Humor . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in humor, Rutte. Bookmark de permalink .

19 reacties op Humor . . .

 1. Ruud zegt:

  In het STEMHOKJE. DAAR MOET HET GEBEUREN! NERGENS ANDERS ALS HET EVEN KAN!

  Like

 2. alwine kerkhof zegt:

  Gelukkig is zijn fonds brilletje nog heel.

  Geliked door 1 persoon

 3. Martha Haazebroek zegt:

  Daar heb ik zelfs geen vertrouwen meer in.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Schop hem voor z’n noten en zet hem naakt onder de douche met een stukje zeep en drie mohammedaanse negers die zes weken droog hebben gestaan!

  Geliked door 2 people

 5. Thoth zegt:

  Ow, kijk, de NPR heeft een proef-interview gemaakt voor het propageren van de Rukko. Een uur lang…

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Humor, dat is een mooie omschrijving van het interview met Rutte, maar het neigde toch meer naar sarcasme, om te beweren dat het in Nederland stukken beter gaat na 8 jaar Rutte, en de opmerking dat het onderwijs zoveel is verbeterd, is een hilarische ridiculiteit want zelden kom ik nog jongeren en vroeg-volwassenen tegen die het ABN nog spreken, of leraren spreek die het onderwijzen nog een warm hart toedragen,(ongeacht de bakken geld die er voor het onderwijs en salarissen worden vrijgemaakt) de schoolgaande jeugd is een verschrikking van laag-IQ-achtige iPhone-autisten en agressieve aandachtvragers die door hun opvoeders en gezinshulpen, begeleiders, oppassers en jeugdreclassering naar school worden gestuurd en verwachten dat zoonlief en dochterlief worden opgevoed door leraren, omdat zijzelf de hoop al hebben opgegeven, of niet eens hebben gepoogd om van hun misvormde product nog iets te vormen…..

  Geliked door 4 people

 7. ronjaspers zegt:

  Rutte is een marionetpop van de bilderberg groep,hij voert braaf hun bevelen uit.Zijn opdracht is nederland slopen.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  https://tpo.nl/2019/01/13/video-mark-rutte-hekelt-witte-wijn-sippende-amsterdamse-elite/

  Video – Mark Rutte hekelt ‘witte wijn sippende Amsterdamse elite’
  ‘Premier van het volk’ vergeet dat hij al tien jaar het land leidt

  Geliked door 1 persoon

 9. Republikein zegt:

  Toespraak minister-president Rutte tijdens regeringslunch ter gelegenheid van het staatsbezoek van president Jorge Carlos Fonseca van Kaapverdië
  Zoek binnen Rijksoverheid.nl
  Toespraak minister-president Rutte tijdens regeringslunch ter gelegenheid van het staatsbezoek van president Jorge Carlos Fonseca van Kaapverdië

  Toespraak | 11-12-2018

  De toespraak is alleen in het Engels beschikbaar.

  Voorzitter Fonseca, mevrouw Fonseca, Excellenties, dames en heren,

  Als we aan Cabo Verde denken, denken we aan zonnige stranden, heldere blauwe luchten en palmbomen die in de wind wuiven. Nederland daarentegen is koud, nat en grijs. Tenminste in deze tijd van het jaar. Maar laten we niet vergeten dat het Koninkrijk der Nederlanden meer is dan een plat land aan de Noordzee. Het Caribische deel van ons Koninkrijk bestaat uit 6 prachtige eilanden die veel gemeen hebben met de eilanden van Cabo Verde. Niet alleen hun bezienswaardigheden en geuren, maar ook de geluiden. Want, als ik het goed begrijp, is het Creools gesproken in Cabo Verde bijna identiek aan het Papiamento gesproken in de Caribische eilanden van ons Koninkrijk.

  Er zijn meer dan 20.000 mensen in Nederland met een Kaapverdische achtergrond. En zij hebben de geestesgesteldheid, cultuur en muziek van de eilanden naar ons land gebracht.

  Maar zelfs hier, in het koude, natte deel van het koninkrijk, kunt u een stukje Cabo Verde vinden. Er zijn meer dan 20.000 mensen in Nederland met een Cabo Verdeese achtergrond. En ze hebben de geest, cultuur en muziek van de eilanden naar ons land gebracht. De band Broederliefde – die erg populair is bij jongeren hier – bestaat uit artiesten uit Rotterdam met Cabo Verdeaanse roots. Sterker nog, dit jaar vlogen ze naar de eilanden om een video te filmen voor een van hun hits. En brachten wat Cabo Verdean goede moed terug naar Nederland.

  Voorzitter Fonseca, de banden tussen onze landen worden ook weerspiegeld in de gemeenschappelijke uitdagingen waar we voor staan – waaronder klimaatverandering. Stijgende zeespiegelstijging en extreme weersomstandigheden bedreigen elk deel van het Koninkrijk der Nederlanden. We voelen ons nauw verwant met de kleine eilandstaten in de wereld die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen en werken aan de aanpassing aan de klimaatverandering.

  Ik ben blij dat we dit onderwerp vandaag bespreken en kijken hoe we elkaars inspanningen kunnen ondersteunen. Laten we de banden tussen ons gebruiken om onze landen sterker te maken. Zodat, wat de toekomst ook moge zijn, onze volkeren in veiligheid kunnen leven. En zodat we als maritieme naties optimaal gebruik kunnen blijven maken van onze troeven als maritieme naties!

  Dank u wel.
  Zie ook

  Klimaatverandering

  Hoezo onnozel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s