‘Gele hesjes’ protesten in Maastricht, Emmen en andere steden: het gaat los!

screenshot_861

Het ‘Gele hesjes’ protest vandaag in Emmen (Drenthe). Wandelend voor het oude dierenpark dat is vervangen door verliesgevend ‘Wildlands’.

(Door: Teunis Dokter)

De ‘Gele hesjes’ leken van de radar verdwenen, maar vandaag demonstreren ze overal in het land! De burgers zijn ontevreden over het beleid van kabinet Rutte 3 en laten het weten ook. In Maastricht demonstreren nu honderden mensen tegen het kabinet en ook op andere plaatsen in het land komen mensen bijeen om hun ongenoegen te tonen. Bijvoorbeeld in Emmen, waar zo’n 50 ‘Gele hesjes’ een tocht door de binnenstad maakten. Tijdens de tocht liepen de bewoners van de grensstad langs megalomane projectjes, zoals het nieuwe Gemeentehuis en het oude dierenpark, waar miljoenen euro’s aan subsidies worden verspild.

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Gele Hesjes", burgermoed, Nederland, Verzet. Bookmark de permalink .

5 reacties op ‘Gele hesjes’ protesten in Maastricht, Emmen en andere steden: het gaat los!

 1. RottenPikwick! zegt:

  100en mensen in Maastricht! Kijk, dat zet zoden aan de dijk. Waarschijnlijk hebben de Limburgers meer “Frans bloed” en zit er wat meer Fut in dan bij de Sufkutten elders. In Parijs is het nog steeds onrustig. Kwam net een stoet arabieren langs, zonder hesjes! Krijgen we een hete zomer?

  Like

 2. Zag op facebook een demo gedeeld van zowel de Gele hesjes als de rode hesjes tezamen in Utrecht……………………………ik geloof al iets van 46 gele hesjes groepen en een aantal rode hesjes groepen………………….( politiek links en rechts weer fanatiek aan het scheiden zo te zien….de ene vind dit en de ander vind dat). En in Maastricht ( maar die link had ik al eerder geplaatst, waren de gele hesjes ook al aan het werven in de moskee…………)

  Like

 3. exmarineman zegt:

  Wat mij opviel in die video waar die man door 3-4 man tegen de grond wordt gewerkt dat er 1 zgn zwarte agent kennelijk een undercover in de groep demo’s actief is (geweest). Zo gaat dus de politie en roverheid om met zijn burgers/inwoners.

  Like

 4. Elisah zegt:

  Ondertussen in Frankrijk,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/01/13/macron-party-demands-yellow-vest-facebook-page-shut-down-hate-messages/

  A local branch of French President Emmanuel Macron’s La République En Marche! (LREM) has demanded that a Facebook page belonging to the Gilets Jaunes (Yellow Vests) be removed due to “hate messages.”

  Like

 5. Steven zegt:

  De burgers zijn straks overal in Europa in oorlog met de eigen regeringen. Daar komt al dat asielgezeik ook nog eens bovenop.
  Maar er gaan geheid doden vallen…want als de opstand te groot gaat worden dan gaan ze met kogels schieten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s