Symbolisch protest van de Identitaire Beweging tegen links geweld

screenshot_910

(Vertaling: E.J. Bron)

Activisten van de Identitaire Beweging hebben vanochtend in meerdere Duitse steden een signaal tegen links geweld en zijn ideologisch en moreel verantwoordelijken in de media en de politiek afgegeven. Links geweld is dagelijkse realiteit in Duitsland. De aanvallen op personen en eigendom van patriottische en kritische spelers in Duitsland hebben een nieuwe dimensie van geweldsescalatie aangenomen.

PI News (2)

In Bremen werd de AfD-parlementariër Frank Magnitz bruut en doelbewust neergeslagen en liep zware verwondingen op. Enkele dagen daarvoor werd een springstof-aanslag geplaagd op het kantoor van de AfD in Döbeln. Ook activisten van de Identitaire Beweging zijn steeds vaker de dupe van geweld. Zo werd bijvoorbeeld de gezinsauto van de leider van de Identitaire Beweging in Leipzig in brand gestoken.

screenshot_911

Dit geweld en deze ontsporingen zijn echter geen incidentele gevallen. Ze zijn het resultaat vanuit een netwerk van voorstanders van links geweld, financiële ondersteuning door de staat, en van het bagatelliseren en de ignorantie van de kant van de politieke en mediale beleidsmakers.

screenshot_913

Na de jongste links-extreme gewelddadigheden heeft de Identitaire Beweging haar protest precies voor die instellingen en spelers gehouden, die links-extreem geweld bagatelliseren, ondersteunen en ignoreren. Voor de huizen en kantoren hebben de activisten op niet mis te verstane wijze de gevolgen van links geweld laten zien:

Tekst van het pamflet van de actie van de Identitaire Beweging:

Links geweld is bittere dagelijkse realiteit in Duitsland. Bijna wekelijks zijn er meldingen van aanvallen op kritische en patriottische spelers en van zaakbeschadigingen aan en vernieling van hun persoonlijk eigendom. De voortdurende geweldsexcessen zijn geen op zichzelf staande gevallen. Het is een panorama van politiek bagatelliseren en mediale voorstanders, dat morele legitimatie verschaft aan links-extreme geweldplegers.

screenshot_912

Tegelijkertijd krijgen verenigingen en initiatieven via omwegen geld van de staat om links-extremisten verder te ideologiseren en aan hen de desbetreffende wijkplaatsen ter beschikking te stellen.

Dat moet afgelopen zijn! Links-extremisme moet eindelijk als echt politiek en maatschappelijk probleem erkend en met alle middelen van de rechtsstaat bestreden worden. Wij wijzen naar de verantwoordelijke intellectuele misdadigers bij de kranten, de omroepen en partijbureaus, die voorstander zijn van het geweld tegen patriotten en kritische stemmen in dit land. Links-extremisme is geen opgeklopt probleem. Het is een uitdrukking van de huichelachtige tronie van de multiculturalisten, dat wij voor iedereen zichtbaar zullen ontmaskeren!

screenshot_860

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Incidenten", "Lügenpresse", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, politici, publieke omroep, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Symbolisch protest van de Identitaire Beweging tegen links geweld

 1. Elisah zegt:

  Veel Duitsers zijn zó arm dat ze zich geen kinderen kunnen permitteren, tenzij ze vluchtelingen zijn en alles betaald krijgen….daar kunnen de Duitsers alleen van dromen.
  Duitsers kunnen de feiten alleen in buitenlandse kranten lezen.

  Like

 2. exmarineman zegt:

  En dan gaat nu dus de Binnenlandse Veiligheiddienst de AfD “onderzoeken” ….. want die club is rechts en in hun ogen nazistisch. Maar de SPD, die Linke en Grünen (met hun AFA) daar doen ze niets mee…. Uiteraard opdracht van wie anders dan mutti Merkel aus Ost-Deutschland wie Ich dass gelernnt habe in der DDR.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s