Het jaar is slecht begonnen voor de vrije meningsuiting

screenshot_856

Het ontzielde lichaam van Pim Fortuyn ligt na de moord op de LPF-politicus maandag 6 mei op de parkeerplaats van het Mediapark in Hilversum. 

(Door: Roderick Veelo)

‘Ik herinner me dat nogal wat ‘verdraagzame Nederlanders’ getekend hebben voor het einde van GeenStijl’

In het centrum van de Duitse stad Bremen is maandagmiddag een politicus aangevallen door gemaskerde personen. Het slachtoffer is een 66-jarige volksvertegenwoordiger van de rechts-populistische partij Alternative für Deutschland (AfD). De man ligt zwaargewond in een ziekenhuis. De politie gaat uit van daders met een politiek motief. Dit is geen incident.

Maandag deed ook operazangeres Francis van Broekhuizen aangifte tegen SGP-voorman Kees van der Staaij. Het Tweede Kamerlid heeft een christelijke verklaring ondertekend waarin homoseksualiteit wordt afgekeurd en beschouwd wordt als een ziekte die in aanmerking komt voor genezing.

De operazangeres voelde zich gekwetst en verdrietig. Het Openbaar Ministerie bekijkt of Van der Staaij vervolgd kan worden en of de christelijke verklaring illegaal is.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

10 reacties op Het jaar is slecht begonnen voor de vrije meningsuiting

  1. Iedereen die onze oude diepgewortelde Nederlandse cultuur op welke manier dan ook aanvalt, moet worden vervolgd.
    Dan is het meteen over en uit met diversiteit die alle kansen van de wereld krijgen om ons af te breken.

    Like

    • M. zegt:

      Diversiteit werd voor de tweede wereld oorlog al gebruikt om de mensen te verdelen en tegen elkaar op te zetten.
      Niets moois aan en geen mens gaat daar op vooruit.

      Like

  2. fransdewit zegt:

    Bestaan er nu eigenlijk nog wel mensen in de politiek, die echt Christelijk zijn en niet alleen maar voor de schijn?

    Like

    • M. zegt:

      Nee anders zaten ze niet in de politiek waar het voornamelijk over liegen en bedriegen gaat en het opzettelijk in gevaar brengen van de bevolking.
      Dat is niet verenigbaar.
      Ze zitten er alleen op wat haat tegen Gods volk op te wekken niet meer en niet minder.

      Like

  3. Bert zegt:

    Francis kan niet zo goed leven in een democratie want dan wordt ze geconfronteerd met meningen die erg afwijken van de hare. Dat is nu eenmaal het risico. Zij is ook een linksmens die alleen verdraagzaam is als de ander dezelfde mening heeft als zijzelf – dus als het niet nodig is. Francis weet natuurlijk heel goed dat de Nashville verklaring geen oproep tot discriminatie is, maar ze wil graag de wereld laten zien dat ze aan de ‘goede’ kant staat en dat linkse vrienden altijd op haar kunnen rekenen. Goed voor de loopbaanontwikkeling ook, of niet soms?

    Like

  4. M. zegt:

    We mogen niet doden en niet oordelen dus waar maken die duvels oor kussende zich druk over als er alleen tekst uit de bijbel word weergegeven waar men niet eens uitvoering aan kan en mag geven.
    De teksten die werkelijk discriminerend zijn en oproepen tot homohaat waarbij men wel mag doden daar rent men weer met een bocht om heen omdat het de aankomende chaos dient.
    Huichelaars.
    De dagelijks ingestampte homohaat waar de Nederlander zich niet schuldig aan maakt daar hoor je deze laffe jankers die altijd de weg van de minste weerstand nemen niet over.
    Gaan ze daar tegen ook aangiftes doen?
    Misselijkmakende lui.

    Like

  5. Wolf zegt:

    De gereverkeerde jezus en islam lovers van SGP en ander links schorem zijn de rioolput van elk land.

    Like

  6. M. zegt:

    Als je voor je land chaos en ellende aan het bewerkstelligen bent dan kan je daar geen vrijheid van meningsuiting bij gebruiken.
    Dan gaan de mensen de waanzin benoemen en zal men de waanzin moeten oplossen en dat is nou precies niet de bedoeling als je tot chaos wilt komen.
    Daarbij gaan alle mensen de nare waarheid zeggen en daar hebben leugenaars en landverraders een hekel aan want men danst voor de leugen.

    Like

  7. paulzwueste zegt:

    Er is duidelijk sprake van een angstcultuur.

    Like

  8. Wim zegt:

    Goed stuk waarin de nieuwe ‘(on)verdraagzaamheid’ van de linkse-liberale Artikel 1 orthodoxen aan de kaak wordt gesteld: iedereen gelijk, behalve degene die het niet met jou eens is.

    Like

Plaats een reactie