FOTO: Niets is wat het lijkt . . .

screenshot_804

Het is niet allemaal goud wat er blinkt!  In Parijs zijn huurlingen verschenen, die niet Frans noch gewone politiemensen zijn! Dit zijn kennelijk mensen van “Eurogendfor” (opgericht in 2004 om de orde te handhaven), die gebruikt worden door de EU-junta.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “The Backup of OnlineMagazin“)
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t H.S.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, dictatuur, EUSSR, Frankrijk, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op FOTO: Niets is wat het lijkt . . .

 1. ruud beijer zegt:

  Heerlijk toch die EU?Na 20 maart kan het over zijn als u op de PVV of het FvD stemt. PVV en het Fvd zijn tegen de E U.ellende.

  Geliked door 2 people

 2. Alphons Mantel zegt:

  is de NSB weer bezig?

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  De enige pijl die ik begrijp is de groene, de Franse “ME”, de CRS.
  De 4 rode weet ik niet.
  De voorspellingen zijn dat ’t komende weken gaat verharden de situatie en dat Macron halsstarrig vasthoudt aan z’n ideeën en macht.
  Luistert ook niet meer naar mensen uit zijn omgeving.

  Geliked door 2 people

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Het is al meermaals aangegeven dat Eurogendfor naar alle waarschijnlijkheid betrokken is bij het neerslaan van deze demonstraties.
  Op dit moment bedraagt het personeel voor in het veld ongeveer 800 man maar dat zal binnen niet al te lange tijd wel uitgebreid gaan worden tot het tienvoudige want ook in Brussel weten ze maar al te goed dat het flink broeit in veel landen.
  In Brussel beginnen ze nu echt bang te worden van het gepeupel en dus moet datzelfde gepeupel met alle middelen onder de knoet worden gehouden.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Henk der Niederlanders. Het sturen van Eurogendfor naar Frankrijk om de demonstratie met harde hand neer te slaan, heeft heel veel weg van het gedrag van de Duitse bezetter in Nederland 1944 – 1945. De Duitsers wisten dat ze aan de verliezende kant waren. Het Rode Leger marcheerde op volle toeren en de landing in Nordmandie kwam ook nog erbij. Om de bevolking van Nederland te laten zien dat zij de baas zijn, werd hun gedrag tegenover de bevolking steeds agressiever. Overal in Nederland kan men tot heden de plaquetten en herdenkingsmonumenten zien, waar ze gezellig burgers hadden neergeknaald. In Den Haag hadden ze hongerige kinderen die iets eetbaars hadden gestolen,, doodgeschoten. Voor de grotere schietfestijnen waar mensen werden als represailles gefusileerd zijn: a) Veillantlaan (bij station Hollands Spoor) en b) Laan van Nieuw Oost Indie.
   De EU begint – op gematigde wijze althans – dezelfde houding aan te nemen. Ze weten dat ze aan de verliezende kant zijn, maar willen graag in hun bezette gebied aan ieder laten zien dat zij nog steeds de baas zijn.

   Like

   • fleckie zegt:

    ‘HET’ KABINET. van. De EU. … waant zichzelf (Misschien?). NET. als de NAZI’S ‘toentertijd’ ‘. ‘HET. HERRENVOLK’, ( als men alleen al maar HET. dictatoriale- gezag/ gedrag bekijkt. . wat MEN de bij de EU ‘aangesloten landen’, wil OPLEGGEN,.)

    Like

 6. Henk.V zegt:

  Mijn ergste vrees wordt bewaarheid !. Hiertegen waarschuwde ik jaren geleden al:
  Macron zet Eurogendfor in tegen zijn eigen volk. De mensen weten in Frankrijk nog niet wat hen te wachten staat: opboksen tegen een bikkelharde , zwaar getrainde Europese interventiemacht die er voor moet zorgen dat ELK serieus verzet tegen de Europese belangen met harde hand de kop wordt ingedrukt. Deze (nog) kleine politiemacht moet worden gebruikt in -wat de EU destijds zo mooi omschreef als – ”CASE SENSITIVE AREAS”.
  Dat betekent: Overal waar de EU zwaar in de problemen dreigt te komen moeten deze mensen daar koste wat het kost orde scheppen. Deze interventiemacht gebruikt bij haar acties geen politietroepen uit het land dat geïntervenieerd wordt. Dat zou de eigen bevolking namelijk snel in de gaten krijgen en in opstand brengen. .
  Deze methode gebruikt de EU bewust ,want deze mensen die veel ervaring hebben opgebouwd in HUIS AAN HUIS GEVECHTEN hebben nu met de Fransen geen enkele consideratie!
  Dat Macron dit doet.. Hij speelt met vuur, de landverrader.
  Wanneer de Fransen dit door krijgen volgt er oorlog, waarbij het volk zich tot doel zal stellen om uit de EU te treden.
  Vaderlanders: De EU is niet meer vreedzaam gestemd jegens ”onwillige burgers ”. De dictatuur komt razendsnel op ons af. Trek lering uit deze interventie. Een gewaarschuwde burger telt voor twee..

  Geliked door 4 people

  • Harry zegt:

   Knap gezien , Henk !
   Heel verontrustend ook .

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ben eigenlijk wel benieuwd; zouden ze ook reeds op geheime locaties een soort FEMA-kampen hebben ingericht ?

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Henk V. De burgers, zelfs de politiek-correcte stombo’s en islamknuffelaars, kunnen binnen 24 uur van houding veranderen. Het is genoeg dat hen iets in de persoonlijk sfeer zal overkomen. Iemand van hun kinderen of naaste familie en vrienden. Macron speelt met vuur en kan in dezelfde wijze eindigen als Veldmaarschalk Phillipe Petain of Il Duce Mussolini

   Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Had het van de week al ergens aangetipt, het is uitermate onwaarschijnlijk dat Frankrijk dergelijke aantallen agenten kan vrijmaken om een extra dienst als ME’er te vervullen.
  En nu blijkt het dus waarheid, het leger wordt ingezet tegen de eigen bevolking.
  How low can you go…

  Geliked door 2 people

 8. Williaan zegt:

  Ter verduidelijking; Eurogendfor = European Gendarmerie Force
  European Gendarmerie Force (EUROGENDFOR) is een multinationale samenwerking van politiekorpsen met een militaire status. Politie uit Frankrijk, Italië, Nederland, Portugal, Roemenië en Spanje doen mee. De Koninklijke Marechaussee is de Nederlandse deelnemer.
  De politiemacht bestaat uit ongeveer 800 militaire politiefunctionarissen. Zij opereert voor de EU en treedt vooral op na conflicten. De EU zet EUROGENDFOR ook in voor andere internationale organisaties zoals de VN en NAVO.

  Like

 9. Ruud zegt:

  De SA……………….!

  Like

 10. jantjeuitnl zegt:

  Je kan daar nog maar 1 ding tegen doen. Met zijn allen er keihard tegen in. No mercy. We zijn met meer.

  Like

 11. peter zegt:

  Hij kan iedereen opsluiten en in elkaar laten schoppen ,maar Macron kan bij de volgende verkiezingen gewoon oprotten .De uitslag staat al als een paal boven water .

  Like

  • Oeps zegt:

   @ peter (9 januari 2019 om 17:40)

   Dames en Heren.

   We weten dat Macron zijn verkiezing met fraude tot stand gebracht heeft. Dus……. ???

   oeps48 zegt:
   15 mei 2017 om 02:47
   Ik heb van de week al een paar keer naar deze fraude verwezen.
   Er waren enveloppen met gescheurde stembiljetten van LePen, maar niet van Macron.
   Er waren enveloppen met 2 briefjes voor Macron en geen voor LePen.
   Er waren ook enveloppen met een briefje voor Macrom en en een blanco briefje.
   Macron won dus met 66,06% (Herken je het satanische 666 ???)
   Nee, alles was toeval en geen fraude. En bij ons zeggen ze: “en gij geleuft dà?”

   Like

 12. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  In mijn reactie van 6 januari 2019 om 11:35 op “VIDEO: Geweld tegen “gele hesjes” in Fankrijk; een bokser slaat terug. Geplaatst op 6 januari 2019”, had ik al aangegeven, dat ik vermoedde, dat er iets dergelijk speelde.

  “Ik voel aan mijn water, dat er hier iets niet klopt. Zo hard als de Franse politie optreedt is bepaaldelijk niet gebruikelijk bij een grote volksopstand. Bij revoluties is het meestal zo, dat de politie overloopt of een oogje dichtknijpt. Ik vraag me dan ook af, of Macron wellicht het leger of een Europese politiemacht heeft ingezet, die mogelijk als gendarme zijn verkleed.”

  Geliked door 1 persoon

 13. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  dit is een grap hoor lui, dat zal je best begrijpen
  wie zou er tegen ONS nu zoiets willen doen
  de Machthebbers handelen toch altijd met fatsoen,
  dus die gaan tegen ONS allicht geen messen slijpen…
  .
  eh. toch ?
  .

  Like

 14. Jan zegt:

  Frankrijk ontwaakt, banken in het vizier

  Like

 15. Sjaak Smits zegt:

  Beste delaMontagne Linker mouw is SPI4G en is een speciale zwaarbewapende eenheid binnen de CRS. Dat is één plaatje. Op de borst O pos is zijn bloedgroep is het tweede plaatje. Linkerborstkas lijkt mij zijn groepsplaatje met zijn fakename. Dus echte buitenlanders zie ik niet. Is gewoon terug te vinden. Type maar eens SPI4G. Zijn allemaal fransen. Neemt niet weg dat dit wel elite eenheden zijn en geen gewone gendarmerie.

  Geliked door 1 persoon

  • Erik zegt:

   Goed gezien Sjaak. Wil nog niet zeggen dat in het uniform een franse zit.
   Kan ook een valse franse zijn, dus een belg onder vals flag ofzo.
   Dat embleem op zijn linker schouder daar zie ik de phoenix of draak die ik ook in London City zag, het deel van London voor de elite, een apart stukje soeverein land net als het vaticaan.

   Like

   • Sjaak Smits zegt:

    Ik kan natuurlijk niet zien wie Macron inhuurt. Echter als ik hoor dat de elite een Europese FBI willen oprichten gaan mijn harennovereind staan. Ze hebben toch een interpol en een eugedfor. Waarom weer een extra eenheid. Alleen maar om de macht te spreiden zodat ze langer aan de macht kunnen blijven? Het zijn heel gevaarlijke tijden aan het worden. Tegen 80 jarige gele hesjes wordt hard opgetreden maar tegen verkrachters en terreurverdachten worden fluwelen handschoentjes uit de lade getrokken. Alleen maar om die politieke elite in het zadel te houden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s