Bewakingsvideo van aanslag op Frank Magnitz (AfD)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, dictatuur, Duitsland, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

11 reacties op Bewakingsvideo van aanslag op Frank Magnitz (AfD)

 1. RottenPikwick! zegt:

  Ik zie zo geen eind hout, maar dit was terdege een bewuste aanval, mishandeling! Alle reden om in het vervolg met beveiliging op pad te gaan. Des te meer de AfD des te meer fascisten!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Dat laffe tuig trok snel wat over hun koppen, want ze willen niet herkend worden. Altijd ‘opereren’ ze met meerderen, want alleen durven ze niks.
  Tuig van de richel!

  Like

 3. T.troubadour zegt:

  Links tuig van Antifa gefinancieerd door Soros

  Like

 4. Er is zoals eerst werd vermeld dat geslagen is met een balk of stuk hout, niets te zien op de video, echter gezien de ernstige diepe hoofdwond van Magnitz, kan er best een boksbeugel of een ander kort metalen voorwerp zijn gebruikt. Met een vuistslag krijg je niet zo´n hoofdwond.

  Like

 5. Peter zegt:

  Heftig !

  Like

 6. Elisah zegt:

  Deze video heb ik al eerder vanmiddag geplaatst en ik lees nu bij de reacties dat er flink geknipt zou zijn in de video, en hij dus gemanipuleerd is?

  Like

  • Elisah zegt:

   Trouwens, ik denk dat er een koevoet of breekijzer gebruikt is bij de aanslag, een stuk hout zoals men eerder suggereerde geeft een heel andere wond.
   Er waren zelf pipo’s die durfden te beweren dat zijn hoofdwond alleen maar veroorzaakt was door een val…

   Like

 7. Thom zegt:

  Op 30 seconden dus 0.30 zie je in de video dat die knaap in zijn linkerhand iets heeft ter grootte van een baksteen en daarmee slaat.

  Like

 8. Steven zegt:

  De rechter: helaas waren de beelden niet duidelijk genoeg om tot een veroordeling te komen.

  Like

 9. Wim zegt:

  Een hoop gekakel in de pers over het feit dat de AfD in een eerste reactie had gezegd dat er een stuk hout werd gebruikt, helemaal niet waar! Veel geloei over het zogenaamd uitbuiten van een “incident” tot propaganda voor de partij. Dit terwijl de AfD alleen maar afging op de eerste getuigenverklaringen. Nee, een stuk hout wat het niet, maar een hard voorwerp was het beslist wel, en waarschijnlijk een stuk doeltreffender dan een stuk hout (maar daar hoor je ze dan niet over). Maar de linkse pers zal elke mogelijkheid aangrijpen om de AfD verdacht te maken, in de rechts-extreme hoek te plaatsen, terwijl je opvallend weinig over groepen als Antifa hoort (die nota bene de aanslag heeft opgeëist.

  Stel je eens voor welke orkanen van verontwaardiging er zouden zijn ontstaan als een SPD-er door een of andere skinhead in elkaar geslagen zou zijn. Nu blijft het tot een beetje onvermijdelijke lippendienst (“geweld is geen oplossing”), maar tegelijk hoor je aansporingen om “extreem rechts” (de favoriete kreet van Han v.d. Horst voor iedereen die het niet met hem eens is) actief te bestrijden. Extreem links? Daar hoor je niet veel over, soms wordt er iets gemompeld over bestrijden van extremisme van links én rechts, maar in de praktijk merk je niet veel van het eerste.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s