Antifa Bremen eist verantwoordelijkheid voor aanslag op AfD-politicus Magnitz op

screenshot_819

(Vertaling: E.J. Bron)

In een inmiddels verwijderd, maar geverifieerd bericht op “Indymedia.de” eist het terreurcommando “Antifascistische Lente Bremen” de verantwoordelijkheid op voor de laffe aanslag op het AfD-parlementslid Frank Magnitz uit Bremen.

PI News (2)

Gisteren probeerden in de loop van de dag alle publiekrechtelijke zenders en mainstream media de laffe aanval te relativeren, te verfraaien of zelfs te betwijfelen.

Dat verandert echter niets aan het resultaat van een van de tot nu toe meest brute aanvallen op een politicus in de rood-groene “Berlijnse Republiek”.

Amerikaanse media zoals de zender “One American News Network” tonen veel interesse in een hernieuwde uitbraak van links-fascistische geweldsexcessen in Duitsland:

Hier het bericht waarin men de verantwoordelijkheid voor de aanslag opeist, en hieronder de vertaling:

Wie haat zaait, zal geweld oogsten

 Van: Antifaschistischer Frühling Bremen op: 09-01-2019 – 18.00 uur

Regio´s: Bremen

Abstract:
De Antifaschistische Frühling Bremen maakt bekend dat wij de AfD-politicus F. Magnitz maandag tegen 18.00 uur plaatselijke tijd van zijn fascistische gedachtegoed wilden bevrijden. Magnitz, die goede contacten onderhoudt in de rechts-extreme en fascistische scene en vaker met racistische uitlatingen aan het daglicht treedt, mag in Bremen en elders geen vaste voet meer krijgen en behoort net als iedere andere nazi monddood gemaakt te worden. Wij dulden geen nazi-tuig in onze omgeving! De Antifaschistische Frühling zal komen! Maak je gereed!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, demoniseren, Duitsland, establishment, Fascisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

25 reacties op Antifa Bremen eist verantwoordelijkheid voor aanslag op AfD-politicus Magnitz op

 1. trees zegt:

  vreselijk de duivel is hij gaat rond als een briesende leeuw als de god des levens weer komt al hi dan nog geloof vinden

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlander zegt:

   Of de duivel hiermee te maken heeft @Trees en of God dan nog een en ander komt recht zetten is in deze niet geheel duidelijk.
   Wat wel duidelijk naar voren is gekomen is dat antifa een terroristische organisatie is die betaald word uit belasting geld en de steun geniet van het grootste deel van de linkerzijde van het politieke spectrum.
   Zo ook in Nederland en andere landen van Europa.
   Dus het zou geen overbodige luxe zijn om in elk individueel land zonder inmenging van Brussel eens onderzoek te gaan doen naar dit soort organisaties en diegenen die hen steunen.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Wat bedoel je eigenlijk?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • BertG. zegt:

   Zijn gelovige nou niet in staat om normaal te communiceren met andere toe.
   Ik heb het een aantal keer geprobeerd te lezen, maar het blijft 1 en al wartaal wat er bij die mensen omgaat in hun hoofd.
   Je ziet het ook steeds weer terug hier op de site wanneer ze iets trachten te vertellen.
   Geen touw aan vast te knoppen voor een normaal mens.

   Like

 2. trees zegt:

  merkel is hier de schuldige

  Like

 3. Wachteres zegt:

  https://nos.nl/artikel/2266652-om-afd-politicus-niet-geslagen-met-balk-motief-blijft-onduidelijk.html

  OM: AfD-politicus niet geslagen met balk, motief blijft onduidelijk

  Op bewakingsbeelden van de mishandeling van AfD-politicus Frank Magnitz, gisteren in Bremen, is niet te zien dat hij “halfdood” is geslagen, zoals de rechts-populistische partij stelt. Dat zegt het Openbaar Ministerie in de Duitse stad.

  Volgens een woordvoerder kwam Magnitz’ ernstige hoofdwond waarschijnlijk door een val als gevolg van een duw, en niet door een schop of een klap met een balk. De aanklacht tegen de daders, die nog niet gepakt zijn, wordt dan ook niet poging tot doodslag, maar zware mishandeling.

  Niets aan de hand mensen, de politicus is gewoon gevallen. Nog even en er was niemand in de buurt die hem lastig viel

  Waar is het getuigenis van de bouwvakker?

  De Antifascisten gebuiken NOOIT geweld, dat weten we toch?

  Geliked door 1 persoon

 4. Wim zegt:

  En nu eens zien wat de NOS hier van maakt…

  Like

 5. Harrie Vaes zegt:

  D burgeroorlog is aanstaande.

  Geliked door 1 persoon

 6. Piet Karbiet zegt:

  Klopt. Het NOS journaal kon gisteren uitgebreid verklaren dat er hoogstwaarschijnlijk een andere oorzaak was voor de verwondingen; Frank Magnitz was gestruikeld ofzo. Het werd bijna triomfantelijk gebracht. Walgelijk doorzichtig. Als een moslima over een banaan struikelt is ze weken op tv.

  Geliked door 1 persoon

 7. Peter zegt:

  merkel is hier de schuldige ??
  Wellicht medeschuldig . De Duitse justitie zie ik als de boosdoener.
  Zij moeten die gemaskerde boeven die de boel terroriseren voor het gerecht dagen en zware straffen geven.

  Like

  • fleckie zegt:

   Men kan dit vergelijken …….hoe of de. ‘SICHERHEITSSTAFFEL'(SS) …….(WAARMEE o.a. HITLER. zich. omgaf, ). tewerk ging!!. ( HOOGOPGELEIDE …misdadige monsters, die OOK functioneerden. in voornamelijk. de. concentratiekampen……..
   Namen o.a. te ‘ontdekken In de boeken …’DER SS-STAAT’. van Eugen KOGON, ‘Das System der deutschen Konzentrationslager’, uitg.Wilhelm Heyne Verlag, Munchen.isbn 3-453-00671-2. ( INHALT: Der. Terror als HERRSCHAFTSSYSTEM:,Physologische Voraussetzungen des. TERRORS’, pag.23.*~*~*~
   ‘ANATOMIE des. SS-STAATES’ 2 delen, div. auteurs, uitg. Deutscher Taschenbuch. Verlag’ . Munchen, lsbn 3-423-02915-3, en isbn 3-423-02916-1…….. inhoud: boek no.2 :
   Van Hans Buchheim: ‘Die SS- das HERRSCHAFTSINSTRUMENT, ‘,…….pag. 30: ‘ Die FRUHGESCHICHTE der. SS’, …….pag. 15 : ‘Die Struktur. der nazionalsozialistischen. HERRSCHAFT’. *~*~*~ boek no.1: Pag.35: ‘Geschichte der. GESTAPO. bis zum GESTAPO-Gesetz vom 10 Februar. 1936*~*~*~*~*~*~*~

   Like

 8. koosv8 zegt:

  Een Anti raket, is en blijft een raket, en een antifascist is en blijft een FASCIST. En socialisten zijn ook Links toch, dus weer blijkt nu dat fascisme voort komt uit socialistisch linkse hoek. En dat er niet veel uit de LINKSE rechtstaat verwacht moet worden is ook allang al duidelijk . Motor clubjes zijn veel gevaarlijker, maar voor wie eigenlijk. Wat wel heel duidelijk is zijn de overeenkomstige kleuren van de ANTIFA VLAG met die van de Fascisten uit de tweede wereldoorlog.

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlander zegt:

   Ach ja Koos.
   Dit soort shit is zo’n 75 jaar geleden feitelijk al voorspelt, door Winston Churchill.
   Die wist al te vertellen dat de nieuwe fascisten zich antifascisten zouden noemen.

   Geliked door 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    Ik noem ze liever neo-communisten daar dit linkse tuig namelijk vreemden boven anderen verkiest terwijl de nazi’s meer voor zichzelf kozen!

    Geliked door 1 persoon

 9. Ruud zegt:

  Een zorgelijke linkse ontwikkeling die doet denken aan de gewelddadige opkomst van Hitler.

  Geliked door 2 people

 10. BigLJohn zegt:

  Die Antifida doet mij denken aan de Baader Meinhof groep. Linkse criminelen die dood en verderf zaaiden. De Duitse justitie is niet meer als weleer. Anno nu doet ze net of ze Antifida ook aanpakt, maar in feite symphatiseert ze met ze, en spekt ze met veel geld. Duitsland staat op een tweesprong; linkse dictatuur of sharia.

  Geliked door 2 people

 11. frank claes zegt:

  Gaf o.a. het Nederlandse journaille en het soortgelijke linkse krapuul niet reeds het voorbeeld bij de aanslag op Dhr Janmaat?

  Geliked door 1 persoon

 12. Thom zegt:

  Dit kan niet door vallen uit stilstand zijn gebeurd maar wel bij een botsing onder hoge snelheid.
  Ik heb wel iemand gezien die er zo bijliep na een val, maar die was met de racefiets bij een snelheid van 40 km per uur op het wegdek gevallen. Uit stilstand kun je bij een val nooit zo ernstig gewond zijn

  Like

 13. droevige mof zegt:

  Frank Magnitz in een eerste videoverslag met ntv, nog steeds uit het ziekenhuis. De rest van het rapport komt noodzakelijkerwijs overeen met het officiële sprookjesboek.
  https://www.n-tv.de/mediathek/videos/politik/AfD-Politiker-Magnitz-spricht-in-Krankenhaus-ueber-Angriff-article20802628.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s