Bron)

Anders dan de Italiaanse vicepremier Luigi Di Maio blijft minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini tegen de opname van migranten die door NGO-schepen naar Europa gebracht worden.

die tagesstimme

Italië is bereid om vrouwen en kinderen aan boord van de beide Duitse NGO-schepen “Sea-Watch” en “Sea-Eye” op te nemen, die zich op dit moment in Maltese wateren bevinden. Dat kondigde de Italiaanse vicepremier en chef van de regeringspartij Vijfsterrenbeweging, Luigi Di Maio, op Facebook aan. “Malta moet vrouwen en kinderen aan land laten en hen naar Italië sturen. Wij zullen ze opnemen. Wij zijn opnieuw bereid om heel Europa een lesje in menselijkheid te leren”, verklaarde Di Maio.

Mensenhandel stoppen

Minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini houdt echter aan zijn koers vast en schrijft op Facebook: “Afgelopen met chantage. Minder afvaarten, minder doden. Ik wijzig mijn mening niet.”

“Een Duits en een Nederlands schip bevinden zich in Maltese wateren. Maar Italië moet weer eens een keer de migranten aan boord opnemen. Italië in de afgelopen jaren al een miljoen mensen opgenomen. De mensenhandel moet gestopt worden. Wie voor oorlog vlucht, moet met een vliegtuig en niet met schepen in Italië aankomen”, aldus Salvini. “Wij kunnen medicijnen, levensmiddelen en kleding aan de NGO-schepen, maar het is afgelopen met de chantage”, verklaarde Salvini.

Bron:
www.tagesstimme.com
Door: Monika Šimić

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, LEGA. Bookmark de permalink .

8 reacties op Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini blijft tegen de opname van migranten

 1. Peter zegt:

  Ik sta 100 % achter Salvini !
  Het moet over en uit zijn met die illegale taxidiensten over zee.
  Geef allen geen rooie cent meer aan de organisaties die zich hier schuldig aan maken

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Die illegale taxidiensten over de Middellandse Zee met al die “vluchtelingen” doet me trouwens denken aan het verhaal over Pinokkio, die samen met een hele bende normloze jongeren, naar Luilekkerland werden vervoerd door een gewetenloze koetsier waar hen zogenaamd een paradijs wachtte in de vorm van snoepen, eten, pret maken en rotzooi schoppen! Helaas kostte het later die jongeren al hun vrijheid omdat ze letterlijk en figuurlijk in een kudde ezels waren veranderd omdat niet alles is wat het lijkt!

   Like

 2. Steven zegt:

  Ze brengen zwartjes dan gewoon naar het volgende socialisten land. De zelfverklaarde EU taxi blijft gewoon heen en weer varen, pikken de uitkeringstoeristen gewoon van het strand op om ze vervolgens naar het beloofde land met de grote goudpotten te brengen. Alles GRATIS in die dhimmi landen.

  Het stopt pas als de huidige elite van hun sokkel gegooid worden…zo niet, dan mogen WIJ straks vluchten!!

  Geliked door 1 persoon

 3. John zegt:

  schepen gewoon laten aanmeren, zodra aangemeerd schip in beslag nemen en bemanning gevangennemen en berechten voor mensensmokkel, alle zogenaamde vluchtelingen met ferry terug naar oorsprong van vertrek … zaak opgelost

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Als het echt om redden gaat van een gewisse verdrinkingsdood dan kunnen ze ook terug gezet worden op de Afrikaanse kust. Niet laten chanteren en een duidelijk signaal afgeven dat het zinloos is op drift te gaan. Maar nog belangrijker sluit de toegang tot onze sociale systemen volledig af voor alles dat illegaal naar binnen komt en schaf de procedures tot beroep af.

  Like

 5. Eric zegt:

  Ik zat al te wachten tot die linkse ratten van de vijfsterrenbeweging hun eigen regeerakkoord zouden verraden. Ik hoop dat Salvini ze daarop afrekent en hen het vuur aan de schenen legt. Geen migrant meer op Italiaanse én op Europese bodem ! We hebben er nu al honderd keren teveel !

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  De hele troep omtrent de linkse elite en de asielzoekers kan het beste gesymboliseerd worden met twee strips over twee (half-vermenselijkte) muizen van de Belgische striptekenaar Raymond Macherot (1924-2008), genaamd Chlorophyl (1954) en Snoesje (1965).
  Chlorophyl was een eikelmuis die samen met al zijn vrienden; Minimum, een lichtbruine muis, Witteke , een wit konijn, Torpedo ,een otter, Zwartkop, een zwarte kraai, Babbelkous, een spreeuw en een egel, het constant moesten opnemen tegen Anthraciet, een zwarte rat die steeds heerste naar de wereldheerschappij waarbij hij hulp kreeg van een hele bende zwarte ratten die later nogal onbetrouwbaar bleken.
  Later zou Anthraciet het eiland Notenschelp, waar vermenselijkte dieren woonden en toen nog geen roofdieren voorkwamen, in het geheim de inwoners gaan terroriseren met behulp van een steenmarter (deze leek alleen meer op een vos) en een fret, die zich de spoorwegpiraten noemden, en daar gruwelijk gingen uithouden onder sommige dieren totdat ze werden verdreven!
  Zo moest Chlorophyl zelfs een keer de kwaadaardige Lorelei, een witte kat, weerstaan die muizen ontvoerde en deze alleen maar vrijliet als daarvoor, aan de familie, in ruil leverworsten werden betaald. Een sluwe hond, Flap genaamd, probeerde toen Lorelei echter na te doen met als enigste resultaat dat hij door zijn voormalige (honden)vrienden zelf in de klauwen van Lorelei aan haar (katten)vrienden belandde en zij allemaal de strijd met elkaar aangingen!
  Snoesje, een vrouwelijke muis, kreeg samen met haar vrienden; Taboem, een muis en haar verloofde, Verboten, een egel, Flouzemaker, een kraai en een konijn het echter an de stok met Mispunt, een bruine rat (hij leek bijna sprekend op Anthraciet), die eveneens een leger van bruine ratten aanvoerde met hetzelfde doel als zijn zwarte tegenhanger en daarbij Snoesje wilde vernederen. Later liet dat rattenleger hem uiteindelijk ook in de steek toen alles niet ging zoals Mispunt wenste.
  Later kwam Mispunt wel tot inkeer en moest hij samen met Snoesje en haar vrienden een groep roofdieren, een vrouwelijke wezel, een marter, een kat, een hond en een buizerd (zij trokken altijd een zwarte das om en vernoemden zich daarna), onschadelijk maken die allemaal muizen wilden opeten en daarbij ook hulp kregen van bruine ratten!
  Een andere tegenstander van Snoesje was Pantoffel, een zwarte kater, die overal onderdak wilde vinden maar constant werd weggejaagd totdat hij in het huis van een echtpaar kwam waar Snoesje en haar muizenvrienden illegaal woonden. Eerst wist Pantoffel hen te weerstaan totdat de muizen hem door middel van chantage onder controle hielden. Pantoffel slaagde er niettemin in om de muizen alsnog te misleiden door hun vertrouwen te winnen en hen uiteindelijk te verjagen ofschoon hij later, door toedoen van een lastige dienstmeid, ZELF werd verjaagd uit het huis!
  Al de desbetreffende ratten, katten, honden, wezels, buizerd en de fret in deze (muizen)verhalen vertegenwoordigen juist de linkse politici en de moslims, asielzoekers en vluchtelingen die overal een puinhoop veroorzaken en anderen chanteren terwijl de muizen, konijn, egels, otter en de kraai hen juist proberen te weerstaan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s