Dagelijks 57 moorden in Zuid-Afrika – de slachtoffers zijn vaak blank

screenshot_909

(Vertaling: E.J. Bron)

Alleen al van 1 april 2017 tot 31 maart 2018 werden er naar schatting 20.336 mensen in Zuid-Afrika vermoord, 1320 meer dan in dezelfde periode het jaar daarvoor. Dat komt overeen met een toename van bijna 7%. Zodoende worden er statistisch gezien dagelijks 57 mensen in Zuid-Afrika vermoord.

ongecensureerd.at

Veel hoger moordcijfer

Het moordcijfer in Zuid-Afrika:

 • bijna negen maal hoger dan in de Verenigde Staten van Amerika,
 • bijna 29 maal hoger dan in Australië,
 • bijna 30 maal hoger dan in Groot-Brittannië en
 • bijna 45 maal hoger dan in Duitsland.

Net als in Oostenrijk zijn de moorden op vrouwen en kinderen drastisch toegenomen. In bovengenoemde periode werden 291 vrouwen, 117 jongens en 29 meisjes meer vermoord dan daarvoor. Er komen steeds meer berichten over overvallen op vooral blanke kinderen en blanke vrouwen. Ook de boeren bevinden zich al jarenlang in het vizier van zwarte geweldplegers.

Bijna 500.000 moorden in goed 20 jaar

Volgens informatie van een door de IRR gepubliceerd Zuid-Afrika-onderzoek werden er, sinds de blanken de macht in de staat aan de zwarten afstonden, tot maart 2016 ongeveer 445.835 moorden in Zuid-Afrika geregistreerd.

Volgens “Stern” bagatelliseren officiële instanties het thema criminaliteit graag, hoewel het land een van de hoogste misdaadcijfers in de wereld heeft en de wreedheid van de misdaden extreem groot is.

Dagelijks 120 aangiften van verkrachting

Behalve moord zijn ook seksuele delicten en pogingen tot moord toegenomen. Zo werd in de 12 maanden van bovengenoemde periode 40.035 keer aangifte gedaan wegens verkrachting. Elke dag worden er dus minstens 120 vrouwen verkracht.

Overvallen en gebruikelijke roofovervallen zijn in de loop der tijd echter afgenomen.

Bron:
www.unzensuriert.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Censuur, Genocide, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, Marxisme, Racisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

16 reacties op Dagelijks 57 moorden in Zuid-Afrika – de slachtoffers zijn vaak blank

 1. Claudia M. zegt:

  Dit is geen shithole, maar een hellhole!

  Geliked door 1 persoon

 2. Thom zegt:

  Ze gaan flink tekeer in Zuid-Afrika. Als je weet dat er in een stad als Houston in Texas in Amerika elk jaar driehonderd moorden worden geplaagd, dan denk je dat het niet erger kan.
  De cijfers zeggen iets anders: Afgerond wonen in Zuid-Afrika 56 miljoen inwoners en zijn er 20.000 moorden. In Amerika wonen 325 miljoen inwoners en zijn er 16.000 moorden. Dat betekent dat er zes keer meer gemoord wordt per 1000 inwoners in Zuid-Afrika dan in Amerika. Niet bepaald een land waar je ruzie moet krijgen. Zouden de Zuid-Afrikaanse moordcijfers voor Nederland gelden, dan zou betekenen dat in een Nederlands dorpje met 2800 inwoners er elk jaar een inwoner om zeep wordt gebracht.

  Like

 3. Mary zegt:

  En dat haalt de EU/Rutte en Co bewust naar Europa/Nederland…………een suïcidaal persoon die pro EU/Rutte en Co is en stemt.

  Like

 4. fransdewit zegt:

  Ja nu geen postbus 555 verhalen en bedelfilmpjes hoor voor zielige blanke mensen, geen artiest die nu aandacht vraagt van freee die arme blanken. Er komt een tijd, dat die gasten nergens meer welkom zijn, zeker niet meer worden geholpen. Ik persoonlijk denkt dat die apartheid is ontstaan in Afrika door hun eigen gedragingen als wilde beesten. Ze kunnen niet met blanken mensen normaal omgaan, toen niet, nu niet en nooit niet.

  Like

  • Lot zegt:

   Die apartheid, met ieder hun eigen homeland van de 16? bevolkingsgroepen, heeft de oorlogen voorkomen. Wonderwel hebben ze zich eraan gehouden. En zwarte mensen zeggen dat ze het nu fijn vinden, de vrede en wat welvaart.
   Toch wil ik nog wat anders zeggen: Zwarte mensen zie je vaak lopen langs de wegen en blanken hebben de auto’s. Als ik zwart zou zijn geweest dan was ik ook boos geweest. Ik wil ook wel een auto en die heb ik niet omdat alle zwarten (omgedraaid) dat hebben. Daarbij is het wel zo, dat toen wij daar ruim150 jaar geleden in Oost zuid afrika waren, dat zij nog nooit een kar met wielen hadden gezien met een os ervoor. En met grote inspanning van ons zijn ze na enkele generaties ontwikkeld met lezen en schrijven. Maar ze zijn er nog lang niet. Ideaal zou zijn: alle zwarten terug naar congo, iedere blank krijgt een zwarte in opleiding op het werk, en dan zou het best nog honderd(en) jaren kunnen duren totdat ze hetzelfde doen als wij. De afrikanen willen dat niet inzien. Nu lopen ze weg of komen niet opdagen op het werk. Sommige moeten wel werken om te eten, maar velen als het lukt komen niet. Dat is altijd zo geweest in Afrika. Mijn opa belangrijkste taak was mensen aannemen, want behouden kon hij ze niet. Opa werkte in Senegal.

   Like

  • Lot zegt:

   In de jaren ’20/30 hadden ze weekloon. In de jaren 70 kwam er maandlonen, en daarvoor had je dagloners. De helft van de Senegalezen waren na een dag al weer weg en kregen niet uitbetaald. De anders helft of minder, bleef totdat ze geld kregen en waren daarna ook weg. 90 tot 95% was na een week weg. Hij was dan ook constant aan het zoeken naar personeel. Het was een Frans bedrijf dependance. Hij zei dat het nooit wat zou worden met Afrika.

   Like

 5. aad zegt:

  volgens mij is Afrika 3 x groter dan Europa, zuid afrika is geen west afrika. en er gaan heel veel dingen goed in afrika. Ook al smelt ik soms weg van de muziek van zuid Afrika, ik zou er nooit willen zijn, zelfs niet voor vakantie. Naar Liberia, west Afrika, kan je net zo veilig als naar Turkije of spanje met vakantie. Europa smijt met geld naar zuid Afrika om de blanke boeren uit te laten kopen. Lont en kruit zijn lange tijd onder spanning samen gegaan. Bij het huwelijk van corruptie en geld slaat de vonk nog al eens over, en dan begint het gedonder. Dit is nog maar het begin. Een van de grote voedselschuren van Afrika stort in. De zwarte bevolking heeft de keuze, ze betalen van het verkregen geld de blanke boer vrij en die vertrekt, of ze houden het geld, kopen drank, wapens en drugs en vermoorden de boer. De ondergang is in deze situatie het succes van de onderneming. veel nette mensen van over de hele wereld wijzen straks met de over bekende bloedbekleefde vinger, en keren zich in onschuld.

  Like

  • Jan kruizings zegt:

   Er kort geen cent van Europees geld bij de boeren uit.Ik boer hier zelf.Nul hulp.Bovenop politieke onstabiliteit hebben wij te kampen met de grootste droogte ooit.Bij my al 6jaar.Boerderij ingekrompen Met90%.Nogtans overleven wij.Wel zie je overall zg europees hulp aan zwarten.Nederland kan beter hun kachels met dat geld stoken.Hebben ze er tenminste een beetje warmte van.

   Geliked door 1 persoon

 6. Jan kruizings zegt:

  Ik woon zelf in Zuid Afrika.Het in een shithole geworden. met groot ondersteun g van Nederland hebben een groep terroristen het land over kunnen overnemen.Nu heeft nederland besloten om zichzelf ook te vernietigen.De “hoogopgeleide”zwarten zullen binnekort hun ware geaarheid ook daar laten zien.Als ik jullie ons daaglikse routine moet uitleggen zullen de meeste dat niet geloven.Het is echter heel gevaarlijk geworden.De sg politie werkt volledig mee met de moordenaars.Ik houd mijn hart vast wat er binnenkort in Nederland gaat gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

 7. Scevean zegt:

  Liever 1.000.000 blanke Afrikaner opnemen uit Zuid Afrika.
  Ze hoeven geen uitkering.
  Ze werken ,zorgen zelf voor hun oudere. hebben normen en waarde.
  Zou een verrijking zijn voor Nederland.
  Sturen we de haatbaarden terug.

  Geliked door 1 persoon

 8. L3ON zegt:

  Zou het aub mogelijk zijn om de onderontwikkelingshulpkraan dicht te draaien. De regering kon dit geld ook eens gebruiken voor blanke bewoners gelijk ik en mijn gezin die de hele dag rondlopen met een onrustig gevoel dat jou veiligheid is afgenomen .. Ik spreek nu namens alle blanke inwoners die niet meer weten welke kant op te gaan. In een jaar tijd 2 inbraken en 1 overval is toch wel een beetje van het goede. Mijn zoon is nog getraumatiseerd. Alles is gelukkig goed afgelopen. Kan ik de factuur van geleden schade binnenbrengen bij een of ander onderontwikkeling- steunfonds binnenbrengen ?

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Kan ik de factuur van geleden schade binnenbrengen bij een of ander onderontwikkeling- steunfonds binnenbrengen ?

   Dat zal liggen aan de criteria @ L3ON
   Zal Ik even uitleggen.
   Bent U blank dan geen schijn van kans.
   Bent U beroofd door buitenlanders asielzoekers of aanverwanten, geen schijn van kans.
   Uw positie verbeterd als U een huidje hebt met een tint al dan niet licht of donker, maar bent U dan alsnog beroofd door Buitenlanders asielzoekers of aanverwanten, moet er een commissie ingesteld worden om een en ander te onderzoeken.
   Maar mocht het zijn dat U zelf buitenlander asielzoeker of aanverwant bent en beroofd door blanken hebben ze nog zeker wel een potje om U te vergoeden, waarbij wel rekening gehouden moet worden dat de staat ook zijn deel komt opeisen in de vorm van belastingen.

   Geliked door 1 persoon

 9. Eigen volk eerst zegt:

  Waarom doet Nederland daar niets aan. De blanke Zuid Afrikanen zijn van oorsprong Nederlanders. Maar ja het zijn blanken hè? Die tellen niet voor deze linkse regering. Het moet moslims zijn anders kun je wel dood gaan…. toch? Rutte? Jesse Klaver?

  Like

 10. A.Ruygrok zegt:

  Oh…, ZA is toch dat land waar die…, ‘ lieve, goede, zachte, rechtvaardige, sympathieke enz. ‘…, mandela de baas is geweest…, de vruchten zijn er niet naar zo blijkt..,
  A.Ruygrok. Monster.

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Farmer, 67, and his wife, 62, are tied up, brutally beaten and shot dead ‘by gang of attackers’ in their own home in the latest horrific farm murder in South Africa

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7260081/Farmer-wife-tied-brutally-beaten-shot-dead-gang-attackers.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s