Moordaanslag op AfD-politicus Frank Magnitz in Bremen

screenshot_788

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Persmededeling van de AfD

Onze deelstaatvoorzitter en parlementsafgevaardigde Frank Magnitz is gisteren door drie mannen aangevallen. Ze loerden hem op voor het theater aan de Goetheplatz, toen hij de nieuwjaarsreceptie van de Weser-Kurier in de kunsthal verliet. Ze sloegen hem bewusteloos met een plank en schopten verder tegen zijn hoofd toen hij op de grond lag. Het is te danken aan het dappere ingrijpen van een bouwvakker dat de aanvallers hun plan niet konden voltooien en Frank Magnitz er levens vanaf is gekomen. Hij ligt nu zwaargewond in het ziekenhuis.

politikstube

screenshot_787De binnenlandse veiligheidsdienst en het openbaar ministerie stellen een onderzoek in, omdat dit een politiek gemotiveerde daad was. Wij zullen de komende dagen de reacties van de politici van de andere partijen heel goed in de gaten houden. Niet alleen Die Linke, maar ook de SPD en de Groenen ondersteunen de Antifa en diens aanvallen. Is dat het, wat de andere politieke krachten willen? Is dat hun begrip van democratie? Steeds opnieuw staat de AfD in de focus van linkse aanvallen, die door de andere partijen niet veroordeeld of zelfs ondersteund worden.

Vandaag is het een zwarte dag voor de democratie in Duitsland. De politie is dringend op zoek naar getuigen: Wie heeft de aanval op de Goetheplatz gezien? Wie kan aanwijzingen verstrekken? Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie onder telefoonnummer 0421 362-3888.

Lees eveneens:
www.pi-news.net

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, democratie, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, meningsdictatuur, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

53 reacties op Moordaanslag op AfD-politicus Frank Magnitz in Bremen

 1. droevige mof zegt:

  In de Duitse MSM wordt de aanval gebagatelliseerd. Men wenst formeel een spoedig herstel en laat doorschemeren dat niets uit het niets komt.
  Reactie van de prominente groene politicus Cem Özdemir: “Degene die haat vecht met haat, laat altijd haat winnen.” Hij had het in het Nederlands nog eenvoudiger kunnen zeggen: Eigen schuld, dikke bult.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @droevige mof

   Een misselijke reactie op deze gruwelijke aanslag op iemands leven! Er is geen eigen schuld; het AfD legt alleen keer op keer de vinger op de zere plek en daar houdt links niet van. Meningen die ‘ongewenst’ zijn wil men gestopt hebben voordat ze te groot en te machtig worden.

   Ik ben blij dat deze man het nog kan navertellen (hoewel niet letterlijk omdat hij zich niets meer kan herinneren van de aanslag), en ik hoop dat hij spoedig het ziekenhuis weer mag verlaten.
   Moeten politici van het AfD nu ook al beschermd worden, zoals hier Geert Wilders?
   Als dit vaker voorkomt zal er niets anders opzitten.

   Geliked door 1 persoon

   • Hein zegt:

    Ik vermoed dat droevige mof alleen maar laat zien hoe de Duitse MSM en een groene turk over die aanval denken. Om aan te geven hoe wijd verbreid het kartel anders denken wil bestrijden. Zo is het bij Pim Fortuyn ook begonnen.

    Like

  • koosv8 zegt:

   Dit is heel gewoon voor LINKS, want uit die hoek komt het uiteraard. PIM FORTUYN heeft het toentertijd heel goed verwoord,, LINKS KENT HELEMAAL GEEN DEMOCRATIE, EN ALS ZE TERREIN BEGINNEN TE VERLIEZEN, VERVALLEN ZE IN GRENZELOZE RAZERNIJ.

   Geliked door 2 people

 2. Cathja zegt:

  Dit is echt een heel naar bericht! In de eerste plaats voor het AfD als partij, maar tevens voor de verdedigers van de democratie (of wat daar nog van over is). Het laat zien welke ‘krachten’ er bezig zijn om deze partij monddood te maken.

  Ik wens de heer Frank Magnitz ontzettend veel sterkte toe. Zijn verwondingen zullen niet uitsluitend lichamelijk zijn denk ik. Ook psychisch is dit moeilijk te dragen.
  Ik hoop dat hij volledig mag herstellen, en dat hij terug wil en kan keren bij het AfD.

  Ook de andere partijleden wens ik veel sterkte toe! Een aanval op één is een aanval op allen!

  Geliked door 3 people

 3. Blaffertje zegt:

  Mensen van de AFD zijn helden, zij steken hun nek ook uit voor dat sneue klootjesvolk dat Antifa heet, terwijl die het met hun geweld tegen AFD niet verdienen.
  Antifa vergeet één ding, dat als de muzelmannen de overhand krijgen in een land dat ze ook Antifa en ander links addergebroed niet sparen als deze zich niet onderwerpen aan hun middeleeuwse, barbaarse gedachtengoed.
  Ook hun dochters zullen op 6 jarige leeftijd worden uitgehuwelijkt en gebruikt.

  Geliked door 2 people

 4. zrast zegt:

  Hier zie je dus wie de echte nazi’s zijn.

  Geliked door 3 people

 5. Erik zegt:

  Heel veel sterkte Frank ook voor je naaste, hoop dat alles goed komt en dat het tuig lang gestraft wordt.
  Weer is het gelukt met demoniseren mensen te hitsen en geweld tegen anderen te gebruiken.
  De politiek, media en justitie zijn hier medeschuldig aan deze laffe daad.

  Geliked door 3 people

 6. Charles Martel zegt:

  Und was hat Merkel dazu zu sagen?

  Like

 7. RottenPikwick! zegt:

  Walgelijk! Merkel en al haar soortgenoten, EU-breed, zijn hier verantwoordelijk voor! Ja, ook Trutte en zijn Kontenlikkers, Drunckert en zijn Gajes! Etc. Zij hebben van een redelijk stabiel W-Eu een vulkaan gemaakt die niet meer onder controle te houden is. Hopelijk krijgt de AfD er 10.000en nieuwe sympathisanten bij!

  Geliked door 4 people

 8. ruud beijer zegt:

  Vreselijk voor de man.Onze Geert wordt al 15 jaar met de dood bedreigd. Onze politici kijken weg. 20maart afrekenen met de huichelaars en wegkijkers in Nederland. Stem op de PVV of het FvD.

  Geliked door 1 persoon

 9. Freda110 zegt:

  Als dat de beloning is voor een ieder die zijn hoofd boven het maaiveld uitsteekt met een andere mening dan de linkse ziet het er de toekomst er somber uit.
  De daders zullen zoals gewoonlijk wel niet te vinden zijn, dus deze lafaards gaan vrijuit.
  Aan de mate van geweld en de manier waarop ze deze man zo ongeveer afgeslacht hebben is goed te zien waar de antifada toe in staat is en het ergste van alles is dat ze de steun hebben van de linkse partijen.

  Geliked door 2 people

 10. koddebeier zegt:

  Echt links zaaien dood en verderf als ze het met woorden niet kunnen winnen !
  Weg met de linkse ratten !!

  Geliked door 3 people

 11. Wie zijn nu het ware gevaar voor Europa ?Islam, links ,nep christenen van mevrouw Merkel of de eurofielen uit het megalomane Brussel of Straatsburg ( over verhuizen gesproken )!!!!

  Like

 12. jannes zegt:

  Maar rechts is gevaarlijk zogenaamd. Deze “antifa” hebben met dit soort gedrag Hitler ook het zadel in geholpen. Zien deze idioten nou echt niet dat dit contraproductief is. Wellicht kunnen ze de geschiedenis iets beter bestuderen. Dit deden ze ook in de jaren 20/30 in Duitsland.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Horst_Wessel
  De tegenreactie zal uiteindelijk veel harder zijn. Sterkte aan deze man en zijn familie.

  Geliked door 4 people

  • Lot zegt:

   Het zijn nu inter-nazi’s. Internationaal socialisten, met als onderwerp socialisme en als bijwoord internationaal. Ze hebben hun gedachtengoed dus flink kunnen uitbreiden.

   Like

 13. Steven zegt:

  Het probleem in deze wereld is dat besturen en regeren schijnbaar het ‘ alleenrecht ‘ is van de zogenaamde vredelievende LINKSE gutmensch.
  Kijk maar naar Trump, Wilders en al die andere rechtse leiders die de overwinning hebben behaald op het links beleid..die worden allemaal bedreigd, of men is er mee bezig om alles uit de kast te halen om je op te ruimen. En daar vallen moordaanslagen inmiddels ook onder.
  Het is echt een verschrikkelijk volk dat LINKSE krapuul. Zodra ze politiek niet meer kunnen winnen gaan ze over tot vernieling en zelfs moord. ik krijg met de dag steeds meer een HEKEL aan die volks/landverziekers!!!

  Geliked door 4 people

  • Lot zegt:

   Ons vermoorden op een slinkse manier, dat hebben ze altijd gedaan. Ze zijn dan ook klaar wakker, want de anderen hebben ze gelijk in de smiezen. Anderen kapot maken, financieel, emotioneel, fysiek, zelfs vermoorden, om zelf maar boven te komen drijven. En het komt allemaal uit het oosten, oost Duitsland en verder naar het oosten. En wij de Franken en Friezen zijn te aardig en te naief en doen niet zo en verwachten het daarom ook niet. Ook het linkse slavisch duitse volk dat zich Hollanders noemt, doet zo in dit land zelf. Daarom zijn ze ook klaarwakker en helemaal niet slaperig en weten dondersgoed het mijn en dijn. En het is tegen mij gericht.

   Like

 14. Leo 1 zegt:

  Laat me raden ? …. de klappen kwamen van linx ??

  Geliked door 3 people

 15. De ‘bruinhemden’ marcheren weer door de straten van Duitsland, dit maal geen nationaal socialisme al liggen de parallellen voor de hand. Antifa en agent provocateurs op hun best, zo proberen deze linkse fascisten hun politieke tegenstanders monddood te maken. Dit is naar mijn mening nog maar het begin voordat er overal met het AFD afgerekend wordt. Merkel en haar henchmen reageren voor de camera’s natuurlijk weer geschokt, hoe lang kan de DDR crypto-communistische bundeskanzler haar cover voor het Duitse volk ophouden?

  Geliked door 2 people

 16. Harry zegt:

  Is die overheid nou niet in staat om dat AFA tuig te stoppen ?
  Moeten de burgers er dan maar niet een aantal van die terroristen grijpen en ze dusdanig uitrekken , dat ze met plezier de gegevens van die rattenclub openbaren ?
  En wie ze aanstuurt en financiert !
  Lijkt me heel nuttige informatie !

  Like

 17. Williaan zegt:

  Dankzij de islam en het linkse gutmensch gespuis gaan de autochtonen elkaar gewelddadig te lijf.

  Geliked door 1 persoon

 18. ieznogoedh zegt:

  Laatst schreef iemand dat Duitsland van nu in dezelfde situatie verkeert als destijds de Weimar Republiek.
  Toen begon het linkse rapalje (SA) politieke tegenstanders af te tuigen of nog erger.
  Nu is antifa met hetzelfde bezig.
  Links heeft nog nooit en zal ook nooit respect voor andere meningen hebben omdat ze menen het morele gelijk aan hun zijde te hebben an dat alleen daarom al alles is geoorloofd om hun samenleving te maken zoals zij menen dat die zou moeten zijn, of misschien in hun optiek zelfs al is maar dat nog enkele minderwaardigen (Untermenschen?) moeten worden opgeruimd.
  Misschien gaat Dachau binnenkort weer open.

  Geliked door 2 people

 19. Henk der Niederlánder zegt:

  Wat op valt.
  In geen enkel Europees land word Antifa gezien als een terroristische organisatie, terwijl het overduidelijk terroristen zijn.
  Ik heb even gekeken op het internet en als je ziet wat dat tuig in de loop der tijd zoal aangericht hebben, is het niet te bevatten dat ze bijvoorbeeld in Nederland gemonitord worden door de AIVD en verder eigenlijk niks.
  Dat gemonitord doet mij vermoeden dat er niks gebeurd alleen al omdat ze politieke steun hebben van zowat alles wat links is in de regering.
  Het zou dus niet moeilijk moeten zijn om deze politieke partijen aan te pakken wegens steun aan terrorisme.
  Nou gaan ze in Duitsland de partijen die dan wel openlijk of niet openlijk in de gaten hoeden wat wil zeggen er gebeurd geen ene sodemieter.

  Geliked door 5 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   En het is nog veel erger dan u al vermoed Henk der Niederlánder, wat dat betreft was het boek Econostra van Peter Siebelt een échte eye-opener voor mij.
   Nederland kent een heel netwerk van linkse (milieu)terroristen, ze doen aan een soort kruisbestuiving want je kunt natuurlijk voor meerdere organisaties hand en spandiensten verrichten.
   De meesten worden in het boek beschreven en de misdaden door deze groeperingen zijn vele malen talrijker dan de gemiddelde Nederlander denkt, achterin het boek staan vele pagina’s met een opsomming van de misdaden waarvan vele de media niet halen maar waarbij de schade vaak in de miljoenen loopt.
   Ze worden zeer zelden gepakt en áls er per ongeluk eentje tegen de lamp loopt hebben ze hun eigen advocatencollectief Jansen & Jansen die hen kosteloos verdedigen.
   Helemaal vreemd wordt het als je weet dat ze vele subsidies opstrijken.

   Geliked door 1 persoon

 20. Tineke zegt:

  Ik heb al vaker gedacht,die antifa club is gewoon in dienst van de overheid.
  Komen die ooit voor het hekje?
  Overal worden ze van gevrijwaard,worden nooit opgepakt en je hoort er nooit iets over.
  Iemand…….??

  Geliked door 5 people

 21. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Had vanmorgen het bericht gelezen op het AD maar besteedde er niet zoveel aandacht aan.
  “Verwond” stond er dus dan denk je aan een blauw oog of een flinke bloedneus totdat ik later even rondkeek op GeenStijl en de foto’s onder ogen kreeg onder het artikel dat het had over “zwaargewond”.
  En die foto’s stelden niet bepaald gerust, je kunt met enig gemak spreken van een mislukte moordaanslag.
  Ben zo benieuwd of de daders gepakt gaan worden, vergeet niet dat Linkse terroristen in Nederland zelden of nooit gepakt worden en ook de Rote Armee Fraktion heeft lange tijd haar gang kunnen gaan.

  Geliked door 1 persoon

 22. kampersrene zegt:

  Heeft mutti Merkel geen telegrammen met gelukwensen gekregen

  Like

 23. Tistochwat zegt:

  Vreselijk!
  Maar tot grote vreugde van Merkel & Co.
  Precies volgens plan.

  Geliked door 1 persoon

 24. Thom zegt:

  Dit is de NEO-RAF nl. de hernieuwde Rote Armee Fraktion ofwel de Neo Baader Meinhof Groep. Destijdswas er toen in Duitsland de noodtoestand. DE RAF wilde hetzelfde als ANTIFA nou zogenaamd nl. Duitsland zuiveren van nazi’s. ANTIFA roept het overal: Nazi’s raus. De nazi’s dat zijn hier degenen die op Wilders of Baudet stemmen en in Duitsland degenen die op AfD stemmen. Deze mening van nazi’s heeft de hele CDU/CSU met Merkel voorop, SPD, die Linke en de Groenen. Toen trad Duitsland wel op omdat er aanslagen op een NAVO legerleider en onder andere een rechter en bankier werd gepleegd. In Nederland had je een dergelijk soort lieden zoals de linkse terrorist Wijnand Duivendak. Tegen die lui werd niks niks ondernomen want die waren hier alleen nuttig door met een bomaanslag de secretaresse van Hans Janmaat invalide te maken.
  Hetzelfde zal in Duitsland gebeuren net als in Nederland waar Volkert van der Graaf weer vrij rondloopt na zijn hulp aan de politici van destijds.

  Like

 25. sjuad zegt:

  Mutti mag wel opletten de boemerang komt terug in stem resultaat.

  Like

 26. Pingback: Poging tot moord op Franz Magnitz is het resultaat van een permanente hetze tegen de AfD | E.J. Bron

 27. paulzwueste zegt:

  Deze onmenselijke aanslag zal meer mensen er toe aanzetten op de AfD te stemmen.

  Geliked door 2 people

 28. In nederland gaat dat ook zo. De linksen in de politiek bedienen zich in de bovenwereld van de retoriek om hun tegenstanders af te maken en in de onderwereld van knokploegen, terroristen zoals rara, onder leiding van ene duivendak die ook in de 2e kamer heeft gezeten en nog mee-eet uit de staatsruif en van huurmoordenaars zoals de moordenaars van Pim en Theo. Leuk boek voor deze theorie, is het boek van Pieter Siebelt met de titel “de 4e wereldoorlog, het pad van Marx naar Allah”. Deze onderwereldfiguren zijn middels, bedreiging en misleiding doorgedrongen tot de bovenwereld waar zij inmiddels voor u en mij de dienst uitmaken. Niet alleen in de politiek maar in het hele nederlandse ambtenarenapparaat en de autoriteiten op alle niveaus. Onwillekeurig gniffel ik als ik lees dat een burgemeester zich bedreigd voelt door criminelen en daar in de openbaarheid over klaagt. Wij, als burgers worden niet alleen door criminelen bedreigd maar ook door de overheid en haar trawanten, waar deze burgemeester deel van uit maakt. Ervaart hij/zij ook eens hoe dat voelt.

  Geliked door 1 persoon

 29. Perfide Albion zegt:

  Dit schreeuwt om wraak.

  Like

  • willie zegt:

   @Perfide Albion ”Dit schreeuwt om wraak.”
   Jawel !!! En liefst met behulp van de produkten van de heren Mauser en
   Luger , welbekend bij de oosterburen

   Like

 30. Peter zegt:

  Stuur net als ik een e-mail om hem beterschap te wensen :
  kontakt@afd.de

  Like

 31. Pingback: Moordaanslag op AFD politicus! | eunmask

 32. Jan zegt:

  Zaaleigenaar en kinderen met de dood bedreigd door antifa als zaaleigenaar het lef heeft om aan AfD te verhuren
  https://bit.tube/play?hash=QmWGmoF2YMQULoLyadUrJC6BCv4EZFbTHFTja34Ebp7nq8&channel=251530

  Magnitz was degene die door antifa was in elkaar geslagen
  https://bit.tube/play?hash=QmRHfB8fdqQ4YDfFs2CVmSfKEdfe94SXcyK5TVpBw8UbHq&channel=251530

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s