U bent een idioot -1-

screenshot_792

(Door: Dr. GertJan Mulder)

Voor GertJan Mulder is de tijd van loze woorden ten einde. Iedereen moet wakker worden: vriend, vijand en idioot. Desnoods ietwat ruw.

Toen ik aankondigde weer te gaan schrijven koos 33% in mijn twitterpeiling  voor dit onderwerp voor de eerste in de korte serie “giftige columns”. In de aanloop naar de verkiezingen van maart – PS2019 (Provinciale staten/Eerste Kamer) – en EP2019 (Verkiezingen Europees Fop-parlement) in mei zult u vaker van me horen.

In een van de laatste gesprekken met mijn vader vlak voor zijn overlijden, zei ik dat ik dacht dat 90% van alle mensen uitgesproken dom waren. Hij keek me aan. Een sterk vermagerde oude man, maar nog altijd met diezelfde scherpe blik. Hij grijnsde gemeen en zei: “Ik denk dat dit percentage aanmerkelijk hoger ligt”.

Lees verder>>>
nieuwe site
(h/t “Giny”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

18 reacties op U bent een idioot -1-

 1. Thoth zegt:

  Yep, maar hoe krijg iemand erbij die er geen ruk snapt van de politiek, b.v. al die fleurige jonge trutten die Yasser Feras van GL hebben gestemd? Helemaal geen fuck. Dat wordt dus ontzettend moeilijk, maar in ieder geval veel succes, Mulder.

  Geliked door 2 people

 2. paulzwueste zegt:

  Meneer Mulder heeft helemaal gelijk en het bovendien ook keurig op ’n rijtje gezet.
  En nu maar hopen dat het volk massaal de straat op gaat.

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk.V zegt:

  De spijker op de kop geslagen!! Buitengewoon interessant en waardevol. Dit artikel moet MASSAAL worden verspreid.. Ook de onwilligen in kennissen -en vriendenkring MOETEN dit weten..JUIST ZIJ!

  Geliked door 2 people

 4. delamontagne zegt:

  Vooral de informatie op TV blijven volgen…………………………………………

  Geliked door 3 people

 5. Tineke zegt:

  Heer Mulder,
  Goed artikel,compliment!

  Geliked door 2 people

 6. bigljohn zegt:

  Spreek de mensen op straat maar eens aan over de PVV. Als je het al durft, want ze strijken je altijd tegen de haren in. Ze zijn eenzijdig ge-informeerd, en WILLEN nog niet eens het verhaal van de andere kant horen. Ze schipperen je af en worden soms nog kwaad ook. Compleet met uitdrukkingen als facist, racist, of nazi. Zorgvuldig geprogrammeerd door links als willoze zombies. Trouw bij iedere verkiezing stemmend op de verkeerden. Mocht dat niet genoeg effect sorteren, dan is er altijd die stemfraude nog. Dit speelt al tientallen jaren en nooit komt er een positieve verandering. Het resultaat kunnen we nu al zien. Nederland is voorbestemd, net als andere West Europese landen, om een E.U. dictatuur te ondergaan, c.q. een kalifaat te worden….

  Geliked door 3 people

 7. Harrie Vaes zegt:

  Jammer dat deze column maar een beperkt aantal mensen bereikt.
  Eigenlijk zou dit een huis aan huis brief moeten worden in heel Nederland en nog beter heel Europa. Ik doe mijn best om hem zo ver mogelijk te verspreiden.

  Geliked door 2 people

 8. Giny zegt:

  Top heer Bron dat u het geplaatst heeft!

  Geliked door 1 persoon

 9. De Islam is niets om trots op te zijn; 1400 jaar lang heeft het niets dan ellende en moord gebracht…

  Like

 10. Roeland zegt:

  Ik mis in dit goede verhaal de idiote “beslissing” van de kartelpartijen in 2012 om de de AOW leeftijd zomaar even te verhogen van 65 naar 68. “In verband met de toekomstige vergrijzing”. “Lente accoord” noemde ze het. We weten allemaal , wat daarna geschiedde. Ik kan het als 60 plusser, die dit betreft, niet genoeg van de daken schreeuwen ; Hoedt u voor het woord “lente”. De Praagse Lente, de Arabische Lente….allemaal zogenaamde lentes..

  Stem dus nooit meer als u het met mij eens bent op op VVD, PVDA, Groen-links, CU, SGP, D66, Dierenpartij of CDA.
  Ook Fvd, Baudet, heeft 66 jaar als AOW leeftijd in zijn programma staan. De enige partijen , die nog wel 65 jaar AOW hebben staan zijn (volgens mij) PVV, 50 plus en de SP.
  Mijn voorkeur gaat uit naar de PVV. Zorg voor een meerderheid voor deze partijen en Baudet luister goed, zet die AOW voor autochtonen weer op 65! Desnoods op maat voor de generatie geboren tussen 1955 en 1965!

  Like

 11. Republikein zegt:

  Allemaal knakengraaiers, zo was het gisteren en ook vandaag, morgen idem dito.
  Wie werd waar geboren en door wie werd hij hoe genoemd.
  Lachen joh!

  Like

 12. laura van der storm zegt:

  Uitzonderlijk stuk heer Mulder, helemaal to the point!! Toch, wat uw vader tegen u zei over dat percentage, zijn ook mijn woorden….al jaren:-))).

  Like

 13. Pingback: De toekomstige samenwerking tussen PVV en FVD | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s