Beroemde islamitische blogster doet hoofddoek af – de haat is grenzeloos

screenshot_815

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Op 1 februari wordt voor de tweede keer de “wereld hoofddoekdag” gehouden. Vrouwen in de hele wereld dien “gewoon voor de lol” een hoofddoek op te zetten en om te ervaren hoe dat nu zo voelt onder de stof. Wat er echter gebeurt wanneer de vrijwillig verhulde zich vrijwillig onthuld, laat een actueel voorbeeld uit Groot-Brittannië zien.

journalistenwatch

Dina Torkia (foto) is een Britse YouTube-ster en moslima. Op Instagram wordt ze door meer dan 1,3 miljoen mensen gevolgd. De mode-blogster, die zich tot enkele weken qua stijl en islamitisch correct met hoofddoek liet zien, nam nu het besluit om de hijab tussendoor ook eens af te doen en haar bos haar te laten zien. Het antwoord van haar “fans” is duidelijk – het regent de meest vreselijke belasteringen. In een video leest ze de ergste voor (zie video onderaan artikel).

Bijna 49 minuten lang leest de 29-jarige het ene na het andere haatcommentaar voor – en dat zijn ze lang niet allemaal die ze gekregen heeft. Opmerkingen dat ze een “pornoster”, “psychisch ziek”, “geen moslims meer” en “de islam zou beledigen” behoren nog tot de meer onschuldige soort.

“Je ziet er walgelijk en weerzinwekkend uit”, “Ik hoop dat jij en je familie een langzame en pijnlijke dood sterven, absolute schande”, “Je bent gif. Moge Allah alle meisjes tegen jou beschermen”, “Dina werd niet vaak genoeg geneukt toen ze jong was…”, “Dina ziet eruit als een oude heks, een vette hoer met een lange neus”, “…Huichelachtige feministe. Ze ondersteunt homo´s, dat is kuffar”, “Ze gebruikt de islam om bekend te worden… deze rat”, “Om naar jou te luisteren, is als een ezel die geslagen wordt. Je bent niet meer relevant. Jouw smaak is shit. Ga naar huis, loser”, “Je bent moeder en zou een voorbeeld voor je kinderen moeten zijn. Wat zegt je man daar eigenlijk van. Geeft hij je er toestemming voor, alleen maar zodat je meer niet-islamitische volgers krijgt. Schaam je”, “Hoer, slet… moge Allah je vervloeken”, enz., enz. enz….

“Op veel dagen voel ik me beter wanneer ik mijn haar bedel, op andere als ik het laat zien. Dat is alles”, zegt de in Egypte geboren ontwerpster en schrijfster. “Ik geloof nog steeds dat de hoofddoek een teken van mijn bescheidenheid en deel van mijn leven is. Ze behoort tot mijn erfgoed, mijn religie en cultuur. Maar ik heb besloten dat het voor mij persoonlijk het beste is mij er niet dagelijks toe te verplichten, zoals ik dat de afgelopen 20 jaar heb gedaan”, stelde de moeder van een dochter volgens “MailOnline” vast.

Nog in 2017 berichtte het partnermagazine van de “Süddeutsche Zeitung”, “Jetzt”, over de “liberale en succesvolle hijab-blogster”. Ze zou gewoon doen wat duizenden andere vrouwen in de westelijke wereld ook doen – en zou daarbij ook gewoon toevallig moslima zijn die een hoofddoek draagt, schreef “Jetzt” destijds blij. Haar succesverhaal zou “opnieuw aantonen dat wij mensen niet op hun religie of andere categorieën beoordelen, maar buiten dit kader naar hen zouden moeten kijken. Pas wanneer het beeld van liberale en zelf-beschikkende moslima´s niet meer exotischer op ons overkomt dan het eigenlijk is, is een samenleven zonder vooroordelen mogelijk”, beleerde het tijdschrift zijn jonge lezers.

De haat en de doodsbedreigingen die de voormalige enthousiaste voorbeeld hoofddoek-moslima Dina nu uit haar eigen gelederen in het gezicht slaat, is noch de “Süddeutsche Zeitung” noch “Jetzt” noch welk ander Duits mainstream medium tot nu toe ook maar een regel waard.

 

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, demoniseren, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

27 reacties op Beroemde islamitische blogster doet hoofddoek af – de haat is grenzeloos

 1. Ruud zegt:

  Verstand komt met de jaren. Geweldige ontwikkeling! Als een schaap over de dam is volgen er hopelijk meer…………..

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Misschien overleeft ze het niet. Zou zomaar kunnen. Door haar moeten andere moslima’s niet op een idee komen. Zo groot de stinkende bek van de moslimgemeenschap nu open gaat gezien de vele negatieve reacties zo gesloten zal deze zijn als Dina Torkia door een islamitische aanslag het leven laat.

   Sluipmoord is zo oud als de islam en onverbrekelijk ermee verbonden. Mohammed gaf al opdracht tot sluipmoorden. Dus haram.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Voor mij is het een bewijs dat er nooit enige toenadering tussen die roofridders en onze beschaving gaat komen.

   Like

 2. Sabeltant zegt:

  Het is een godvergeten achterlijke cultuur!

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Ik heb zo ’t idee dat veel mensen niet erg veel van de islam afweten.
   Gelukkig gaat de NL-TV hier iets aan doen.
   De VPRO gaat een documentaire over Saoudi Barbarië uitzenden.
   Dat zal dus wel goeie voorlichting worden.
   Ik hoef het niet te zien.
   Maar de onwetendheid is groot.
   Zo kwam ik vorig jaar deze “Tweet” tegen van een onwetend jonge vrouw die dacht dat in Mecca Concerten worden gegeven en of er Rappers optreden ?
   Niet dus en de Hoofdmufti was helemaal overstuur van zoveel gebrek aan eerbied…….

   Geliked door 3 people

 3. ildiko zegt:

  Eindelijk werkelijk ervaart zij wat islam betekent : HAAT

  Geliked door 2 people

 4. Yvonne zegt:

  Oké, maar dan ook alle heren een Arabisch gehaakt wit mutsje op
  Ik zet nog liever een rode clowns neus op

  Like

 5. Teus zegt:

  Alleen die innerlijk leeg zijn reageren zijn, en diep van binnen hun twijfels onderdrukken bij het vele bewijs van de grootste mislukking op religieus gebied dat islam heet.

  Like

 6. Marian zegt:

  Hoe ziek kan een geloof zijn om je daar druk over te maken,

  Like

 7. ruud 2 zegt:

  Idioten

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Uit ;t artikel blijkt niet of ze nog steeds een trouw volgster is van ’t meest achterlijkste van achterlijke religies.
  In de telegraaf staat een artikel over Saoudie Barbarije: “Saoedische vrouwen levenslang vastgeklonken door voogdijsysteem”
  DE TELEGRAAF
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3005557/saoedische-vrouwen-levenslang-vastgeklonken-door-voogdijsysteem

  Ik vind die Arabische jonge vrouw die er in Kuwyait tussenuit kneep en er vandoor ging tijdens een “familie-tripje”, trouwens ook erg moedig.
  Zou dit de WRAAK van allaah zijn ?
  Invasie van sprinkhanen in ’t heilige der heilige van de Barbaren in Mecca, S.A.
  ( het lijkt wel een Bijbelse voorspelling uit de 7 plagen ten tijde van Moses……….)
  Die andere 6 plagen uit de Bijbel mogen wat mij betreft ook dat verschrikkelijke land treffen…………

  BRON:
  https://www.algeriemondeinfos.com/2019/01/08/arabie-saoudite-mecque-envahie-criquets/

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Tot 10 jaar gevangenisstraf veroordeeld in Saoudi Barbarië:
  Raïf Badawi krijgt elke vrijdag [ NA HET MIDDAGGEBED ? ? ? ], stokslagen.
  ( gelukkig kan ook Nederland toch nog handel drijven met ’t land en kan de Keuning er op bezoek )


  BRON:
  https://www.algeriemondeinfos.com/2018/10/31/condamne-a-10-ans-de-prison-arabie-saoudite-lecrivain-raif-badawi-fouette-vendredi/

  Like

 10. BertG. zegt:

  Al die mossel vrouwtjes zijn helemaal in de war.
  Vrijdag 01-02 is het BH-loze vrijdag.

  Like

 11. Jan zegt:

  Je ziet er walgelijk en weerzinwekkend uit (zonder hoofddoek)

  Ik moet dus aannemen dat het volk dat haar nu veroordeelt min of meer seks met een mummie heeft. Niet verwonderlijk dat seks met lijken geen probleem is onder dat volk

  Like

 12. Bert zegt:

  LInks in Nederland is geen haar beter dan de islam in Saoedi-Arabië. Alleen de manier waarop ze zich uit verschilt op details.

  Like

 13. Thoth zegt:

  De kneuzen en de intelligentie van een erwt in de wereld van de islam. En, dat zijn er ontzettend veel….

  Like

 14. Steven zegt:

  Die gasten kennen alleen maar haat.
  Hun hele leven lopen ze niks anders dan te klagen, te zeiken en te liegen. Alles moet weg, afgeschaft of vervangen worden. En als dat allemaal is gedaan, dan maken ze elkaar wel weer af.
  En als ze niks te doen hebben dan snijden ze de keel wel weer door van hun vrouw of dochter die per ongeluk in de supermarkt een man in de ogen heeft gekeken.
  Ik snap per definitie ook niet waarom het westen onze burgers willen vervangen voor al deze primaten met een IQ van een stoeptegel!

  Like

 15. guusvelraeds zegt:

  De kennis over de islam en hoe ze werkt qua onderdrukking is letterlijk om te huilen. Maar daar zijn de mensen niet schuld aan. De grote schuld voor deze onwetendheid heeft te maken met het feit dat er in ruil voor olie (resolutie van Straatsburg) verdragen zijn afgesloten tussen de politieke en producerende elite en Arabische staten om in Europa de islam in de media in het onderwijs positief voor het voetlicht te brengen. In ruil voor olie zou Europa opengesteld worden voor de islam.

  https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2017/04/meebuigen-met-de-moslims-hoe-de-islam-nederland-verandert-490086/

  Like

 16. Jan zegt:

  Ik laat batman ook niet toe in dit fitness centre dus jij met je sluier dus ook niet, afdoen of daar is het gat van de deur.’

  Bologna, May 3 – A 28-year-old Italian woman of Moroccan origin was barred from a gym at Mirandola near Modena on Friday because she was wearing a veil.
  The woman, who works as an interpreter, appealed to the city council.
  “The owner,” she wrote to the mayor, “refused my membership because I dress in a not very western way”.
  “I asked for clarification and he replied that in his gym he doesn’t let in nuns or Batman, alluding to the veil that covers my head.”
  http://www.ansa.it/english/news/2019/05/03/veiled-moroccan-woman-barred-from-gym_5e44ac0b-a0e2-46ad-9d4a-12decca3542e.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s