Een sterke vrouw

Screenshot_814.png

“Wie het huwelijk voor iedereen opeist, zal nog gek opkijken wie er dan zoal trouwen wil. Wie een keer gelooft het huwelijk anders te kunnen definiëren, die zal dat ook een tweede, derde of vierde keer doen.”

(Door: Wim van Schaik)

Ik heb diep respect voor mensen die tegen de stroom in durven gaan. Mannen en vrouwen die met kracht van argumenten de ingrepen in de samenleving die zij als ondoordacht en onnatuurlijk ervaren, bestrijden. Die de gedachtepolitie niet vrezen. Die er lak aan hebben of hun opinie systeem-bevestigend is of niet. Die nog durven putten uit de eigen bronnen van het Westen en zeggen wat gezegd moet worden.

Birgit Kelle is zo’n vrouw. Overheid, feministen en politiek correcte media reageren furieus op haar conservatieve benadering van vrouwelijkheid, moederschap en eigen verantwoordelijkheid en maken haar uit voor anti-feministe, rechts, homofoob, racist of combinaties daarvan. Daar kan daar ook nog islamofoob bij sinds zij zich op Facebook uitsprak tegen de Barbiepop met hoofddoek en zich afvroeg ‘of er in de toekomst ook een Barbiehuis komt waar de lieve Ken zijn Barbie kan slaan of stenigen als zij de mooie hijab wil afdoen’. Het leverde haar prompt een blokkade op.

Birgit strijdt voor de vrijheid van de vrouw.  Zij wil dat vrouwen écht kunnen kiezen. En als die keuze drie jaar thuiszitten met de baby is, dan zouden ze daarin ondersteund moeten worden, en niet veroordeeld. In haar bevlogen boek Muttertier heet het: ”Wij moeders dragen de toekomst. Een gelukkige moeder is tegenwoordig een provocatie. Zij laat de vanzelfsprekende vrouwelijke rol zien. Ze kan leven schenken en leven doorgeven. Wat een macht! Moedergeluk, bij het woord alleen al draait bij die ouwe feministen eenvoudigweg hun maag om. Hebben zij er niet jarenlang voor gestreden om ons van deze mythe, van onze mannen en ook van onze kinderen te verlossen? Of moeten we maar gelijk zeggen: van onze vrouwelijke natuur? Vroeger zetten we onze carrière in de ijskast om kinderen te krijgen. Tegenwoordig moeten we onze eicellen invriezen om carrière te maken en om onze beste jaren aan ons werk in plaats van aan ons gezin te schenken. Bedankt! Maar tegen de stroom  in zijn wij er nog steeds: moeders met een moederhart, vrouwelijke vrouwen. Wij zijn de echte voorhoede. Zonder ons geen leven. Wij zijn de moederdieren. Wij spelen niet zomaar een rol, wij zijn niet kapot te maken, wij zijn. Gekomen, om te blijven. Wij waken over onze kinderen, wij verdedigen hen als leeuwinnen. Wij geven hen vastheid en we geven hen vleugels. Wij houden van hen. Het is niet te verklaren, het is gewoon zo. We zijn moederdieren tot onze laatste snik. En dat vinden we goed zo.”

Birgit neemt het op voor het traditionele gezin. Zij vecht tegen de linkse agenda die dat gezin wil afbreken. Linkse en groene partijen zeggen weliswaar veel voor gezinnen te willen doen, maar ondertussen hebben ze de klassieke definitie van gezin losgelaten; te christelijk, middeleeuws, achterhaald.

Terwijl 80% van de kinderen in Europa gewoon bij hun getrouwde ouders leeft, leven de  nieuwe politici heel anders dan de mensen waarvoor zij zeggen op te komen: niet getrouwd, geen kinderen. Geen wonder dat het zelden of nooit gaat over gezinspolitiek. Gezinnen in de traditionele zin van het woord bestaan voor hen niet (meer). Dat gezin moet vernietigd. Als dat betekent dat kinderen worden ‘opgevoed’ in vaderloze, gebroken of disfunctionele huishoudens dan zij dat zo. Als het maar niet langer de liefhebbende ouders zijn die hen thuis leren hoe ze moeten handelen en denken, maar domme overheidsrobots die hen het dogma van ‘sociale rechtvaardigheid’ door de strot rammen.

Het gaat de politiek om individuen, om vrouwen- en kinderrechten, gendergelijkheid, vrouwen die uit het gezin moeten, abortus die een ‘mensenrecht voor vrouwen’ is. En, niet te vergeten, vrouwen die vooral werknemer zijn.

De media venten die heilloze politieke keuzes uit, want ook daar zitten de progressieven in de top. Afgaand op die media lijkt het alsof het traditionele gezin uit de samenleving verdwenen is omdat je het niet ziet. We krijgen vooral en verhoudingsgewijs veel te veel singles, gescheiden mensen, LGBTQIAP´ers, homo-stellen en alternatief samengestelde gezinnen te zien.

Gezagsgetrouw als Duitsers (en Nederlanders) zijn, hebben zij gehoor gegeven aan de roep om de bevolkingsaanwas af te remmen in verband met de ‘dreigende overbevolking van planeet aarde’. Ook hier heeft de decennialange linkse indoctrinatie, uitmondend in sociale druk, een rol gespeeld. Time Magazine bijvoorbeeld promootte het ‘kindervrije’ leven. Heel slim, want nu is er een ‘legitieme’ reden om massaal moslimmigranten binnen te laten; de ‘nieuwe Europeanen’, die ‘de toekomst van Europa’ zijn. Als dit vooruit bedacht is, is het wel een héél goed geplande situatie.

In landen die massa-immigratie niet zien als oplossing voor het probleem van de geboortedaling gaat het anders. Daar worden de eigen gezinnen versterkt en voert de overheid een kindvriendelijk beleid. In ons land wordt zorgen voor eigen kinderen juist ontmoedigd en worden kostwinnersgezinnen (400.000) gediscrimineerd. De overheid wil dat vrouwen betaalde arbeid verrichten en dus moeten zij daarbij geholpen, geprikkeld, gedwongen worden. Hoe neerbuigend!

Birgit Kelle is ook verklaard tegenstandster van het homohuwelijk. Haar argumenten zijn de moeite waard. Zij zegt dat het op z’n minst opvallend is, dat het homohuwelijk juist gepropageerd en doorgedramd is door hen die oorspronkelijk voor het burgerlijk huwelijk alleen maar spot en minachting hadden. Dat deze lieden eind tachtiger jaren bijna van de ene op de andere dag niet meer de afschaffing van het huwelijk propageerden, maar de ‘openstelling’ ervan voor paren van gelijk geslacht, wil niet zeggen dat de oorspronkelijke agenda – maatschappelijke revolutie en afschaffen van alle ‘achterhaalde’ instituten – losgelaten werd. Men had alleen maar ingezien dat die agenda zo ook prima te bereiken was.

De door ‘progressieve’ krachten voorgestane ‘levensvormen politiek’ moest, zonder te letten op geslacht of aantal betrokkenen, het naast elkaar bestaan van alle denkbare  samenlevingsvormen mogelijk maken, en geen enkele vorm discrimineren. Een giftig uitwas van deze agenda was de ‘normalisering’ van pedofilie.

Geschrokken van de reacties horen we daar (even) niet veel meer over. Maar het plan om de samenleving sluipend, namelijk door uitholling van de burgerlijke instellingen, en door politiek correcte mantra’s daar rijp voor te maken, is niet veranderd.

Kelle legt het verband: “Wie het huwelijk voor iedereen opeist, zal nog gek opkijken wie er dan zoal trouwen wil. Wie een keer gelooft het huwelijk anders te kunnen definiëren, die zal dat ook een tweede, derde of vierde keer doen.” Is het ver gezocht om te stellen dat deze ontwikkeling de weg vrijmaakt voor polygamie en zelfs pedofilie of bestialiteit?

De op sommige vlakken nog steeds broodnodige acceptatie van mensen die ‘anders’ zijn lijkt compleet door te slaan nu ‘anders’ niet langer ‘afwijkend’ mag worden genoemd, maar als ‘normaal’ moet worden gezien én onderwezen. Afbraak en omkering van waarden begint altijd met iets waar de massa de schouders over ophaalt. Zo kan een kleine extremistische links-groene voorhoede, die wetenschappelijke feiten met een korreltje zout neemt of gewoon negeert, het Westen tot totaal verval en absolute waanzin drijven. Goed als er dan sterke vrouwen als Birgit zijn die een krachtig en gezond tegengeluid geven. Het zal namelijk alleen maar erger worden, zolang we alleen maar blijven reageren in plaats van de strijd aan te gaan, keuzes te maken en het goede te verdedigen en te promoten.

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Een sterke vrouw

 1. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-6561259/Young-mother-barred-pub-wearing-T-shirt-saying-Woman-human-female.html

  Jonge moeder is een pub uitgezet omdat ze een t-shirt droeg met de tekst – ‘Woman: human female’-, na een klacht dat dit discriminerend zou zijn voor transgenders

  Young mother is barred from her local pub for wearing a T-shirt saying ‘Woman: human female’ after a complaint that it discriminated against transgender people
  Rebekah Wershbale was barred from Five Clouds Tap and Bottle in Macclesfield
  She wore a T-shirt with the definition of a woman – which was ‘not inclusive’
  Ms Wershbale is a supporter of feminist group Fair Play For Women, which opposed a Government’s consultation to reform the Gender Recognition Act

  Like

 2. QENQ6 zegt:

  Zeer moedig verhaal!

  Like

 3. Corné zegt:

  Geweldig! Helemaal mee eens. Zo;n vrfouw is goud waard! Het moet eens afgelopen zijn met de voortdurende linkse indoctrinatie van de zich als normaal beschouwende LBHTI’s en al die stakkers die het gewone gezin verafschuwwn, Dat zijn ze simpel gezegd niet, want het is gedrag met een afwijking van wat normaal is in de natuur. Al eeuwen lang. En niet alleen in die door velen zo verfoeide christelijke cultuur. Ze hoeven niet te worden gediscrimineerd, dat is de andere kant van de medaille. Maar om ons hun ideeën steeds maar weer door de strot te duwen is eigenlijk bizar.

  Geliked door 2 people

 4. Thom zegt:

  Wat CDU mevrouw Birgit Kelle belangrijk vindt interesseert me geen ene moer. Zo kunnen mij de ideeën van welke CDU-er dan ook geen ene reet schelen. Er wordt veel veel geouwehoerd tegenwoordig en gedaan of de mening van Jezus Klaver of andere engnekken van enig belang.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Bravo.

  Overigens pedofilie is lang en breed gemeengoed in het westen sinds de overheden huwelijken tussen meerderjarigen en minderjarigen die gesloten zijn in het buitenland hier gedoogd.

  Dit gedogen gebeurd zondermeer indien de migrant een verzoek doet tot gezinshereniging met zijn minderjarige bruid.

  Los van het pedofilie gebeuren zijn er legio losezongen progressieven die bestialiteit en pedofilie uit het strafrecht willen halen. Want inclusief!

  Wat de dierenpartij hiervan denkt weten we niet. Maar een kippenneuker en een varkensneuker zijn immers ook maar mensen. Toch!

  We knipperen nauwelijks met onze ogen zo murw we zijn bij dit soort berichten.

  https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2016/02/12/jaarlijks-ongeveer-250-kindhuwelijken-in-nederland

  https://www.hln.be/wetenschap-planeet/dieren/-dieren-kunnen-plezier-beleven-aan-seks-met-mensen~acd8b624/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

  Like

  • Corné zegt:

   Ook bestialiteit moet kunnen! Hoort eigenlijk thuis in het rijtje LHBTIB. Als je zo sexueel geaard bent, is dat ook de gewoonste zaak van de wereld. Maar gewoon hetero zijn is niet meer van deze tijd. Dus hetero’s het wordt hoog tijd voor het raadplegen van psychische hulp. De beesten vinden die aandacht trouwens gewoon prettig. Dus waarom zou de Partij van de Dieren er bezwaar tegen hebben? Laatst hoorde ik deze anekdote:
   “Maar toen kwam er onverwacht een dierenfluisteraar van de Partij van de Dieren langs op de boerderij. Die ging samen met de boer zijn veestapel langs. De fluisteraar ging met de dieren converseren. Het paard was vol lof over de boer. Prima vent! Evenals de koe, nooit te laat met melken en volop brokken, zei ze. Ook het varken en de kippen waren dik tevreden. Vrije uitloop, lekker rollenbollen in de modder en volop voer. Tot slot naar het schaap. De boer wilde de fluisteraar weg trekken. Nee, niet naar haar luisteren! Dat schaap liegt …….”

   Geliked door 2 people

 6. Taljaard zegt:

  Prachtig!
  Zulke ECHTE vrouwen zijn de Deborah’s, de moeders in Israel, die de beschermsters zijn van alles wat waardevol. kostbaar en dierbaar, en daarom ook weerloos, is.
  Moge God, waarin sommigen hier niet geloven (moeten ze zelf weten), Birgit Kelle bijstaan, behoeden en haar tot een zegen stellen.

  Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Het lijkt wel of al die verdomde progressievelingen vergeten waaruit zij geboren zijn; moeders!

  Like

 8. Bert zegt:

  Deze vrouw heeft het begrepen. De ‘gelijkstelling’ van het homohuwelijk heeft niets te maken met discriminatie. Het is alleen maar een instrument om het klassieke huwelijk kapot te maken, te devalueren. De kreet ‘discriminatie’ of ‘gelijkstelling’ is een drogreden om de weerstand van mensen weg te nemen, om tegenstanders te framen.

  Like

 9. j v/d valk zegt:

  Re: Mijn reactie op, klanttevredenheidsonderzoek gemeente……

  Beter gaan ? Er gaat helemaal niks beter, het land is verrot tot op het bot, Mark Rutte is een vieze smerige landverrader. Op de tv komt enkel propaganda, CNN is een smerige zender die in Europa de mensen nog gekker maakt dan dat zij al zijn.. Zelfs het Weer wordt gemanipuleerd, en daar gaan mensen dood aan, veel stofdeeltjes maken kleine regendruppeltjes ? Dus alles is een leugen, en dat gaan de mensen zien, eindelijk…

  Als het Volk eens wist wat voor duivel hier op de Troon zit die met Occulte feestjes (zijn moeder is er gek op) onderdanen dingen laat doen waardoor zij voor altijd chantabel zijn. (anders worden zij niet vertrouwd) Voor oorlogen zijn zij, de 1% niet bang, die hebben zij zelf in de hand. Maar voor het gewone Volk zijn zij doodsbang .. Staat de Galg al op de Dam ? De Beul gaat het druk krijgen… eind 2019….

  2019 gaat een nog grotere tering zooi worden, en als het Volk eindelijk eens de waarheid onder ogen ziet (Zodra het Fake nieuws wordt ontmaskert) is het met het sprookje EU, de massa immigratie (En de Democratische partij in de VS) afgelopen… Het Volk eist zijn eigen land terug… Revolutie nu…

  Wir haben es nicht gewusst ! Wij hebben, het niet geweten ! Maar nu wel…..

  Geliked door 2 people

 10. ieznogoedh zegt:

  Net zoals een homo, lesbo of wat dan ook er niets aan kan doen om te houden van wie/wat ze houden, ze zijn immers zo geboren en kunnen niet genezen worden, geldt dat evenzo voor pedo’s die van kinderen houden en diero’s die van dieren houden.
  Ze zijn zo geboren, het is gewoon een bepaalde geestesgesteldheid maar, net als homofilie etc. zeker geen ziekte en er kan dan ook geen sprake van genezen zijn.
  Ook deze mensen moeten in hun waarde worden gelaten en vrij zijn om hun seksuele voorkeuren te beleven.
  Het is daarom te gek voor woorden dat homo’s, lesbos, transgendos en andere do’s niet vervolgd worden maar pedo’s en diero’s wel. Er moet dus nog veel veranderen in de wereld.
  Overigens moet het huwen van dieren dus zo snel mogelijk ook kunnen. Het huwen van kinderen is al mogelijk, dus daaraan hoeft niet veel te veranderen, hoogstens de huwbare leeftijd wat naar beneden bijstellen.

  Like

 11. j v/d valk zegt:

  Dit onderwerp laat duidelijk zien dat de overheid en de media liegt. Ik hoop dat meer mensen actie voeren. Op YouTube bij Buienradar en Weerplaza (NOS, RTL, enz.). word ik steeds geblokkeerd mag deze berichten niet plaatsen. Niemand hoor je over die vliegtuigstrepen en dat is toch op zich al heel vreemd…

  Onderzoek Fred Teunissen naar chemtrails | Hemel onder vuur..

  Geliked door 1 persoon

 12. Henk.V zegt:

  Alle waardering voor dit stuk!!!

  Like

 13. trees zegt:

  mijn vrouw heeft alleen gewerkt toen ze nog geen kinderen had toen die geboren werden is ze op gehouden met werken om voor dekinderen te zorgen ik heb een groot gezin meer dan 50 klein kinderen dekinderen hebben allemaal veel kinderen en de vrouwen werken niet ze zorgen voor de kinderen de mannen werken allemaal en ik ben tegen de homo het is zonde en geen ziekte

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Trees.
   Hoe is het met je Canadees?
   Ik neem aan dat je lesbisch bent omdat je schrijft “mijn vrouw”.
   Je weet toch dat dat ’n grote zonde is?
   Nou ja, in zonde leven heeft ook wel iets spannends.

   Like

   • trees zegt:

    paulzwueste dit is mijn schuilnaam

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    Wat vindt je trouwens van dit nummer van de Beatles uit 1962 waarin sommigen haast de IS-bruiden als hun liefje beschouwen over de zee heen? Hier komt het Engelse nummer en de Nederlands vertaling daarvan:

    My Bonnie

    My Bonnie lies over the ocean,
    my Bonnie lies over the sea.
    My Bonnie lies over the ocean.
    Oh bring back my Bonnie to me.

    My Bonnie lies over the ocean,
    my Bonnie lies over the sea.
    Well my Bonnie lies over the ocean.
    Yeah bring back my Bonnie to me.

    Yeah bring back, ah bring back,
    oh bring back my Bonnie to me to me.
    Oh bring back, oh bring back,
    oh bring back my Bonnie to me.

    Well my Bonnie lies over the ocean,
    my Bonnie lies over the sea.
    Yeah my Bonnie lies over the ocean.
    Oh I said bring back my Bonnie to me.

    Yeah bring back, ah bring back,
    oh bring back my Bonnie to me to me.
    Oh bring back, ah bring back,
    oh bring back my Bonnie to me.

    Hier de Nederlandse vertaling:

    My Bonnie ligt over de Oceaan,
    My Bonnie ligt over de zee.
    My Bonnie ligt over de Oceaan.
    Oh terug mijn Bonnie tot mij zult brengen.

    My Bonnie ligt over de Oceaan,
    My Bonnie ligt over de zee.
    Nou ligt mijn Bonnie over de Oceaan.
    Ja terug mijn Bonnie tot mij zult brengen.

    Ja terug te brengen, ah terug te brengen,
    Oh terug mijn Bonnie tot mij zult brengen voor mij.
    Oh terug te brengen, oh terug te brengen,
    Oh terug mijn Bonnie tot mij zult brengen.

    Nou ligt mijn Bonnie over de Oceaan,
    My Bonnie ligt over de zee.
    Ja ligt mijn Bonnie over de Oceaan.
    Oh ik zei mijn Bonnie terugbrengen naar me.

    Ja terug te brengen, ah terug te brengen,
    Oh terug mijn Bonnie tot mij zult brengen voor mij.
    Oh terug te brengen, ah terug te brengen,
    Oh terug mijn Bonnie tot mij zult brengen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s