CITAAT James Woods

screenshot_757

“Links zal zichzelf opvreten. Dat heeft het altijd gedaan, van Robespierre tot Trotski en Beria. Socialisme is een slang die zichzelf zal verslinden van zijn staart tot zijn kop.”

screenshot_758
(James Wood)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; James Woods)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, socialisme. Bookmark de permalink .

19 reacties op CITAAT James Woods

 1. koddebeier zegt:

  Mooi, dat kan niet snel genoeg gebeuren !

  Liked by 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  Ik moet het eerst nog zien.
  Voorlopig is de regerende ‘socialist’ nog heel succesvol in ons het leven zuur maken.

  Liked by 2 people

 3. Elisah zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/01/judith-sargentini-geen-enkel-land-in-noord-afrika-voldoet-aan-asielverdragen-geen-veilige-haven-voor-asielzoekers/

  Judith Sargentini: ‘Geen enkel land in Noord-Afrika voldoet aan asielverdragen, geen veilige haven voor asielzoekers’

  In een Twitter-fittie tussen EU-GroenLinkser Judith Sargentini en CDA backbencher Menno Krijnen liepen de gemoederen hoog op! Noord-Afrikaanse landen zouden niet voldoen aan verdragen rondom asiel en dus onveilig om mensen naar terug te sturen, aldus Sargentini.

  Judith Sargentini

  @judithineuropa
  · 4 jan. 2019
  Antwoorden op @GruttePier1961
  Geen enkel land in Noord Afrika voldoet aan de internationale verdragen rondom asiel en dus is geen enkele haven veilig voor asielzoekers.

  Menno Krijnen
  @mennokrijnen
  @judithineuropa u bent compleet ongeloofwaardig en politiek verknipt! Waarom tekenen we dan een marakesh verdrag als geen enkel land in Noord-Afrika de illegale immigranten terugneemt? Dat was immers de belofte van het verdrag! U liegt en bedriegt!

  Liked by 4 people

 4. andre zegt:

  Het is nog nooit anders geweest want als er iets leuks, iets goeds met ambitie en passie in de maatschappij wordt gezet dan neemt links het altijd over en gaat het kapot, dan wordt alles verziekt, naar de klote geholpen. Maar dan wel weer rechts de schuld geven! Rutte is een doener en dat is dan ook weer een half bakken uitspraak want er hoort nog een woord voor. en dat is “NORMAAL” doener! Hoe moeilijk kan het zijn, dat ze in 2019 allemaal fijn in hun eigen sop gaar mogen koken.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Sargentini gaat er van uit dat we alles wat nog beweegt naar Europa moeten halen en op elkaar stapelen.
  Wat er daarna moet gebeuren weet ze nog niet.

  Liked by 3 people

 6. Republikein zegt:

  Eerst communisme toen socialisme is all common.

  Like

 7. Bert zegt:

  Socialisme is alleen maar een trucje om aan de macht te komen. Veel beloven en weinig geven, doet de kiezer in vreugde leven.

  Like

 8. dutchess zegt:

  Socialisme vreet zichzelf op?
  Hoe lang duurt dat dan want het duurt nu al meer dan 100 jaar!

  Liked by 3 people

 9. Hovawart zegt:

  Komt Juut eindelijk eens met een steekhoudend argument, ontkracht ze als Europarlementariër in één reactie de slagvaardigheid van de Europese Raad, en tegelijkertijd de geloofwaardigheid van de Europese Linksche Looney Brigade. The EU-Far-Left Lunatics Without Farmers Sense. (boerenverstand) …..Keeping Up Appearances in Brussels, throwing the ball from one side to the other and we sit here in the rain arguing, cursing the system in every EU-language on the planet, while they do nothing about it, filling their pockets with our money is something that brings tears to your eyes, and they can get away with this ■■■■.(stelletje zakkenvullende nitwits).
  En dat moet de toekomst van Europa gaan bepalen, ik zie, lees, hoor het niet…….en geloven al helemaal niet meer.

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Zullen de Europarlementariërs zichzelf niet zien als moderne slavendrijvers, armoedzaaiers overhalen om in een bootje te stappen en op een ander continent hun heil te gaan zoeken, slechts met een belofte van rijkdom, spiegeltjes en kraaltjes…….

  Like

 11. Elisah zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2019/01/Bekende-hacker-Kim-Dotcom-Dit-jaar-worden-de-Deep-State-criminelen-ontmaskerd

  Bekende hacker Kim Dotcom: Dit jaar worden de Deep State criminelen ontmaskerd

  Politici en rechters in de zak van aandeelhouders en biljonairs, die profiteren van oorlog en chaos en de democratie in een illusie veranderen’ – Hacks in Duitsland laten zeer nauwe band tussen politici en media zien

  Paniek bij de politieke elite in Duitsland – wat hebben de hackers onlangs voor gevoelige privé informatie buitgemaakt over bijvoorbeeld bondskanselier Merkel, en wat gaan ze daarvan publiceren? Aan de andere kant van de oceaan twitterde de bekende hacker Kim Dotcom (foto) dat de volgende lading ‘lekken’ eraan zit te komen, en de globalistische Deep State daarmee definitief zal worden ontmaskerd als een club zware criminelen.

  Liked by 1 persoon

 12. Hovawart zegt:

  De grote multinationals zijn de moderne kerken, en de ‘useful idiots’ in de politiek zijn hun paters en monniken, de Brusselse bisschoppen die het geloof verkondigen en over de rug van het klootjesvolk zichzelf en hun kerk verrijken…..hel en verdoemenis prekend als het volk in opstand komt.. en als de katholieke orthodoxie dreigt te verdwijnen en ten onder gaat aan een nieuwe inquisitie, gaan ze op zoek naar een andere ideologie met veel onderdanen om te handhaven tijdens hun heerschappij. Het zou zowaar een pauselijk decreet Ad Abolendam (“met het doel af te schaffen”) en het decreet Excommunicamus kunnen zijn die ook uitgevaardigd werden aan het einde van de twaalfde eeuw door Paus Lucius III ter bestrijding van de Albigense ketterij in het zuiden van Frankrijk, toen ook al een groot deel van het Iberisch Schiereiland werd gedomineerd door de Arabieren en in grote delen in het zuiden leefde toen al een grote moslimbevolking. Tijdens de middeleeuwen was er sprake van een redelijk vreedzame religieuze co-existentie in de koninkrijken van het schiereiland, alhoewel er onbedoelde incidenten tussen christenen, joden en moslims hadden plaatsgevonden, ook was er toen al volgens de geschriften een golf van antisemitisme, aangemoedigd door de kerk. De overeenstemming over de redenen van de huidige omvolking en die van toen waren hetzelfde, Macht en Geld, en de verdrijving van Joden.

  Like

 13. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Klink goed, maar is dat ook zo? Men is nu toch al wat eeuwen aan ’t slopen.

  Like

 14. koosv8 zegt:

  Maar het is wel zo, kijk naar hef vroegere USSR, en vooral nu VENEZUELA, alles en iedereen ten gronde richten, WAAROM? Niemand weet t,Joost ook niet, maar Dom is dom is dom.maar het gebeurt wel.

  Like

 15. Elisah zegt:

  Merkel in 2011, we moeten accepteren dat migranten meer crimineel zijn

  Like

 16. Jan zegt:

  Communistische gouverneur van New York, Andrew Cuomo dacht dat hij van Trump ca €2,3 miljard kon lospeuteren omdat zijn staat een enorm te kort heeft (volgens Cuomo schuld van Trump die de belastingen hervormde zodat de bevolking meer geld over houdt). Van Trump kreeg Cuomo echter te horen dat als hij zo nodig geld moet hebben maar moet toestaan dat de olieleiding door zijn staat gaat en moet toestaan dat er naar olie geboord wordt.

  Andrew Cuomo is a complete moron

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s