Eén moslim, maar twee gezichten: ‘Geweld vind ik geen probleem’

screenshot_875

(Bettine Winters en Niek Opten)

Radicale moslims worden in Arnhem scherp in de gaten gehouden. Maar dat systeem is niet waterdicht, beweert Yasin (gefingeerde naam), die sympathiseert met Arnhemse jihadisten en voor het kalifaat is. Naar eigen zeggen leidt hij de instanties met succes om de tuin. ,,Anders had ik nu nog vastgezeten.”

Yasin blijft onder de radar. Daar doet hij in ieder geval zijn best voor. Hoe hij denkt over de islam, over het kalifaat, dat gaat hij de instanties niet aan de neus hangen als ze ernaar vragen. Nee, hij kleurt keurig binnen de lijntjes van de rechtstaat. Voor het oog dan.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Eén moslim, maar twee gezichten: ‘Geweld vind ik geen probleem’

 1. exmarineman zegt:

  Dat is toch logisch en voor moslims heel normaal. Weten jullie, roverheid, dan niet dat in hun helige boek staat dat je geen vrienden moet worden met ongelovigen en dat je ook niet de waarheid moet vertellen tegen ongelovigen Dus ook niet tegen politie redp OM/justitie. In principe hebben dus alle moslims een gespleten tong en 2 gezichten.

  Like

 2. Thoth zegt:

  ,,Ik vind dat elke moslim die eraan zou kunnen bijdragen, moet streven naar een kalifaat, zodat er een plek is waar alle moslims in vrede kunnen leven en hun geloof volledig kunnen praktiseren. Ik zou willen leven in een kalifaat. Geweld vind ik geen probleem, mits het volgens de islamitische richtlijnen gebeurt.” Dat is hoe hij er diep van binnen over denkt, maar dat hield hij wijselijk voor zich, als hij contact had met politie, justitie of andere instanties”

  Ga dan, ga dan, naar een islamitisch land! In Nederland wordt het helemaal niks. Daar kan je tenminste lekker onthoofden… Tjesus, dat Lubbers en cs. zijn ouders heeft binnengelaten en een Nederlandse pas heeft gegeven.

  Ongelooflijk.

  Like

 3. Steven zegt:

  Er zitten ZOVEEL van die gasten in Nederland…en dit gaat nog wel een keer FOUT met veel slachtoffers…..MET DANK AAN ONZE REGERING, DIE HET ZO GOED VOOR HEEFT MET DE BEVOLKING… UGHHHHHHHHH

  Like

 4. Williaan zegt:

  Islamieten zijn nooit te vertrouwen. De opdracht van hun geprezen God Alla is; Lieg, bedrieg, dood anders denkenden. Een opdracht die al eeuwen van toepassing is en nog steeds wordt uitgevoerd!
  Weest dus altijd op uw hoede, ook als zijn zich netjes gedragen zegt dat helaas vaak niets. Religie woekert onderhuids altijd als een virus voort.

  Like

 5. jack black zegt:

  Uit Europa met de hele Moslimtroep !
  Niet eentje is er te vertrouwen !
  Denken deze labile Moslims werkelijk dat ze hun
  Scharia Staat in Europa instaleren kunnen ?
  Een derde wereldoorlog is daar zeker wie het amen in de kerk !

  Like

 6. sjuad zegt:

  Rutte is idem dito hoor, twee gezichten en drie kastten.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Wat ik niet begrijp….waarom noemden zij de Nazi’s indertijd ook geen “fluchtelingen” Ze streefden hetzelfde doel na als de getaande “fluchtelingen”…..de verovering van Europa !!

  Like

 8. Elisah zegt:

  Ondertussen in Luik,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/01/barbaars-ziekelijk-tuig-in-luik-sleept-vastgebonden-man-achter-hun-auto-aan-slachtoffer-in-levensgevaar/

  Barbaars! Ziekelijk tuig sleept vastgebonden man achter hun auto aan in Luik!

  Een voor Europese begrippen onbekend fenomeen: dat voortrekken van lichamen achter auto’s. Waar kennen we het ook al weer van? Ah ja, van de bloedige IS-video’s en van het ‘terechtstellen van dissidenten in de Palestijnse gebieden’. Maar nu gebeurt het in ‘ons mooie Europa’! In Luik heeft de politie twee personen opgepakt, die in verband worden gebracht met deze afschuwelijke misdaad. Het slachtoffer ligt met kritieke verwondingen in het ziekenhuis

  Like

  • Steven zegt:

   Ze hadden last van ‘verstandsverbijstering’ en dachten dat ze op dat moment in het Midden Oosten waren en moesten vechten voor hun leven. Door die man achter de auto te binden hebben ze zich van het dreigende gevaar kunnen ontdoen.
   …. VRIJSPRAAK

   Like

 9. Bert zegt:

  Leg deze twee zinnen eens naast elkaar:
  1…..moet streven naar een kalifaat, zodat er een plek is waar alle moslims in vrede kunnen leven en hun geloof volledig kunnen praktiseren
  en dan
  2.Geweld vind ik geen probleem, mits het volgens de islamitische richtlijnen gebeurt.
  Dan kom je tot het volgende;
  Het is de bedoeling dat het kalifaat zich zal uitstrekken over de hele wereld. Dus geweld (2) is toegestaan tegen ongelovigen en niet-moslims over de hele wereld, mits dat volgens de islamitische regels gebeurt, zoals bijv. het eerst oproepen tot bekering (dawa).
  Moslims kunnen onderling in vrede leven in het kalifaat (=dar-al-islam), maar niet met de omringende landen, die immers nog het kalifaat verhinderen, daarmee zijn ze in oorlog (dar-al-harb). Dus het in vrede leven in deze uitspraak is misleiding, het betekent binnen westerse opvattingen iets heel anders dan binnen moslim opvattingen.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Het grootste probleem is dat ze allemaal 2 gezichten hebben !!

  Like

 11. RottenPikwick! zegt:

  “Zomaar” een vidiootje uit Noorwegen met een uiting van de VERRKIJKING aldaar! F***ing Jew ligt bij deze “artist” voor in de mond. Gatver, wat een zooi! En wie denk je WIE die ZOOI betaalt??

  Like

 12. Elisah zegt:

  Gruwelijk,
  https://tpook.nl/2019/01/13/asielzoeker-uit-afghanistan-25-steekt-in-duits-ziekenhuispoolse-zwangere-vrouw-25-neer-baby-sterft-vrouw-zwaargewond/

  Asielzoeker uit Afghanistan (25) steekt in Duits ziekenhuis Poolse zwangere vrouw (25) neer, baby sterft, vrouw zwaargewond.

  Like

 13. Pietersen zegt:

  Iedere moslim is gespleten. Zodra in Nederland de islam nog sterker wordt komen zij als ratten tevoorschijn om Nederland islamitisch te maken en de sharia in te voeren.

  Like

  • AEZ zegt:

   Net als de (extreme) socialisten…Soort zoekt soort, máár zullen elkaar NIET ondersteunen. Het zijn uiteindelijk elkaars vijanden…De moslims (islamietertjes) worden momenteel al decennia MISBRUIKT/GEBRUIKT, door de ALLES verradende politici…De NWO-zieken…

   Like

 14. Thomasson zegt:

  Wij moeten dankbaar zijn dat er nog kranten zijn als “De Gelderlander”. Een krant met lef, die durft de feiten naar buiten te brengen, en wat minder te letten op de politiek-correcte verordeningen and bevelen. Dit kunnen wij niet zeggen van overheidsinstanties die de burgers van dit land moeten beschermen. Types zoals Yasin en zijn vrienden, moeten gewoon uit Nederland worden gedeporteerd naar de islamitische land waar hen familie vandaan komt en waar zij legitieme onderdanen zijn.
  Yasin denkt over de islam, over het kalifaat en hij vindt het leven aantrekkelijk om helemaal volgens de regels van de islam te leven. Hij zegt het zelf: “Ik vind dat elke moslim die eraan zou kunnen bijdragen, moet streven naar een kalifaat, zodat er een plek is waar alle moslims in vrede kunnen leven en hun geloof volledig kunnen praktiseren”. WAT DOET ZO IEMAND IN NEDERLAND? IS NEDERLAND EEN MOSLIMLAND? Hier wonen mensen die niet van Allah houden of een spuughekel aan hem hebben. Het is overduidelijk dat hij probeert zogenaamd volgens de lijntjes te leven. Maar hij is net als een slang die zich onder bladeren of zand schuilt en plotseling bijt. Hij zou straks de autochtone bevolking van Nederland erdelgen zoals zijn soort deden met de christenen en de Yezidis in Syrie en Iraq.
  DEEL 2

  Like

 15. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Toen Wilders had geroepen “Minder Marokkanen” had hij een fout begaan. In plaats van “Minder Marokkanen” moet dat zijn “Helemaal geen Marokkanen”. Marokkanen zijn de gevaarlijkste etniciteit dat op Nederlandse bodem leeft. Men spreekt vaak over het gevaar van de islam. Men kan gerust zeggen dat Marokkanen zijn de gevaarlijkste moslims die hier leven. Zij zijn staatsvijandig en vormen fysiek gevaar voor de bewoners van Nederland. Reken maar de geweldincidenten waarin Marokkanen het leven riskeren van onschuldige mensen met schietincidenten waar regen van kogels wordt gebruikt, het leggen van handgranaten, de brute roofaanvallen op straat en in huizen en de 24 uur gevaar van terreuraanslagen waarin ze voor 90% aan deel nemen. Ze zijn voor de Nederlandse samenleving totaal waardeloos. Hun kinderen beginnen (bijna allemaal) hun loopbaan als criminelen en eindigen als moorddadige misdadigers of terroristen. Misschien zijn ze van nut voor de fokprogramma van de Kalergi-Plan, maar niet voor ons veiligheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s