Uitspraak . . .

screenshot_858

Als je een leugen vaak genoeg herhaalt, wordt hij waarheid politiek.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Uitspraak . . .

 1. Tineke zegt:

  Dat is absoluut een feit.
  De kracht zit m in de herhaling.
  Luister maar eens 5 x naar het zelfde liedje.
  Dat zit nog dagen in je hoofd.
  Als er iets gepromoot moet worden vanuit Den-Haag werkt dat exact zo.
  En ze weten het……de graaiende griezels!

  Geliked door 5 people

 2. Hovawart zegt:

  En als deze regering het volk zachtjes een ambitieus klimaatakkoord langs hun huigjes probeert te duwen, in een publiekelijke vrijage met de Linksche Looney Brigade van de coalitiepartijen, om uiteindelijk een VVD’er op de troon in Brussel te krijgen, terwijl de meesten huishoudens dreigen te stikken in plaats van het te slikken, omdat het klimaatakkoord kampt met enorme uitvoeringsproblemen, omdat men geen kostbare fiscale vrijstellingen of subsidieregelingen wil/mag invoeren, zonder de belastingdruk te verzwaren, en iedere Nederlander een dief van zijn eigen portemonnee te maken, door idiote klimaatafspraken, zal het kabinet gedwongen worden te gaan snijden in de staatsuitgaven…De VVD neemt nadrukkelijk afstand van het klimaatakkoord, na eerst iedere burger een doemscenario te hebben voorgehouden, de kosten voor de eerste levensbehoeftes zijn immers niet meer heilig gebleken in deze politieke detentie, de linksche gijzeling van het kabinet is de doodsteek voor onze samenleving, economieën en het klimaat…en zelfs voor de natuur. (of een motie voor een ‘Vrijgezellenbelasting’ uit het belastingmuseum toveren om de bevolkingsgroei te stimuleren..).

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Als je een leugen vaak genoeg herhaalt, tot vervelens toe uitgezonden door de staatsomroep in allerhande praatjesprogramma’s en andere hoogkwalitatieve beeldbuisvervuiling, door zwaar gesubsidieerde intelligentsia in discussieshows met quasi-intellectuele kijkcijferkanonnen en babbelende papegaaien een mening probeert te verkondigen, en tegenstanders en twijfelaars in staatsradioprogramma’s (wie luistert er nog naar) op de korrel laat nemen om de schijn op te houden dat de staatsomroepen het oprechte journalistieke geweten van de natie waren, in plaats van een aan het staatsinfuus gehangen baantjescarrousel, zonder ook maar enige authenticiteit of persoonlijkheid uit te stralen…….De rechtszaken tegen de verplichte maandelijkse omroepbijdrage in Duitsland laten zien dat de kloof tussen kijker en publieke omroep daar ook steeds groter wordt.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  “De VVD neemt nadrukkelijk afstand van het klimaatakkoord”, Wat uiteraard kiezersbedrog is. De VVD is niet in de eerste leugen gebarsten !!
  Hoe dom moet je zijn om er weer in te trappen ????
  Wie heeft z’n duizend euro al gehad ?????
  Trap er niet weer in !!

  Geliked door 2 people

 5. ronjaspers zegt:

  Deze tactiek is afkomstig van een van de helden van de extreem linkse nazi,s,joseph goebbels nazi minister van propaganda.Zo wordt er ook al jaren geroepen over extreem rechts wat niet bestaat,er zijn geen voorbeelden of bewijzen voor.

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Zoals de klimaat leugen en de EU leugen.

  Like

 7. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2019/01/Verdrag-van-Aachen-Duitsland-en-Frankrijk-beginnen-te-fuseren-naar-EU-superstaat

  Verdrag van Aachen: Duitsland en Frankrijk beginnen te fuseren naar EU-superstaat

  Critici: ‘Duits-Franse moloch zal onwillige staten verpletteren’ – Worden Nederland en België als eerste ingelijfd? – Parijs: 9e protestweekend Gele Hesjes begonnen

  Bondskanselier Angela Merkel en president Emanuel Macron tekenen over tien dagen het Verdrag van Aachen, waarmee Duitsland en Frankrijk op politiek, diplomatiek, militair, economisch en maatschappelijk vlak beginnen te fuseren. Merkel en Macron geloven heilig in de vorming van een EU-superstaat waarin de nationale lidstaten vrijwel niets meer te zeggen hebben. Het Verdrag van Aachen wordt er vooral met het oog op de sterk in opkomst zijnde populistische partijen snel doorgedrukt.

  Like

  • Tineke zegt:

   Dat verbaast mij niets,
   Dat moet er weer snel doorgejast worden.

   Dingen deze twee sloopkloten weer naar de Coudenhove-Kalergi prijs,of kun je m maar eenmaal winnen…….
   Merkel heeft m met ”wir schaffen das” al in de pocket.
   Landverraders!

   Like

  • Nemesis zegt:

   Hebben we 80 jaar voor noppes tegen de Franse overheersing gevochte.? Schijnt zo, maar wie weet er nu nog vanaf met al jarenlang geen geschiedenislessen op de scholen.
   Van de Duitse overheersing hebben anderen ons afgeholpen. Dat ging ietsje sneller.

   Like

 8. exmarineman zegt:

  Dijkhoff en zijn hele VVD liegt tot het barst. Eerst tegen de klimaatakkoordmotie van PVV om het akkoord af te wijzen stemmen en nu in de Telegraaf zeggen dat hij/zij geen akkoord heeft/hebben. En dan te bedenken dat vele leden van de VVD ondernemers/ werknemers zijn die grote financiele belangen hebben bij dit akkoord en vele politieke ambtsdragers van de VVD ex-medewerkers zijn van bijv. K.O. En hij Dijkhoff gaat het kabinet laten vallen vanwege dit klimaatakkoord? Hahaha ook dat is de grootste leugen en hij is een goed opvolger van zijn baas Rutte. Een farce ook dat hij nu opeens de burgers (jawel en niet inwoners) belangen behartigt ipv het kabinet. Wie o wie gelooft dit nog als je een motie tegen het klimaatakkoord verwerpt! Maar het is weer verkiezingstijd dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s