Tweet van Geert: “STEM ZE WEG!”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Nationalisme, Nederland, Patriottisme, PVV, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Tweet van Geert: “STEM ZE WEG!”

 1. Japio zegt:

  Doen we. 👍🏻

  Like

 2. A.J. deKoning zegt:

  Komt in orde, nu de rest nog!!!!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Was het maar waar.

  Geliked door 1 persoon

 4. neilven zegt:

  Ja tuurlijk, die leugenaar, zionisten en multinational vriendje moet onmiddellijk zijn doosje pakken en nooit meer terug komen, we gaan er allemaal op vooruit, hoor het hem nog zeggen wat een klootzak!! De multinationals en rijken gaan er op vooruit de burgers worden voor de gek gehouden door die Pinoccio.

  Like

 5. Harry zegt:

  Hoe tackelen we de leugens die Rutte & co nu weer uit zitten te broeden , waar de halve natie nu ook weer kop-vóór in zal trappen .
  Mogelijk schakelt ie Dijkhof daar voor in , de volgende list van de beroepsleugenaar .
  Ze zijn al begonnen met het energiepact .
  Geloof maar helemaal níks van wat ze zeggen !
  De morgen na de verkiezingen kunt u weer de boom in en proberen ze weer jaren hun “eigen” agenda uit te voeren .

  Er is maar één partij , die echt consequent is , dus stem PVV !

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Natuurlijk gaan we op Geert zijn PVV stemmen. Maar iedere keer bij de verkiezingen krijg ik weer zo’n naar gevoel over mij heen. Over die rare uitslagen die je naderhand onder ogen krijgt. Ik denk dat het weer lood om oud ijzer gaat worden. D66 stort ineen, waardoor de PvdA weer groter word alsmede Groen Links, terwijl de PVV gelijk blijft. Het grote verlies van de VVD word ongedaan gemaakt door stemmenroof van de PVV en het Forum voor Democratie (stembusfraude). Sinds Janmaat zit het goed fout met die politiek….

  Like

 7. Ruud zegt:

  Absoluut!

  Like

 8. Mary zegt:

  Jazeker!!!

  Like

 9. Peter zegt:

  Ik en velen zullen dit doen !
  Hoop op grote overwinning voor PVV en Forum .
  Hopelijk stappen ook veel GroenLinks-stemmers over als ze zien dat ze belazerd worden met de dwaze klimaatplannen.
  Opinie Hans Wiegel
  Een écht gesprek over het klimaat
  Vorige week schreef ik over D66 en zijn nieuwe aanvoerder Rob Jetten. Hij is zich aan het profileren. Dat moet ook, want zijn voorganger Pechtold heeft geen bloeiende erfenis achtergelaten. In de peilingen is D66 heel wat kiezers kwijtgeraakt.
  Voor een opvolger is dat alleen maar plezierig: er valt terug te winnen. Jetten zet in op een radicalere aanpak van het klimaatbeleid. Hij meldde dat hij hier scherper is dan Pechtold was en in de afgelopen jaren fanatieker is geworden.

  We zitten in ons land niet op fanate politici te wachten. Het klimaatdossier heeft nu al heel wat heisa doen ontstaan.

  Niet de op zich begrijpelijke inzet voor een wereldwijd zinnig klimaatbeleid, maar de uitwerking daarvan in reeksen van maatregelen voor de mensen in het land, heeft veel negatieve aandacht gekregen. De rekening wordt door VVD’er Nijpels en zijn tafelaars neergelegd op de burgers. Die krijgen het ook niet goed en eerlijk uitgelegd. Ze zijn daar zeer van geschrokken.

  Wat de burgers daarop aan de politiek teruggeven is wantrouwen. Eén voorbeeld: het Sociaal en Cultureel Planbureau heeft onderzocht dat slechts 6% van onze bevolking natuur en milieu als grootste vraagstuk in ons land ziet. Wij met zijn allen vinden dat meer aandacht moet worden besteed aan gezondheidszorg, veiligheid, normen en waarden en inkomen.

  Daar komt bij dat landen als China en India de komende tientallen jaren meer CO₂ blijven uitstoten en dat in Europa tal van landen doorgaan met het bouwen van nieuwe kolencentrales.

  Bij ons zijn ook politici die hier de – vaak zeer moderne – kolencentrales willen sluiten. Maar omdat we snel gasloos gaan worden, zullen de kolencentrales nog jaren harder moeten draaien.

  Bord burgers
  Intussen worden de ingrepen die op het bord van de burgers dreigen te worden gelegd steeds duidelijker en neemt het verzet toe. Zeker voor de VVD is dat gevaarlijk. Een glasheldere kop boven een groot artikel op de voorpagina van het Financieele Dagblad vlak voor oudejaarsavond roept het uit: ’Honderden miljarden uitgeven om de aarde 0,00003% minder warm te maken, dat roept weerstand op bij de burger.’ De Telegraaf, een krant die altijd feilloos aanvoelt wat er bij ons volk leeft, voert actie, en wat voor één!

  Wat heeft dit alles voor effect op de politieke partijen en de regering?

  Na de berichten eind vorig jaar bij het met kerstvakantie gaan van de Tweede Kamer is bekendgemaakt dat de verschillende planbureaus gaan narekenen wat alle opgeschreven maatregelen gaan kosten. Dat is verstandig. Ook willen we weten wat dit allemaal betekent voor de netto inkomens van de burgers. Nu merk je dat, terwijl alle officiële verhalen melden dat we er allemaal in koopkracht op vooruit zullen gaan, het gevoel is ontstaan: ’eerst zien, dan geloven’. Wantrouwen, dus.

  Klimaatgedoe
  De regering heeft laten weten dat ergens in april de uitkomst van de rekenpartijen er zal zijn. Na de verkiezingen dus. Wat een meesterzet, zei iemand mij. Is dat zo, dacht ik. Want dat betekent dat de komende maanden, op weg naar die verkiezingen in maart, de politieke strijd vooral om het hele klimaatgedoe zal gaan.

  Hoe dat zal aflopen en wat dat gaat betekenen voor de samenstelling van de Eerste Kamer, is nu niet met zekerheid te zeggen. Volgens de peilingen kan de huidige coalitie uitkomen op 46% van de kiezers, goed voor 35 zetels in de senaat.

  Mijn ervaring leert mij dat dit begin maart heel anders kan zijn. Zowel de ene als de andere kant op.

  De opstelling van de politieke partijen ten opzichte van het klimaatgedoe kan van grote betekenis zijn. Het CDA beseft dat, als je naar de uitspraken van CDA-leider Buma kijkt.

  VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff zegt vandaag in deze krant verstandige dingen over de klimaatplannen. Een aantal echt ter zake deskundigen heeft zich eerder al laten horen. Zij hebben een manifest opgesteld.

  Manifest
  Met een aantal van hen heb ik de afgelopen maanden contact gehad. Zij vertelden mij dat zij niet of nauwelijks gehoor krijgen. Bij de politiek niet en in de pers nauwelijks. Doorzetten heb ik ze gevraagd. Dat is gebeurd. Nu is er het manifest van 24 hoogleraren, van ingenieurs en andere deskundigen. Zij laken de indoctrinatie door de verdedigers van de plannen. Ze doen dat in heldere en harde taal. Ik steun ze van harte. De Telegraaf wijdde er twee weken geleden een groot artikel aan.

  Een paar citaten: „De klimaatwet leidt regelrecht tot een ramp. De doelstellingen zijn onhaalbaar.” En: „Handhaving ervan veroorzaakt een catastrofe van armoede, kou en honger. Economisch maakt het Nederland tot een derdewereldland. De investeringen van mogelijk honderden miljarden euro’s zijn kapitaalvernietiging.” Stevige teksten. Soms is dat nodig. Een roep om gehoord te worden. Van wetenschappers die hun zaken kennen.

  Tegen de politiek, zeker mijn eigen partij, zeg ik: reageer. Nodig de schrijvers uit voor een gesprek. Laat van je horen aan je kiezers. Moedig voorwaarts!

  Like

 10. Bert zegt:

  Ik ben bang dat de meeste Nederlanders zo graag iets willen bijdragen aan het verbeteren van de wereld en zo graag de portemonnee daarvoor trekken, dat ze toch wel meegaan met de coalitie. De voornaamste reden zie ik in het motief van de morele superioriteit en het verlangen naar stabiliteit. De meeste Nederlanders zijn doodsbang voor het afwijken van het midden en om boven het maaiveld uit te steken. In Frankrijk zijn het ook voornamelijk de stadsbewoners met de beter betaalde banen geweest die voor Macron hebben gestemd en in Nederland werkt het ook zo. Groen Links en D66 zijn vooral sterk in de grote steden en onder hoger opgeleiden.

  Like

 11. Dirk Stam zegt:

  Stem gewoon op 20 maart op de PVV,ten bate van het milieu

  Like

 12. Joannes den Hollander zegt:

  Ik stem altijd PVV omdat zij tegen de import is van mensachtig tweebenig vee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s