Was ist los in Deutschland?

screenshot_840

(Door: Sietske Bergsma)

Verslag van een gedesoriënteerde en hysterische samenleving

De hashtag #NazisRaus is al de hele week trending op Twitter in Duitsland en de media (links en rechts) raken er niet over uitgepraat. Een ‘Shitstorm‘ blijkt ook een Duits woord, leerde ik.

Waar komen plotseling al die Nazi’s vandaan, die neergeslagen en uitgezet moeten worden? “Waar moeten ze heen?” grappen sommigen. Overigens niet landskomiek Jan Böhmermann, die een paar jaar terug door Turkije in Duitsland voor het gerecht werd gedaagd voor een smaadgedicht. Ook hij twitterde braaf “Nazis raus”.

Lees verder>>>
(h/t Wim van Schaik)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, gezond realisme, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Was ist los in Deutschland?

 1. Elisah zegt:

  Off topic,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/01/11/theresa-mays-brexit-deal-is-a-trap/

  Delingpole: Deep Throat Insider on Theresa May’s Brexit Deal – ‘It’s a Trap
  Insider over May’s Brexit deal – ‘Het is een val’

  Prime Minister Theresa May’s Brexit “deal” is a deviously engineered, triple-lock trap which will leave Britain stuck for all eternity in the European Union, an anonymous civil servant has confirmed.

  Like

 2. King Arthur zegt:

  Duitsland wordt rijp gemaakt (d.m.v. mind control) voor de holocaust op miljoenen normale burgers. Niets is de satanische slinks fuck zombies teveel om alles wat normaal is abnormaal te verklaren. Wij moeten oppassen dat deze ernstige narcistische ziekte niet overslaat naar NL.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bert zegt:

  Ik weet wel wat er mis is in Duitsland. Rechts heeft daar nog steeds niet in de gaten dat Hitler links was (want voerde het Communistisch Manifest van Marx uit). Links heeft gemerkt dat velen zich niet meer laten misleiden door het conformisme van na de oorlog (links is goed, de rest wordt alleen gedoogd als ze meespelen) en ziet de ondergang naderen. Dat zorgt voor paniek. Want met de ondergang komt misschien eindelijk het besef dat socialisme een onverdraagzame doctrine is.

  Geliked door 1 persoon

 4. BertG. zegt:

  Bewapende eenheden van de speciale Oostenrijkse politie (WEGA) en de recherche zijn gisteren het kantoor van de grote en bekende Duitstalige rechtse website Hartgeld binnengevallen, en hebben vervolgens alle computers, gegevensdragers en wapens in beslag genomen. De reden? Het ‘zaaien van haat’ tegen moslimmigranten, en commentaren van lezers waarin negatief wordt geschreven over de islam.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2019/01/Speciale-politie-valt-bekende-rechtse-site-Hartgeld-binnen-vanwege-kritiek-op-islam

  Like

 5. Wie toont zich een nazie?
  Antifa pleegt in opdracht, dat is wel zeker, aanslagen en schept chaos waar maar mogelijk is.
  De Bundestag legt dankbaar de schuld bij rechts extremisten, terwijl juist die Antifa, de regering zelf, en ander extremistisch tuig, nazie gedrag vertonen, dit misschien ook nog zijn!

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Nazi,s zijn socialistenExtreem rechts bestaat niet er zijn geen voorbeelden of bewijzen van,wel bezorgde burgers die hun land en europa naar de klote zien gaan.Extreem links bestaat al decennia lang en er zijn genoeg bewijzen van hun geweldadige acties.Extreem links zijn de “stoottroepen” van de satanische elite,ze worden ook wel nuttige idioten genoemd.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s