4 jaar na Charlie Hebdo is onze vrijheid nog steeds in gevaar

screenshot_770

Muurschildering met de slachtoffers van de aanslag op Charlie Hebdo.

(Door: Afshin Ellian)

Exact vier jaar na de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo maakt Afshin Ellian de balans op: hoe is het in Europa gesteld met de vrijheid en veiligheid van islamcritici? Slecht, concludeert hij, mede door de lafheid van veel intellectuelen.

Parijs, woensdag 7 januari 2015. Rond 11.30 stapten twee zware bewapende mannen uit hun auto, een Citroën C3. Ze droegen kogelwerende vesten: gemaskerd op oorlogspad met Kalasjnikovs, handwapens, messen en veel kogels. De bestemming stond vast: het gebouw met het huisnummer 10. Daarbuiten stond een gewone Franse politieagent. Hij werd onmiddellijk getroffen door een kogel. Terwijl hij gewond raakte en daardoor niks meer kon doen, schoten de mannen hem in alle kalmte dood. De Franse agent van Algerijnse afkomst heette Ahmed Merabet.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op 4 jaar na Charlie Hebdo is onze vrijheid nog steeds in gevaar

 1. Republikein zegt:

  Soort broedermoord.
  Afshin?

  Like

 2. Jan zegt:

  Katie Hopkins over de ‘herdenking’

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Zineb El Rhazoui eist: Vernietig het islamitisch fascisme!”

  Daar is maar één methode voor: vernietig de islam!

  DE ISLAM DE WERELD UIT, OM TE BEGINNEN UIT NEDERLAND!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Zoals we van hem gewend zijn een goede analyse van Afshin Ellian. Toch een enkel woord van kritiek. Ook hij is te mild voor de criminelen die zich moslims noemen.
  Hij schrijft:
  “De vraag is of na de aanslagen van Parijs andersdenkenden, cartoonisten en Joden effectief worden beschermd tegen radicale moslims. Einde citaat.
  Er zal een omslag in denken nodig zijn. Niet moslims beschermen tegen moslims kan maar op één manier: Uitroeien dat ongedierte. Ook degenen die zich verstoppen achter de valse kwalificatie van ‘gematigde moslim’. Zij gaan pas mee ‘moorden’ als de slachtpartij aanvangt.
  malsion@orange.fr

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s