Opmerkelijk: Jeanine Hennis (VVD) draagt hoofddoek voor Iraanse ambassadeur

screenshot_894

(Door: Marc van Molenbeek)

Voor Irakese diplomaten dan weer niet, vrouwen in Iran zitten gevangen om hoofddoekweigering

De voormalige VVD-minister Jeanine Hennis Plasschaert is tegenwoordig Speciaal Vertegenwoordiger van de Secretaris-generaal van de Verenigde Naties. Zij ontmoette in die hoedanigheid op 6 januari jongstleden de ambassadeur van Iran, Iraj Masjedi.

post online

Te zien is dat Hennis een hoofddoek draagt in zijn aanwezigheid, wat opmerkelijk is gezien de bittere strijd van Iraanse vrouwen om blootshoofds over straat te mogen gaan. Er zitten ettelijke vrouwen in Iraanse gevangenissen, omdat zij opkwamen voor hun rechten en de gehate doek afwierpen. Van sommige vrouwen is al maanden niets vernomen.

Op het moment van publicatie van dit artikel is er nog iets opvallends aan de hand: mevrouw Hennis deelt veel tweets van haar ontmoetingen met Irakese functionarissen, op al deze foto’s staat zij blootshoofds. De tweets met foto’s van de gehoofddoekte ontmoeting met de Iraanse ambassadeur -van hetzelfde account als haar eerdere retweets- deelt zij echter niet.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Iran, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Mensenrechten, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Opmerkelijk: Jeanine Hennis (VVD) draagt hoofddoek voor Iraanse ambassadeur

 1. RottenPikwick! zegt:

  Neem aan dat De Verenigde Narigheid een overkoepelende entiteit is en dus boven de lidstaten staat. Als dit in Teheran / Iran is, dan kan ik mij er nog iets bij voorstellen. Maar als dit elders heeft plaatsgevonden, dan is dit weer de zoveelste knieval voor de islam en een klap in het gezicht van de vrijgevochten moslimvrouwen.

  Geliked door 1 persoon

 2. trees zegt:

  ze kan beter meteen verhuizen naar iran kan ze mooi trouwen met een Arabier ze past zich al mooi aan kan ze een mooie baard man uit zoeken

  Like

 3. Patrik zegt:

  Ze kan beter weg Blijven in Irak en beter daar gaan wonen joh zoiets hebben we niks aan het 👉🤘

  Geliked door 1 persoon

 4. Marc zegt:

  Hoewel van oudsher een natuurlijke aversie tegen alles wat VVD was, vond ik haar altijd wel leuk en sympathiek.

  Daar is nu dus niets meer van over!

  Like

 5. Ruud zegt:

  Of was het haar maandverband?

  Geliked door 1 persoon

 6. Zij maakt een knieval voor de islam en is totaal niet begaan met de vrouwen de geslagen en in de gevangenis belanden omdat ze geen hoofddoek willen dragen, maar vrij willen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 7. trees zegt:

  wat we hier nodig hebben is een goed leger om die linkse kliek weg te jagen en de grenzen dicht islam er uit leve de vrijheid

  Like

 8. Pingback: Opmerkelijk: Jeanine Hennis (VVD) draagt hoofddoek voor Iraanse ambassadeur! | eunmask

 9. BigLJohn zegt:

  De VVD waait met alle winden mee, behalve als die uit de goede hoek komt. Hennis is verkeerd bezig geweest. Kon zij nu niet eens als buikdanseres acteren, compleet met opzwepende muziek ? Zou een veel leuker gezicht zijn geweest.

  Geliked door 1 persoon

 10. Republikein zegt:

  Lippendienst.

  Like

 11. Klaas zegt:

  Geliked door 7 people

 12. Wachteres zegt:

  Die vrouw heeft geen idee hoe belachelijk ‘lullig’ zij er uitziet..

  Geliked door 4 people

 13. Harrie Vaes zegt:

  Een onderdanig teefje.
  Zo onderdanig is de vvd ook t.o.v. de EU.

  Geliked door 3 people

 14. koddebeier zegt:

  Hennis vertegenwoordigd de lafheid van de VVD en dit kabinet, ze zijn alleen stoer genoeg om het eigen volk te belazeren !

  Geliked door 4 people

 15. Lot zegt:

  Er is iets mis met deze website. Ik heb wel vaker dat ik wat schrijf met diep nadenken en dan wordt ik er plotseling uitgegooid. De website flikkert en ik krijg de oorspronkelijke website er weer voor, zonder dat er wat ingetikt is bij de ‘reactie’. Mijn tekst ben ik dan kwijt.

  Like

 16. arjo zegt:

  Zij voldoet aan het beeld dat ze daar van vrouwen hebben,onderdanig en gesluierd.
  En Iran wil van alles van ons, dus waarom zou je ook maar iets willen aanpassen.

  Like

 17. Henk.V zegt:

  Helaas ,een foto zegt nog steeds meer dan woorden, Hennis staat hier symbool voor het politiek correcte denken dat willens en wetens het hoofd heeft gebogen voor de islam en hoe dan ook met die ideologie een verbond wil aangaan..
  Deze modieuze stroming zou kunnen weten hoe de volstrekt intolerante islam staat tegenover onze verworvenheden, maar niettemin denken de aanhangers ervan- hopende op een verandering in het karakter van de islam- dat er een brug valt te slaan tussen het Westen en de islam. Helaas zal er via zo’n brug eenrichtingverkeer plaats vinden : ”richting MEKKA.”
  Ieder mens kan weten dat het samenvoegen van tegengestelde opvattingen tot kolossale interne spanningen in het denken leidt. Vroeg of laat blazen deze spanningen het denkvermogen letterlijk op.Wat dan overblijft is onzinnig en onlogisch gebazel waarin leugens en halve waarheden over elkaar heen tuimelen. Dit ontspoorde denken zet de toon in het politiek correcte debat dat wij nu al een tijd moeten aanhoren en waar dat toe leidt kan ieder zien!.
  De koers van de huidige EU wordt door politiek correcte lieden bepaald. De vraag moet dan worden Hoelang willen wij deze waanzin dulden? De EU richt ons totaal te gronde. Op de vraag wat er met zo;n dictatoriale imperium moet gebeuren kan iedereen het antwoord wel geven.: opblazen en vervangen door een verbond van vrije, zelfstandige , bevriende Europese staten die nauw met elkaar samenwerken! Alleen zo’n verbond kan Europa nog redden en herstellen.
  In deze statenbond mag niet één persoon die aan de totstandkoming van deze kwaadaardige EU heeft bijgedragen,ooit nog enige invloed krijgen! NIET ÉÉN, ongeacht de positie die men in het land bekleedt !! . De EU top en haar slaven op landelijk niveau moeten zich voor een tribunaal van onpartijdige rechtskundigen verantwoorden.
  De schade die politiek correct op alle niveaus aanricht in de lidstaten en hun autochtone bevolkingen is namelijk onmetelijk.Daar MOET een einde aan komen.
  In de aanloop naar zo’n Europese reconstructie betekent dat in ons land één partij beslist zo groot moet worden dat men zonder ”steun” van de resterende partijen kan regeren en dus de politieke koers bepalen.

  Geliked door 4 people

  • Lot zegt:

   Begrijp ik het goed dat je een nieuwe zachtere EU wil?
   De mensen berechten en het systeem behouden heeft geen zin. Dit soort banen trekt bepaalde typen mensen aan die macht willen en over andere mensen willen overheersen. Dood je deze mensen (wel goed voor de afschrikking, dat het niet zo een leuk beroep is) dan krijg je er nieuwe nitwits voor in de plaats. Ik zou niet aangenomen worden door deze groep want ik ben te anarchistisch (is niet wanorde maar eigen vrijheid).
   Een onpartijdig tribunaal van volksmensen die regeren, moet er niet naast staan, maar moet erboven staan. Boven 1e en 2e kamer. Als zij zich niet houden aan de afspraken dan worden ze naar huis gestuurd door dit tribunaal. Er zijn genoeg mensen wiens handen jeuken om politici op de vingers te tikken. Ook de enige manier om de demos-cratie te herstellen. Het volk regeert zichzelf of stelt mensen daarvoor aan om hun wil uit te voeren, en maakt zelf de wetten – en dat gebeurd nu niet, ook al hebben we geleerd dat dat zo gaat. Mee eens?

   Like

   • Henk.V zegt:

    Mijn hemel, Lot! Nee, met uw conclusies ben het over het geheel genomen niet eens. Ik mag aannemen dat u het essentiële verschil kent tussen waar de EU voor staat,, hoe die idiote club denkt en handelt en hoe de EU ons op elk niveau schade toebrengt en tussen een gemeenschap van zelfstandige, bevriende volkeren die hebben afgerekend met de EU? Denkt u dat bij de Neurenberger processen het volk in de rechtbank zat? Daar zaten de overwinnaars van Nazi Duitsland, bijgestaan door volkenrechtelijke juristen. Het volk als de maatstaf voor waar rechtsgevoel heb ik nog nooit in de geschiedenis gezien Hebt u ooit beelden gezien van de volkstribunalen in de3 USSR en communistisch China??
    Hebt u wel eens iets gelezen over de Killing Fields in Cambodja, waar volks tribunalen van Pol Pot dan een miljoen mensen de dood in joegen? Overal waar alleen het razend geworden volk rekeningen vereffende met tegenstanders ontstonden massale slachtpartijen. Ik wil geen tribunalen die als slagers dienen.Er moet RECHT worden gesproken over zeer misdadige politici die naar de ernst van hun politieke handelen zwaar moeten worden gestraft. Dat is nodig wanneer wij de vrije, beschaafde rechtsstaat willen herstellen.
    Geen van de daders mag ooit nog weer aan de bak komen in een vernieuwd Europa.
    De hoofddaders horen zelfs nooit weer in vrijheid rond te lopen.

    Like

 18. M. zegt:

  Ze hoereren allemaal voor het kwaad.
  Daarom gebruiken ze ook allemaal goddeloos volk om de boel te regeren.
  Die lopen niet over naar de waarheid en eerlijk handelen.
  Daarom zien we geen getrouwde gezinsmannen meer wat voorheen een pre was omdat ze minder chantabel waren en over de toekomst van hun kinderen na zouden denken.
  Nu zijn de meesten kinderloos en hebben dus niets met de toekomst die ze om zeep helpen.
  Men vult slechts de reet ,de doos, en de knip.
  En het volk kan sterven.

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   “Daarom gebruiken ze ook allemaal goddeloos volk om de boel te regeren ” ???

   Wat is dat voor waanzin , M , heb je ook al een Petra-complex ?

   Weet je nog van Van Agt ?
   Ken je Lubbers nog ?
   En Balkenende ?
   Hirsch Ballin ?
   Piet Hein Donner ?

   Allemaal vrome donders die je ook gewoon naaien waar je bij staat !
   En dit zijn er zo maar een paar die me nu even te binnen schieten .

   Nee , maar de nieuwe lichting van het CDA en de CU zullen het wel even gaan klaren !
   Komt vast ook geen ene donder van terecht , die komen uit dezelfde mal .

   Snap je nou waarom verzet tegen de islam zo goed als kansloos is ?
   Zelfs binnen wat een front tegen dat tuig moet zijn wordt er tweespalt gezaaid .
   Atheïsten deugen niet , dus die verketteren we ook , als vrome kolonie .
   En de enige waar jullie op vertrouwen , dat die je te hulp zou komen , laat je ook fijn verrekken .
   Die komt ECHT NIET !

   En maar blijven pluggen , die illusie !

   Like

   • A.Ruygrok zegt:

    Harry..; ,agt .., lub.., balk.., ball .., en piet.., zijn net zo vroom en gristelijk als de onderkant van de straat klinkers bij mij voor de deur…, enge lui…,
    A.Ruygrok, Monster.

    Like

 19. Willem Sterk zegt:

  Dhimmie gedrag.

  Like

 20. Peter zegt:

  De eerste en beste stoephoer heeft meer karakter ,zij liep hier met hoge laarzen als minister van Defensie ,en daar doet die del een hoofddoek om ,god mag weten wat ze uit de kast heeft gehaald om die Arabieren te behagen .

  Like

 21. A.Ruygrok zegt:

  Ach.., de zoveelste nl prominent die kruipt voor alla…, en thuis maar roepen hoe achterlijk die christenen zijn.. , zoals verleden week met die homo nashville brief…, wat denk je hoe achterlijk die alla meute is…, waarvan prominent nl/eu/vn er graag zvm van in de polder wil stallen…, als je de progressiviteit wil bevorderen, pamper en lik dan vooral de koran likers…, suc6 verzekerd..,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s