VIDEO Prager University: “Martin Luther King, waar ben je?”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO Prager University: “Martin Luther King, waar ben je?”

 1. Corné zegt:

  Hopelijk bekijkt Sylvana Simons deze geweldige video ook, en nogmaals, en nogmaals. Want die polariserende raciste is precies waar de presentator op doelt. Hopelijk kan ze toch een beetje Engels verstaan en lezen, nog belangrijker, begrijpen. Hoewel, eigenlijk betwijfel ik dat.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Nobelprijswinnaar en DNA-wetenschapper James Watson is ontdaan van verschillende eretitels door het laboratorium dat hij ooit leidde over zijn opvattingen over intelligentie en ras.

  Het Cold Spring Harbor Laboratory zei dat het handelde naar aanleiding van opmerkingen die hij maakte in een televisiedocumentaire die eerder deze maand werd uitgezonden.

  De 90-jarige geneticus – één van de drie die de dubbele spiraal van DNA ontdekte – had in 2007 zijn baan in het laboratorium van New York verloren voor het uiten van racistische opvattingen.

  Maar in de nieuwe PBS-film American Masters: Decoding Watson, zei hij dat zijn opvattingen over intelligentie en ras sindsdien niet meer veranderd waren.

  Hij had een tijdschrift in 2007 verteld hij “inherent somber was over het vooruitzicht van Afrika” aangezien “al ons sociaal beleid gebaseerd is op het feit dat hun intelligentie hetzelfde is als die van ons – waarbij alle testen uitwezen dat dit niet zo was.

  https://news.sky.com/story/dna-pioneer-james-watson-stripped-of-honours-after-reckless-race-remarks-11606108

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Een buitengewoon leerzame video!
  De ophitsing van zwarten tegen de ”blanke samenleving is het gevolg van de toename van de linkse invloed in alle lagen van het onderwijs in de Verenigde Staten.Bovendien heeft het socialistische denken ook de aard van de democratische Partij veranderd! Onder Obama werd deze partij linkser en linkser en toen het -tegen het einde van de regeringsperiode van deze manipulatieve man- duidelijker werd dat de gehate Republikeinse kandidaat voor het presidentschap, Donald Trump de strijd om het presidentschap wel eens zou kunnen winnen nam Obama enkele stappen om de strijd tegen de aankomende president te verhevigen , met het doel President Trump het regeren onmogelijk te maken en de nieuwe leider van de Verenigde Staten uiteindelijk tot afreden te dwingen..
  Het was Obama zelf die het begrip racisme opnieuw introduceerde. Zo beschuldigde hij het Amerikaanse politieapparaat ( dat voor een groot deel uit zwarte politie functionarissen bestaat) van buitensporig gewelduitoefening richting de zwarte bevolking, met andere woorden het politiekorps was gewelddadig en racistisch.Deze onbewezen beschuldiging maakte van de zwarte bevolking weer slachtoffers..
  Daar komt ook nog bij dat Obama in zijn afscheidsrede voor de Amerikaanse troepen ( met een hoog percentage zwarte militairen) een hoogst ongewone manoeuvre uitvoerde: Hij riep het leger op geen presidentiële bevelen op te volgen die tegen hun eigen geweten in zouden gaan.. Dit is een regelrechte oproep tot rebellie..
  Verder riep deze manipulator zijn aanhangers op hun stemmen in protest tegen de president te laten horen op straat.
  Dit zagen wij dan ook gebeuren: linkse mensenmassa’s ( door de schatrijke agitator Soros gefinancierd) trokken schreeuwende door de straten in protest tegen de vreselijke nieuwe president. En nam de politiek correcte Westen het zwartmaken van Trump niet klakkeloos over tot op de dag van vandaag?
  Onder Obama werden de universiteiten zo extreem links en onverdraagzaam racistisch dat daar geen enkele open discussie meer kan worden gevoerd…
  Obama plaatste de ”verdrukte zwarten” weer op de agenda en sindsdien weet men in de wereld wat ”black lives matter” betekent. De schuld van de blanken aan de allang afgeschafte slavernij ligt weer vers op de toonbank en aan het gezeur daarover komt geen einde en zelfs het aanhoudend terugkerende gezemel over het kwetsende fenomeen Zwarte Piet is te danken aan Obama’s gestook.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s