Geert Wilders: Voor drievoudige moord trekt een rechtbank drie dagen uit, voor drie woorden vijf jaar

screenshot_833

Geert Wilders en zijn advocaat Geert-Jan Knoops.

PVV-leider niet blij met proces ondanks toewijzen onderzoekswensen

Het Haagse hof heeft een aanzienlijk aantal onderzoekswensen van Geert Wilders toegewezen en gelast dat prominente getuigen moeten worden gehoord, maar blij is hij absoluut niet. “De zaak had gewoon begraven moeten worden”, aldus Wilders, die het hof had gevraagd het Openbaar Ministerie af te straffen omdat het zich door de politiek zou hebben laten gebruiken. “Maar nu het toch doorgaat, is dit beter dan niets.”

Post online

Wilders: “Als het hof een echt goede beslissing had genomen, hadden ze deze zaak van tafel geveegd. En gezegd: ze hebben de boel belazerd.” De PVV-voorman vindt het ‘te gek voor woorden’ dat hij voor een enkele uitspraak over Marokkanen voor de rechter is gebracht en vervolgens in een ‘politiek proces’ is beland. “Vijf jaar lang duurt dit al. Ongelooflijk. Voor een drievoudige moord trekt een rechtbank drie dagen uit, voor drie woorden vijf jaar. Dat gaat natuurlijk helemaal nergens over. Hoe eerder dit voorbij is, hoe beter.”

Vanaf 25 juni heeft het hof twaalf zittingsdagen uitgetrokken voor de behandeling van de zaak. De uitspraak staat gepland op 11 oktober.

Bron:
https://tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Censuur, demoniseren, Elite, establishment, Geert Wilders, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Justitie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

17 reacties op Geert Wilders: Voor drievoudige moord trekt een rechtbank drie dagen uit, voor drie woorden vijf jaar

  1. Ruud zegt:

    Het OM getuigt van een verrotte linkse belangenorganisatie en de kwaliteit van onze rechters is tenhemelschrijend laag. We moeten het er mee doen zolang stembusuitslagen genegeerd kunnen worden.

    Geliked door 3 people

  2. Peter zegt:

    Men zou moeten stoppen met al die lui te onderhouden die hier aan verdienen ,dan was het vanavond nog afgelopen .

    Like

  3. M zegt:

    Het OM is blijkbaar en overduidelijk politiek belast.
    We weten het en we zien het.

    Like

  4. Perfide Albion zegt:

    Die lul van een Wouter Bos met zijn Marokkaanse ras… zelden zo’n enorme eikel extreem links zien “redeneren”.

    Het OM heeft zich onsterfelijk belachelijk gemaakt. Alle betrokken functionarissen moeten uit hun ambt worden gezet. Wilders is nog mild…

    Geliked door 1 persoon

  5. Perfide Albion zegt:

    Ook leuk. De vervolging van de “racist” Pechtold wegens belediging van het Russische ras..ik kijk er nu al naar uit

    Geliked door 1 persoon

  6. Kanaloa01 zegt:

    Ons land is inmiddels zo verrot dat het stinkt als de pest. “Vriend” Rutte heeft in zijn periode van ons land een figuurlijke mestvaalt gemaakt. Het is te hopen dat dat stuk verdriet met zijn kompanen hun straf niet ontlopen, al ben ik bang dat we dat niet zullen meemaken met deze (tot op het bot verrotte) rechterlijke macht.

    Geliked door 3 people

  7. Bastiaan2000 zegt:

    En voor kinderverkrachting in instellingen, geleidt door links tuig doen ze helemaal niets
    Recht in Nederland Is een lachertje, Wilders vervolgd voor een paar woorden, de rest komt overal mee weg. Zelfs voor kinderverkrachting.

    Geliked door 3 people

  8. Jules Vismale zegt:

    Laten we alsjeblieft hopen dat alle PVV- en Wilders-hatende personen in Nederland (onverschillig of ze nou autochtoon of allochtoon zijn) niet werkelijk denken dat Anders Breivik uit Noorwegen een aanhanger was van Wilders!
    Het was een blanke kerel die echter géén moslims, allochtonen of gelovigen vermoordde maar gewone autochtoonse Noren! Adolf Hitler zag de Noren eens als een overwegend arisch ras maar in dat Scandinavische land zijn tijdens WO II meer joden vermoord dan in de overige noordelijke landen! Noorwegen verloor bijna 1000 joden, Denemarken minder dan 100 joden, Finland minder dan 10 joden en Zweden (dat “neutraal” was) niet één jood!
    Wie daarbij durft te beweren dat Wilders verantwoordelijk is voor die tientallen doden daar in Oslo en op dat eilandje kan net zo goed beweren dat de inwoners van Düsseldorf in 1930 zo zaten te juichen toen de bloeddorstige psychopaat Peter Kürten (de “Düsseldorfse Vampier”) tijdens zijn aanhouding en proces toegaf dat hij in het verleden ook 80 mensen had vermoord waaronder zelfs een zigeunermeisje!
    Vooral om die laatstgenoemde moord had Hitler vast en zeker de wrede Kürten (die géén nazi, communist of moslimextremist was maar wel een fabrieksarbeider en lid van de vakbond) erg bewonderd! Niettemin liet Hitler in de jaren ’30 ooit een man en een vrouw oppakken die een taxichauffeur hadden beroofd en vermoord en beiden werden daarna onthoofd onder de guillotine, iets wat in 1931 al was gebeurd met Kürten en in 1934 met Marinus van der Lubbe!
    Maar dat gaat vast niet gebeuren met die moordenaar Anders Behring Breivik die een gruwelijke hekel had aan de multiculturele samenleving!

    Like

  9. Hb.schwarz zegt:

    Het demoniseren zit geworteld in alle geledingen van de maatschappij.
    De linkse tanden zijn scherp en in het geestelijke politieke vlees van Geert gezet.
    Drie woorden zijn genoeg, terwijl een meervoudige moord minder emotie oproept.
    Maar bij het woord Wilders gaan alle justitie en OM zintuigen op scherp.
    Jammer dat dit hier democratie heet.

    Geliked door 1 persoon

  10. Johan zegt:

    Voor drievoudige moord trekt een rechtbank drie dagen uit, voor drie woorden vijf jaar

    Dat is ook wel begrijpelijk. Als je die multikul-rechters om de oren slaat met een onwelgevallige boodschap (zoals minder, minder Marokkanen), dan is dat zeer, zeer ernstig.
    Je raakt hiermee direct hun broodwinning. Niet alleen hebben ze een dagtaak aan al die allochtone criminelen (o.a. mocro-maffia), maar ook het begeleiden van de import van nog meer allochtonen is bij velen een mooie dagelijkse bron van werk en dus van inkomsten (asiel-industrie). Of wat te denken van het uitpluizen van de juridische aspecten van het immigratiepact van Marrakesh ? Daar waren weer hele hordes juristen op het ministerie mee zoet.
    Bovendien speelt er nog iets mee. Waarschijnlijk hebben die rechters aan Wilders´uitspraak ook nog een trauma overgehouden. Dus dat het jaren duurt, voordat ze daar overheen zijn en er mee klaar zijn, mag geen verwondering wekken.

    Geliked door 3 people

  11. kampersrene zegt:

    Stel je voor dat hij zou gezegd hebben ….minder..minder.. Islamieten dan zou het kot te klein zijn belediging van een andere cultuur….belediging van een godsdienst !

    Like

  12. BertG. zegt:

    Het gaat allang niet meer over de vraag die Geert gesteld heeft, maar om het lam liggen en uitschakelen van de PVV en Geert Wilders.
    Door ‘m eindeloos te blijven treiteren met elke onbenulligheden die ze maar kunnen vinden.
    Net zolang tot dat Geert zegt, nou is het genoeg geweest.
    Ik heb dan ook zeer veel bewondering voor zijn eindeloze geduld om hier mee om te kunnen gaan.
    Vrijwel iedereen zou de moed al opgegeven hebben.

    Ooit heb ik 1 keer iets met een rechter te maken gehad, om 1 klap die ik uitgedeeld had.
    Dit duurde ook 5 jaar voordat er een uitspraak was.
    En omdat het zolang duurde werd ik wel schuldig verklaard, ik had het ook zelf toegegeven, maar zonder oplegging van straf, omdat ze alweer 5 jaar verder waren inmiddels.

    Geliked door 3 people

  13. Bert zegt:

    IN een land met een linkse regering die linkse politiek voert en linkse klimaatplannen door de strot duwt en laat beoordelen door linkse rechters, kun je niets anders verwachten dan linkse uitspraken. Zou men onpartijdigheid verwachten van een rechter in Venezuela, in Noord-Korea of in Iran?

    Geliked door 2 people

  14. koddebeier zegt:

    Nederland is door de links/liberaal/christelijke politiek een eng en naar landje geworden, met een onbetrouwbare justitie, politie en de rest van de overheid !

    Geliked door 2 people

  15. Elisah zegt:

    Iets anders,
    Mordanschlag auf AfD-Politiker. Michael Kuhr bietet 10.000 Euro „Kopfgeld“
    Moordaanslag op Afd-Politicus. Michael Kuhr (Cdu) biedt 10.000 euro voor tipgever.

    https://i2.wp.com/www.journalistenwatch.com/wp-content/uploads/2019/01/kuhr-4.png?w=496&ssl=1

    Geliked door 1 persoon

  16. Elisah zegt:

    Ondertussen,
    https://www.bbc.com/news/world-europe-46821421

    Hang White People: Rapper Nick Conrad faces fine for YouTube song

    Maar 5000 eurootjes boete voor rapper die video “Hang blanke mensen op” online gezet heeft.
    Prosecutors are calling for a suspended €5,000 (£4,520) fine for French rapper Nick Conrad, who is on trial for incitement to murder in Paris after he published an online video entitled “Hang White People”.

    The music video shows the rapper acting out the kidnap, torture and hanging of a white man.
    De muziekvideo laat de rapper zien die een blanke man kidnapt, martelt en ophangt.

    The lyrics, which sparked outrage, call for white babies to be killed.
    De tekst roept op om blanke babies te vermoorden.

    Like

  17. Henk Beije zegt:

    Nederland is verrot,zeker voor de autochtone Nederlanders !
    Wat is er nog over van ons eens zo mooie Nederland van begin jaren ’60 ?

    Like

Plaats een reactie