Openbaar Ministerie zet voodoo-experts in

screenshot_807

DEN HAAG – Het Openbaar Ministerie (OM) zet voodoo-experts in om Nigeriaanse slachtoffers van mensenhandel te kalmeren. Jonge Nigeriaanse vrouwen die verhandeld zijn, durven namelijk regelmatig uit angst voor voodoo-vloeken niet in opstand te komen.

De Telegraaf

Dat meldt staatssecretaris Harbers (Asiel) in een brief aan de Tweede Kamer. „Politie en OM nemen de angst van Nigeriaanse slachtoffers zeer serieus. Het OM heeft in Nederland woonachtige voodoo-experts ingeschakeld om de vrouwen gerust te stellen.”

Mensenhandelaren spreken een vloek over de vrouwen uit om ze te laten gehoorzamen. Gesmokkelde vrouwen durven hierdoor veelal geen hulp te zoeken, zegt Harbers. „Het is daarom van belang om deze slachtoffers snel en goed te signaleren, zodat ze uit de uitbuitingssituatie gehaald kunnen worden en waardoor daders kunnen worden opgespoord.”

Hoeveel Nigerianen, en specifiek meisjes, uiteindelijk naar Europa worden gesmokkeld is volgens de staatssecretaris lastig vast te stellen.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Peter”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Bananenrepubliek Nederland, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Nigeria, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

7 reacties op Openbaar Ministerie zet voodoo-experts in

 1. Williaan zegt:

  Ook met dit soort mensensmokkel kun je goed zien hoe lek de EU grenzen zijn en dat die Afrikaners hier niets goeds brengen.

  Like

 2. RottenPikwick! zegt:

  WTF! Die lui op Het Binnenhof zijn zelf behekst! Vroeger werden Landverraders op de brandstapel gegooid! Dit landje is DOOMED! WTF!

  Like

 3. Johan zegt:

  Tsja, als je bijgelovige lieden van een achterlijke cultuur binnenhaalt, is er een levensgroot risico, dat je ermee besmet wordt.
  Dit is het zoveelste voorbeeld, dat onze overheid zich aanpast aan die inboorlingen en hun primitieve gebruiken in plaats van andersom.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Het wordt nog altijd steeds gekker…!!!

  Like

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Voorlopig zijn die vrouwen hier illegaal en dienen uitgezet te worden, of ze nou slachtoffer zijn van mensenhandelaren of niet.
  Maar ja, dan komen die idioten uit Den Haag natuurlijk weer aanzijken dat zich dan geen enkele vrouw zich aan komt melden.
  Dus nou hebben ze dit weer bedacht om weer een aantal van die apen een verblijfsvergunning te geven.
  Is er in Den Haag geen reden dan zoeken ze er wel een.

  Like

 6. Steven zegt:

  Ik had eerder VOODOO verwacht om de ‘populisten’ en gele hesjes freaks te doen kalmeren.
  Men wil toch zo graag ander volk in Nederland…

  Like

 7. Tineke zegt:

  Het moet allemaal toch niet gekker worden.
  Alles voor de inboorlingen,hier kunnen mensen met psychische problemen de tyfus krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s