“Hamburger Morgenpost” roept ertoe op om van AfD-aanhangers het stemrecht af te pakken

screenshot_865

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Plotseling zijn ze er weer: de “Untermenschen”, die niets te zeggen hebben. Die door de heersersnaturen van de “Morgenpost” hun normale fundamentele rechten, vooral echter hun stemrecht, worden ontzegd. En zichzelf daarbij bejubelen als verdedigers van de democratie. Kan het nog tegenstrijdiger, nog perverser meer mens-verachtend, nog meer fascistoïde? Nauwelijks.

philosophia perennis

In de haatjungle van de mainstream media en de staatsomroep tegen de AfD en de “rechtsen” wordt het voor dienst-ijverige en carrièregeile journalisten steeds moeilijker om zichzelf in de wedstrijd met de collega´s als nog meer regimegetrouw en nog dienst-ijveriger te bewijzen.

Ralf Dorschel schrijft in de stijl van “Der Stürmer”

Duidelijk aangedreven door dit probleem is ene Ralf Dorschel, die in de “Hamburger Morgenpost” een artikel publiceerde dat niet misstaan zou hebben in “Der Stürmer””ten tijde van de nazi´s of “Neues Deutschland” in DDR-tijden.

Inleidend zegt hij: “Het is grotendeels consensus onder Duitsland´s democraten. Absoluut niet met de AfD! Haar vertegenwoordigers in het hele land als onserieus, gevaarlijk – of allebei. In de partij zijn bij bosjes extremisten, racisten en Holocaust-bespotters te vinden – figuren, met wie je weinig te maken wilt hebben. Maar de AfD-kiezers! Over hun zorgen moeten we allemaal meedenken, zeggen politici van alle partijen tegen ons. Hun angsten moeten we in de vorm van een wet gieten! Maar moeten we dat werkelijk? Of zou het niet de hoogste tijd zijn om de AfD-fans rechts te laten staan en eindelijk weer politiek te maken voor de meerderheid?”

“In een rechtvaardige wereld zou men het kiesrecht van AfD-fans af moeten pakken”

Een verzameling algemene vooroordelen, door zijn collega´s zonder alle bewijzen de wereld ingebracht, zijn hier in enkele zinnen terug te vinden. En zo gaat het dan alinea voor alinea demagogisch verder.

Totdat het artikel uiteindelijk zijn eigen hoogtepunt bereikt:

“In een rechtvaardiger wereld zou men het kiesrecht van AfD-fans af moeten pakken. Net zoals men van kinderen de speelgoedblokjes afpakt als ze ruzie maken: kleine, je kunt je kasteel in vele vormen en kleuren bouwen, met muren, grachten en poorten of met een neergelaten ophaalbrug. Maar als je alleen maar alles altijd wilt vernielen, dan doe je niet meer mee.”

Plotseling zijn er weer “Untermenschen”, die niets te zeggen hebben. Die net als kinderen de bevelen van de volwassenen in de “kinderopvang” moeten opvolgen. Aan wie de heersersnaturen van de “Morgenpost” hun normale levensrecht (hier beeldend uitgedrukt: spelen met blokjes) en hun stemrecht ontzeggen respectievelijk dit afhankelijk maken van een desbetreffend regimegetrouw gedrag. En zichzelf daarbij bejubelen als verdedigers van de democratie.

Kan het nog tegenstrijdiger, nog perverser meer mens-verachtend, nog meer fascistoïde? Nauwelijks.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Hamburger Morgenpost” roept ertoe op om van AfD-aanhangers het stemrecht af te pakken

 1. Ruud zegt:

  Duitsland heeft de democratische uitgangspunten kennelijk ook al vaarwel gezegd. Lekker zooitje daar! Denk eraan; de stembus binnenkort is de enige legale plek om je gelijk te halen!!!!! Laat die kans niet schieten.

  Like

 2. Heniusz zegt:

  Ook de Duitse grondwet is over dat punt meer dan duidelijk, wat Ralf graag zou willen kan helemaal niet. Dat noemt zich dan nog “democraat” ook, het Gotspe! Toch maar even het artikel gelezen, vul voor rechts overal links in en je hebt eigenlijk hetzelfde verhaal. Moraal van het verhaal: Ralf is een kleuter die ze zijn blokjes hebben afgepakt en nu nog even verhaal komt halen.

  Like

 3. Thom zegt:

  Nou weet jiedereen waar de SPD voor staat. Het Hamburgse blad MOPO is oorspronkelijk een uitgave van de SPD.

  https://translate.google.com/translate?hl=nl&sl=en&u=https://en.wikipedia.org/wiki/Hamburger_Morgenpost&prev=search

  De Hamburger Morgenpost (Hamburg Morning Post) (ook bekend als Mopo ) is een dagelijkse Duitse krant die in tabloid- formaat in Hamburg wordt uitgegeven.

  Vanaf 2006 was de Hamburger Morgenpost de op één na grootste krant in Hamburg na Bild Zeitung . [1]

  De Hamburger Morgenpost werd in 1949 opgericht door de Hamburgse afdeling van de Sociaal Democratische Partij (SPD) met een oplage van 6.000 exemplaren. Tot de late jaren 1950, de oplage verhoogd tot 450.000 exemplaren. Toen Bild Zeitung door uitgeverij Axel Springer als tweede roddel voor Hamburg werd uitgebracht, daalde de oplage van de Hamburger Morgenpost gestaag. Vanwege de bestaande concurrentie met andere kranten, zoals de in 1948 herstelde Hamburger Abendblatt , nam de interesse in kranten van politieke partijen in Hamburg af. De SPD verkocht de krant na financiële problemen midden jaren ’70. Na meerdere eigenaren te hebben gekocht, kocht de uitgeverij Gruner + Jahr het in 1986. In 1989 was de oplage gedaald tot 135.000. In 1999 verkocht Gruner + Jahr de krant aan Frank Otto en Hans Barlach. In 2006 kocht de BV Deutsche Zeitungsholding, een bedrijf van Mecom Group van David Montgomery [2] en Veronis Suhler Stevenson International , de krant. [3] In 2009 verkocht Mecom Group het aan de in Keulen gevestigde particuliere uitgever DuMont Schauberg . [4] [5]

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De ellende is dat dit in Nederland nimmer hardop gezegd zal worden, de praktijk geeft echter een totaal ander beeld, een motie van de PVV of FvD zal het nooit halen omdat er blind tegen gestemd wordt.
  Het maakt niks uit waar het over gaat of wat er in staat, het is van “hullie” en dus stem je tegen zo eenvoudig is het.
  Dat je daarmee in het geval van de PVV 1,5 miljoen kiezers hun stem afneemt ? Peanuts !

  Like

 5. Jan zegt:

  Duitse journalist: Wij hebben een opvoedende taak (liegen er op los) want anders zou het plebs de regering omverwerpen.

  Like

 6. droevige mof zegt:

  Wie in Duitsland werkt in een dienstverband en blijk geeft van sympathie voor AfD, Pegida en meer recent de gele hesjes, moet aanzienlijke nadelen verwachten. Bijvoorbeeld, een uitzendwerk wordt niet verlengd. De vakbonden en ondernemingsraden zorgen daar voor.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Oproep: sluit de linkse riooljournalisten op !!

  Like

 8. Elisah zegt:

  Linksjeugd heeft het over de Afd “wegholzen”….
  Verwijzend naar het stuk hout waar de schedel van Magnitz mee was ingeslagen!

  Like

 9. bozeoudeman zegt:

  Ach heel wat jaren geleden vond een ‘nette’ politiecommissaris uit Amsterdam, die nu boeken schrijft geloof ik, dat Wilders afgeschoten moest worden en de democratische stemmers op de PVV het land uitgedonderd, net als de ‘heren’ van DENK nu wensen.
  Er klonk nergens een protest, de politieman is nooit vervolgd, noch Diederik Samson die er grinnikend bij zat en het zonder commentaar aanhoorde.
  Niet veel later kwam er een ‘keurige’ Antifa meneer van de VU die zich op zijn blog, enkel ‘ironisch’ afvroeg wanneer de VN toch eens soldaten naar Nederland wilde sturen om de PVV aanhang af te schieten.
  Enkel (geloof ik) Rutger Castricum vroeg de man om uitleg maar werd door de ‘keurige’ meneer en zijn eveneens zeer ‘nette’ collega’s verzocht het universiteitsgebouw te verlaten en een ‘fatsoenlijk’ man als deze niet verder lastig te vallen.
  Slechts twee voorbeelden van hoe vrijwel ‘ons’ volledig Justitie apparaat en dito ‘onze’ pers al jaren lang, gezellig samen met bijna ‘ons’ volledig bestuur met hun decadente konten in het Vierde Rijk vertoeven.
  Aanslagen op ‘rechtsen’ die door pers, politiek en rechtsstaat worden gebagatelliseerd en dus eigenlijk hiermee vergoelijkt en als legaal gezien, is slechts het begin, zoals het in de jaren dertig van de vorige eeuw ook begon.
  SA troepen marcheerden op straat, sloegen ruiten bij Joden in, de beruchte Krisstalnacht, sloegen Joden en andersdenkenden op straat volledig in elkaar en werden door een, ook toen laffe bevolking als helden behandeld of ‘het volk’ keek ervan weg, net als nu.
  De tijd zal zich spoedig herhalen, met weer het zelfde soort, zogenaamde socialisten. Razzia’s op ‘rechtsen’ en ‘populisten’ zullen niet lang meer op zich doen wachten.
  De ‘keurige’ Job Cohen heeft dat eigenlijk al aangekondigd samen met een GrijsNiks kopstuk, die zich uitspraken voor ‘heropvoedingskampen’ voor ‘rechtsen en populisten’.
  Natuurlijk weet iedereen wat in dat soort kampen gebeuren gaat, denk aan Pol Pot (minstens een miljoen doden), aan de Nationaal Socialisten van herr Hitler (vele miljoenen doden) en aan ‘kameraad’ Stalin ( eveneens vele miljoenen doden), de lichtende voorbeelden van waanzinnigen van vandaag onder de bezielde leiding van debiel Macron en de geschifte frau Merkel.
  Pak uw koffertje alvast, het zal niet lang meer duren. Ieder die anders is en denkt dan de ‘correcte goedmenschen’ is enkel een ding voor hen, niet eens een üntermensch, een ding dat verwijderd moet worden om hun hogere doel, totale New World Order dictatuur te bereiken.Hun doel heiligt alles!
  Tja, roept u maar Nederlanders en andere Europeanen, wat wilt u?

  Like

 10. Let op straks ook hier dat de mainstream media een grote aanval opent.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s