In Amsterdam mag je zijn wie je bent, daarom ook worden synagogen en Joodse scholen bewaakt

screenshot_781

(Door: Bert Brussen)

Hypocrisie: elke keer als je denkt dat ze er in zijn gestikt, gaan ze nog een stukje dieper

De gemeente Amsterdam heeft maandag de regenboogvlag gehesen om afstand te nemen van de Nashville-verklaring.

In de omstreden verklaring worden homoseksualiteit en transgenderisme expliciet afgewezen en wordt ook de suggestie gewekt dat dit zaken zijn waarvan mensen kunnen ‘genezen’. De stad wijst die zienswijze nadrukkelijk van de hand. ,,Vandaag hijsen we de regenboogvlag om een statement te maken tegenover de Nashville-verklaring. In onze stad mag je zijn wie je bent en houden van wie je wil”, stelt de gemeente in een tweet.

Eerder op de dag hees de Vrije Universiteit Amsterdam al de regenboogvlag als protest tegen de verklaring, die mede ondertekend is door enkele medewerkers van de VU.

Bron:
https://tpo.nl
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Amsterdam, Barbarisme, belangenverstrengeling, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Links fascisme, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op In Amsterdam mag je zijn wie je bent, daarom ook worden synagogen en Joodse scholen bewaakt

 1. QENQ6 zegt:

  De verontwaardiging in Amsterdam is wel erg selectief…

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  De Nashville verklaring is een voortbrengsel uit Christelijke “geesten”.

  Ja daar gaan we natuurlijk onze mening over uitspreken, wacht even.

  Niet tussen neus en lippen maar met alle toeters en bellen.

  Minsten drie weken lang vanaf vandaag.

  In kranten, in tijdschriften, in nieuwsuitzendingen, in praatprogramma’s en misschien ook nog op het jeugdjournaal want we hebben een boodschap.

  Niet vergeten de aangifte tegen Kees van der Staaij te volgen en bij een eventuele voorgeleide (je weet maar nooit) dan opnieuw vol op het orgel.

  Want die Christenen moet je goed op hun nummer zetten. Voor je weet is het hele land Christelijk en dat willen we niet meer.

  Gelukig is het niet de verklaring van Istanboel of om het even welk ander islamitisch hol want dan draaien we beschaafd zoals we zijn onze hoofden de andere kant op en doen we net of we niets opgemerkt hebben. Het waait wel weer over denken we dan.

  Geliked door 2 people

 3. Henk Kerkdijk zegt:

  goede reactie?? Waarom geen actie tegen de belijders van de Koran die homoseksualiteit en transgenderisme afwijzen. Oh sorry die zijn niet beledigend en hoeven daarom ook niet vervolgd te worden. Kan het nog gekker!

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Amsterdam is een kalifaat, de islamitische samenwerkingsverbanden spannen samen om kerkgebouwen die al eeuwen in de binnenstad staan om te vormen tot moskeeën, kazernes voor de jihad….waarbij de eeuwen van klokgelui nu zal veranderen in de gebedsoproepen boven de stad….. en gillende Femke en consorten geven geen f#ck, wel hun fiat.
  Antisemitisme is een gedoogconstructie van linkse politiek en de islamitische stichtingen in de stad, de constructie waarbij een politieke partij een ideologie structureel steunt, als ook financiële steun verleent, maar niet het beleid ervan mede bepaald, en zeker geen inzage krijgt in de boeken, of inspraak heeft in het aanstellen van een bestuur……zelfs geen inzicht krijgt op wie er (s)preekt en waarover en wie er luistert,…..een gedoogconstructie waarbij word gewerkt met alleen afspraken tussen beide partijen en noemt men dat ook wel een bestuursakkoord…zonder deze samen te vatten in een convenant, zoals de voormalige linkse burgemeester ook heeft nagelaten.

  Like

 5. Peter zegt:

  Het lijkt wel of iedereen het homo-zijn maar normaal moet vinden.
  Dapper dat de SGP standvastig blijft in haar opvattingen en niet mee waait met de door de COC en de minister gewenste richting.
  Christenen werpen geen homo’s van daken en veroordelen ze niet ter dood.
  Het COC en de minister moeten hun oren eens te luister leggen bij de preken van de imams in dit land.

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Homoseksualiteit is niet normaal. Hoeft ook helemaal niet normaal te zijn. Waarom ook? Homoseksualiteit moeten we wel gedogen als gegeven waarbij het prima is als twee mannen of twee vrouwen voor elkaar kiezen. Er een huwelijk aan binden in christelijke of joodse traditie moet je niet doen. Een burgerlijk huwelijk met rechtsbescherming voor beide partijen prima. Tolerant zijn voor homo’s die in hun praktisch blote reet op een boot copulerende dansbewegingen maken is een stap te ver. Moet je niet willen. Hoogwaardigheid bekleders die zich schaamteloos op dezelfde boot begeven zegt veel over de decadentie van onze samenleving. De algemene acceptatie van homo’s doen zij hier geen goed mee. Eigenlijk gaat het meer om ze zelf. Kijk mij eens spontaan progressief zijn. Om te kotsen.

   Geliked door 2 people

 6. Peter zegt:

  Er is weer ophef over het “orthodox gereformeerde” deel van kerkelijk Nederland.

  Minister van Engelshoven meent te moeten roepen dat we stappen terug doen in de tijd.
  De inkt is nog niet droog of de minister wil “in gesprek” met de heer van der Staaij.
  De ambassadeur van de Gaypride doet aangifte. Tsjonge, wat een haast hebben beiden!.

  Het zou hen sieren als zij dezelfde haast hadden betracht t.a.v. aangifte en “in gesprek” gaan met
  ons Islamitische volksdeel of hun vertegenwoordigers. Die ”gelovigen” die al 1.400 jaar dezelfde dingen roepen en
  als de mogelijkheid daar is het nog in de praktijk brengen ook. Over terug in de tijd gesproken!

  Dat heb ik van ons “orthodox gereformeerde” deel van ons volk nog niet meegemaakt.
  En dat zal ook niet gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Los van wat er nu speelt, het beeld van 5 jonge mannen met een strop om hun nek hangend aan een bouwkraan in Iran blijft maar op mijn netvlies.
  Wat doen we daar tegen??????

  Like

 8. Ruud zegt:

  Ik ben heeeeel benieuwd hoe dit afloopt. Ik denk dat ik het wel weet!

  Like

 9. BertG. zegt:

  Je mag zijn wie je maar wilt, zolang je je maar aanpast aan onze normen en voorwaarden.

  Like

 10. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/01/levensgevaarlijke-kinderombudsman-wil-dat-nederland-isis-kroost-uit-syrie-ophaalt/

  evensgevaarlijke kinderombudsman wil dat Nederland ISIS-kroost uit Syrië ophaalt

  Nederland moest maar eens een hele vrachtlading aan kinderen verwekt door doorgedraaide ISIS-terroristen naar Nederland gaan halen. Zegt in ieder geval de Kinderombudsman Margrite Kalverboer die de zoveelste smeekbede aan het kabinet lanceert om de nakomelingen van onthoofdingsfans ons land binnen te loodsen.

  Like

 11. Steven zegt:

  Dan ben ik van mening dat LINKSE mensen NIET meer kunnen genezen van hun dodelijke hersenziekte. Ik zou zeggen, wie hier aan lijdt, per direct het pilletje ‘ van Drion’ 1x daags achter in de keel drukken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s