Vrijpostig: Moslims willen hun begraafplaats door de ongelovige belastingbetalers laten betalen

screenshot_888

(Door: Dirk Spaniel – Vertaling: E.J. Bron)

De initiatiefnemers van de geplande islamitische begraafplaats in Wuppertal hebben geld nodig voor de eeuwige rustplaats van hun overleden gelovigen. Om de landelijk eerste islamitische begraafplaats te kunnen realiseren, hebben de organisatoren subsidie aangevraagd bij het Streekministerie van de deelstaat Nordrhein-Westfalen.

journalistenwatch

In Wuppertal wordt de eerste islamitische begraafplaats in heel Duitsland gebouwd. “Het moet een park worden, een paradijs met veel bloemen, gras, struiken en bomen. Met een beekje, banken en open plekken”, aldus de wens van de initiatiefnemers voor de eeuwige rustplaats voor moslims. Door de nieuwe islam-conforme begrafenis-wet in Nordrhein-Westfalen vervalt voor moslims de doodkist-plicht en krijgen ze het eeuwigheidsprincipe geschonken. Eenmaal in een islamitisch graf gelegd, mag dit – zoals in Duitsland gebruikelijk – niet na 30 jaar verwijderd worden. Dit stuk aarde is voor eeuwig van de moslim.

Het islamitische eeuwigheidsparadijs zal € 500.000,- kosten. Echter, de ware gelovigen hebben voor het islamitische begraafplaatsproject nog maar een bedrag van € 150.000,- ingezameld. Nu hopen de initiatiefnemers op geld van de deelstaat uit het potje “streekgetuigenis”.  Want, aldus organisator Mohamed Abodahab: voor de moslims in Wuppertal zou de begraafplaats een echt streekproject zijn, omdat ze dan eindelijk in hun eigen streek begraven zouden kunnen worden, bericht de WDR.

De regering van de stad (CDU/Groenen) is vanzelfsprekend voorstander van de subsidieaanvraag. Per slot van rekening zou het project voor succesvolle integratie staan, aldus de afdelingsleider Sociale Zaken.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Dirk Spaniel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, christendemocraten, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Graaien, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Vrijpostig: Moslims willen hun begraafplaats door de ongelovige belastingbetalers laten betalen

 1. Steven zegt:

  …Per slot van rekening zou het project voor succesvolle integratie staan,, aldus de afdelingsleider Sociale Zaken….
  JAJA…€350.000 willen ze zo weggeven, maar dakloze mensen op straat te eten geven heeft men niet zo’n belang bij en dan is men niet zo ‘sociaal’ meer.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   350.000,- Euro voor doden besteden en 0,0,- Euro voor levende behoeftige landgenoten..?
   Gewoon al dat dooje moslimtuig op ’n hoop en de fik er in….
   Kost praktisch niks.
   Nog beter stuur ze bij leven terug naar hun zandhopen.

   Geliked door 1 persoon

 2. Qvic zegt:

  Hoezo streekproject? Het is letterlijk stukjes land voor altijd weggeven aan een vijandige cultuur. Zo zal die geplande begraafplaats alleen maar steeds groter moeten worden, als de graven niet naar 30 jaar geruimd mogen worden. Alleen door de CDU/groenen die zo achterlijk en onwetend zijn, begrijpen dan ook niet dat dit streekproject permanent zal worden zodra de eerste moslim begraven wordt.

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   ‘hebben. is. hebben!!! ‘maar krijgen is de kunst’, …….en in. DIE. KUNST. zijn de muzelmannen formidaal in ontwikkeld! ( alles zich gaan toeeigenen, van anderen, onder mom van)

   Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Deze subsidie krijgen ze.
  Want…………….. Moslims.

  Geliked door 2 people

 4. Yvonne zegt:

  Vrijpostig ? Als ze ons zo haten waarom wil je dan in het land dat je haat tot in de eeuwigheid onder de grond liggen

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  “Het moet een park worden, een paradijs met veel bloemen, gras, struiken en bomen. Met een beekje, banken en open plekken”

  Als ze de pijp uit zijn, hebben ze plotseling wel oog voor iets lieflijks, de smerige, bloeddorstige mohammedaanse haatkoppen!
  Trouwens: wat moeten ze met zo’n aards ‘paradijs’ als ze al liggen te neucqen in het ‘paradijs’ van ‘allah’?

  Als ze ‘in hun eigen streek’ begraven willen worden, donderen ze maar op naar de woestijn waar ze vandaan komen en waar ze thuishoren, te midden van allemaal mohammedanen.

  Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   Ja in de woestijn meer dan genoeg plaats. Werden ze niet altijd op deze manier in de woestijn begraven. In ongemerkte graven, zodat ze nooit meer terug te vinden waren, zo is mohammed ook begraven.

   Geliked door 1 persoon

 6. Lot zegt:

  Schandalig. In Nederland kun je een graf hooguit voor 150 jaar kopen (bij de begrafenis betaald). En daarna moet er door de familie opnieuw betaalt worden. Dat gebeurd niet omdat ze tante Trien niet meer kennen. En dan wordt het graf opgeruimd. Wat is dat?; uitleg hierna; Toen mijn oma bijna 100 was en soms aan de dood dacht, werd ze daar nog eens opdringerig aan gedacht, omdat ze brieven kreeg of ze het graf van tante of oom, vaak wel 3 of 4 generaties terug, nog wilde behouden! Oma kende na lang nadenken nog een beetje deze mensen als klein meisje, wat moet je dan doen. Zij kreeg de brief, schreef de gemeente, omdat zij de oudstlevende was van de familie, én dus aan haar de verantwoordelijkheid verviel. én of ze dan nog dit bedrag erbij wilde betalen als zij het graf nog wilde aanhouden. Dus moest mijn oma weer aan het werk gezet om dit allemaal te regelen én over na te denken, wat moet je nu doen…
  En nu de vraag: Hoe wordt een graf opgeruimd? Ik heb i.t.t. een begrafenisondernemer gebeld met deze vraag. Het antwoord was of ik dat echt wilde weten. Ja. We graven alle botten bij elkaar en gooien alles in een vijf meter diep gegraven gat, ergens in de klei, en gooien daar alles in. Waarschijnlijk van meerdere graven een soort van massagraf.

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Dan mogen wat mij betreft de “ongelovigen” in Wuppertal hierna al hun honden gaan uitlaten op die islamitische begraafplaats opdat deze dieren daar alles bevuilen en ontheiligen! Wat een goor tuig, die walgelijke moslims en Groenen daar in die stad!

  Like

 8. droevige mof zegt:

  Wuppertal, de geboorteplaats van Friedrich Engels, die de werkschuwe Karl Marx financierde uit her geld van zijn textielbedrijf. Later was er in Wuppertal de eerste sharia-politie van Duitsland. De onzin met de begraafplaats past bij deze stad. De meesten zijn er trots op omdat het zo mooi multicultureel is. De AfD heeft hier 11%, de andere partijen zijn op Merkel-lijn.
  Heeft u nog vragen?

  Geliked door 2 people

 9. Mr D. Umass zegt:

  Wilde zwijnen vangen en op die grond loslaten…

  Geliked door 1 persoon

 10. Antivenin zegt:

  Opvreters en uitbuiters zelfs tot ná de dood!

  Geliked door 1 persoon

 11. Hennie zegt:

  M.a.w. de duitse bevolking betaald de grond en nadat er iemand begraven is is de grond vd islamiet.
  Zo verdwijnt stukje bij stukje Europa.

  Like

 12. Jan zegt:

  Flat alleen voor moslims, dus vieze witte Canadees, oprotten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s