Antifa wordt voor demonstraties betaald

screenshot_795

(Vertaling: E.J. Bron)

In het begin waren het alleen maar aankondigingen van de Antifa op Facebook voor de betaalde deelname aan demonstraties, die tot nader onderzoek leidden door wie en voor welke maatregelen ze betaald wordt.

De Antifa laat zich zien als gewelddadige betaalde demonstratiestructuur, die blijkbaar “gehuurd” kan worden. Volgens onderzoek van de als Rusland-getrouwe propagandazender belasterde tv-zender “RT” bestaat de ntifa uit meerdere organisaties, van de Antifa NV via de Antifa-vakbond tot aan de Antifa-vereniging toe. Deze krijgen geld van de Duitse regering, de partijen SPD, CDU en de Groenen evenals van verschillende socialistisch-communistisch georiënteerde verenigingen. Zodoende zou de Antifa een door de regering betaalde gewelddadige eenheid zijn, die geheim en buiten de structuren van de rechtsstaat door de gevestigde centrumpartijen wordt ingezet om impopulaire demonstraties en meningsuitingen in de bevolking te bestrijden.

Een niet onaanzienlijk deel van het geld krijgt deze eenheid via zogenaamde aan “tegen rechts” beschikbare openbare middelen uit de begrotingen van de staat en de deelstaten. Zo werd de Antifa bijvoorbeeld ingezet om de vreedzame demonstraties van PEGIDA en LEGIDA aan te vallen, waarop deze demonstraties afgezegd moesten worden.

Nu wordt het ook begrijpelijk waarom de politie de gewelddadige Antifa-eenheden hun gang laat gaan en strafrechtelijk met rust laat. Dat de acties van de Antifa zich tegen impopulaire groepen personen in Duitsland, om het even met welke politieke overtuiging, richten, toonden de Antifa-acties tegen de “Compact”-manifestatie van Jürgen Elsässer, die destijds als hoofdredacteur van de 68´er krant “Konkret” bekend werd. Dat verschillende Antifa-strijders dit zelfs als beroep doen, werd aangetoond door een loonstrook van een strijder en het geboden uurloon van € 25,- per uur, exclusief buitenland- en nachttoeslagen.

Bron:
www.basel-express.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Censuur, dictatuur, Duitsland, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Antifa wordt voor demonstraties betaald

 1. Thom zegt:

  De Zwitserse site publiceert huis- tuin- en keukenartikelen. Ik kan de feiten niet controleren maar het artikel is om die reden geloofwaardig. Foor Soros gesteunde organisaties zullen de zaak verder wel in goede banen leiden.

  Geliked door 2 people

 2. Duchesne zegt:

  Google ” Paul Kraaier” en je weet wie Antifa stuurt en betaald. Anderhalf miljoen heeft het zwijn gekregen om democratisch verkozen mensen met zijn Antifa beweging zo te belagen dat ze op de vlucht moesten, met aansturing van de AIVD (BVD) en hand en span diensten waar nodig, zelfs de scholing van Antifa leden in buitenland op terreur gebied heeft de AIVD betaald…hoe rot wil je de boontjes eten?

  Ik ben een van die mensen wiens leven behoorlijk kapot getrokken is door regeringsverlengstuk AIVD/BVD en Antifa, als de galgen worden opgericht en een volkstribunaal heeft geoordeeld wil ik als eerste de krukjes wegtrappen.

  Geliked door 8 people

 3. Bert zegt:

  Dit is al jaren zo. Antifa is een mobiele knokploeg. Het bestond in Duitsland al in de jaren 1920. Net als anti-discriminatiebureaus’s en milieu-organisaties zijn het informele tactieken om de burgerlijke samenleving kapot te maken en langzaam maar zeker te indoctrineren met ‘sociale’ opvattingen.

  Geliked door 6 people

 4. droevige mof zegt:

  Degenen die de macht hebben, of het nu Merkel of Macron is, zullen niet zo snel toegeven, alleen maar omdat de oppositie sterker is geworden. De staat zelf houdt zich niet aan de wetten. Het asielrecht wordt niet toegepast, de rechtshanhaving is niet onafhankelijk. Iedereen die het stigma extreem rechts draagt, is vrijwel vogelvrij. En dit stigma is snel vergeven.
  Als je het niet gelooft, is hier een interview met de voormalige voorzitter van de hoogste Duitse rechtbank.

  https://www.morgenpost.de/politik/article215552971/Papier-warnt-vor-einer-Willkuerherrschaft-in-Deutschland.html

  Geliked door 1 persoon

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  In het ondermaanse is er niets nieuws onder de zon. De geschiedenis herhaalt zich keer op keer.
  Het lijkt erop, dat we terug zijn bij af. Terug bij de praktijken van nazi Duitsland uit de 30-er jaren.
  De vraagt rijst nu, wie WO-2 gewonnen heeft.
  En het klootjesvolk slaapt rustig verder.
  Als het te laat is, vraagt iedereen zich weer af, hoe het toch kon gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Oeps.De nazi,s zijn nooit verslagen,vele zijn na ww 2 gevlucht naar argentinie en de V.S. heeft een paar duizend nazi,s binnengehaald zoals architecten,inginieurs en wetenschappers.Waar de amerikanen geen rekening mee hadden gehouden is dat ze ook de nazi agenda binnenhaalden.

   Geliked door 1 persoon

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Als deze zaken zo bekend zijn, vraag Ik me af waarom bijvoorbeeld een Wilders of Baudet er geen zaak van maken in Den Haag.
  Dat is natuurlijk een prachtkans om het linkse getriefel in Den Haag voor het blok te zetten.
  Overigens was Ik niet op de hoogte van deze zaken, dus Ik praat mee over dingen waar Ik in feite niks vanaf weet.

  Geliked door 1 persoon

  • leefbarbaar zegt:

   Zinloos en onmogelijk om er werk van te maken. De meerderheid in de tweede kamer stemde het afgelopen jaar voor genitale verminking, voor het kindhuwelijk, voor de warmtepomp, voor BTW-verhoging op voedsel enz. enz. Ook hier worden de boeroepers / WA-Truppen betaald, via de SP, maatschappelijk werk, jeugdprojecten enz. En niemand gaat dit toegeven of wegstemmen.

   Like

 7. koddebeier zegt:

  Zet dat linkse tuig in werkkampen……….aan werken hebben ze immers de grootste hekel !

  Like

 8. Perfide Albion zegt:

  Als er al twijfels waren over het Stasi verleden van die Hoer dan zijn die nu wel weg. Wir sind das Volk!

  Geliked door 1 persoon

 9. Thomasson zegt:

  Er is niets nieuws onder de zon. ANTIFA is de moderne Schutzstaffel (SS) van de Duitse regering. Zij hebben eigenlijk dezelfde taak als de SA had voor de nazi’s tot 1934.

  Like

 10. jantjeuitnl zegt:

  Nogmaals, daarom is het 2e amendment zo belangrijk. De overheid is namelijk niet te vertrouwen.

  Like

 11. bozeoudeman zegt:

  Dit gewelddadig tuig en ander schorem van Antifa is de SA van vandaag en wordt hopelijk snel geruimd door hun maatjes uit D66, de nieuwe SS, net als in de jaren dertig. Maar wie ruimt dan de nieuwe SS’ers voor ze opnieuw de gelegenheid krijgen om aan te richten wat ze eerder deden. Waar blijft de nieuwe Churchill? Nostradamus heeft voorspelt dat dit een Hongaar zou zijn, geloof ik. Maar ik heb het boek dertig jaar geleden gelezen, dus weet het niet meer precies. Weet nog wel dat de islam Europa, na lange strijd, weer uitgedonderd zou worden. Als dat klopt, laten we dan niet vergeten de rekening van alle ellende te presenteren aan het schorem dat het heeft aangericht, de Sargetini’s, Timmerfransen, Samsonnen en al die andere ‘linkse’ landverraders. Dit keer moeten ze niet weer naar Argentinië kunnen ontsnappen! Sommigen hebben al een huisje in Suriname, om aan de volkswoede te ontsnappen? Dit betekent dat zo een heel goed weet wat ie hebt aangericht!

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Het leger der boeroepers heeft geen cent te makken. Niettemin worden ze naar overal vervoerd en hebben dan actueel drukwerk voorhanden, kleding en spandoeken. Ook in Nederland. Subsidie dus. Belastinggeld. Vooral via de SP en GsL. Een ondergronds netwerk, waar zeker de overheid dik in zit, want zo hebben ze meneer Janmaat ook kapot gemaakt.
  Dit haalt de NPO niet en de regering vaart er wel bij. Dus dit gaan we niet oplossen. Het hele systeem is rot.
  Bij de weg; de islamisatie wordt ook heimelijk betaald via honderd omwegen. Nergens staat de islamisatie op een begroting en wordt er een debat over gehouden, toch gaat deze steeds genadeloos door. De media schitteren door afwezigheid en ik denk dat daar het grootste probleem ligt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s