Marokko wil meer hulp bij tegenhouden illegale migranten naar EU

screenshot_723

(Door: Bob van Huët)

Niet meer de gevaarlijke route over de Middellandse Zee naar Italië, maar de kortere naar Spanje is nu de grote trekpleister voor migranten en mensensmokkelaars.

Vergeleken met 2017 is het aantal illegale migranten op de ‘westelijke route’ vorig jaar verdubbeld naar 57.000 die bijna allemaal vertrokken vanuit Marokko. Afrikaanse “vluchtelingen” proberen alles om de Spaanse enclaves Melilla en Ceuta binnen te geraken. Recent doken er beelden op van uitgesneden matrassen waarin twee migranten zich hadden verstopt. Eerder ontdekte de Guardia Civil ook al wanhopige Afrikanen die in de bumper, onder de motorkap en zelfs achter het dashboard van auto’s gekropen waren om Europa te bereiken.

Lees verder>>>
(h/t Wim van Schaik en “Wachteres”)
algemeen dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokko, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Marokko wil meer hulp bij tegenhouden illegale migranten naar EU

 1. Henk.V zegt:

  Wat een lucratieve manier: een vorm van chantage om hulpvaardige landen geld afhandig te maken…

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Als de EU meer geld naar Marokko stuurt, teneinde de enorme stroom asielzoekers tegen te houden, dan wordt dit voor Marokko een prima middel om ‘ons’ te chanteren.
  “Meer geld…., en zo niet, dan zetten de we poorten opnieuw open”.
  Het is dan ook een hellend vlak als we beloven meer geld te doneren. Afspraken maken met moslims is bijna niet te doen. Ze hebben ‘ons’ gewoon in de tang.

  Geliked door 2 people

 3. bigljohn zegt:

  Hoeveel van die Afrikanen zouden er nu werkelijk deze kant op komen, want er word door deze en gene weer stevig gelogen over de aantallen. Er stond in de MSM kranten dat we in Nederland in 2018 een bevolkingstoename van 100000 personen hadden waaronder 81000 – immigranten -. Volgens het AD kwamen er vorig jaar via de westelijke route 57000 personen Europa binnen. MSM kranten liegen er dus stevig op los, de ene na de andere. Er zouden alleen al in Nederland meer – immigranten – aankomen als dat er via de westelijke route binnenkomen. Hans Kazan kan beter goochelen, maar je weet bij hem dat je op een nette manier bedonderd word !

  Geliked door 2 people

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Schenk ze een enorme voorraad 9×19 mm patronen om de kolonisten uit de hoge hekwerken te schieten. Simpel en effectief.

  Geliked door 1 persoon

 5. Thomasson zegt:

  Bij het zien van deze beesten, kan men al een hartverzakking krijgen. Hoe durft een land dit menselijk afval naar binnen te laten? Heeft niemand bij de democratisch gekozen politici een spat medeleven met de burgers van het land? Burgers die ze het land hadden toevertrouwd? Waar is hen verantwoordelijkheidsgevoel tegenover de slachtoffers die ten prooi vallen als straks de beesten ze aanvallen? Een regering die onwil toont haar burgers te beschermen, moet naar huis worden gestuurd. Aan zulke mensen heb jij niets.

  Geliked door 1 persoon

 6. Het is een niet doorontwikkeld land……de tijd zal niet lang duren dat ze dit gaan afdwingen…..lees chantage gebruiken zoals Erdogan het doet…..om vele miljoenen euros te kunnen vangen!

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Grardia Angel. Het is goedkoper de bootjes te onderschepen en de rotzooi op de bootjes laten verzuipen. Dat deden de spanjaarden tientallen jaren ..met veel succes. Minder extreme maatregel is de boel op een vliegdekschip verzamelen en dan ergens op een Afrikaanse kust dumpen.

   Like

 7. Johan zegt:

  Het is gewoonweg oplichterij, Het is doorzichtige chantage van Marokko.
  Een gemakkelijke manier om tientallen miljoenen euro´s te vangen van een Europese Unie, die zelf niet in staat blijkt om de problemen rond migratie op te lossen.
  Als je dit artikel leest, dan staat een eindje verderop eigenlijk de oplossing :
  Kijk hoe Italië het aangepakt heeft. Daar is de immigratie drastisch gedaald en dat heeft NUL euro´s gekost. Het enige dat men deed, was de grenzen sluiten voor de taxi-boten van de mensensmokkelaars.
  Het hoeft dus helemaal niet zo moeilijk te zijn. En het kost niets. Je moet het alleen wél willen.
  Daaraan schort het nog op dit moment bij onze slapende politici, die op een roze wolk voortzweven in dromenland.

  Like

 8. Steven zegt:

  En laat me raden.. de EU laat zich net als de Turken gewoon chanteren en gaat vast over tot het betalen van een paar Miljard.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Afpersing Jüncker, vuile smeerpijp.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s