Wederopbouwhulp aan Afghanistan stopzetten!

screenshot_853

Afghanistan weigert criminelen terug te nemen? Betalingen uit Duitsland gewoon stopzetten!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

De Afghaanse crimineel Mortaza D. (23) zou naar Afghanistan uitgezet worden. In Kaboel aangekomen, verliet D. echter voor korte tijd het vliegtuig. De autoriteiten daar weigerden hun staatsburger de binnenkomst. Hij is nu weer terug in Duitsland, waar al een volledige verzorging door de belastingbetaler op hem wachtte.

Duitsland vervalt tot belachelijkheid. Het laat zich ringeloren door Afghanistan, een land waar miljoenen wederopbouwhulp naartoe stromen. Uitgerekend de “soevereiniteit van het land van herkomst” wordt er als reden voor aangevoerd dat Mortaza D. niet gewoon in Afghanistan werd achtergelaten. Daarentegen is het slecht gesteld met de soevereiniteit van Duitsland.

Niet in staat geldend recht ten uitvoer te brengen, neemt ons land een meermaals veroordeelde crimineel weer op. In plaats daarvan zouden betalingen aan Afghanistan net zo lang stopgezet moeten worden, totdat het land zichzelf ertoe in staat ziet zijn criminele staatsburgers terug te nemen.

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Afghanistan, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Wederopbouwhulp aan Afghanistan stopzetten!

 1. Steven zegt:

  Het zou hetzelfde wezen als half Marokko op vakantie hierheen komt en bij de terugreis Marokko ineens iedereen terug stuurt naar Nederland met de mededeling dat ze ze niet meer terug willen.
  En dat kan allemaal zomaar eigen staatsburgers weigeren?
  En het westen pikt dat ook allemaal zomaar?
  En niemand doet hier iets aan en laat zich gewoon intimideren?
  Gewoon weer naar terug sturen…en anders schieten ze hem daar maar dood!!

  Ze moeten algemeen stoppen met geld sturen naar al dat soort KUT landen. Laat ieder land maar voor zichzelf zorgen…moeten wij ook!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Thomasson zegt:

  Als landen gewend zijn hun eigen staatsburgers als vuil te behandelen, bijvoorbeeld: Afghanisten, maar ook Marokko enz., waarom moeten Europese landen deze landen niet als vuil behandelen? De Duitsers moesten deze Afghaanse crimineel gewoon in Kaboel dumpen en klaar is kees. Zij hebben het recht te doen met hem wat ze willen. Hij is hun vuil. Trouwens, de hulp aan zulke landen begint excessive vormen te nemen en dat gaat allemaal op de kosten van de eigen bevolking. De armoede in Europa groeit drastisch, maar onze stinkers aan de top denken dat wij nog steeds wonen in de wereld Alice in Wonderland.

  Like

 3. Ruud zegt:

  Dat hier nog over gediscussieerd moet worden is het teken aan de wand dat we geregeerd worden door landverraders die een belang nastreven wat haaks staat op het belang van de fatsoenlijke burger.

  Like

 4. Henk Beije zegt:

  Om een land weer leefbaar te maken voor zijn autochtone bevolking,moet je beginnen met alle veroordeelden met een dubbel paspoort uit te zetten.
  Daarna alle mensen die een uitkering hebben en in de laatste 5 jaar niet hebben gewerkt.
  Want aan profiteurs heb je niks.

  Like

 5. Henk Beije zegt:

  Om een land weer leefbaar te maken voor zijn autochtone bevolking,moet je beginnen met alle veroordeelden met een dubbel paspoort uit te zetten.
  Daarna alle mensen met een dubbelpaspoort die een uitkering hebben en in de laatste 5 jaar niet hebben gewerkt.
  Want aan profiteurs heb je niks.

  Like

 6. droevige mof zegt:

  De migranten die zich momenteel in het Beierse en Oostenrijkse rampgebied bevinden, helpen zeker om de sneeuw weg te vagen.
  Fout, grote fout.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Laad het tuig in een legervliegtuig, geef ze een parachute en trap ze boven hun land eruit !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s