LET OP!!!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; via “OVC 16“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Desinformatie, Geert Wilders, Linkse media, mainstream-media, PVV, Rotzakken. Bookmark de permalink .

16 reacties op LET OP!!!

 1. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Zou eraan willen toevoegen; “En maak die stembusgang nu ook eens”.
  Want daar wil het met name de PVV aanhang het nog weleens bij laten zitten.
  Je hebt een stem, breng hem dan ook uit !!

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Wat een “voordeeltje” hebben die uitpandige NL-ers dan weer.
   Die krijgen de grote vellen papier om op te stemmen gratis per post thuis bezorgd.
   Terugsturen moet je zelf wel postzegel opdoen.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Tijl Uylenspiegel.Stemmen heeft geen zin.Achter bijna iedere regering zit een schaduwregering (schatrijke machtige zeer invloedrijke “satanische figuren) in de V.S. heten ze de deepstate in europa de (nazi) bilderberg groep.Politici worden door hun gechanteerd,bedreigd of gekocht,de schaduwregering heeft de macht en de politici voeren braaf hun bevelen uit.Hoe kan je ook anders verklaren dat in een zogenaamd democratisch land dat de pvv de 2de partij wordt en toch buitengesloten wordt.

   Like

 2. Antoni Banderes(1942) zegt:

  Inderdaad, LET OP !!!

  NIET MOPPEREN MAAR GA STEMMEN !!!
  STEMZEWEG !!! STEMPVV !!!

  (of laten we ons weer foppen door het zittende “Establishment” ? Dat zich geheel ten onrechte laat aanleunen om “De Elite” genoemd te worden ?

  Leuk, goed bedacht. Goede actie Geert ! Ik ga zeker weer stug op de PVV stemmen,
  reken maar. jullie ook, verwacht ik.

  MAARRRR….

  We hebben er geen ene flikker aan als die stemmen niet correct worden geteld !!!
  Stemmen is één, stemmen tellen is weer net even iets anders.
  Maar het bepaalt wél de uitslag ! Die realiteit moet eenieder zich eigen maken.

  Het is alweer een paar jaar geleden. “Geen Stijl” had toen stevig opgeroepen tot het uitoefenen van ons burgerrecht. Niet alleen stemmen dus, maar CONTROLEREN ! Ik was een van degenen doe zich had aangemeld als vrijwilliger. Moest daarbij een stembureau opgeven waar ik die controle wilde uitvoeren. Tja. “Mijn” stembureau natuurlijk. In een nieuwe wijk van Eindhoven. Ik was er voor de tweede keer die dag. ‘s-Morgens om te stemmen, ‘s-avonds om 21:00 u opnieuw. Als enige controleur tussen een stuk of tien tellers. Rondkijkend stelde ik vast: Ambtenaren, linkse ambtenaren, dat was in mijn optiek duidelijk te zien aan die snuitjes.

  Ik maakte mij bekend en zei dat ik toezicht wilde houden op grond van mijn burgerrechten. ik werd vriendelijk ontvangen. Daar bleef het wel bij. Verder werd ik compleet genegeerd. Ik zag hoe het omkieperen van die kliko-stembussen verliep. De tellers op de knietjes op de met stembiljetten bezaaide vloer van het (tijdelijke) stembureau, Graaiend tussen die hopen papier. Openvouwen en sorteren van de stembiljetten. Het leek mij zo een ontzettende ongeorganiseerde chaotische bende. Met het verloop van de tijd l e e k het toch wat minder ongeorganiseerd te zijn. Er werd volop gesorteerd en gestapeld. Tellers liepen alsmaar rond en pakten stapels op en verlegden die weer. Dat ging ogenschijnlijk volstrekt zinloos. Die verlegde en herstapelde stapels werden later weer opnieuw opgepakt en verder verlegd. Het leek mij zo toch een erg onwezenlijke en ongeregelde arbeid. Op een gegeven moment was ik dat onnavolgbaar verleggen en herstapelen wel een beetje beu. Er viel zo werkelijk niets te controleren.

  Op dat moment besloot ik een van die merkwaardig verlegde cq herstapelde stapels eens beet te nemen en poogde deze door te bladeren. Je vermoed dan immers dat PVV’ stemmen wellicht helemaal per ongeluk en bij vergissing in de stapel van D66’ of GL stemmen terecht zouden kunnen komen. Toch ? Nou, rap werd mij door één van die kennelijke ‘floormanagers’ op bitse toon te verstaan gegeven dat ik wel mocht toekijken ter controle, maar absoluut niet mocht hínderen.

  Om een lang verhaal verder maar kort te houden: ik ben wel gebleven totdat de “manager” zo tegen halftwaalf per telefoon de (voorlopige?) uitslag doorgaf aan zijn leidinggevende ergens elders in het district. Ik wil u ook nog wel zeggen dat ik mij ergerde aan het gevoel dat die D666 club wel erg veel stemmen (b)leek te hebben en PVV opvallend weinig. Het zou natuurlijk ook gewoon kunnen dat ik in een verkeerde wijk woon. Shit happens.

  Heus, ik wil mij best nóg vaker als vrijwilliger melden voor zo’n controle job. Maar, ik wil dan in een beter georganiseerd verband kunnen optreden. Ergo: Vooraf een duidelijke instructie krijgen, Wat mag wel en wat mag niet. Hoever kun je gaan ? Tenslotte, je moet mijns inziens met tenminste twéé controleurs per te controleren stembureau te werk kunnen gaan. (een getuige hebben) Er zijn in NL duizenden stembureau’s. Belangrijke en minder belangrijke… hoewel, èlke stem is belangrijk, Èlke stem telt. Wie neemt die organisatie op ? Wie neemt hierin het voortouw ? Of laten we ons opnieuw foppen ?

  Antoni Banderes

  Geliked door 5 people

  • Ben ook zo’ n controleer geweest en had precies dezelfde ervaringen……kijken niet hinderen, maar ook de tellers die probeerde uit te vissen welke krant ik las en namens wie ik kwam om zo mijn ‘ werkelijke’ aard te achterhalen ( PVV stemmer). Maar ik hield me lekker van de domme, bleef netjes ‘ kijken’ en observeren. Wanordelijke boel en verdacht vaak met meerdere tellers in ‘een hokje waar een stapeltje stemmen lag………
   Er valt niets te controleren…..weet u nog het voorval van de klicko met stemmen die gewoon met grof vuil ( weggegooid) mee ging.( krantartikeltje geweest). Word het elektronisch stemmen dan kun je het niet controleren, maar met handtelling dus ook niet, of je moet zelf een teller worden, maar dan is er ook weer een groep die al die getelde klico’ s vol stembiljetten beheren…….en de stemmen doorgeeft per gemeente…………..
   Bovendien zag ik een ongeletterde moslimman ( oud buurman) met zijn 13 kinderen en WAO en ‘ fietshandeltje’ met zijn dochter. Hij had het biljet aangekruist en liet het aan zijn dochter zien die naast hem stond in het hokje ( dacht dat dat niet mocht….duh), maar snel daar weer weg ging na instructies aan haar vader gegeven te hebben. Hij had PVV aangekruist en dat was doorgestreept en iets anders aangekruist. Ik weet dit omdat bij telling dit biljet een probleem gaf……………….maar ik stond te dicht bij en mocht blijkbaar niets van die discussie horen en/of het biljet niet zien…………………
   Kortom, zeker stemmen, zolang de PVV er is stem ik erop en sta ze financieel ook iedere maand bij en of de PVV in deze EU-kartel uberhaubt een eerlijke kans krijgt is te betwijfelen, maar dat weerhoud mij er niet van om op ze te stemmen, anders is het verraad……………….

   Geliked door 2 people

 3. Cathja zegt:

  Ik trap niet in welke list ook, en laat me niet voorliegen. Ik stem al jaren PVV, en dat blijf ik doen!

  Geliked door 3 people

 4. Wachteres zegt:

  Ook ik stem al jaren PVV [in plaats van PVDA 😛 ]

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Dat kan wel zijn , Wachteres , maar een kwaad geweten en kolossale fouten blijven je eeuwig achtervolgen !
   En dan ook nog uit Groningen komen ………….?

   Like

   • Wachteres zegt:

    Harry, jij was zo’n smerige VVD-er. Daarvoor zou ik me doodschamen.

    Wij waren trouwens de ‘Family Ties’, want onze enige zoon was altijd al rechts.

    Toen dachten we nog: “Ach, dat gaat wel weer over”.

    Family Ties Theme Song

    Like

   • Harry zegt:

    Vroeger , Wachteres ,

    was liberaal zijn iets waar je je echt niet voor hoefde te schamen .
    Je was vóór maximale vrijheid en genoot daarvan , de enige belemmering was dat je een ander daar niet mee tot last moest zijn , zo verstandig moest je zelf wezen .
    Wat is daar dan mis mee ?

    Dit in tegenstelling tot het socialisme .
    Die proberen een ieder van zijn geld te ontdoen om het zélf uit te kunnen geven .
    Ze misgunnen iedereen zijn vrijheid , bezittingen en proberen zelfs hun denken te beïnvloeden .
    Niets is dat linkse koor te erg , bedreiging , geweld , brandstichting , moord ………….

    Ik denk als je daar ooit bijgehoord had , dat je je levenslang schuldig zou moeten voelen .

    Like

   • Wachteres zegt:

    Ach Harry, voor mij had liberaal zijn – de VVD dus – iets nachtmerrie-achtings over zich:

    Mannen in drie-delige pakken met een gouden horlogeketting op de vette buik en vrouwen in een net jurkje/pakje, een permanentje met een parelketting om.

    Ze dachten alleen maar aan de winst van hun bedrijf en hoe zij de werknemers nog meer uit konden zuigen en voor de gek houden.

    Precies zoals Rutte ons nog voor de gek houdt en uitbuit.

    Veel is er dus niet veranderd. Ik ben ook niet rechts geworden omdat ik achter de VVD sta, maar omdat ik een gloeiende hekel heb gekregen aan het huidige links.

    Ik sta achter de PVV en die is op een goede manier in veel opzichten nog ouderwets links.

    Like

 5. Steven zegt:

  De STAATS-TV zal u nog wel even manipuleren..zoals gewoonlijk

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Hier spelen twee krachten;

  de burger wordt bewust ontmoedigd te gaan stemmen. Want zinloos, je partij wordt buitengesloten, ze doen toch wel wat ze willen, ze beloven allemaal veel, maar doen niks. Het is de bedoeling dat we thuisblijven. Er is geen kiesdrempel.
  propaganda. We worden continu bedrogen en voorgelogen. Voor velen is nu het FvD een goed (policor) alternatief voor de hitsers van de PVV, dus stemt men daar maar op. Met het risico, dat je eigenlijk stemt op nog langer VVD-beleid. Plus de hersenspoeling dat we vluchtelingen moeten helpen, CO2 moeten verminderen en we het beter hebben dan ooit. Dus moeten we stemmen op de middenpartijen van ooit.

  We hebben geen Frans temperament, geen echte vakbonden, geen onafhankelijke belangenverenigingen, dus wat ons rest, is ons democratisch recht.
  Ik zou zeggen, ga stemmen en weet wat je kiest.

  Geliked door 3 people

 7. Tineke zegt:

  Er zijn veel stemmers (ook in mijn omgeving) die zeggen,de PVV komt toch nooit aan de macht.
  Das ook een reden waarom er veel overstappen naar FVD,in de hoop dat die het dan wel ff gaan regelen.
  FVD is katvanger voor de VVD!
  En de stemmers realiseren zich niet,dat FVD onderdeel wordt van het zelfde partijkartel,waar ze nu zo tegen aanschoppen!

  Geliked door 3 people

 8. Ruud zegt:

  Door te stemmen op de PVV mag je in elk geval de hoop koesteren dat jouw stem gehoord gaat worden (dat geldt trouwens ook voor Forum voor Democratie). Stem je op een andere partij dan weet je voor 100% ZEKER dat je NIET krijgt wat je beloofd wordt. Met name Rutte is een aartsleugenaar die slechts als doel heeft zijn fauteuil in Brussel niet mis te lopen wegens toegeven aan de gerechtvaardigde wensen van de Nederlander. Ons beroven van onze soevereiniteit staat van meet af aan op zijn EU-planning en dat kan hij slechts door misleidende leugens verhullen hetgeen hij ook steevast doet. Dat zien we al 3 kabinetten lang. Ogen open dus!!!!

  Like

 9. De islamofascist Erdogan heeft van Turkije een ISlamitische staat gemaakt…https://hhhhszrzlj3.blogspot.com/2019/01/blog-post.html

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s