En dit alles is begonnen in de ‘geweldige’ jaren zestig

screenshot_824

(Door: “bozeoudeman”)

Het grootse deel van het kader van de nu ‘linkse’ partijen, net als de criminele parasiterende Antifa’s die zich laf verschuilen achter hun maskers, is puur fascistisch en crimineel; ze zijn enkel op eigen belang uit en slaan eenieder in elkaar die hun belangen in de weg staan. Ze zijn vergelijkbaar met een criminele bende.

Ze liegen, bedriegen en terroriseren om hun buit binnen te halen en in hun bezit te houden. Kijk maar naar het nu ontruimde terrein in Amsterdam, waar je het niet in je hoofd moest halen proberen binnen te dringen, dan werd je eraf geknuppeld door de ‘sociale’ krakers.

Al hun gelul over solidariteit is enkel om mensen voor hun karretje te spannen, en domme mensen zijn er vandaag nog steeds genoeg, helaas. Dit alles is al decennia aan de gang, de eens sociale kraakbeweging was snel door profiteurs overgenomen en opgeslokt, die niets met sociaal kraken van doen hadden maar parasieten die 100 m2 voor zich alleen wensten, zonder daar een gulden (euro) voor te willen betalen.

Dat tuig werd en is veelal door het kader van ‘linkse’ partijen bewierookt, wat niet raar is omdat het vaak handelde om de kinderen van dat kader. Zo is dit links een crimineel bolwerk geworden waar mensen die niet tot de elitaire kern, de erfgenamen van ooit links, van deze partijen behoren enkel stemvee en brochurebezorgers zijn. De goede en dik betaalde banen zijn voorbehouden aan enkel de elite van de partij en hun kinderen. Zo is dit links een dynastie geworden. Zie de SP, die dit vandaag de dag zelfs wel overduidelijk maakt.

Het is begonnen met Nieuw Links, dat clubje mooipraters uit de jaren zestig, met maar één idee in gedachten: rijk worden, zo snel mogelijk. Rijker dan rijk, zoals de man die V&D uit geldzucht naar de verdommenis heeft geholpen, wat honderden mensen hun baan heeft gekost. Zoals ‘goedmensch’ Van Dam in zijn landhuis, waar anderen, zoals Timmermans en de populistische praatjesmaker Van der Laan, weer uit zijn voortgekomen.

Net als in Venezuela heeft ook hier in de eens linkse partijen deels crimineel tuig het heft in handen, gesteund door ander crimineel tuig dat binnen de pers het grotendeels voor het vertellen heeft en zo via hun propagandaleugens de maatschappij vergiftigt. Een nieuwe Franse revolutie tegen dit criminele schorem lijkt dan ook op z’n plaats. Dit tuig heeft niets met links te maken, maar het zijn criminele veelvraten die via terreur hun hebzucht op de maatschappij loslaten.

Hun ideale en gewenste maatschappij is er een in DDR-vorm, een dictatoriale terreurstaat dus, waar alle gewone mensen slaven zijn van hen, de elite. Zie hier tevens de reden waarom de nieuwe ‘liberalen’ onder leiding van ook veelvraten het opeens zo goed met dit soort ‘socialisten’ kunnen vinden. Verder is hun wens om de islam binnen te halen voortgekomen uit vrees dat zij ooit ten val worden gebracht, om dan alvast via verdeel en heers een extra ‘legertje’ te hebben dat zij kunnen inzetten tegen mensen die hun criminele activiteiten zat zijn. Deze nieuwe roofridders wensen zich niet zomaar te laten verjagen.

En dit alles is begonnen in de ‘geweldige’ jaren zestig.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", Barbarisme, belangenverstrengeling, Elite, establishment, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op En dit alles is begonnen in de ‘geweldige’ jaren zestig

 1. Peter zegt:

  Ik heb de eerste zin een beetje aangepast zodat ik deze kan onderschrijven :
  De criminele parasiterende Antifa’s die zich laf verschuilen achter hun maskers, is puur fascistisch en crimineel; ze zijn enkel op eigen belang uit en slaan eenieder in elkaar die hun belangen in de weg staan. Ze zijn vergelijkbaar met een criminele bende.
  Bij ons is Kick Out Zwarte Piet ook zo’n club .

  Geliked door 1 persoon

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Gewoon al die subsidies ter discussie stellen en zodra blijkt dat dit in strijd is met normen en waarden direct stopzetten. Want het zijn gewoon profiteurs die te lui zijn om te werken.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Veelal de volgende generatie, trauma’s zijn erfelijk.

  Like

 4. King Arthur zegt:

  Helemaal mee eens oude man, maar helaas is deze fasistische slinkse antifa grafkanker al uitgezaaid door het hele systeem van laag tot hoog en dat was ook de bedoeling van Andre v/d Louw en consorten in 1968. Hoe komen we van al deze smerige parasieten af? Stemmen helpt echt niet, dus ……………??????

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Andr%C3%A9_van_der_Louw

  Geliked door 1 persoon

  • louis-portugal zegt:

   Precies.
   Tien over rood noemden zij zich.
   Een term uit de biljartwereld.
   Ik durf te wedden dat ze allemaal goed zijn cq.waren voor een miljoen en enkelen voor veel meer waaronder vriend v. Dam de man van U bent minderwaardig tegen Pim F.

   Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De ellende is dat de basis van het socialistische gedachtegoed zo slecht nog niet was maar dan hebben we het wel over het ontstaan van het socialisme.
  Het was ooit een arbeidersbeweging, iets waar niets meer van over is.
  Ik weet niet hoe het anderen vergaat maar ik verfoei het huidige socialisme maar dat heeft dan ook hoegenaamd niets meer te maken met waar het ooit uit is ontstaan.
  We hebben heden ten dage nog steeds regelingen die door socialisten bevochten zijn denk aan de Werkeloosheid Wet, Bijstand, Kinderbijslag, Vakantiegeld en Vakantiedagen, Algemene Ouderdomswet (AOW), Wet Arbeidsongeschiktheid (WAO) (alhoewel die laatste uitgekleed is tot op het bot)
  Op de een of andere manier zijn de arbeiders van toen steeds meer op een zijspoor gezet en overgenomen door linkse ‘intellectuelen’, vaak met een gouden lepel in de mond geboren (Paul Rosenmöller)
  De échte socialisten bestaan niet meer, ze zijn verworden tot salonsocialisten en hebben nog nimmer een dag in hun leven gewerkt.
  En Antifa is niks meer of minder dan de gewapende tak van de socialisten die naar believen kunnen worden ingezet.
  De salonsocialisten begrijpen dan ook niks van het grootschalige misbruik van sociale uitkeringen zoals dat in de late jaren zestig ontstond.
  Mensen schaamden zich vroeger als ze door omstandigheden gedwongen tijdelijk gebruik moesten maken van zo’n regeling.
  Mijn vader was ooit glazenwasser (zoals ons aller Piet Klont !) en bij langdurige vorstperiodes was hij aangewezen op “de steun” zoals ze dat toen noemden, de Bijstand dus. Maar bij de eerste dooi wist hij niet hoe gauw hij weer aan het werk kon.
  Tegenwoordig zijn er legio mensen die van de Bijstand hun carrière gemaakt hebben.

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “De ellende is dat de basis van het socialistische gedachtegoed zo slecht nog niet was maar dan hebben we het wel over het ontstaan van het socialisme.”

   Het socialisme is ontstaan door het publiceren van Das Kapital, in 1867. Vanaf die dag heeft het socialisme nog nooit ergens gewerkt. Niet na de februari-revolutie in Rusland; niet na de oktober-revolutie. Niet na de Tweede Wereldoorlog in Oost-Europa; niet in de DDR. Later niet in Cuba, niet in Noord Korea en tegenwoordig niet in Venezuela.
   Hoe bedoel je dat het gedachtegoed zo slecht nog niet was?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Sorry meneer Köhler ik drukte mij wat ongelukkig uit, wat ik bedoelde was het socialisme zoals wij dat na de tweede wereldoorlog in Nederland hebben leren kennen.
    Het socialisme van Willem Drees zeg maar.
    Dat dit type socialisme niet heeft gewerkt ligt in het feit dat men later aan het krijgen van een sociale uitkering geen plichten meer wenste te koppelen en het uitblijven van controle.
    Er is niks mis mee om als samenleving iemand die zijn baan buiten zijn schuld verliest tijdelijk bij te staan.
    Dat wil niet zeggen dat het slachtoffer dan niets meer hoeft te doen, die moet echt alles uit de kast trekken om een nieuwe werkkring te vinden.
    Datzelfde geld voor de WAO, ziek worden gebeurd buiten je schuld en dan kan de samenleving je best een tijdje ondersteunen.
    Het onheil zat in het begin in te riante uitkeringen en later het daaruit voortvloeiende massale misbruik (met medewerking van werkgevers en arbo-artsen).

    Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Hoeft niet, kan ook achter de tap.

   Like

 6. D.G.M.Holland zegt:

  Met die van Dam bedoel je toch zeker Marcel van Dam ? Die viezerik, die in een discussie in dat linkse Vara-programma tegen Fortuyn zei:”U bent een minderwaardig mens”.
  Die Van Dam maakte bij dezelfde Vara de Exota limonadefabriek kapot door net te doen, alsof er zelfs bij hem in de uitzending een fles uit elkaar klapte….
  Niemand durfde nog Exota te kopen.
  Als “beloning” werd van Dam de baas bij de Vara en kon zo zijn eigen LINKSE zakken vullen….
  ZO WERKT HET…
  Wat zal van Dam misschien gelachen hebben, toen hij hoorde, dat Pim was vermoord….
  Ik stop met schrijven, want ik word er weer misselijk van…,

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   D.G.M.Holland 10 januari 2019 om 13:49

   Marcel van Dam ? Die viezerik, die in een discussie in dat linkse Vara-programma tegen Fortuyn zei:”U bent een minderwaardig mens”.

   Die vieze schep-lip zei zelfs: ‘U bent een buitengewoon minderwaardig mens; weet u dat?’

   Zou hij al gratis personeel hebben gevonden om zijn landgoed op te knappen en te onderhouden? Als ik de kop van die vent zie (nee, als ik alleen zijn naam al lees of hoor) voel ik me zo:

   Like

 7. Steven zegt:

  In dat laatste hebben ze dan wel echt een FOUT begaan.
  In eerste instantie om de islam hier stemrecht te geven en hen toe te staan eigen vertegenwoordigers in dit land te hebben.
  Dan kan je op je vingers wel nagaan waar men dan uiteindelijk op gaan stemmen…NIET OP DE LINKSE PARTIJEN.
  Maar ja,…schijnbaar is daar niet zo goed over nagedacht….ik schreeuwde dit al in de jaren 90 dat dit zou gaan gebeuren….en kijk…overal komen de moslim-partijen als onkruid uit de grond, en het aantal zetels is ook al aan het stijgen. De moslim boergemeisters zijn er tegenwoordig al in overvloed.
  En zo dacht het LINKSE tuig decennia stemvee te hebben…maar uiteindelijk vernietigen ze niet alleen HUNZELF…maar ze sleuren de rest van het land met zich mee.
  Linkse mensen hebben een hersenziekte die normaal denken onmogelijk maakt en die dienen ze preventief op te sluiten!!

  Geliked door 2 people

 8. ronjaspers zegt:

  Het extreem linkse nageboorte zijn nazi,s (socialisten) facisten (afa) racisten (antiblank) suicidaal,destructief en landverraders.

  Like

 9. Wolf zegt:

  Exacte weergave , Dank voor uw prachtige kristal heldere bijdrage @Bozeoudeman.

  Like

 10. Klaas zegt:

  Like

 11. Bert zegt:

  Socialisten waren ook eerder al bezig de samenleving te ondermijnen. In de 19de eeuw waren anarchisten actief om staatshoofden en ministers te vermoorden en in de eerste helft van de 20ste eeuw gingen ze daar mee door. Ook in die tijd opperde men al het idee dat misdadigers slachtoffers van de samenleving waren. Marx en Engels waren de eersten die dit idee opperden, in de tijd dat Marx in Londen woonde, dus vanaf 1850 ongeveer. Lenin bracht dit in praktijk door na de oktoberrevolutie de gevangenissen open te gooien en de veroordeelden op te nemen in de politieke politie, want deze mensen waren bereid om wreed op te treden tegen iedereen die de communisten iets in de weg legde.
  Wel ben ik met de artikelschrijver eens dat na de jaren 60 de situatie verandert is, doordat links al deze activiteiten niet meer in een positie van onderen moest bedrijven, dus met alle gevaren van dien, maar met steun van de grote linkse partijen. Ze konden dus hun gang gaan zonder al teveel gevaren. RARA kon op deze manier jaren lang opereren zonder dat de leden ervan opgespoord zijn.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jules Vismale zegt:

  Die linkse klootzakken zouden bijna niet misstaan in de tekenfilm van Animal Farm uit 1954 dat was gebaseerd op het filosofische verhaal van George Orwell dat op de USSR was gebaseerd. Ik zal dit verhaal hieronder vertonen met een aantal vergelijkingen naar links toe:

  ANIMAL FARM

  Manor Farm is een zwaar vervallen boerderij, die in handen is van boer Jones (tsaar Nicolaas II), een wrede en brute dronkenlap. De dieren worden er ontzettend slecht verzorgd. Op een avond spoort het oude varken, Old Major (Karl Marx of Vladimir Lenin) die op sterven ligt, de dieren aan om een opstand tegen Jones te beginnen, zodat de boerderij en de opbrengsten ervan van de dieren worden en zij een echtschapen maatschappij zullen creëren waar alle dieren gelijk zijn. Kort na deze mededeling overlijdt Old Major aan een hartstilstand, maar zijn boodschap leeft val vrij snel bij alle dieren voort.

  De volgende dag ligt Jones zijn roes uit te slapen en hij vergeet hierdoor om de dieren te voeren. De dieren, onder leiding van de twee intelligente varkens, Snowball en Napoleon, bestormen de voedselopslagplaats en beginnen te eten. Jones komt op het lawaai af en hij wil de dieren dus afstraffen.
  De dieren komen echter met zijn allen in opstand en ze verdrijven Jones van de boerderij. Manor Farm wordt daarop Animal Farm genoemd. Jones gaat naar de plaatselijke kroeg, The Red Lion, en trommelt daar een aantal boeren (westerse geallieerden) op om tegen de dieren te vechten. De boeren gaan naar Animal Farm en ze vallen de dieren aan. De dieren zijn er echter op alles voorbereid en ze weten de strijd te winnen, mede door de heldhaftige daden van Snowball, het varken.

  Nu de boerderij echt van hen is stellen de dieren, onder leiding van Snowball (Leon Trotski), een nieuw regime op. Hier horen zeven geboden bij, waaraan ieder dier zich moet gaan houden.

  De 7 geboden worden op de muur van een schuur opgeschreven en luiden :

  1=Iedereen met 2 poten is een vijand

  2=Iedereen met 4 poten of vleugels is een vriend

  3=Geen dier mag kleren dragen

  4=Geen dier zal in een bed slapen

  5=Geen dier zal alcohol drinken

  6=Geen dier zal een ander dier doden

  7=Alle dieren zijn gelijk

  Het andere varken, Napoleon, een laffe bruut, is echter nogal jaloers op de leidinggevende functie van en alle lof over Snowball. Als hij ziet dat een moederhond in de strijd is omgekomen, neemt hij al haar puppy’s mee naar een schuur en Napoleon voedt ze persoonlijk op tot zijn nieuwe lijfwacht en geheime politie

  Op Animal Farm gaat het aanvankelijk goed. De oogst is rijkelijk, waardoor de dieren nu tijd hebben voor andere bezigheden. De dieren krijgen onderwijs van de varkens om her intelligenter te maken en er worden maatregelen getroffen om de boodschap van de revolutie te verspreiden wat echter maar gedeeltelijk lukt.
  Snowball maakt technische plannen om het verblijf op Animal Farm comfortabeler te maken met allerlei luxe, zoals in een kapitalistische maatschappij. Napoleon vindt deze plannen alleen onzin en laat dit duidelijk merken. Als Snowball Napoleon in een debat aftroeft, knapt er iets in Napoleon. Hij roept de puppy’s, die inmiddels uitgegroeid zijn tot forse honden (de NKVD), en hij stuurt ze af op Snowball. Snowball vlucht, maar hij is te langzaam en hij wordt in de struiken vermoord door de honden.

  Na Snowballs dood claimt Napoleon dat Snowballs plannen de zijne waren en dat Snowball met de eer wilde strijken. De windmolen, oorspronkelijk een plan van Snowball, wordt onder leiding van Napoleon, en zijn trawant Squealer (Vjatsjeslav Molotov) gebouwd. De dieren, en vooral werkpaard Bokser (een loyale communistische arbeider), zetten zich hier erg voor in.
  Er komt inderdaad meer luxe, maar deze wordt allemaal geleidelijk aan door de varkens tot zich genomen die allemaal voor Napoleon hebben gekozen. De varkens betrekken tevens het vroegere huis van Jones.
  Om dit mogelijk te maken worden de geboden van Animal Farm, in het grootste geniep aangepast (in het voordeel van de varkens). Van alles wat fout gaat krijgt Snowball van Napoleon de schuld (de dieren weten helaas niet dat Snowball al dood is).

  Behalve de varkens en de honden, moeten alle dieren offers brengen voor Animal Farm. Er wordt hen geen keus gelaten. Dieren die in opstand komen tegen de dictatuur van Napoleon (kippen, ganzen en schapen) worden echter de handlangers van Snowball genoemd en ze worden, na schijnprocessen, door Napoleons honden vermoord.
  De varkens gaan eveneens later handel drijven met een rijke industrieel, Mr. Frederick (Adolf Hitler) uit het dorp waarbij de goederen die de dieren produceren weer worden omgezet voor goederen waar de varkens van profiteren.
  Als de dorpelingen (de nazi’s) de opbrengsten van deze industrieel zien, worden ze jaloers en besluiten ze Animal Farm, wat ze als een grote bedreiging voor henzelf en hun maatschappij zien, nogmaals aan te vallen.
  Jones is inmiddels aan lagerwal geraakt en besluit (hij wordt alleen door de dorpelingen buiten de aanval op Animal Farm gehouden omdat ze vinden dat dit zijn zaak niet meer is) nu wraak te nemen door de windmolen op te blazen. De dieren 9deze keer nog een enkele keer met broederlijke samenwerking van de varkens en de honden) weten de mensen wederom te verslaan, maar de windmolen ontploft te snel door Jones’ dynamietlading. Jones verlaat het gebouw te laat en hij wordt mee opgeblazen.
  Napoleon, die veilig in zijn hoofdkwartier bleef, gaat echter met de eer van de overwinning strijken en beloont zichzelf vorstelijk met een medaille!

  De windmolen moet hierna worden herbouwd. Bokser zet zich hier opnieuw voor in en hij maakt zelfs overuren. Als Bokser op een dag weer overuren maakt, wordt hij op de bouwwerf geraakt door een molensteen. Bokser overleeft het ongeluk, maar zijn been is gebroken en hij kan niet meer werken.
  In plaats van Bokser zijn welverdiende pensioen te geven, laat Napoleon hem ophalen door een paardenslagerij, iets waar Major al eerder voor had gewaarschuwd als dieren te oud en niet meer productief zijn.
  Van zijn overblijfselen zal lijm gekookt worden. Napoleon wordt hiervoor rijkelijk betaald. Enkele dieren, waaronder Boksers beste vriend, Benjamin de ezel, hebben echter gezien dat Bokser in een wagen van de paardenslager is opgehaald. Napoleon geeft Squealer opdracht om dit goed te praten als nagedachtenis aan Bokser.
  Benjamin begint echter wantrouwig te worden maar hij grijpt aanvankelijk nog niet in. Hierna gaan de varkens zelfs een “heildronk” houden over Bokser die ze zo schandelijk hebben verraden in ruil voor sterke drank.

  Jaren beginnen te verstrijken. De dieren leven nog steeds onder het juk van Napoleon. De boerderij is nu eerder een legerkamp geworden en heeft zichzelf helemaal uitgebreid tot aan de maatschappij van de mensen toe. De dieren worden nergens meer bij betrokken.
  Varkens van andere boerderijen worden door Napoleon uitgenodigd op conferenties. Bijna alle geboden zijn al geschaad door de hebzuchtige varkens die onder Napoleon plannen maken om de dieren nog zwaarder te gaan onderdrukken en uit te hongeren. Dan blijkt dat het laatste, en belangrijkste gebod ook veranderd is.

  Eerst stond er: All animals are equal (Alle dieren zijn gelijk)

  Dit is veranderd in: All animals are equal, BUT SOME ANIMALS ARE MORE EQUAL THAN OTHERS (Alle dieren zijn gelijk, MAAR SOMMIGE DIEREN ZIJN MEER GELIJK DAN ANDEREN)

  Voor de andere dieren is nu de maat vol. Onder leiding van Benjamin, die in een filosofische visioen de hoofden van de varkens in die van boer Jones heeft zien veranderen, bestormen de dieren Napoleons huis. Als Napoleon hen bemerkt, roept hij zijn honden te hulp . De luxe heeft er echter toe geleid dat de honden dronken zijn en niet kunnen vechten. Napoleon is nu weerloos en hij wordt door de andere dieren vermoord waarna Animal Farm wordt verwoest. De cirkel is weer rond.

  Geliked door 1 persoon

 13. Jules Vismale zegt:

  Kent de webmaster trouwens ook het verhaal van Animal Farm?

  Like

 14. Republikein zegt:

  Misschien satire, wel die van mij, mag toch?
  Je denkt toch niet dat ik dacht dat je altijd met de meiden meeging op weg naar de gym, of dacht je dat ik dacht.

  Like

 15. Republikein zegt:

  Dat ik dat dacht is het oc, srry en roger that plies.
  Btw, is er ergens een verwarring, zeg het me, gaat het goed, zeg het anderen.

  Like

 16. Jules Vismale zegt:

  Het varken Napoleon vertegenwoordigde trouwens Jozef Stalin!

  Like

 17. Republikein zegt:

  Er is een liedje van, pigs, 3 other ones, van 1 van die pigs is bekend dat zij tegen de NWO was.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s