Stem op het origineel . . . stem PVV!

screenshot_901

Het is weer begonnen. De mooie praatjes. De loze beloften van de laffe partijen. Na de verkiezingen lachen ze ons weer uit, zakken ze weer diep weg in het pluche. Kunnen we weer barsten.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “OVC 16“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

31 reacties op Stem op het origineel . . . stem PVV!

 1. Marc zegt:

  Doe ik!

  Geliked door 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  Waarom heeft nu niet iedereen dit door?
  Die smerige tactiek is toch overduidelijk?

  Geliked door 7 people

 3. Harry zegt:

  Ik heb nog geen stoere praat van het CDA gehoord .
  Zitten ze nog te verzinnen, of wachten ze nog een paar weken ?
  Tot zó kort vóór de stembusgang dat hun leugens niet op tijd geëtaleerd kunnen worden ?
  Die Buma is toch wel een kwijl cum laude .
  Enge man .
  Wie wil daar nou op stemmen ?
  Een griezelige nepper !

  Geliked door 2 people

 4. Als alles zou mislukken bij de volgende gang naar de stembus …..wat dan_
  Afgelopen week sprak ik Emile Boden….die van 50+ Seniorenclub….ik zei tegen hem, als er weer een foute stemming uitrolt….is het dan niet beter dat de nieuwe kleine partijen met de PVV een coalitie gaan vormen?
  Liever niet zei hij.
  Ik krijg de indruk dat zulke partijen allemaal voor eigen kerk gaan ipv krachten bundelen tegen de gevestigde orde.
  En dan zal je het weer niet redden.

  Geliked door 4 people

  • koosv8 zegt:

   Als mensen dreigen te verzuipen grijpen ze pas naar datgene wat hen kan redden.
   Zo werkt dat in het water, maar in de politiek is dat te laat.

   Geliked door 4 people

  • Harry zegt:

   Geert heeft de boel goed op de rit binnen zijn partij , Guardia .
   Het marcheert nu prima, het is rustig en stabiel , met de huidige leden .
   Als je wilt gaan samenwerken of fuseren , dan moet je je uiteraard altijd een beetje aanpassen aan de ander .
   Ik denk dat dat in zijn geval niet mee zal vallen .
   En de vraag is maar , of die anderen zich dan niet willen profileren binnen de PVV .
   Die hadden we er al een paar …………
   Dan zit je wéér met de nodige shit .
   Het stikt in de politiek van de nodige egoo’tjes .
   De mini-Napoleons , zeg maar .
   Ik denk dat Geert beter gewoon op eigen kracht groot kan groeien .

   Al mag dat van mij wel veel sneller gaan .

   Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Juist gezien. Ze zitten daar alleen maar voor hun overtuiging en hun partij. Waar ze dus niet voor zich zelf, maar voor de bevolking zouden moeten opkomen, die hun daarom heeft gekozen en waar ze door het dat zelfde volk worden betaald. Ze willen het niet weten, maar wij zijn wel hun werkgevers en ze leven er goed van.

   Geliked door 2 people

 5. orelius zegt:

  Geert was en is het breekijzer , de rest allemaal mooie praatjes .
  PVV en niks anders. Ik zou als ik Geert was wel controleurs bij stembureaus zetten en goed mee tellen , want vertrouw die linkse voor geen milimeter . Die zouden zomaar eens een paar duizend stemmen kunnen laten verdwijnen .
  Stem allen PVV.

  Geliked door 1 persoon

 6. ed zegt:

  Alles houd elkaar in leven de bende ,twee niet hopen dat ze beiden groot genoeg worden om zonder te kunnen .Al vele jaren worden we besodemietert .

  Like

 7. ed zegt:

  vanzelf sprekend ,PVV

  Like

 8. Tineke zegt:

  Die 50+ club stemt altijd met de VVD mee.
  Ze hopen liever door die matenaaiersclub aan tafel gevraagd te worden.

  Like

 9. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2019/01/25-deskundigen-slaan-alarm-Huidig-klimaatbeleid-veroorzaakt-ondergang-van-Nederland

  25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland

  Teken Klimaat Manifest nu het nog (net) niet te laat is – ‘Klimaatwet kost ieder huishouden € 85.000,-, is regelrechte ramp en maakt van Nederland derde wereldland’ – ‘Gasuitstap dompelt ons in armoede en kou, er zullen doden vallen’

  Like

 10. delamontagne zegt:

  HET GAAT MAAR DOOR-EN-DOOR het moorden door de asieligerts van de hulpeloze Autochtonen.
  * * *
  Moeder vindt het lijk van haar 16 jarige dochter onder de bladeren in een Park in Wiener Neustadt.
  Het is de 3e moord dit jaar gepleegd door z.g.n. Vluchtelingen in Oostenrijk.
  https://www.krone.at/1842773

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Publiciteits Campagne van de Gele-Hesjes
  Geïnspireerd door getroffen betogers door rubber Kogels:

  Like

 12. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Geert Wilders heeft met het oog op de komende verkiezingen voor de Provinciale Staten resp de Eerste Kamer een aantal affiches gebracht. Een tweetal zijn er inmiddels a hier op E.J. Bron getoond. Mijn eerste reactie was: “wat is dit voor amateurisme ???”

  We zien een tekst op een hele drukke achtergrond. De tekst springt er niet uit. Integendeel, de tekst gaat in de achtergrond verloren. En je moet wel heel erg goed turen, om te zien wat die achtergrond voorstelt. Voor de tekst wordt ook nog eens een moeilijk leesbaar lettertype gebruikt. Tekst en achtergrond lopen in elkaar over. Zelfs het logo van de PVV spring er niet uit. De affiches hebben misschien wel iets artistieks, maar ik vrees, dat de boodschap niet overkomt en dat ze hun zijn doel mist. Het wekt de indruk, alsof er iets wordt verborgen. Achtergrond is redundantie. Dat is veel geschreeuw, maar geen wol. Het leidt de aandacht af. En het moeilijk leesbare lettertype mag mooi zijn, maar is wel vermoeiend. om te lezen. Eenvoud toont het ware.

  Het is een bekend feit, dat mensen over het algemeen geen tijd nemen, om affiches uitgebreid te bekijken. Daarom is het van belang, dat de boodschap helder is en goed overkomt en in één oogopslag wordt waargenomen. De boodschap moet er klip en klaar uitspringen. Het doel van een verkiezingsaffiche is een boodschap overbrengen aan de kiezers en daardoor stemmen te winnen. Het hoeft geen kunstwerk te zijn om in een museum te hangen.

  Bedrijven hanteren niet voor niets logo’s. De kracht van een goed logo is, dat het een simpele afbeelding is, die heel herkenbaar is, zodat de wereld in één oogopslag weet, met wie ze van doen hebben.

  Jaren geleden werden de wegwijzers in Nederland verzorgd door de ANWB. Nederland had destijds een van de beste wegwijzers in de wereld. Ze waren eenvoudig, consequent en goed leesbaar. In één oogopslag zag je, welke rijstrook je moest nemen. Maar op zekere dag kregen we vrouw Netelenbos als minister van Verkeer. Zij ging ruzie maken met de ANWB. En dat resulteerde erin, dat het ministerie voortaan zelf de bewegwijzering ter hand ging nemen. Er is gekozen voor een ander, net iets moeilijker leesbaar lettertype. Er worden geen rijstroken meer aangegeven, maar met een scala aan rechte, schuine, kromme en rare pijlen worden richtingen aangegeven. Je moet als chauffeur heel goed kijken, wat er wordt bedoeld. En daar heb je helaas geen tijd voor. Dus als je ter plaatse niet bekend bent, is de kans groot, dat je verkeerd rijdt. Tja de boodschap op de wegwijzers is niet meer zo duidelijk en te gecompliceerd.

  Ik zou Wilders willen adviseren, om zijn affiches eens met een neutraal oog te bestuderen en te kijken, wat er voor verbetering vatbaar is. Kijk niet vanuit de affiche naar de kiezer. Dat heet zelfbevrediging. Maar bekijk, wat de kiezer van het affiche ziet. Dit komt neer op het allereerste college marketing. Vanuit de andere kant kijken. Niet jij bent belangrijk, maar de doelgroep, de kiezer, is belangrijk. Als je daarmee aan de slag gaat, zul je meer mensen bereiken en een beter resultaat boeken.

  Pas de psychologie toe in de communicatie. Het is nooit verstandig, om je af te geven, of je negatief te uiten over je concurrenten. Herken de behoeften, verlangens en gevoelens van je doelgroep, Speel daar op in. Geef aan dat jij voor diezelfde waarden en normen staat. Zeg niet, dat je dit of dat zult gaan doen. Daar wordt je op afgerekend. Zeg, dat je wilt proberen dit of dat te bereiken. Dan hou je speelruimte over. Kom met argumenten en niet met slogans. Als je kiezers in beeld brengt, zorg dan voor een wat lager camerastandpunt. Dan kijk je naar de kiezer op en niet op ze neer. Leg de kiezer geen oordeel in de mond. De kiezer is mans genoeg, om zelf te oordelen.

  Like

 13. Stef zegt:

  Geen wegwijzers nodig. Voor altijd PVV.
  Hoewel, de sticker idd. niett zo helder is dan de spotjes op t.v.

  Like

 14. Thoth zegt:

  (..) ‘lenen’ veel partijen de standpunten van de PVV

  Daarna gaan ze weer verder. Op de oude toer. Rukko neemt nu al eerste. HIj ‘zou’ de geweldplegers van Oudejaarsdag kapot slaan, Dijkhoff vind de ‘klimaatplannen’ te gretig, wie gaat er nog iets zeggen over Marrakesh dat het toch geen goed idee was? En het referendum dan..?

  Like

 15. M. zegt:

  Ik vertrouw ze geen van allen maar mijn protest stem krijgt de man die zijn vrijheid al jaren kwijt is en de grenzen dicht wil en de ellende bij naam noemt.
  Ik weet dat we weer belazerd gaan worden net als vorige keer.
  Of denkt het volk dat ze alles oneerlijk doen maar de verkiezingen zuiver zijn?

  Like

 16. kakipanah46 zegt:

  ER IS MAAR EEN PVV EN DAT IS DE PéVéVé VAN GéWé

  Like

 17. Cleo zegt:

  Ere wie ere toekomt; Wilders en de PVV!

  Like

 18. RottenPikwick! zegt:

  Hier het resultaat van de 500 M I L J A R D aan soepsidies en oetkeringen van de afgelopen decennia!

  Like

 19. rakkertje zegt:

  Mensen met gezond verstand stemmen op de PVV ! … Op 26 mei zijn het verkiezingen in Belgie en ik hoop dat ze dan massaal op het Vlaams Belang gaan stemmen … Deze verkiezingen zijn heel belangrijk. Als we willen dat er iets gaat veranderen moeten we dat dit jaar doen en onze stem laten horen ! Laat uw land niet verder naar de kloten gaan (!) en stem PVV ! Mijn stem gaat natuurlijk naar Vlaams Belang …………

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s