Wenen: Bij de politie bekende Syriër vermoordt 16-jarige Manuela

screenshot_916

(Door: Johannes Daniels – Vertaling: E.J. Bron)

In 2019 al twee moorden met “multiculturele achtergrond” in Neder-Oostenrijk

Een gruwelijke misdaad schokt Oostenrijk: zondagmorgen werd in de bosjes in Wiener Neustadt, 50 kilometer ten zuiden van Wenen, het lijk van een meisje gevonden – door haar eigen moeder. Het lijk was bedekt met bladeren en takken. Bij de dode gaat het om de 16-jarige Manuela K., die het slachtoffer werd van een brute geweldmisdaad. Het is al de derde moord op een vrouw binnen een week in Neder-Oostenrijk, twee daarvan hebben een “multiculturele daadachtergronden”.

PI News (2)

De dader, een “schriftelijk bewijsbare inmiddels erkende vluchteling”, werd inmiddels door de Oostenrijkse politie opgepakt. Nog zwijgt de “dringend verdachte” Syriër Yazan Al-Malt, 19, over de beschuldigingen van moord. Omdat de 16-jarige Manuela na een feestnacht niet thuisgekomen was, alarmeerde de familie van het meisje zondagmorgen de politie en ging zelf met kennissen op zoek naar de jongste van vier broers en zussen. Om 09.48 uur werd het in het Anton-Wodica-Park droevige zekerheid: Manuela K. is dood.

Het lijk van de 16-jarige lag onder een hoop bladeren – de dader had blijkbaar geprobeerd het lichaam zo goed en kwaad het ging te verbergen. Het park ligt slechts enkele meters verwijderd van het ouderlijk huis van het slachtoffer. De vindplaats van de dode is vermoedelijk niet de eigenlijke plaats delict geweest. Iets verderop in het park werden door de rechercheurs sporen van de wanhopige doodsstrijd gevonden. Sleepsporen leidden toen naar de vindplaats van het lijk van het meisje.

Enorme uitoefening van geweld tegen de hals

De moordafdeling van de politie van Wiener Neustadt startte het onderzoek, er werd een enorme uitoefening van geweld tegen de hals vastgesteld.  Al snel kwam de ex-vriend van de 16-jarige, Yazan Al-Malt, in het vizier van het onderzoek terecht. De 19-jarige Syriër, die al in 2014 het land was binnengekomen, bezocht zaterdagavond samen met Manuela meerdere kroegen in Wiener Neustadt, ooggetuigen herkenden hem. Een vrouw zou ´s morgens vroeg tijdens het uitlaten van haar hond de gevluchte persoon van het Wodica-Park tijdens zijn “vlucht” gezien hebben. Wellicht was daarom het lijk slechts oppervlakkig weggestopt.

De asiel zoekende Syriër schreef de moeder met zijn Smartphone dat hij de 16-jarige tussen 03.00 uur en 4.00 uur thuis zou brengen. Maar dat gebeurde niet – in plaats daarvan heeft hij het meisje wreed gewurgd en neergelegd in het park. Yazan en Manuela waren eerst een jaar lang “een multicultureel stel” – zoals  KIKA altijd propageert – maar waren onlangs tijdelijk uit elkaar gegaan. De laatste tijd zochten ze elkaar echter steeds weer op. Volgens geruchten was er steeds opnieuw “ruzie”, de Syriër zou tot ieders verrassing enorm jaloers zijn: hij zou haar seksueel en lichamelijk mishandeld hebben – ze deed meerdere malen aangifte tegen hem. “Ze hebben alleen maar ruzie gemaakt”, vatte een vriendin van de dode het samen.

“Asiel afwijzing-procedure” zonder gevolgen

Kort voor middernacht werd de vermoedelijke dader in het 10e Weense gemeentedistrict opgepakt, zoals de politie bevestigde. In 2014 is de “19-jarige” Yazan Al-Malt naar Oostenrijk gekomen. Het laatst stond hij geregistreerd in Wenen en was geen onbekende van de politie. Hij zou “bekend zijn bij de autoriteiten” was uit politiekringen te horen. Sinds oktober 2018 liep er zelfs een asiel afwijzing-procedure tegen hem – waarschijnlijk zonder doorslaggevend succes.

Volgens de chef van de recherche van Neder-Oostenrijk, Omar Haijawi-Pirchner, werd de vrouw met geweld gewurgd: “Er was sprake van puur geweld, dat staat vast”.

De FPÖ-partijsecretaris van Neder-Oostenrijk en viceburgemeester van Wiener Neustadt plaatste zondagavond op Facebook:

“Sorry, maar: als er nog één politicus zegt dat alles in orde zou zijn of als ik nog eenmaal het woord ´verrijking´ hoor, dan moet ik kotsen! Als ik nog eenmaal hoor van die zielige getraumatiseerden, of ook maar van één aanval op onze bevolking, alleen omdat burgers de waarheid uitspreken. De bescherming van onze kinderen komt op de eerste plaats. Dat moet verdomme iedere politicus, maar ook media, NGO´s, Caritas, asielindustrie en Co. snappen”.

Nog een islamitische relatiemoord (?) in Amstetten

Ongelooflijke serie moorden in Oostenrijk: Het was de derde moord op een vrouwe in Neder-Oostenrijk binnen slechts enkele dagen – woensdag stak een werkloze (42) zijn ex-partner (50) in Grumbach neer – dinsdag had een islam-fanatiekeling (37) zijn vrouw (40) met 38 steken in Amstetten vermoord: de moeder werd door haar man, een zeer betrokken prediker van de “religie van de vrede”, met 38 messteken voor de ogen van de kinderen op beestachtige wijze afgeslacht. Ze was al tot de “religie van de vrede” bekeerd, nu rust ze in ieder geval “in vrede”.

De oorspronkelijk uit Turkije afkomstige 37-jarige man was volgens de “Krone” de buren al langere tijd opgevallen. Hij zou altijd in het zwart gekleed zijn geweest en zou heel agressief geprobeerd hebben om de mensen in het dorp tot de islam te bekeren. Deels zou hij dagelijks hebben aangebeld aan de deuren ion de omgeving en wilde op die manier met de mensen in gesprek komen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Johannes Daniels

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Wenen: Bij de politie bekende Syriër vermoordt 16-jarige Manuela

 1. guusvelraeds zegt:

  Eigenlijk wil ik het niet meer lezen.

  Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  Dit soort tuig uit Afghanistan, Syrië etc, meestal……vrijwel altijd jongemannen ZIJN GEEN VLUCHTELINGEN

  Een echte vluchteling is die Saoudische jongevrouw die dat barbaarse land en die BARBAARSE islam is ontvlucht.

  Wat voor de EU-landen het belangrijkste is dat zij zelf kunnen bepalen wie zij toelaten en wie ze als immigrant beschouwen.
  Niet gedwongen door allerlei bureaucratische Brusselse wetten.
  Massale gedwongen immigratie is een MISDAAD tegen het Franse/ Nederlandse en alle andere EU-volken.
  Maar wat wel moet is het verlenen van asiel aan personen die in reeël, dodelijk gevaar zijn en onmenselijke regimes zijn ontvlucht.
  Regimes waar de Westerse landen wel “edelmoedig !”, geldzuchtig ? handel mee drijven en bewindslieden en Koningshuizen met blije gezichten met die schurken op de foto gaan.
  Verlenen van asiel aan ECHTE vluchtelingen is een plicht.
  Rahaf, de saoudische vrouw is een heldin die de islam heeft afgezworen en dat barbaarse land is ontvlucht.
  Zij riskeert hiermee nog steeds haar leven want die fanatieke musulmannen zullen er alles aan doen om haar nieuwe adres/identiteit te achterhalen en haar te doden.
  MEER een Heldin dan die 2 laffe Nederlandse bewindsvrouwen die daar met zo’n lapje stof/schaamlap op hun hoofd, onderdanig zitten te wezen bij onderdrukkers van een volk.
  De Saoudische vrouw ontvluchtte dat land om vrij te kunnen zijn en te studeren wat zij wilde en werken op haar eigen voorwaarden.
  Dit is niet het geval met die z.g.n. vluchtelingen, jongemannen die naar ons toe komen om ons KAAL te komen plukken en ons als Niet-moslims verachten.
  Iets wat hen in de z.g.n heilige ? ? Koran wordt geleerd.
  Ze rechtvaardigen hun brutaliteit o.a. ook met de suggestie dat dit rechtvaardig is uit naam van de “Koloniale-schuld” die het Westen tegenover hen zou hebben.
  Jullie hebben ons alles afgenomen, we komen alles terughalen. “Allah-hakbar” schreeuwen ze.
  In Syrië is de oorlog afgelopen, TERUG MET DIE LUI.

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Dat weet jij helemaal niet dat zij haar gaan opzoeken om haar te doden. Zij woont ergens dat niemand weet. Mosselmannen hebben genoeg goyim om hier te doden.
   Ik wil deze vrouw hier helemaal niet hebben. Ze moet zichzelf redden in haar cultuur. En ze kan ook naar India vluchten, tenslotte is zij zelf een halve indiër. Kijk maar naar het uiterlijk van de arabieren. De echte arabieren zijn nog een paar van over, en de assyriers waren blank. Je hebt donkere en lichte irakezen. Deze indiers zitten overal tot in Egypte en Marokko. Zij zijn daar duizenden jaren geleden naartoe gegaan. Het is beschreven in het oera linda. Dat wij naar India gingen en in mesopothamie zaten en Indiers meenamen daar naartoe. In Egypte waren ze zelf al naartoe gegaan na de vloed.
   Ik wil deze vrouw hier helemaal niet hebben. Een vluchteling is voor tijdelijk, niet voor immigratie. Wil ze naar een ander land, dan moet ze dat in de omringende landen zoeken. In Syrie zijn er genoeg zwembad badende moderne Syriers.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Gevluchte Saoedische: ‘Ik ben nog steeds niet veilig’
    Buitenland12:32
    De tiener Rahaf Mohammed Al-Qunun die uit angst voor haar familie uit Saoedi-Arabië is gevlucht, spreekt in Toronto, Canada voor het eerst over het onrecht dat haar is aangedaan

    blob:F1D4DEA0-50D2-4A55-B66E-E4B66FBC5474

    Like

 3. jannes zegt:

  En toch vinden ze het wel spannend. Zou me niet verbazen dat dit in de “relationele” sfeer ligt. Je kan niet alleen over straat als vrouw. En je kunt ze al helemaal niet het idee geven dat je wel openstaat voor zon vuile hond. Mijn zusjes gaan niet alleen op stap. Als ze alleen naar huis moeten word ik gebeld. Iedereen snapt deze realiteit onderhand wel denk ik zo. Zelf bescherming regelen. De staat gaat het niet doen. Jammer dat er weer een familie kapot gemaakt is.

  Like

 4. Sandra zegt:

  De zoveelste bevestiging dat intergratie nooit gaat werken

  Like

 5. Bert zegt:

  Het heeft geen zin om mensen toe te laten die een totaal andere rechtsopvatting hebben over vrouwen en seculariteit dan Europeanen. Hun opvattingen zijn niet alleen sterk afwijkend, ze vinden hun eigen opvattingen superieur aan de Europese wetten, want ‘wetten van god staan boven de wetten van mensen’. Deze verkrachters zijn in hun eigen rechtsopvatting onschuldig, ze doen eenvoudig wat Allah hen toestaat.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Bert. “De wetten van God staan boven de wetten van mensen”. Hier komen wij bij twee vragen: a) zijn ze uberhaupt mensen? Een groot deel van hen heeft een IQ die ietsje hoger is dan die van een aap. Dus ze zijn een soort Neanderthalers, maar geen volwaardige mensen. b) Wie zegt dat hen bloeddoorstige viezerik van een god, ons God is? Allah is een entiteit dat veel heeft van de Azteken goden die bloedoffers eisten. Zijn mentaliteit is van een drugsbaron zoals “El Chapo” Joaquin Guzman van de Sinaloa drugskartel. Ook hij gaf opdracht iedereen te vermoorden die zijn gezag niet accepteerde.

   Like

 6. Elisah zegt:

  https://www.journalistenwatch.com/2019/01/15/vize-buergermeister-wiener/

  Wiener Vize-Bürgermeister: „Wenn ich noch einmal das Wort „Bereicherung“ höre, kotze ich!“
  Weense vice-burgemeester: ” Als ik nog een keer het woord verrijking hoor, moet ik kotsen!”

  Österreich – Nach dem brutalen Mord an einer 16-Jährigen – bereits der dritte Frauenmord in Niederösterreich im noch jungen Jahr – fand der FPÖ-Politiker und Vize-Bürgermeister der Wiener Neustadt klare Worte, die er an alle Flüchtlings- und „Refugee-Welcome-Jubler“ via Twitter richtete

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Tja, weer zo’n meid die zonodig met een islamitische asieldrammer om moest gaan en vermoord is.
  Een 16 jarig meisje wat al import moslim ex-vrienden heeft…
  De ex-vriend van de 16-jarige, asieldrammer Yazan Al-Malt, is gewoon de hele nacht met z’n ex-vriendin op stap geweest.
  De ouders van dit 16 jarig kind lieten toe dat hun kind door die asieldrammer uitgewoond werd, en zelf vond de 16 jarige h….r het ook prima, daar ze de gehele nacht met de dader doorbracht..
  Moslim asieldrammers zijn niet de lieden waaraan je 16 jarige kinderen uitlevert; doe je dit wel, neem je bewust te grote risico’s, zoials nu weer bewezen.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Hendrik M. De vraag is waarom waarschuwen ouders niet hun dochters om niet met deze bloeddorstige en gevaarlijke menselijk afval om te gaan? Waarom doen ouders niet hun best hun kinderen op te voeden, vanaf hen prille kinderjaren, om de geimporteerde ongedierte uit islamitische landen en Afrika te haten? Waarom worden de kinderen niet gewaarschuwed voor het gevaar dat uitgaat van deze mensen? Het is geen racisme, maar ZELFBEHOUD!. Politieke leiders kunnen ouders niet dwingen hun kinderen op te offeren voor geschifte morbide ideeen die bedoeld zijn een land ter onder te brengen.

   Geliked door 2 people

 8. ieznogoedh zegt:

  Al snel kwam de ex-vriend van de 16-jarige,

  Domheid wordt gestraft!

  Like

 9. Elisah zegt:

  De feiten,

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Manuela K., en alle andere slachtoffers van de multiculturele samenleving, zijn het bewijs voor de mate van lafheid en nietigheid van de (West) Europese bevolking. Hoe stoïcijns de bevolking reageert op politieke leiders die gewetenloos hen eigen mensen als prooi gebruiken voor beesten uit de Derde Wereld die zij het land binnenhalen. Het gedrag van de huidige politici (BIJNA ALLEMAAL!) is te vergelijken met het gedrag van mensen die in hun huis een slang in een terrarium houden en de slang voeren met levende muizen. Het verhaal van Manuela K. en andere meisjes en vrouwen die door islamitische beesten zijn verschalkt, laat mij sterk herinneren aan de openingsscène van de film “Jurassic Park”. De kooi met het bange kalfje werd naar beneden gebracht. Daarna hoort met zielige angstkreten en het kalfje werd opgegeten door het monster dat daar op hem stond te wachten. In dit geval een dinosaurus. Het monster had ook een medewerker aangevallen en dodelijk getroffen. Maar voor de leiders Juressic Park was dat geen reden om het project te stoppen. Een dode medewerker is geen reden om zorgen over te maken. Het gaat om het geheel. Ook de geïmporteerde islamitische en Afrikaanse monsters die overal in Europa rondlopen en op dagelijkse basis prooi onder de autochtone bevolking zoeken, zijn voor politici binnen de EU geen reden het Kalergi-Plan project te stoppen. Dat hebben de projectleiders van Jurassic-Park ook niet gedaan …Totdat het te laat was.
  Echter in tegenovergestelde tot het kalfje van Jurassic Park, WIJ ZIJN IN STAAT HET PROJECT TE STOPPEN. WIJ KUNNEN TEGEN DE MONSTERS VECHTEN EN ZE UIT ONS GRONDGEBIED VOOR GOED TE VERJAGEN. HUN BESCHERMHEREN – of de projectleiders – zijn van ONS AFHANKELIJK. Als wij zij niet willen, stemmen wij ze gewoon weg. Stembiljetten doen wonderen.
  DURF IS EEN SLEUTELWOORD.

  Geliked door 1 persoon

 11. koosv8 zegt:

  Het grote plan voor EUROPA gaat gewoon door als u dit heeft gelezen en die lafhartige
  FRANS TIMMERMANS heeft aangehoord dan wordt ik best wel misselijk eigenlijk.
  https://gerard1945.wordpress.com/2018/09/27/de-omvolking-van-europa/?fbclid=IwAR3bX9Hu_M8VjbGP-k77YCHCi-GJ8kZL45x9mS9hg3hN1eTpOc2hZUPGSIQ

  Like

 12. flo zegt:

  Ik heb geen medelijden met die manuela kut of andere meisjes / vrouwen die relaties of wat ook met dat islam vuil zoeken, wij worden er ook de dupe van uiteindelijk.
  Weg met dat bruine vuil gvd, daar en hier!

  Like

 13. Pingback: Vierde vrouwenmoord binnen een week: 25-jarige op hoofdstation van Wenen doodgestoken | E.J. Bron

 14. Pingback: Waardige treurmars voor Manuela K. in Wiener Neustadt | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s