Aan Mark ‘Regilio’ Rutte

screenshot_873

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Rutte,

Ik rij zo meteen in mijn dieselauto 174 kilometer, van Eesterga naar Rotterdam. En een paar uur later 174 kilometer terug, van Rotterdam naar Eesterga.

Uw schuld.

U heeft de afgelopen 3012 dagen als minister-president van ons land de Nederlandse bevolking keer op keer in elkaar geslagen.

Dat begon in 2010 zo ongeveer met de verhoging van de AOW-leeftijd en dat eindigde eind 2018 met het tekenen van dat nooit aan de kiezer voorgelegde Verdrag van Marrakesh en het evenmin door verkiezingen gelegitimeerde Klimaatakkoord. En tussendoor leverde u onze soevereiniteit steeds een beetje verder uit aan het vanuit Brussel, Berlijn en Parijs aangestuurde Groot Europeesche Rijk, iets waar de bevolking zich in een referendum juist expliciet tégen had uitgesproken.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Hypocrisie, Rutte, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Aan Mark ‘Regilio’ Rutte

 1. Perfide Albion zegt:

  Iemand zou die vent eens flink in elkaar moeten jassen. Mijn handen jeuken als ik de kop van die crimineel zie… De gore landverrader is de strop om zijn nek nog niet waard.

  Geliked door 3 people

 2. Thom zegt:

  Het is een grote belediging voor Regilio Tuur dat Jan Dijkgraaf liegebeest Rutte naar hem noemt. Dijkgraaf bedoelt het feit dat Tuur wat teveel opschepte over een levensreddende actie, wat niet waar bleek te zijn. Tuur sloeg als bokser op de Olympische Spelen wel wereldkampioen Kelcie Banks in de eerste ronde knockout en heeft als prof 46 van de 51 wedstrijden gewonnen.
  Dan ben je als bokser een “grote”.

  Als sportman heeft Tuur wel degelijk prestaties van wereldformaat neergezet terwijl Rutte die waarschijnlijk een valse nicht is die ons land steeds verder de vernieling in helpt met zijn valse beloften.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bert zegt:

  Rutte en Dijkgraaf spelen nu ‘bad cop, good cop’. Rutte zet de contouren neer, Dijkgraaf mag de scherpe kantjes eraf vijlen. Voornaamste doel hiervan is het lijmen van kiezers en het ondergraven van de positie van D66. Secundaire doel is tweeledig: als de coalitie doorgaat doordat kiezers toch niet op de oppositie durven te stemmen, dan heeft de VVD zijn positie versterkt ten koste van D66. Als de coalitie valt en er verkiezingen komen, dan zit de VVD in de sterkste positie als centrumpartij met solide imago. Iedere burger voor of tegen het klimaataccoord kan zin eigen versie projecteren op het stukje theater dat Rutte en Dijkgraaf opvoeren. Kortom: blijf weg bij de VVD want het gaat alleen om de centen.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  De VVD is een partij van leugenaars en volkverlakkers !

  Geliked door 1 persoon

 5. Thoth zegt:

  En dan dit nog. Met de heisa rond Pim Fortuin (RIP), de moord op Theo(RIP), Hirshi Ali en de extreme beveiliging van Wilders. Dat is alles weggemoffeld onder een deken van deugdenken en wensdenken. De waarheid/feiten mogen niet benoemd worden, al jaren niet. De dialoog wordt platgeslagen door mensen in een hoek te zetten, de hoek van racisme, discriminatie en intolerantie. Waar een klein land groot in is en wat een mooi exportproduct. Nu ook nog eens het referendum afgeschaft, want stel je voor de mensen hun richting bepalen in een belangrijke kwestie. Dictators zijn het door constant te liegen, de Rukko I,I,III en de media.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bert zegt:

  ‘Dijkgraaf’ moet zijn ‘Dijkhoff’ die in de Tweede Kamer zit.

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Bravo, Jan! Zeer ter zake, zoals gewoonlijk. Dit soort korte ,precieze commentaren lenen zich goed voor verspreiden. Mijn inziens behoort in ieder geval elk Kamerlid dit artikel gelezen te hebben.

  Like

 8. Jan zegt:

  Buitenhof, zondag 12.10 op NPO2

  Minister-president Mark Rutte
  Hij zou het liefst mensen die hulpverleners en agenten bedreigen, in elkaar slaan. Wat vindt hij van de uitspraken van de fractieleider van de VVD in de Tweede Kamer, Klaas Dijkhoff, dat er helemaal geen sprake is van een klimaatakkoord? En hoe moet het verder met het MH17-dossier?
  ….
  https://www.vpro.nl/buitenhof.html

  Zou hij de onderste steen naar boven hebben gehaald?

  Geliked door 2 people

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  nog steeds, verrader Rutte, weet je het te flikken
  met vileine woorden ons te laten stikken
  steeds te herhalen wat een pure leugen is
  en door onze lafheid ging ’t nog steeds niet mis…
  door onze lafheid wist je te bereiken
  dat we al dagelijks over de schouder moeten kijken !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 10. Williaan zegt:

  Gekker kan hij het niet maken met zijn uitspraken.

  Like

 11. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ik zou Mark Rutte, die klojo van die pathologische leugenaar, volksverlakker en landverrader wel persoonlijk in elkaar willen rammen. Dat mag ik natuurlijk niet doen. Maar mijn handen jeuken !!!
  Rutte, je bent een vieze satanaanbidder. Het tere vaasje van de Nederlandse identiteit is bij jou niet in veilige handen. Vooruit, weg wezen, oprotten, pleur op !!! Ga branden in de hel !!!

  Like

 12. Wolf zegt:

  Kan die liegende linksregressieve rotkop niet meer zien voor de ogen. HAAT ‘m.

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Mark Rutte heeft totaal niet door dat hij vrijwel iedereen van zich vervreemd, zelfs in zijn eigen partij zoals dit artikel bewijst:

  Rutte kan z’n boeltje wel pakken! Zelfs Jörgen Raymann verlaat nu het zinkende VVD-schip: ‘Niet mijn partij meer!’

  De VVD (en hopelijk een heleboel andere linkse partijen) raakt aan alle kanten steun kwijt. Zelfs de weinige aanhangers die de partij nog had in Hilversum, verlaten nu heel snel het langzaam watermakende schip. Jörgen Raymann, wellicht de enige cabaretier die de partij ooit zijn steun toezegde, zegt dit weekend de partij de rug toe te keren.

  Klaas Dijkhoff en Mark Rutte (ze zijn nog erger dan Pinokkio of de jonge schaapsherder die steeds maar uitroept dat er een wolf bij de schapen zit!) kunnen nog zo hard roepen dat ze heel misschien toch niet het Klimaatakkoord gaan tekenen, maar komiek Jörgen Raymann gaan ze er niet meer mee, en volkomen terecht ook, teruglokken naar de VVD.
  Jarenlang steunde de van oorsprong Surinaamse grappenmaker dat wij hij aanvankelijk zag als de ondernemerspartij, maar nu stopt hij voorgoed met stemmen op de bende van Rutte. Raymann vindt dat de partij totaal harteloos is, en bovendien zegt dat 90% van zijn eigen familie er nooit had mogen zijn.

  Dat stuit hem zo tegen de borst, dat Raymann zijn politieke onderdak verlaat. Aldus een interview met Raymann in het Algemeen Dagblad:

  “Is de VVD jouw partij?
  ,,Heel lang zag ik dat zo. Ik ben namelijk van het liberale gedachtegoed, met zo min mogelijk overheidsinmenging. Ik ben altijd ondernemer geweest en als je enigszins onderneemt in dit land, zie je dat de VVD het beste bij je past. Maar er zijn dingen gebeurd waardoor ik dacht: die partij past eigenlijk helemaal niet meer bij mij. Het dieptepunt was dat ze kinderen willen uitzetten naar het buitenland. Als je aan de kinderen komt, die hier buiten hun schuld terecht zijn gekomen, overschrijd je voor mij een grens. Ik heb geen politieke partij meer.
  Toen Stef [Blok] uitspraken deed [over Suriname als failed state], dacht ik: o, wacht even, dit maakt het alleen maar mooier. Want eigenlijk wil je zeggen dat ik geen recht van bestaan heb, als je stelt dat multiculturaliteit niet werkt. Ik ben daar een rechtstreeks product van. Eigenlijk zeg je daarmee dat ik niet hoor te bestaan, mijn kinderen niet en 90 procent van mijn familie niet. Dan wordt het persoonlijk […].”

  Daar zit onze eenzame Mark dus mee opgescheept. Samen met Dijkhoff plannetjes te beramen hoe hij zogenaamd kwajongens in elkaar gaat slaan op 1 januari. Maar de rest van Nederland is ieder om hem of haar moverende redenen allang opgestapt bij deze eurofiele, harteloze, botte, bedriegende of uitbuitende partij. Want zeg nou zelf: wie in 2019, om welke reden dan ook, nog altijd bij de VVD zit, die mankeert toch écht iets!
  Wie namelijk anderen steeds maar tientallen malen voorliegt, voor de gek houdt of aan (zelf)bedrog of (zelf)verloochening doet is namelijk totaal NOOIT meer serieus te nemen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s