JONG GELEERD…

screenshot_816

Adolf Hitler Schule (1938)

 (Door: “Driek”)

In 1933 gingen de nieuwe machthebbers zich onmiddellijk en zeer nadrukkelijk bemoeien met de schoolpolitiek en met het vormingswerk. Ondubbelzinnig werd het strijddoel aangegeven: strijdende gezindheid en lichamelijke fitheid gecombineerd met rassenkwaliteiten die bevorderd moesten worden door selectie. Allereerst werd het roer van geschiedenis omgegooid. De scholieren moesten zich bekwamen in de geschiedenis van de ‘Nationale Revolutie’ en in de officiële interpretatie die de partij daarvan gaf.

Voor het komende volk bood het biologieonderwijs de beste gelegenheid om de overheersende betekenis van de rassenleer voor de toekomst van het Derde Rijk te verkondigen. Erfelijkheidsleer, beheersing en selectie van het ras werden uitvoerig behandeld. Hitler had zelf de richtlijnen opgesteld: ‘Geen jongen en meisje mag de school verlaten zonder volledig het inzicht bijgebracht te hebben gekregen over de noodzaak en het wezen van de reinheid van het bloed. Op die wijze wordt de voorwaarde geschapen voor de rassengrondslagen van ons volksdom en daardoor weer de zekerheid verkregen van de voorbereiding voor de latere culturele ontwikkeling.’

screenshot_817

Openbare school (2018).

In de geest van het Nationaal Socialisme werden schoolkinderen van alle leeftijdsgroepen onderricht over de grote waarde van het erfgoed, rassenhygiëne, rasveredeling, over de keuze van verwekking, over natuurlijke en onnatuurlijke selectie en de volkse strijd voor geboorten. Elke jongen en elk meisje moest het heel duidelijk begrijpen: ‘Jij staat aan de weefstoel van je volk’.

Op deze wijze werden de kinderen niet alleen gericht op de nationaalsocialistische rassenwetgeving en de zorg voor de erfelijke zuiverheid, doch ze werden ook opgevoed tot het kiezen van de juiste huwelijkspartner en tot het verwekken van een grote kinderrijkdom. Bij aardrijkskunde werd de indoctrinatietraining van de kinderen vervolgd met rassentheorieën waarmee de bodem werd rijp gemaakt voor de agressieve expansiepolitiek van Hitler. Geestelijken werden uit de scholen verwijderd. In plaats van godsdienstonderwijs moest uiteindelijk het onderricht in de nationaalsocialistische wereldbeschouwing op alle scholen komen.

Die indoctrinatie van Duitse schoolkinderen in de dertiger jaren doet mij sterk denken aan de uitspraken van dictator Erdoğan en andere moslimleiders over de baarmoeder van vrouwen als veroveringswapen  voor de Islam. Welnu, spitse lezer van “E.J. Bron”, Nederland is goed op weg zich over te geven aan het islamitische gedachtegoed. De eerste regel van het Horst Wessellied: “Het vaandel hoog! De rijen hecht gesloten” als partijhymne van het gajes in Den Haag en Brussel ontbreekt alleen nog. Doch de rijen van al dien volksverraders worden langzaam maar zeker hecht gesloten.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

screenshot_818

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(© 2019. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Geschiedvervalsing, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nationaalsocialisme, nazisme, Nederland, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op JONG GELEERD…

 1. Peter zegt:

  Voorkom een nieuwe christenvervolging – teken nu #Nashville
  https://www.citizengo.org/nl

  Like

 2. Hans zegt:

  Verplicht moskeebezoek door scholen. Zie hiervoor de rapportage uitgebracht door Cultuur onder Vuur. Er zijn kamervragen gesteld over moskeebezoek naar aanleiding van dit rapport.

  Like

 3. Peter zegt:

  Honderden bij homoviering tegen omstreden pamflet
  Burgemeester: ’We zijn onvermurwbaar’
  ONVERMURWBAAR ??

  Waarde burgemeester,

  De Bijbel eveneens !
  Uw boek Pluche ( vol met leugens ) ligt wellicht nog ergens op een schroothoop of is in de papierversnipperaar verdwenen maar de Bijbel blijft bestaan.
  Ook wanneer u al lang weer van het toneel verdwenen bent !
  Uw uitspraak doet op zijn minst koddig aan.
  Binnenkort zien we u waarschijnlijk weer bij een iftar om moslims een fijne ramadan te wensen.
  Natuurlijk met een hoofddoekje op want ja, dat stellen moslims op prijs.

  Like

 4. RottenPikwick! zegt:

  Er wordt al 50 jaar gewaarschuwd! 50 jaar, niet te geloven! Stik ‘d er maar in!

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  De bestuurders die ons verraden door de islam ruim baan te geven zijn te stom om zich te realiseren dat er voor hun geen plaats meer is in de maatschappij als de islam hier de baas is en dat zij als eerste de botte messen van de islam door hun strot voelen gaan.

  Like

 6. RottenPikwick! zegt:

  Gottegot, Bruno Bruins, kent u vast wel, zit bij Jinek. Nou, als je daar de oorlog mee moet winnen! Niet gezien, misschien nog even terugkijken. Je moet deze lieden toch een keer aanhoren om er een oordeel over te hebben.

  Like

 7. Peter zegt:

  Detentiecentrum doet aangifte tegen rellende vreemdelingen
  De directie van het Detentiecentrum Rotterdam doet aangifte tegen de groep vreemdelingen die afgelopen weekend het personeel belaagde en spullen vernielde. Daarbij zijn ook medewerkers gewond geraakt. Onacceptabel, vindt directeur Roger Pellemans.
  . Er was volgens Pellemans een Noord-Afrikaanse groep die het personeel gericht en met elkaar belaagde.
  LEES ik dit goed ??/
  Noord-Afrikaanse groep ???
  Kut- Marokkanen die ons land zouden moeten worden uitgeschopt !!!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Thomasson zegt:

  Een geweldig artikel van Driek en de vergelijking van de nazi leer met de islamitische doctrine van Erdogan klopt als een bus. Iedere extreme beweging die aan de macht komt, doet haar best haar invloed op het onderwijs te vergroten- of volledig in handen te krijgen. Dat heeft de multiculti-doctrine ook gedaan. Zodra de zgn. Nieuw Links eind jaren ’60 aan de macht kwam, hebben ze het onderwijs overhoop gegooid. De leidraad van het nieuwe onderwijs was gebaseerd op de theorieën van de “Frankfurter Schule”. De hersenspoelingprogramma, dat de KGB had uitgedokterd, begon zeer snel vruchten te werpen https://www.youtube.com/watch?v=zgmg2VFX058
  Sinds de jaren ’70 zijn schoolkinderen onderworpen aan deze hersenspoeling waarin de multiculturele samenleving ten koste van alles wordt propageert. De doctrine van “Weg met ons” t.b.v. de islam wordt openlijk bevorderd. Dat verklaart ook de houding van onze zogenaamde volksvertegenwoordigers tegenover de islamisering van Nederland. De meeste van hen zijn vanaf de eerste dag op de kleuterschool blootgesteld aan deze hersenspoeling. Wij spreken over een periode van bijna 50 jaar!. Vreemd genoeg hadden kinderen, die in nazi-scholen van de jaren ’30 en ’40 waren onderricht, zich sneller los gemaakt van de nazi-doctrine dan de gehersenspoelde culturele Marxisten en cultuur-relativisten. Zij zien hun land in een versneld tempo wegzakken in de “Rivers of Blood” (toespraak Enoch Powell 1968). Het gevaar van de islam loert aan alle kanten en Nederlanders vallen te prooi aan islamitisch fysiek geweld op dagelijkse basis. Toch geven politieke leiders de voorkeur de belangen van de islam te kiezen boven die van het Nederlandse volk. Ze laten de bevolking van Nederland letterlijk in de kou. Dit pathologische gedrag kan uitsluitend worden gerelateerd aan de lange decennia van hersenspoeling.

  Geliked door 3 people

 9. fleckie zegt:

  Op ARTE, ( Duits-Franse zender). Op t.t.314, d.d.10.1.2019: …….9.25u ‘ DER. HITLER-STALIN-PAKT’.
  Op ARTE (. “. “. “. “. “. “. “…”), Op t.t..315,d.d.10.1.2019…. …11.10u. ‘OPERATION. MONDLANDUNG – DIE. NASA. UND. DIE. EX-NAZIS’.

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘DER. HITLER-STALIN-PAKT’,…….’Der HITLER-STALIN-PAKT vom 23 August 1939 war die unsagliche Folge eines KOLLEKTIVEN. Versagens. Der DOKUMENTARFILM zeichnet die komplexen historischen Entwickelungen und polititischen Verflechtungen nach,die letzlich die Besetzung Polens durch Hitler und somit den Beginn des ZWEITEN WELTKRIEGS herbeifuhrten.*~*~*~*~*~*~*~…..9.25 u.*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
   ‘OPERATION MONDLANDUNG’…….Die NASA und die. EX-NAZIS’. .
   DOkumentation von Jens Nicolai (D 2018, 52 Min)
   Die spektakulare MONDLANDUNG im JAHR. 1969 war auch ein Erfolg von mehr als 100 Technikern und Ingenieuren aus DEUTSCHLAND, die zum Teil schon wahrend des ZWEITEN WELTKRIEGS in Dienst HITLERS die Waffentechniek revolutioneert und RAKETEN gebaat hatten. Die. DOKUMENTATION analysiert die. VERSTRICKUNGEN Deutscher NASA-Mitarbeiter mit dem. DRITTEN. REICH?*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

   Like

 10. Bert zegt:

  In dezelfde tijd als dat de Hitlergroet ontstond namen de socialisten de opgeheven vuist als groet. Dat is dezelfde vuist die nog steeds in de roos van de PvdA wordt afgebeeld. Over die vuist is nooit een lelijk woord gezegd door andere partijen, zal wel iets met pacifisme te maken hebben.

  Like

 11. BertG. zegt:

  Ik begrijp werkelijk helemaal niets van al die ouders van die kinderen die dit toelaten.
  De school kan wel zoveel willen, maar volgens mij ben je als ouders zijnde nog steeds de baas en verantwoordelijke voor wat er met je kinderen gebeurt.
  Het lijkt wel of al die mensen helemaal geen contact hebben met mekaar op het schoolplein.
  Of hebben ze het er gewoon niet over om elke discussie te vermijden.
  Als ik kinderen gehad zou hebben, dan waren ze met mij niet zo makkelijk weg gekomen.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @BertG. Vroeger reisde ik vaak per train naar Duitsland. Een van mijn grootste hobby’s was na verhalen van oude reizigers te luisteren over Nazi Duitsland. De meeste van hen waren toen kinderen of jongeren. Het beeld dat uit de meeste verhalen naar voren kwam, was: In Nazi Duitsland had je niets te willen!. In Nazi Duitsland heerste een schrikbewind en de angst was voor alles en iedereen: buren, naaste familie en zelfs ouders tegenover hun kinderen. Nergens was het veilig. Dit schrikbewind had ouders letterlijk buiten spel gezet. Vanaf 1936 was het lidmaatschap van de Hitlerjungend plicht. Kinderen kregen op school en op de HJ opdracht melding te maken als hen ouders vijandige houding vertoonden tegenover het Rijk. Er zijn behoorlijk wat ouders die voor goed waren verdwenen na de melding van hun eigen kinderen. Vooral vaders die uit het front op verlof kwamen en lelijke opmerkingen maakten. Zij gingen niet terug naar het front, maar naar een concentratiekamp.

   Like

 12. Thoth zegt:

  (..)aan de uitspraken van dictator Erdoğan en andere moslimleiders over de baarmoeder van vrouwen als veroveringswapen voor de islam… (islam is klein geschreven)

  Een paar zinsneden uit Turkije :

  – zo’n 42% van de moslims in Turkije (98%) vinden het dus wel goed dat tegen burgers een zelfmoordbom en andere geweldadigheden geoorloofd zijn… (Hurriyet)
  – zo’n 80% van 18 jaar en ouderen in Nederland vinden dat de jihad het doden van andere religies en ongelovigen geoorloofd is.
  – zo’n 90 procent van de Turkse Nederlanders tussen de 18 en 35 vindt Syrië-gangers helden en 72 procent staat achter de opmars van IS.
  – Ons land telt 181.036 kindbruiden, zei Nuriye Kadan. Deze activiste voor vrouwenrechten, tevens bestuurslid van de juristenorganisatie die het congres organiseerde, baseert zich op officiële cijfers van bevolkingsonderzoeken, schrijft nieuwssite Hürriyet. Het daadwerkelijke aantal minderjarige bruiden ligt vermoedelijk veel hoger. Dat komt omdat zulke huwelijken veelal slechts in het bijzijn van een imam (islamitische voorman) worden gesloten en omdat de verbintenissen nergens officieel staan geregistreerd, stelt de activiste.
  – het Hoge Gerechtshof in Turkije heeft een religieus huwelijk geaccepteerd. Een burgelijk huwelijk moet de vrouw minimaal 17 jaar zijn, bij een religieus huwelijk geldt geen minimale leeftijd. (Telegraaf)
  – ‘moederschap is enige carrière voor vrouw’. Dat heeft de Turkse minister van Volksgezondheid Müezzinoğlu gezegd.
  – geweld tegen vrouwen wordt overdreven. (Erdogan)
  – als een vrouw verkracht is, waarom zou je de baby dan aborteren? (Gökcek : burgemeester Ankara)
  – draag je een decolleté, dan vraag je om verkrachting. (Prof Ceken, Universiteit van Selcuk)
  – een verkrachter treft minder blaam dan de vrouw die abortus pleegt. (AKP kamerlid Ayhan Ustun)
  – hadden ze maar op hun meisjes moeten letten. (Celalettin Cerrah, voormalig politiechef)
  – laïcisme leidt tot moraalvervaging. Je moet dan niet gaan zeiken in je minirok als je verkracht wordt. (Zanger Nihat Dogan)
  – in toespraak bezwoer Erdogan dat ‘wij vastbesloten zijn om van ons leger de meest afschrikkende macht in de regio en in de wereld te maken’. Volgens islamitische profetieën zal het herstelde Turkse rijk in de laatste dagen van de eindtijd Israël veroveren en Europa aanvallen en verslaan.

  Tot slot, NL-Turken zijn de grootste Erdogan-fanaten ter wereld, zo’n 64%. ( https://twitter.com/HaraldDoornbos/status/607805859478048771 )

  Geliked door 1 persoon

  • louis-portugal zegt:

   Lekker stuk.
   Dat het niet best was met die turken wist ik wel.
   Maar zo erg had ik me niet kunnen voorstellen.
   Vooral die kinderhuwelijken
   Wat een rotzooi.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s