Blanke genocide . . .

screenshot_849

Onze regering vertelde ons dat we massa-immigratie nodig hadden.

Onze regering vertelde ons dat diversiteit ons sterker maakt.

Onze regering vertelde ons dat het islamofobisch was om te klagen.

Onze regering zei dat we ons zouden moeten aanpassen aan hun cultuur.

Onze regering haat ons!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Arabische wereld, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Elite, establishment, Genocide, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Blanke genocide . . .

 1. Hendrik M. zegt:

  Conclusie juist!
  “Onze” regering haat ons!

  Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   @Hendrik M. Onze regering haat ons niet. Onze regering zegt wat bijna iedere crimineel zegt: It’s only business, nothing personal.
   WHERE MONEY WALKS, BULLSHIT TALKS.

   Like

 2. RottenPikwick! zegt:

  Ruttelandje, waar je verdomme op je hoede moet zijn, over je schouder moet kijken, na zonsondergang! Waar je, als je op pad gaat voorzorgsmaatregelen moet treffen, omdat de kans groot is dat je onderweg wordt lastiggevallen door cultuurverrijkers! Ruttelandje waar je oma van 85 zonder begeleiding niet op straat kan zijn! Iedereen die heeft meegewerkt aan de zgn. VERRIJKING heeft bloed aan zijn/haar klauwen! We kennen de namen, dood of nog levend! Lang Leve Geert Wilders!

  Geliked door 1 persoon

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Mark Rutte regeert met list, leugen en bedrog en lacht alle kritiek weg.
  Je kunt geen woord van hem geloven.
  Ha, ha, ha, haaaaaaaa !!!

  Geliked door 2 people

 4. kampersrene zegt:

  Wie niet luisteren wil moet voelen….aanpassen ….begrip tonen ….voor de nieuwe cultuur…kan uw leven reden Allahoe Akbar Soera 007

  Like

 5. bozeoudeman zegt:

  Nee hoor, ze haten ons niet, want wij bestaan niet eens voor hen, maar ze houden heel erg van de centen die zijn krijgen om terreur bij ons te brengen. Zoals de academische jammerkont vandaag in de krant die een miljoen kreeg om de vrije meningsuiting op Twitter om zeep te helpen, en maar huilen wat haar is overkomen, zij is zooooo zielig, net als die dierenbeul die van haar kat en tasje maakte, die is ook zooooo zielig en dat PvdA varken die zijn zakken zit te vullen, hij is zoooooo zielig, of wat te denken van die zwarte piet acteur die na jaren zijn zakken te hebben gevuld nu ‘het licht is gaan zien’? Ook die is zooooo zielig en zo zijn er miljoenen van dit soort, zoals de heroïnehoeren lopende dokter/wethouder die zelf over het lot van die vrouwen beschikte, of die goede PvdA man uit Utrecht die de daklozen heeft bestolen, waar je allemaal niets (meer) over mag zeggen want zij zijn allen zooooo zielig.En natuurlijk goedmensch en links! Vieze stinkcriminelen en uitschot van het ergste soort is wat ze zijn, maar dat mag ik niet zeggen want ze zijn allemaal zoooooo zielig en oh ja, we zullen allemaal in de toekomst gaan zien hoe goed zij het met ons allen voor hadden, hoe goed zij het hebben gedaan, ja voor zichzelf! Wie kan er drie ton zomaar op tafel leggen voor zijn huisje? Was dat niet zo? Ik geloof het wel, en hoeveel journalisten hebben hier vragen over gesteld? Juist eentje, Jan Roos geloof ik, maar ik kan me vergissen, linkse pers?

  Like

  • M. zegt:

   Het is inderdaad het grootste uitschot der aarde waar men allemaal voor hoereert dus is het ook allemaal uitschot te noemen.
   Het uitschot weet wat twee haaks op elkaar staande culturen bijeen brengen een slachting brengt wat uit het verleden is gebleken.
   Het uitschot liet het land eerder al opzettelijk verkrachten door de deur open te zetten en door beide partijen wapens en brandstof te verkopen en zo flink hun zakken te vullen.
   Het uitschot heeft daar ervaring mee daarom mag je er niets over zeggen anders verraad je de smerige plannen van het uitschot en de wet en de complete media dient dat uitschot blijkbaar graag.
   De ambtenaar naait ook gewoon zijn eigen familie de armoede en de oorlog in door bevelen van uitschot uit te blijven voeren voor een paar zilverlingen.

   Geliked door 1 persoon

 6. ruud beijer zegt:

  20 maart bijltjesdag voor de huichelaars en wegkijkers in de regering. Stem op de PVV of het FvD.

  Geliked door 5 people

 7. Tineke zegt:

  Het zal ”onze regering” aan hun reet roesten hoe het ons vergaat.
  Ze zijn alleen geïnteresseerd in geld en macht.
  Hoe meer ik me er in verdiep,hoe nijdiger ik er van word.
  Ik haat al die gruwelijke graaiers!
  En ze zitten daar zogezegd in het belang van volk en vaderland.
  Ja,de tandenfee bestaat ook nog….

  Stelletje landverraders!

  Geliked door 1 persoon

 8. Yvonne zegt:

  vrouwen worden gebruikt als boksbal, zo leuk mensen in elkaar rammen, hufters
  trouwens mannen en dieren worden ook niet ontzien

  Geliked door 1 persoon

 9. Duchesne zegt:

  Het word in het kwadraat terugbetaald.

  Like

 10. fleckie zegt:

  Even dit, waar vandaan kwam ook weer het ‘advies’ ook weer, om per gezin maar 2 hoogstens 3 kinderen met hun komst, de wereld te verblijden?! Vervolgens, NAA. JAAAREN. opeens het woord ‘VERGRIJZING’. verscheen?…….Doordenkend? …Het tweede is eigenlijk het resultaat van het eerste voornoemde?!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s