VIDEO: Ondertussen in Parijs . . .

Anti-immigratie organisatie “Paris Pride” houdt fakkeloptocht in het centrum van de hoofdstad.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Elisah”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, gezond realisme, Immigratie, Parijs, Verzet. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO: Ondertussen in Parijs . . .

 1. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het begin van “Het Grote Ontwaken” of de laatste stuiptrekkingen van een islamiserend West-Europa?

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Bonjour messieurs et mesdames, Anti-immigratie in de voormalige Franse Republiek komt als “Franse mosterd na de maaltijd”, als water bij de Franse wijn willen doen, de put dempen als la vache is verzopen …afijn u snapt de strekking.
  Het leven in ‘La Douce France’ waarvan gezegd word dat “Leven als God in Frankrijk” staat voor het hoogst haalbare in gelukkig zijn. Het doet je denken aan mooie landschappen, kaas, wijn, zon, zee, frisse lucht, ruimte, muziek en een elegante levensstijl. Het ultieme vakantiegevoel dat al eeuwen aan Frankrijk gekoppeld is, ongeacht haar trotse en chauvinistische bevolking, in het grootste West-Europese land, waar door zijn rijke historie en verschillende klimaten ieder er wel iets van zijn gading kan vinden, mits men beschikt over een goede bankrekening, houd van lekker eten en drinken, en een goede spijsvertering bezit, is in ernstig verval geraakt door de massale instroom van een nieuwe “Couleur Locale”, de stemming en sfeer is er omgeslagen, de Franse toon die daar overheersend is en het bijzondere karakter van de landstreken verdwijnt, zelfs de beau monde roert zich, het timbre verdicht zich, de boventonen overheersen de fundamentele eigenschap van een harmonische samenleving en de karakteristiek van de omgeving.
  Al voordat de Franse boeren hun beklag over de te lage prijzen omzette in wegversperringen, besloten vele Fransen om hun steun aan de L’Union te herzien, maar werden helaas niet gehoord, en nu Macron in zijn collaboratie de Duitse Hunnen in een innige omhelzing heeft genomen en hij zijn ‘incivieken’ oproept tot samenwerking met een (buitenlandse) vijand, zich daarmee kerend tegen de eigen bevolking en overheid, is nu het hek van de dam. Elke trotse Franse burger, woonachtig te Parijs, die de vaderlandsliefde niet vreemd is, roept als de Mouvement des gilets jaunes, “wat er de laatste jaren gebeurt kan niet meer door de beugel”, maar het noodlot van Europa heeft zich al voltrokken, ondertussen stroomt een gestage vloed van vluchtelingen en immigranten Europa binnen, de vreemdelingenangst zal zich omslaan tot vreemdelingenhaat en de revolte is een feit, Liberté, égalité, fraternité, ‘l’unité du pays’….geen eenheid, wél scheiding.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ook daar misschien te laat, wie zal het zeggen. Maar ze gaan in ieder geval wel de straat op om hun ongenoegen kenbaar te maken en ze houden behoorlijk vol.

   Hier vormen zich alleen maar praatgroepjes achter toetsenborden met veel en grote woorden en……dat was het dan.

   Misschien zou men het anders moeten zeggen, ga een s achter die pot pleur, de stamppot en het bier vandaan met jullie laffe, luie reet en de straat op en maak je ongenoegen luid en heel hard kenbaar, fakkels, vlaggen, (vergeet de stokken niet om terug te meppen) gele en die andere kleur vestjes, maakt geen bal uit. Eruit jullie, en doe je bek daar open.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s