Geen interesse in illegale “vluchtelingen”: Brazilië stapt uit VN-migratiepact

screenshot_872

(Vertaling: E.J. Bron)

En opnieuw verfrissend nieuws uit Brazilië: het land zal nu achteraf uit het VN-migratiepact stappen, dat in december nog door de vorige president Michel Temer in Marrakesh werd ondertekend. Dat deelde een VN-woordvoerder mee aan de Deutsche Presse Agentur (dpa).

duits - zuerst

Onder leiding van de nieuwe president Bolsonaro volgt Brazilië zodoende o.a. de VS, Hongarije, de Tsjechische Republiek, Israël en Polen, die tegen het pact stemden. De VN-woordvoerder becommentarieerde de beslissing uit Brasilia met de woorden: “Het is altijd betreurenswaardig wanneer een lidstaat zich losmaakt uit een multilateraal proces, vooral van een lidstaat, die nationale eigenheden zo zeer respecteert.”

President Bolsonaro had de overeenkomst woensdag op Twitter bekritiseerd. Zijn land zou “hulp aan behoeftigen nooit afwijzen, maar migratie kan niet willekeurig zijn”, en: “Brazilianen en de hier levende immigranten zullen veiliger zijn met regels die wij zelf bepalen, zonder druk van buitenaf.” Bolsonaro had eerder al een uittreding uit het pact beloofd.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Brazilië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Nationalisme, Patriottisme, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

12 reacties op Geen interesse in illegale “vluchtelingen”: Brazilië stapt uit VN-migratiepact

 1. Tineke zegt:

  Bravo Brazilië !

  Ik dacht dat het niet teruggedraaid kon worden?

  Geliked door 1 persoon

 2. Sandra zegt:

  Kijk een Land is net als een bedrijf, je hebt inkomsten en uitgaven. Als iedereen keihard werkt en er zijn amper zieken of profiteurs dan krijg je een gezond en sterk land en kunnen de belastingen zakken !! Als je Dom Links bent en je lokt allemaal profiteurs naar je land toe door ze een “loonsverhoging” van 900% aan te bieden t.o.v. wat ze in hun eigen land verdienen met werken en wat ze hier krijgen met niets doen , dan krijg je heel heel ongezond land met veel geloofs oorlogen en hoge werkeloosheid en moeten alle belastingen en heffingen en accijns naar boven om dit werkelozen legioen te kunnen betalen en onderhouden, het komt er dan op neer dat alles duurder wordt , je loon amper stijgt en je steeds minder te besteden krijgt vanwege alle kosten van opvang van gelukszoekers. Vandaar de gele hesje’s !

  Geliked door 2 people

 3. fleckie zegt:

  Heeft CHILI op het nippertje ook niet de ‘instroom’ van barbaars volk geweigerd? …….. ( Brazilianen hebben PORTUGEES. als voertaal?!

  Geliked door 1 persoon

 4. Zulke Leiders moest de wereld meer hebben, die opkomen voor hun eigen volk!

  Geliked door 1 persoon

 5. exmarineman zegt:

  Ze moeten die hele VN opdoeken daar komt niets goeds uit die door islamitische landen gedomineerde organisatie. Hoe is het mogelijk dat Saoedie Arabie de voorzitter levert van de mensenrevhtencie. van de VN?

  Geliked door 2 people

 6. Bert zegt:

  Zelfs een groot land als Brazilië kan niet de overbevolking van Afrika opvangen. Het is typerend voor de regering van Nederland dat ze voortdurend de ellende van Afrika op hun nek willen nemen, op kosten van het volk uiteraard. Zolang de vrouwen in Afrika gemiddeld 5 tot 6 kinderen krijgen heeft migratie geen zin. Deelname van Nederland aan Marrakesh Pact is illusiepolitiek.

  Geliked door 1 persoon

 7. Henk der Niederlander zegt:

  Bolsonaro weet goed genoeg dat in zijn land veel armoede is en dus zal hij liever inzetten op de bestrijding van deze armoede dan nog meer opvreters binnen te halen, met het gevolg dat als hij laat zien dat hij daar zit voor de eigen bevolking hij bijna de volgende verkiezingen alweer gewonnen heeft.
  Ook in Brazilie is een en een gewoon twee.

  Geliked door 2 people

 8. kampersrene zegt:

  Dat kan ik geloven dat zij het migratie pact niet willen tekenen…..Dan zijn ze hun Carnaval kwijt en dat groot Christusbeeld

  Geliked door 1 persoon

 9. Williaan zegt:

  Ook een zeer onbetrouwbaar persoon zoals alle machthebbers in die regio!

  Like

 10. Cleo zegt:

  Stem in maart PVV of FvD zodat we Rutte met zijn troep (ondemocratisch afgesloten verdragen zoals Marrakesh-pact, klimaatakkoord, etc. bij het grofvuil kunnen dumpen!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s