Open brief aan de Duitsland-haatster Miene Waziri: “Wat gaat er in u om?”

screenshot_730

(Vertaling: E.J. Bron)

Hallo mevrouw Waziri (foto). Op 29-12-2018 plaatste u het volgende op Twitter: “Ik zou willen dat Duitsland in de Tweede Wereldoorlog helmaal platgebombardeerd zou zijn. Dit land verdient geen bestaansrecht!” Korte tijd later het volgende: “Heb de Duitsland tweet verwijderd, omdat er teveel nazi´s  op af kwamen. Omdat jullie de boodschap allemaal hebben ontvangen, hoop ik gewoon dat de tweet verder circuleert!”

journalistenwatch

Er gaan op dit moment een paar dingen door mijn hoofd. Een islamitische familie uit Afghanistan vindt in Duitsland bescherming, laat zich in 2012 nog voor een kerstboom fotograferen en laat zich lief en aardig uit. “Ik moest destijds weglopen, anders zou ik nu dood zijn”, zei haar vader!

Ik hoor Duitsers zeggen: “Zulke mensen moet men toch opnemen. Om het even welk geloof ze hebben. Goede mensen zijn er altijd en overal, om het even welke huidskleur, welke religie, welke nationaliteit ze hebben.” En ik moet denken aan terreuraanslagen, waar buren over de daders hebben gezegd: “Die was heel aardig. Heel rustig. Dat was eentje van ons!”

Datgene wat er nu in mijn hoofd rondgaat, kan ik nauwelijks verwoorden. WAT gaat er in mensen zoals u om? Zijn ze überhaupt mensen, wanneer zij tig miljoenen mensen de dood wensen? WAAROM bent u uitgerekend naar ons land toegekomen? Dat kon u niet zelf uitzoeken, dat hebben uw ouders gedaan, maar inmiddels bent u oud genoeg om het door u zo gehate land te verlaten! WAAROM doet u dat niet? Blijft u om het te vernietigen? Of wilt u graag met hem ten onder gaan? Waarom gaat u niet naar een land, waarin u datgene vindt wat u zoekt? Of terug naar Afghanistan?

Duitsland werd platgebombardeerd! Het werd echter weer opgebouwd. Door ijverige mensen, die u en uw familie bescherming boden. Hoe zit het eigenlijk met Afghanistan? Zou een vrouw met zo´n grote bek daar niet welkom zijn? Als Groene politica bijvoorbeeld?

screenshot_736

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Elisah”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Allochtonen, Barbarisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op Open brief aan de Duitsland-haatster Miene Waziri: “Wat gaat er in u om?”

 1. Bob Fleumer zegt:

  In al die met koran gevulde hoofden is geen plaats voor medemenselijkheid, alleen haat!

  Geliked door 6 people

  • Oeps zegt:

   @ Bob Fleumer (5 januari 2019 om 21:09)

   Dames en Heren.

   De islam is een 1400 jaar oude starre en perverse ideologie, die verpakt is als een soort godsdienst. Maar heeft met religie feitelijk heel weinig van doen. Dat is hoofdzakelijk uiterlijke schijn voor de buitenwacht. Van kinds af aan worden de moslims gehersenspoeld en geïndoctrineerd. Menselijke gevoelens en emoties worden kapot gemaakt en vervangen door haat en obsessies. Aan liefde, medemenselijkheid, respect, schoonheid, verantwoordelijkheid, geweten en dergelijke wordt weinig of geen ruimte gegeven. Alles draait om mannelijke stoerheid. Intelligentie en logisch denken worden niet gestimuleerd. Ze worden zelfs vrij dom gehouden. Ze worden zodanig geprogrammeerd en geconditioneerd, zodat het individu ondergeschikt geraakt aan het belang van de gemeenschap. Daarom is er ook nauwelijks sprake van competitie. Het gaat zelfs zover dat ze bereid zijn, hun eigen leven op te offeren, als de imam het vraagt. Je zou het een proces van robottisering kunnen noemen.

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Die lieden krijgen veel te veel praatjes.
  Oprotten, zou ik zeggen.

  Geliked door 3 people

 3. Jules Vismale zegt:

  Wat een akelig moslimkreng is die Waziri over Duitsland en dat CDA-kreng van een Annie Schreijer eveneens over de wolf naar aanleiding van dit artikel:

  Dierenhatende CDA’er Annie Schreijer: ‘Tijd om bescherming wolven op te heffen!’
  \Ze zouden namelijk verre van “onschuldig” zijn en dat is de mens zeker dus niet naar aanleiding van de meer dan 200 miljoen mensen die in de 20ste eeuw allemaal omkwamen door: precies, hun eigen medemensen!

  Het gaat steeds beter met de wolf. Deze diersoort was al eeuwen uitgestorven in ons eigen land, maar is langzaam bezig met een terugkeer en nog veruit te verkiezen boven “asielzoekers en vluchtelingen” een haatzaaiende moslimextremisten!
  Zo zouden er tegenwoordig tenminste drie wolven (of meer) in Nederland leven. Dat is nog steeds niet wat je een “gezonde populatie” zou noemen, maar het is een significante verbetering ten opzichte van de situatie van de tientallen jaren ervoor.

  Helaas denkt die akelige heks van een CDA-Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik daar net even anders over! Deze “mevrouw” vindt wolven namelijk alles behalve “onschuldig” (goh, het zijn roofdieren ja), en ze wil daarom dat de wettelijke bescherming die zij genieten meteen wordt opgeheven.
  Blijkbaar moeten wolven zo snel mogelijk massaal afgeslacht worden ofschoon dat wijf vast nooit heeft vernomen dat de radicale islam het liefste alle homo’s, christenen en “ongelovigen” waar ook ter wereld willen afslachten!

  ‘Om te voorkomen dat in 2019 nog meer schapen doodgebeten worden, dient paal en perk te worden gesteld aan de opkomst van de wolf’. Deze ferme taal is afkomstig van Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik.
  Zij is lid van de EVP, de grootste partij van het Europees Parlement. ‘De beschermde status van het dier moet worden opgeheven: waar de rover schade berokkent moet de jager zijn gang kunnen gaan’. Want de jager, die beschermt de schapen maar natuurlijk vast NIET tegen moslims die talloze schapen wreed opofferen tijdens hun heidense feesten!

  Dit is dus echt totaal gestoord op te noemen! Er zijn tenslotte maar liefst 1.304.567 schapen in Nederland. Ja, dat lees je goed: meer dan een miljoen!
  Het is voor een boer inderdaad heus niet leuk dat er één keer in het jaar eentje wordt opgeofferd door een wolf, maar die schade valt alleszins mee vergeleken met de schade (mensen veroorzaken hier veel meer schade en dan vooral links en de islam!) veroorzaakt door het totaal vernietigen van een diersoort.

  Gekkigheid, natuurlijk, maar wat dit allemaal nog erger maakt is dit (met dank aan EenVandaag):

  Jaap van Leeuwen van Wolven in Nederland staat lijnrecht tegenover de wolvenjacht. Volgens hem kunnen schapenhouders hun dieren beschermen door een hek om de dieren te zetten. Als ze de afrastering voorzien van een stroomdraad die alleen ‘s nachts in werking wordt gezet het moment waarop wolven jagen is er niets aan de hand. Wolven jagen voornamelijk op wild zoals zwijnen en reeën. Het schaap staat slechts voor 1 procent op het menu.

  Het CDA moet zich kapotschamen dat deze vrouw niet publiekelijk teruggefloten is. Wat een schandaal en naar ik hoop krijgen Waziri en Annie Schreijer ooit een keer een hele bende hondsdolle honden achter zich aan die hun achterwerken zodanig in de vernieling bijten dat ze er zelfs nog doller van worden! Ze zijn beiden zo verderfelijk als de pest!

  Geliked door 1 persoon

  • King Arthur zegt:

   @Juliusvismaler,
   Beetje tendentieus artikel hoor over die wolven.
   Dit kleine klote landje wordt geregeerd door de groene khmer, je weet wel die mensen die in principe dit hele land willen teruggeven aan de natuur en misschien hoor je daar zelf ook wel bij???. Tja, wolven passen nu eenmaal niet in dichtbevolkte gebieden dus moet je dat ook niet willen. En die paar boeren die nog echt boer zijn en schapen hebben schieten niets op met duizenden euro’s schade. In Drente heeft men hele stukken moeras gemaakt, want gestoorde groene tik en de mensen sterven daar zowat van de muggen, heel goed doordacht zeg maar.

   Geliked door 3 people

   • Jaan zegt:

    @ Jules Vismale. Het klopt dat er in Friesland een muizenplaag was. In Noordelijke provincies zoals Drente werden op een gegeven ogenblik alle roofvogels door “jagers” vergiftigd. Fruitkwekers zetten dikwijls een broedkast op een paal voor torenvalken in hun boomgaarden, omdat die een gigantische hoeveelheid muizen vangen. Het is niet erg snugger van jagers om torenvalken te vergiftigen want torenvalken slaan geen bejaagbaar wilden vangen veel schadelijk ongedierte. Inderdaad moorden verwilderde katten het gewone vogelbestand ook op een enorme manier uit, maar daar doen huiskatten voor een overgroot deel aan mee, hetgeen niet gezegd mag worden.

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    @King Arthur u bent me voor !
    De idioterie ten top om wolven hier ongemoeid te laten en datzelfde geld voor vossen.
    In de duinen bij Kijkduin en Scheveningen is geen konijn meer te zien en ik heb zelf meegemaakt dat toen wij onze honden vroeg in de ochtend uitlieten dat er honderd meter voor ons een rekel op het pad stond die geheel gewend was aan mensen en op zijn dooie gemak verder kuierde ! Daar loop je dan met twee Parson Jack Russels die weliswaar gefokt zijn voor de vossenjacht maar ik denk niet dat ze het gered hadden.
    Zo’n rekel (mannetjes vos) is ongeveer de maat van een herdershond !
    Een kennis van mij die toch een kilometer van de duinen af woont werd in één nacht zijn hele hok met sierkippen vermoord.
    Nee daar word een mens vrolijk van !

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    @King Arthur, in 2018 heeft in Indonesië de vulkaan Anak Krakatau (Kind van de Krakatau) al eens aan de mensheid duidelijk gemaakt dat als je daar met de natuur gaat prutsen deze ook keihard zal terugslaan! Op 22 december 2018 zorgde een geweldige vulkaanuitbarsting daarginder ervoor dat toen meteen honderden inwoners van Java en Sumatra omkwamen door tsunami’s (als daar radicale moslimextremisten onder zaten had ik er al helemaal GEEN medelijden mee) en dat was zelfs nog niets wat ‘Papa’ Krakatau op 27 augustus 1883 aanrichtte!
    Toen werden daar, door een geweldige explosie die haast te vergelijken was met vier atoombommen en tot 5000 km nog kond worden gehoord, meer dan 36.000 mensen gedood door soortgelijke vloedgolven, gloeiend heet magma en verstikkende lucht waarna er op het schiereiland Ujong Kulong geen mensen meer gingen wonen omdat het in een moeras was veranderd! Dit werd toen een Nationaal Park waar de bedreigde Javaanse neushoorn een veilige toegangsplek verwierf!

    Like

  • Jaan zegt:

   Waar ik woon kan dan maar beter geen wolf opduiken, want hier zitten geen wilde zwijnen en er zijn maar enkele reeën. Tegenwoordig worden vossen ook meer beschermd.Dat is hier behoorlijk te merken. Enkele jaren geleden waren nog een 15 paren kiekendieven die tussen het riet en in de velden broedden op de grond. Ik zie er nooit meer één. Ik denk dat de vossen ze opeten en de jagers ze niet afschieten want roofvogels die in bomen broeden zoals buizerds, sperwers en torenvalken zijn er nog wel.
   Grondbroeders zoals kieviten zie je nog sporadisch. Ik denk dat vossen het merendeel uitroeit. Of wolven niet van hetzelfde laken een pak is als vossen weet ik niet, maar ik wantrouw hun eetgewoonten toch enigszins moet ik zeggen.

   Geliked door 3 people

   • Jules Vismale zegt:

    Jongens, had ik trouwens al niet eens eerder vermeld op E. J .Bron dat de natuur NIET bepaald een Hof van Eden is waar veel mensen het liefste alleen maar dieren in willen zien met een hoog knuffel- of aaibaar-gehalte of meisjes met rode mutsjes die gezellig bij hun oma’s op bezoek gaan door een eng bos heen?
    Tenslotte werden het begin van de 20stee eeuw in de VS een soortgelijke fout gemaakt in de Nationale Parken waar men alle roofdieren uit verdreef of doodde in de hoop dat men hierdoor de lieve herten met een Bambi-gehalte een geweldige dienst bewees en dat de boeren blijkbaar zo rust kregen! Die herten kregen toen ook last van een gigantische overbevolking waardoor ze alles kaalvraten in die parken, weilanden plunderden en mismaakt nageslacht voortbrachten!
    In in 2015 kregen de Friezen, die zo de pest hebben aan vossen, marters en roofvogels omdat die toch zo “wreed, bloeddorstig, slecht, vals en sluw” zouden wezen en daar ook werden vervolgd, meteen een gigantisch muizenplaag op hun dak daar dezen, en ook door de zachte winter, bijna al hun natuurlijke vijanden hadden verjaagd! En denken jullie soms dat die muizen daar dankbaar voor waren naar de mens toe? Mooi niet!
    Bovendien jagen wolven en lynxen ook op vossen, marters en verwilderde honden katten en vooral die laatsten brengen de natuur meer schade toe dan de inheemse roofdieren!

    Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Misschien ben ik niet goed op de hoogte van de verhalen lijn, maar wat hebben wolven (behalve misschien de grijze uit turkije) met bovenstaand artikel te maken?

   Like

  • RottenPikwick! zegt:

   Vette Like!! Ben het helemaal met je eens. Minder volk, minder OVERLAST! Meer meer meer wolven!

   Like

  • Oeps zegt:

   @ Jules Vismale (5 januari 2019 om 21:47)

   Dames en Heren.

   Wordt het zo langzamerhand niet hoog tijd om te gaan jagen op de rood/groene natuur- en millieudwazen, die ons hun idioterieën door de strot willen duwen. Dat zijn exoten, die in een beschaafd land als ons Nederland niet huishoren. Dus afschieten !!!

   Geliked door 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    En laten we dan anders OOK maar gaan jagen op linkse politici en moslimextremisten of desnoods gaan die wolven maar mooi achter hen aan!

    Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Jules Vismale. Ik heb liever met 15 wolven en meer mee te maken, dan met een asielzoeker uit moslimlanden of Afrika. De wolven hebben geen plannen ons te vermoorden en ons land af te pakken, de moslims bereiden zich op volle toeren dat wel te doen. .

   Geliked door 1 persoon

 4. Elisah zegt:

  Die valse hond uitzetten naar haar geliefde land, ze hebben wel een plekje voor haar in kabul?

  Geliked door 1 persoon

 5. Homan zegt:

  Ik zou willen dat dit mens in Afghanistan helemaal kapot gemaakt zou worden.

  Like

 6. renato zegt:

  De lieve schat weet niet waar ze over praat. Zalig zijn de onnozelen van geest. Dat geldt blijkbaar ook voor haar.

  Geliked door 1 persoon

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Een mens vraagt zich af wat zo’n “mevrouw” Wasiri eigenlijk nog in Duitsland doet behalve stennis schoppen, als je die Duitsers zo haat ga dan weg.
  En als ze dat niet wil dan zou de overheid haar daar een handje mee moeten helpen door haar de Duitse nationaliteit te ontnemen (en haar uitkering!)

  Geliked door 1 persoon

 8. David zegt:

  In Afghanistan wonen ook alleen maar hele lieve en vredelievende mensen, hahahahahaha
  Go back home baby

  Like

 9. droevige mof zegt:

  Miene Waziri was woordvoerster voor de jeugdorganisatie van de Groenen in Sleeswijk-Holstein, waarschijnlijk een liberale moslima met goed Duits onderwijs.
  In het verleden hebben groene politici vaak hardop nagedacht over het onderwerp van de Endlösung voor Duitsland. Een soort virtuele Wannsee-conferentie 2.0.
  Enn voorbeeld uit 2016. Hier vindt een groene politicus het goed als Dresden opnieuw wordt gebombardeerd. Er leven te veel AfD- en Pegida-sympathisanten in de stad.

  https://www.berlinjournal.biz/matthias-oomen-gruene-bomber-harris/

  Like

  • Thomasson zegt:

   @droevige mof. Als een paar psychopaten het idee vatten hun eigen volk te vernietigen is het heel erg, maar ze zijn psychopaten. Zodra een hele club denkt dat het moet, is een land in groot gevaar.

   Like

 10. Bert zegt:

  In Canada en de VS worden elk jaar mensen aangevallen en gedood door wolven. Lees: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wolf_attacks_in_North_America
  Dus als er een keer een kind wordt gepakt door een wolf omdat het voor de wolf makkelijker was dan achter zo een zwijn of ree aanrennen, dan weet je dat het viel te verwachten.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Hadden al die kinderen daar in de VS en Canada dan soms rode mutsjes op? Ik heb zelfs wel eens verhalen gelden dat poema’s soms ook mensen aanvallen ofschoon dat vooral komt omdat mensen hun gebied intrekken en als die lui daar gaan hardlopen zetten zij daar onbedoeld het jachtinstinct van deze katten in werking!

   Like

 11. BertG. zegt:

  Van zo iemand kan je alleen maar hopen dat ze nog een neef uit Afghanistan heeft, die haar wel even duidelijk maakt hoe er in Afghanistan om gegaan wordt met vrouwen.
  En dat er dan maar geen enkele Duitser in de buurt is om haar te helpen van een gruwelijke verminking of verkrachting.
  Misschien snapt ze het dan.
  Ben benieuwd of ze er dan nog dit soort praatjes op na houd.

  Like

 12. Henk.V zegt:

  Waarom strijken sprinkhanen graag neer op een korenveld?

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Dat is een vraag die je bijvoorbeeld aan menselijke sprinkhanen kunt stellen zoals de Midjamieten uit het Oude Testament of de Nazi-Duitsers uit WO II! Zij hadden Israël en Rusland op een zodanige wijze kaalgevreten (?!) en geterroriseerd dat ze hierdoor al met (bid)sprinkhanen konden worden vergeleken!
   Daarbij kent die Waziri de geschiedenis omtrent Nazi-Duitsland ontzettend slecht daar de eerste slachtoffers van de nazi’s juist andere Duitsers waren zoals communisten, sociaal-democraten, Jehova’s, katholieken, bedelaars, asocialen, kruimeldieven, bepaalde misdadigers, verzetsstrijders, verstandelijke en geestelijke gehandicapten enz. dus dat hield ook in dat niet alle Duitsers nazi’s of fascisten waren, iets wat dat smerige Stalinistisch kreng van een Ilja Gregorjevitsj Ehrenburg (1891-1967) verkondigde tijdens WO II!
   Want ondanks wat de nazi’s in Rusland hadden misdaan met het vermoorden van vele miljoenen Russen en niet-Russen leek het deze linkse smeerlap totaal koud te laten dat de communisten in Rusland ook tientallen miljoenen Russen en niet-Russen hebben vermoord!
   En blijkbaar wist Ehrenburg evenmin dat er ook in Duitsland linkse verzetsgroepen bestonden zoals ‘Die Rote Kapelle’ die de Stalinisten zelfs nog hadden gewaarschuwd voor de Duitse aanval op 22 juni 1941 en aan hen allerlei informatie over de nazi’s doorspeelden!
   Helaas is allang bekend dat wie de ene verderfelijke persoon helpt of verraad aan de andere daar zelden of nooit voor zal worden beloond maar gewoon zelf door die andere op diens beurt wordt verraden of zelfs vermoord!

   Like

 13. Jan zegt:

  Zij heeft het van geen vreemde
  Claudia Roth auf Abwegen https://www.bayernkurier.de/inland/8411-claudia-roth-auf-abwegen/

  De SPD (aka PvdA) is geen haar beter

  Like

 14. Steven zegt:

  Vandaar al die verkrachtingen zeker in Europa door dat zielige volk waar deze LINKSE allochtoon vandaan komt!

  Like

 15. Steven zegt:

  Als rechtse had je voor diezelfde uitspraken oom agent al aan de deur gehad om je een proces aan te meten, waar de linkse officier van Justitie je dan van alles ten laste zou leggen om je leven zo lang mogelijk zuur te maken. Dat is ‘democratie’ in de 21e eeuw.

  Like

 16. Thomasson zegt:

  In maart 2015 overleed in diergaarde Blijdorp Hakuna; de oudste krokodil ter wereld. Hij kwam daar in 1930, samen met vrouwtje Matata. Beiden waren geschenk van zangeres Josephine Baker aan Rotterdam. Een van de verzorgers zei: “Men kan krokodillen tientallen jaren verzorgen, ze de mooiste habitat geven, veel liefde en toevertrouw. Echter, voor krokodillen maakt dat niets uit. Ze zijn en blijven gevaarlijk. Een verkeerde stap en de krokodil hapt en doodt. Hebben de “vluchtelingen” uit Afghanistan en andere moslimlanden (of Afrika), die hier op onze deur voor hulp kloppen, niet dezelfde krokodillenmentaliteit? Men ontvangst ze met open armen: https://www.youtube.com/watch?v=ylZqvNHRHzI men geeft ze de mooiste habitat, medische zorg , veel liefde, aandacht en een uitkering. Maar ze blijven krokodillen. Miene Waziri laat dat in haar Twit duidelijk zien. Anderen van haar soort vallen als dank de autochtone bevolking aan en vermoorden of verkrachten ze zonder enkele wroeging. Voorbeelden voor dit gedrag zijn te veel om op te noemen. Het verschil tussen krokodillen en “vluchtelingen” uit islamitische landen is: het gevaar van krokodillen wordt zonder meer herkend. Daarom worden ze opgesloten in hen bassin. Het publiek stond op veilige afstand van Hakuna en Matata en zo ook hen verzorgers. Ook in Artis mogen de krokodillen niet gezellig in de Amsterdamse grachten zwemmen en met open bekken aan de kade liggen. De beesten van Allah mogen overal vrij rondlopen. Niemand neemt het in acht, dat zij kunnen op iedere moment van de dag hun prooi bespringen en doden, verkrachten of beide.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Krokodillen zijn nog maar onschuldige hagedissen vergelijken met dat islamtuig! Want krokodillen doden voornamelijk om te overleven en de radicale islamieten uit moordlust en haat! Ik zou haast willen dat de krokodillen ooit al dat smerige islam-ongedierte gaan verslinden zodat we voorgoed van dat uitschot verlost zijn!

   Like

 17. Jan zegt:

  “Duitsland werd platgebombardeerd! Het werd echter weer opgebouwd.”

  Het punt bij de Groenen is dat zij zeggen dat Duitsland door de nazi’s weer werd opgebouwd

  Grüne wollen keinen Gedenkstein für Trümmerfrauen

  Like

 18. Jan zegt:

  (Nog eens proberen, de helft verdween plots in het niets.)

  Linksvolk heeft de stelling dat Duitsland door voormalige nazi’s weer werd opgebouwd


  …….
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article122749392/Gruene-wollen-keinen-Gedenkstein-fuer-Truemmerfrauen.html

  En dus meent die sharmuta dat dit Duitsland weggevaagd dient te worden

  Geliked door 1 persoon

 19. Oma zegt:

  “Ik zou willen dat Duitsland in de Tweede Wereldoorlog helmaal platgebombardeerd zou zijn. Dit land verdient geen bestaansrecht!”
  1. Duitsland wérd platgebombardeerd en zoals reeds gezegd: terug opgebouwd door het DUITSE VOLK waarvan dit moslim kreng nu profiteert – spuwen op je redders, hoe noem je dat? Ondankbare ratten? Staatsgevaarlijk?
  2. Nu wordt duidelijk waar deze moslima de mosterd haalt: moslims, palestijnen vinden ook dat Israël geen bestaansrecht heeft, zij papegaait enkel palestijnse terroristen en bewijst wie in het conflict Israël de echte boosdoeners zijn die vrede blijven saboteren: moslims!
  3. Zoals het dan de laffe, schijnheilige en kwaadaardige soort betaamt, gauw haar haatbericht verwijderen om dan WEER Duitsers te stigmatiseren en als nazi’s af te schilderen en vooral: verwijten wat zijzelf doet: DREIGEN en INTIMIDEREN.
  Een kenmerk van de islam bij uitstek, een rode draad, telkens WEER: telkens verwijten ze anderen wat ze zélf doen en leggen de schuld bij anderen voor wat zíj doen!
  Er is maar een oplossing voor deze ondankbare ontmenselijkte soort: verwijderen uit onze maatschappijen voor ze onze reeds verloederde samenleving met behulp van de linkse, politieke collaborateurs helemaal in oorlog storten.
  Voor onze overleving wordt het cruciaal om ze zo snel mogelijk te verwijderen, te beginnen met dit ondankbare stuk verdriet, dat zij maar in afghanistan in de woestijn haat gaat zaaien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s